شما میشه بگید چه اروری میده؟
ولی این طور که شما گفتید من احتمال میدم ارور 1013 باشه که باید فایل هاست و پاک کنید راحت ترین کار این هست که با یک کامپیوتری که تا به حال آیتونز نداشته این کار و انجام بدی.
شما میشه بگید چه اروری میده؟
ولی این طور که شما گفتید من احتمال میدم ارور 1013 باشه که باید فایل هاست و پاک کنید راحت ترین کار این هست که با یک کامپیوتری که تا به حال آیتونز نداشته این کار و انجام بدی.
وقتی ریستور می کنم تو iOS4.1 ارور (3194) میده .
و تو iOS4.2 ارور (10) رو میده. باید چی کار کنم؟
ارور 3194
به آدرس زیر برید
C:\Windows\System32\drivers\etc
و فایل Host رو ارو به Desktop منتقل کرده و با notepad باز کنید
حالا در انتهای متن ، عبارت
74.208.10.249 gs.apple.com
را اضافه کنید.
ابتدا عبارت 74.208.10.249 را نوشته و بعد در ادامه gs.apple.com را تایپ کنید
حال فایل Host رو به محل اصلیش برگردونده و آیتونز رو مجدد run کنید
تذکر:در صورتی که ارور برطرف نشد یک بار کامپیوتر را ریستارت کنید]
کاری که شما گفتین انجام دادم . اما بازم همون ارور میاد. ریستارت هم کردم
اولش # بزار مثل بالايي ها
اگر حل نشد با يه كامپوتر ديگه تست كن
اگر باز هم به نتیجه نرسیدید، بدونید که کد SHSH مربوطه رو نگرفتید و باید حتما اینکار رو بکنید.
و یک موضوع اینکه دیگه نمی تونید کد shsh 4.1 رو بگیرید و مجبور هستید به 4.2.1 ری استور کنید!
بدون shsh هم میشه یعنی در کل هیچ نیازی به shsh نیست. ایشون اگر روی یه کامپیوتر که آیتونز دست کاری نشده داره ریستور کنند 100% درست میشه.
مرسی پیام جان، ولی مثل اینکه برای ما برعکسه این موضوع!
من تا حالا با 3 تا iphone4 لاک با این مشکل مواجه شدم + یکی خودموقتی اوایل می خواستم از خودمو با کاستوم فرم ور 4.1 گوشی رو آپدیت کنم همین ارور 3194 رو دریافت می کردم، با TinyUmbrella هم ارور 3014 می گرفتم. بعد از ذخیره shsh 4.1 با کمال تعجب تونستم به کاستوم فرم ور آپدیت کنم. این مورد دقیقا با 4.2.1 هم برای من افتاد!
جدا از اون حالا اون 3 تا گوشی دیگه هم به همین صورت! دقیقا نمی دونم شاید بخاطر اینکه این گوشی ها لاک بودن و هیچ کد shsh ی ازشون ذخیره نشده بود باشه.
تو لب تاپم این کارها رو کردم ولی ایتونز صفحه ریستور گوشی رو نمیاره .
تو سیستم وقتی اینترنتم کانکت نیستش صفحه ریستور رو نمیاره . یه پیغام خطا میده . پیغامشم اینه که باید اینترنت وصل باشه .
تو لب تاپم هم که آیتونز رو تازه نصب کردم همون ارور اینترنت رو میده . من iOS ها رو دانلود کردم نیازی به اینترنت ندارم این مشگل رو چجوری برطرف کنم.؟
هنگام ریستور توی قیمت Verifying Restore With Apple شاید باید حتما به اینترنت وصل باشید وگرنه ریستور انجام نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)