تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 14 اولاول 123456789 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 132

نام تاپيک: زیبایی و کلاس با گوشی Wave S7230

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

منظورتون چیه که یه ذره مشکل داره؟
    کلا میشه باهاش با اینترنت کار کرد؟
    برنامه های کاربردی به مقدار نیاز داره؟
    معایبش چیه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان بیاین راجع به این گوشی تبادل اطلاعات کنیم . من یکی خریدم . خوبه. هنوز یکم با نصب برنامه هاش مشکل دارم . چون هر کاریش می کنم توی مموری کارت 8 گیگی که گرفتم نمیریزه . میریزه توی خود گوشی . گشی هم ظرفیت خالیش خیلی کمه .
    راجع به اس ام اس که یکی از دوستان پرسیده بودن ، 1300 تا اس ام اس ظرفیت نگهداری داره. بقیه چیزا رو بعدا میگم.
    الان کار دارم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

تاچ این گوشی خیلی خوبه . اصلا با گوشی های رده ی خودش با این قیمت مثل 5800 و vivaz , ayno و غیره قابل مقایسه نیست . درسته مولتی تاچش فقط دو نقطه رو صاپورت میکنه اما با قابلیت zoom in و zoom out که توی فایلهای پی دی اف . توی عکسها و از همه مهمتر هنگام کار با اینترنت ( استفاده از دو انگشت) به قدری فوقالعاده است که خود من همچین قابلیتی رو در سونی اریکسون x10 ندیدم . تاچش هم ار اون گوشی بهتره .
    ظرفیت داخلی گوشی ویو 723 رو میزنه 294 مگابایت . اما کلا 90 مگابایت در اختیارتون میذاره . قابلیت بلاک کردن تماس یا اس ام اس یا هر دو مربط به تک تک contact های گوشی .. یه قابلیت فوق العاده است .
    جستجوی فوق العاده در کانتکتها که با اسم و یا شماره سرچ میکنه و جالبتر اینکه اگه مثلا بزنین 0912 بهتون میگه که چند تا شماره با 0912 دارین . یعنی سرچ کانتکت بر اساس شماره ...حتی با یک عدد ...
    gps گوشی کار نمیکنه . فک کنم مدتش تموم شده. که احتمالا باید یه نرم افزار جاوا براش نصب کنم.
    کلا تلفیق تاچ ویز و بادا در این گوشی خیلی جالب دراومده .
    آها راستی respond بسیار عالی در زمانی که گوشی رو عمومدی و افقی می کنین داره . در حد آیفون ! ( و لی خب اون افکت های چرخشی زیبای آیفون رو نداره که خب انتظاری هم نیست! ) و اینکه می تونین قابلیت خودکار چرخش رو غیر فعال کنین ( هر کی با گوشیهای تاچ که rotation دارن کارکرده باشه میدونه که این قابلیت چقدر مهمه )
    و یه چیز خیلی با مزه . اس ام اس هاتون مثل آیفون و بقیه گوشیهای پیشرفته ، به صورت مکالمه ای نشون داده میشه .
    فعلا همین

4. این کاربر از khoda_hastam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ngc1359's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اراك

پيش فرض

سلام.یه مشکلی برای من پیش امده. من این گوشی را بعد از ا ماه تحقیقات میدانی و فضایی و اینترنتی و .... رفتم خریدم. گزینه ای بالای صفحه اش بود به اسم ویجت. من چند تا از این ویجت ها را انتخاب کردم. و بعدش پاکشون کردم. اما 6 تا صفحه مونده که همشون یه جوره. یعنی ویجیت ها پاک شدن اما صفحهاشون مونده. چه کار کنم این صفح ها حذف بشن.
    و نیز می خواستم یه دیکشنری خوب رو گوشیم نصب کنم. چه کار کنم کجا برم. ممنون از راهنماییتون. انگیلیسی فارسی ، فارسی اینگلیسی و انگلیسی انگلیس.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

راجع به اون مشکلت چون هنوز زیاد با گوشی کار نکردم نمیدونم . اما راجع به دیکشنری . collin cobuild با حجم 5-6 مگابایت مخصوص ویو 723 هست که از سایت سامسونگ یا از طریق نرم افزار kies میتونی بریزی . توجه: این دیکشنری انگلیسی به انگلیسیه. اون دیکشنری آریانپور هم که میبینین بعضی جاها هست فقط مخصوص wave s8500 و اون ورژن جدید ترش هست . واسه 523 و 723 نیست . اما شما میتونین دیکشنری جاوا فارسی به انگلیسی و انگلیسی به فارسی نصب کنین . خیلی راحت . من pmd و sara dic رو ریختم . خیلی خوبه . دیکشنری های دیگه ای هم با فرمت جاوا هست . بگردی پیدا میکنی .
    واسه نصب جاوا هم خیلی راحت جاوا رو هر جا که بخوای توی گوشی کپی میکنی . من توی فولدر other کپی کردم و فقط روش می زنی و نصب میشه .

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

تاچ این گوشی خیلی خوبه . اصلا با گوشی های رده ی خودش با این قیمت مثل 5800 و vivaz , ayno و غیره قابل مقایسه نیست . درسته مولتی تاچش فقط دو نقطه رو صاپورت میکنه اما با قابلیت zoom in و zoom out که توی فایلهای پی دی اف . توی عکسها و از همه مهمتر هنگام کار با اینترنت ( استفاده از دو انگشت) به قدری فوقالعاده است که خود من همچین قابلیتی رو در سونی اریکسون x10 ندیدم . تاچش هم ار اون گوشی بهتره .
    ظرفیت داخلی گوشی ویو 723 رو میزنه 294 مگابایت . اما کلا 90 مگابایت در اختیارتون میذاره . قابلیت بلاک کردن تماس یا اس ام اس یا هر دو مربط به تک تک contact های گوشی .. یه قابلیت فوق العاده است .
    جستجوی فوق العاده در کانتکتها که با اسم و یا شماره سرچ میکنه و جالبتر اینکه اگه مثلا بزنین 0912 بهتون میگه که چند تا شماره با 0912 دارین . یعنی سرچ کانتکت بر اساس شماره ...حتی با یک عدد ...
    gps گوشی کار نمیکنه . فک کنم مدتش تموم شده. که احتمالا باید یه نرم افزار جاوا براش نصب کنم.
    کلا تلفیق تاچ ویز و بادا در این گوشی خیلی جالب دراومده .
    آها راستی respond بسیار عالی در زمانی که گوشی رو عمومدی و افقی می کنین داره . در حد آیفون ! ( و لی خب اون افکت های چرخشی زیبای آیفون رو نداره که خب انتظاری هم نیست! ) و اینکه می تونین قابلیت خودکار چرخش رو غیر فعال کنین ( هر کی با گوشیهای تاچ که rotation دارن کارکرده باشه میدونه که این قابلیت چقدر مهمه )
    و یه چیز خیلی با مزه . اس ام اس هاتون مثل آیفون و بقیه گوشیهای پیشرفته ، به صورت مکالمه ای نشون داده میشه .
    فعلا همین
    مبارکتون باشه.
    چند نکته و چند سوال دارم
    قضیه ی اون جستجو در میان مخاطبین و ... در تمام گوشیهای سونی اریکسون هست سامسونگ هم از سه سال گذشته این قابلیت در تمام گوشیهاش هست.
    اس ام اس ها هم که به صورت چتی هست دو سه سالی میشه که سونی اریکسون داشته در کنار آیفون
    منظورم اینه که چیزای جدید نیست
    -----------------
    حالا چند سوال:

میگن وقتی صفحه ی گوشی تاریک و استندبای میشه اگه برنامه ای باز بوده یا اگر GPRS فعال بوده غیر فعال میشه و برنامه ها نیز بسته میشوند در 525 هم هست آیا توی این گوشی هم هست؟
    2- با تایپ فاریس مشکل که نداره؟
    3-

8. این کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

مبارکتون باشه.
    چند نکته و چند سوال دارم
    قضیه ی اون جستجو در میان مخاطبین و ... در تمام گوشیهای سونی اریکسون هست سامسونگ هم از سه سال گذشته این قابلیت در تمام گوشیهاش هست.
    اس ام اس ها هم که به صورت چتی هست دو سه سالی میشه که سونی اریکسون داشته در کنار آیفون
    منظورم اینه که چیزای جدید نیست
    -----------------
    حالا چند سوال:

میگن وقتی صفحه ی گوشی تاریک و استندبای میشه اگه برنامه ای باز بوده یا اگر GPRS فعال بوده غیر فعال میشه و برنامه ها نیز بسته میشوند در 525 هم هست آیا توی این گوشی هم هست؟
    2- با تایپ فاریس مشکل که نداره؟
    3-
    راجع به اون چند تا نکته... چون خودم به شخصه ندیدم ( اونم از 2-3 سال پیش!!! ) نمیتونم بگم وجود داشته . نمیتونم بگم وجود نداشته . در هرصورت قابلیت جالبیه .
    راجع به اون سوالت که استندبای میشه قطع میشه یا نه... نمیدونم . تست نکردم . گوشی دست خودم نیست . گاهی اوقات میاد دستم. باهاش ور میرم. اما خیلی از گوشیها اینطورین . یعنی وقتی تاریک میشن قطع میکنن !
    اما با تایپ فارسی و خوندن فایلهای فارسی و همینطور فارسی در اینترنت هیچ مشکلی نداره. خودم تست کردم .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

مشکلم واسه نصب نرم افزارها توی مموری کارت حل شد . ت
    نظیماتش توی قسمت مموری نیست . توی قسمت اپلیکیشن هست.
    setting/application
    چقدر تنظیمات داره این wave 723 . باحاله!

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.یه مشکلی برای من پیش امده. من این گوشی را بعد از ا ماه تحقیقات میدانی و فضایی و اینترنتی و .... رفتم خریدم. گزینه ای بالای صفحه اش بود به اسم ویجت. من چند تا از این ویجت ها را انتخاب کردم. و بعدش پاکشون کردم. اما 6 تا صفحه مونده که همشون یه جوره. یعنی ویجیت ها پاک شدن اما صفحهاشون مونده. چه کار کنم این صفح ها حذف بشن.
    و نیز می خواستم یه دیکشنری خوب رو گوشیم نصب کنم. چه کار کنم کجا برم. ممنون از راهنماییتون. انگیلیسی فارسی ، فارسی اینگلیسی و انگلیسی انگلیس.
    ببخشید دوستان دیر به دیر سر میزنم.
    برای این مشکل شما روی ویجت یه بار بزن.
    بعد گوشی رو به حالت افقی برگردون. و صفحه هایی رو که نمیخوای حذف کن یا صفحه اگه میخوای اضافه کن.
    Last edited by Maziar_69; 02-03-2011 at 12:36.

12. این کاربر از Maziar_69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان این گوشی فارسی ساپورت میکنه ؟ واسه 1 خانم میخواستم بگیرم که ساپورت فارسی واسش مهمه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •