تو این نسخش خب پاکتش که مثل اون خط کش ها هستن بالا پایین میکنی شکلشون عوض میشهاینم اون طوریه بالا پایین میکنی کول عصبانی میشه چهرش خشن میشه بعد تکون میدی چهرش خوب میشه
+
3 تا DLC برای Infamus 1 و بخش مولتی Uncharted 3
+
120 هزار تومن خریدم.
تو این نسخش خب پاکتش که مثل اون خط کش ها هستن بالا پایین میکنی شکلشون عوض میشهاینم اون طوریه بالا پایین میکنی کول عصبانی میشه چهرش خشن میشه بعد تکون میدی چهرش خوب میشه
+
3 تا DLC برای Infamus 1 و بخش مولتی Uncharted 3
+
120 هزار تومن خریدم.
مرسی حامد جان.............
منم امروز دارن برام میارن.................
عجب گیم پلی جذابی...ادم چند ساعت بازی میکنه گذر زمان رو نمیفهمه...
دوستان اینفوموس باز موقعی که دارین پاور چهارمی رو میگیرید بین انتخاب هاتون (KUO--Nix ) بگید کدوم رو انتخاب میکنید...
من که Nix رو انتخاب کردم کاوو از شدت عصبانیت زد به جاده خاکی یهو جیم شد...عجب روزگاریه ادمو بین دو دختر جماعت گیر میندازن نمیشه هر دوش رو انتخاب کرد
Nix
واوووو به به گیم به به بازی اقا من چاکرشونم انصافا بازی درست میکنن هلو برو بپر تو گلو بسی لذت میبرم...
فیزیک هم که د رحد عالی همه چی دروداغون میشه...
Last edited by Layken; 30-06-2011 at 15:55.
خب تمام .شد.....
ولی چرا این طوری...
.محتوای مخفی: اگر فکر میکنی اسپویل شدن داستان برات مهم نیست پس بخون اخر داستان
یک پایان دراماتیک وحشتناک عالی ...بازی یک Open world وحشتناک جذاب هستش و انتخاب کردن نیز کاری بسی دشوار ..ممنون PS3 بابت این بازی های ناب و درجه یکی که منتشر میکنی...بریم برای نوشتن یک نقد کامل از بازی...
بالاخره این L.A Noire تموم شد،منم شروع کردم به بازی کردن.............
همه چی خوبه فقط دوتا چیزش میزنه تو زوق(!) آدم،یکی گرافیک بازی مخصوصا صورت خوده کول یکی هم اوایل داستان بازی که یه خورده گنگ بود برای من،البته اینا نظر شخصیه..............
راستی چرا جدیدن اسن همه شخصیت های اول بازیها شده کول؟؟؟
اون از L.A Noire که کول فلپس بود اینم از کول مک گراث....................
راستی حامد جان یه سوال:
محتوای مخفی: لو رفتن داستان
............محتوای مخفی: جواب
من که دارم هیرو میرم بازی رو بعد میخوام یه بار دیگه اویل برم تا پلتش کنم،فکر نکنم زمان زیاد بخواد،تروفی هاش همه دم دستی هستش..............
اَه،لعنت به این سیستم آپدیت...............
8000 تا XP دارم ولی Powerهای 500 تایی هم برای بستس..................
![]()
محمد اكثرشون با رفتن ماموريت هاي فرعي باز ميشن البته به مرور هم اپديت ميشه
ولي باز ماموريت هاي اصلي فقط اپديت هاي اصلي رو باز ميكنه ولي اگه همشو با هم بري اونا هم باز ميشن.
حتي برخيشون بستگي به خوب يا بد بودنت داره..
آخه میدونی چیه حامد دوست دارم زودتر یه بار بازی رو تموم کنم با هیرو به خاطر همین ماموریت های فرعی رو نمیرم...............
میزارمشون دفعه بعد با اویل همشونو میرم البته بدون Powerهای پیشرفته بازی داره یه کم سخت میشه............
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)