قسمت اول که بدک نبود!
اون پسره تپله چقدر تپل و پلوار بود![]()
قسمت اول که بدک نبود!
اون پسره تپله چقدر تپل و پلوار بود![]()
قسمت اولش بدك نبود...
اون دختره(خواهر حميد) همونيه كه تو يه سريال نوروزي با بامشاد (هرچي فكر كردم اسم اصليش يادم نيومد) و حميد لولايي بازي كرده؟!
ایـــــــــــــول . یه دندونه امیدوار شدیم ...
ولی میگم این علی صادقی عجب موجودیه.... قدیما تخمه رو که میشکوندیم توش بادوم هندی بود
حمید، علی صادقی بود دیگه... آره ؟!
اگه آره . خواهرش اونی بود که تو به کجا چنین شتابان بازی میکرد و نقش خواهر بابک حمیدیان رو داشت . (اگه درس گفته باشم)
.
Last edited by OSEN; 23-10-2010 at 21:48.
قسمت اولش همچین بدک نبود ... ولی خب حالا باید دید چطوری پیش میره داستان ...
علی صادقی هم نقشش کلیشه اس مثل نقشهای قبلیه بیشتر ...
چقدر مسخره بود قسمت اولش...طرف رفته فرودگاه پاسپورت هم دستشه...بعد اون مرده میگه نه کاری نمیشه کرد..اسم و مشخصات معلومه...حتی مسافر کدوم پرواز بوده هم معلومه ...اصلا اینا که به کنار پاسپورت هست بزنه تو سیستمش همه چیش میاد بعد یارو داره میگه نه شما باید بیخیال بشید..هر هر هر.....
بعید میدونم بتونه ببیننده ای رو جذب کنه....کسی هم ببینه فکر کنم فقط بخاطر دیونه بازی های علی صادقی باشه.......البته تو صدا و سیما فرقی نداره یه چیزی میسازن و پخش میکنن و آخر سر هم از خودشون تقدیر و تشکر میکنن.....
=====
پ.ن: چقدر بازی دادن اون بچه تپله تو فیلم زشت بود..خیلی بد بود..انگاری که دلقک آوردن..یا چه میدونم یه حیوان خونگی..که نشون بدن و مردم بخندن......
Last edited by Mahdi/s; 23-10-2010 at 22:36.
نه شرمنده من اشتباه گفتم! خواهر حامد منظورم بود(هموني كه با علي صادقي دعواش شد و كيفشون جا به جا شد...اسم واقعي اينم يادم رفته)
به نظر شما اگه بری توی فرودگاه همچین چیزی بگی ادرس و مشخصات طرف را بهتون میدن؟! اونم تو ایران!![]()
ای بابا! ندیدمش!
دوستان ارزش داره واسه دیدن + دانلود؟![]()
من کامل ندیدم...
ولی از اونجاهایی که من دیدم دیدن آره دانلود نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)