تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 13 اولاول 123456789 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 125

نام تاپيک: Football Manager 2011

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام
    من مربیگری تیم آرسنال را دارم.وضع تیمم خوب نیست.به مرور مشکلات را بیان می کنم تا کمکم کنید
    به این عکس دقت کنید:
    بازی با منچستر هست و من djourou را مامور مهار رونی کردم.در عکس اول djourou مارک کرده رو رونی

تو عکس دوم می بینید djourou بیخود و بی جهت رونی را ول کرده و میاد سمت نانی که از طرف گیبس مارک شده(البته گیبس فقط داره سایه به سایه نانی میاد و هیچ کار خاصی نمی کنه که این هم یه مشکله)

تو این عکس هم نتیجه حماقت djourou را می بینید که چون رونی را آزاد کرد نانی یه پاس به رونی داد و رونی هم گل زد.
    خوب سوال من اینه چرا با اینکه تو تاکتیک تیم به djourou گفته بودم رو رونی مارک کنه و تکل بره رو پاش و ... اما ولش کرد؟

ضمناً دو تا باخت سنگین داشتم و روحیه تیم بسیار پایینه چکار کنم تیم تو بازی های بعدی بهتر بشه؟
    Last edited by وین رونی; 07-08-2011 at 18:48.

داره خودمونی میشه bipoop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دستت درد نکنه این دکمه تشکر کجاست؟؟؟؟؟؟؟/ اگه بازیکنی ناراحت باشه از مربی چطور خرش کنم؟ توز مثل یه خر چموشه لامصب
    سری چی از دستت ناراحته:
    1- مصاحبه بدی کردی؟
    2- از team talk که داشتی نارحته؟
    3- بهش قولی دادی که عمل نکردی؟
    4- تراکم بازیکن توی پستش زیاده؟ ( اگر در یه پست که ظاهرا به اندازه کافی بازیکن داری، بخوای یه ستاره دیگه بخری، بعضی از بازیکن هایی که روحیه چموشی دارن، شاکی میشن.
    5- از طرف تیم های دیگه برای خروج از تیمت تحریک میشه ولی تو اجازه رفتن نمی دی؟
    6-توی پست دلخواهش بازی نمی کنه؟
    7- جدیدا بازیکنی به خدمت گرفتی که دستمزدش ازش بیشتره؟
    8- توی یه بازی مهم نیمکت نشینش کردی؟( البته باید بدونی که از نظر اینها همه بازی ها در رده خیلی مهم طبقه بندی میشن)
    9- می خواد پنالتی یا کاشته بزنه، نمیگذاری؟

نکته اول: برو توی بخش پروفایل بازیکنت، در قسمت سمت راست تمامی مشکلات و نگرانی های بازیکن رو اونجا نوشته، اگر چیزی بخصوصی بود، سعی کن برطرفش کنی، و الا مرور زمان بهترین راه حله.
    نکته دوم: وقتی داشتی همون اول بازی اسم و فامیل و ملیتتو انتخاب می کردن، سابقه و درجه کاریتو چی انتخاب کردی؟ اگر غیر از حرفه ای انتخاب کرده باشی، کلا توی تیم های بزرگ به مشکل می خوری، چون بازیکن هات فکر می کنم توان لازم رو نداری و در بیشتر مواقع غرغر می کنن و حتی ممکنه از دستور صریحت پیروی نکنن. مثلا یادمه من صریحا اعلام کرده بودم که پنالتی اول تیم رو مسی بزنه، بعدی رو ابراهیموویچ، ولی در یه دوره ای که باهاش مشکل پیدا کردم، همینجور سر خود رفت پنالتی زد، از قضا خرابم کرد.
    نکته سوم: تعداد بازیکن های بی شعور، یا به عبارتی بازیکن هایی که پتانسیل بی شعوری دارن در این بازی زیاده، از قضا بی شعورترین هام توی همین منچستر سیتی هستند، بالوتللی، توز، آدبایور، نیمار و حتی کریس رونالدو و ... ولی خوب درنهایت میشه کنترلشون کرد.
    ( توصیه ای مشفقانه: توز رو بفروش، بجاش هالک رو از پورتو بخر، هم برات AML بازی می کنه هم ST، مطئمن باش ضررم نمی کنی )
    موفق باشی

---------- Post added at 08:01 PM ---------- Previous post was at 07:57 PM ----------

سلام
    من مربیگری تیم آرسنال را دارم.وضع تیمم خوب نیست.به مرور مشکلات را بیان می کنم تا کمکم کنید
    به این عکس دقت کنید:
    بازی با منچستر هست و من djourou را مامور مهار رونی کردم.در عکس اول djourou مارک کرده رو رونی

تو عکس دوم می بینید djourou بیخود و بی جهت رونی را ول کرده و میاد سمت نانی که از طرف گیبس مارک شده(البته گیبس فقط داره سایه به سایه نانی میاد و هیچ کار خاصی نمی کنه که این هم یه مشکله)
    تو این عکس هم نتیجه حماقت djourou را می بینید که چون رونی را آزاد کرد نانی یه پاس به رونی داد و رونی هم گل زد.
    خوب سوال من اینه چرا با اینکه تو تاکتیک تیم به djourou گفته بودم رو رونی مارک کنه و تکل بره رو پاش و ... اما ولش کرد؟

ضمناً دو تا باخت سنگین داشتم و روحیه تیم بسیار پایینه چکار کنم تیم تو بازی های بعدی بهتر بشه؟
    سلام
    کلا با دو تا تیم کار کردن، توی لیگ انگلیس، خیلی مردونگی می خواد، یکی لیورپوله، یکی آرسنال ( البته اولی بیشتر )

نکته اول: هیچ وقت، تکرار می کنم، هیچ وقت یک مدافع وسط رو برای گرفتن یک بازیکن خاص قرار نده. چون نتیجه اش همیشه فاجعه انگیزه ( بیش از بیست بار امتحان کردم، هرچند بعضی وقت ها خوب بوده ولی در کل راضی نبودم و نتیجه نگرفتم) چون وظیفه اصلی مدافع وسط جمع کردن توپه آخر زمینه، تا وقتی که توپ به منطقه اون نرسیده، بازیکن مورد نظر رو بخوبی مهار می کنه، اما همین که توپ به اون منطقه برسه شروع می کنه به گیج بازی درآوردن.)
    اما بجاش هافبک دفاعیتو برای گرفتن اون بازیکن قرار بده، چرا چون معمولا هافبک دفاعی ها جنگنده ترن، و وظیفه اصلیشون شرکت توی درگیری هایی از همین قسمه.
    یه نکته: از نظر من ( البته کاملا شخصیه) بعد از دروازه بان، مهمترین بازیکن توی یه تیم هافبک دفاعیه، پس در خرید یه خوبش اصلا تردید نکن، اگه خواستی من یه تعداد بازیکن توی آستین دارم که بهت پیشنهاد بدم
    نکته بعدی: برو توی تاکتیک، روی هافبک دفاعی ات راست کلیک کن، سه تا گزینه داره، هافبک بازی ساز، هافبک دفاعی ، تخریب چی. حتما تخریب چی رو انتخاب کن هرچند تعداد بازیکنی که بتونن تخریبچی بازیکنن زیاد نیستن.

برای برگشتن روحیه تیمی، یک کم به بازیکنای ذخیرت بازی بده( حداکثر سه تا تغییر ) و با تیم بعدی جنگ روانی راه بنداز تا بازیکنات دوباره تهییج بشن

موفق باشی
    Last edited by bipoop; 07-08-2011 at 19:54.

3. 2 کاربر از bipoop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

خوب رفیق تا شما بیای و جواب منو بدی باید بگم که این بازی بسیار بسیار واقعی شبیه سازی شده.واقعاً اگر ذره ای خطا کنی نتیجش را می بینی.
    برای این بازی سایتهای بی شماری در اینترنت طراحی شدن.تاکتیکهای بسیاری معرفی کردن.
    من از یک تاکتیک در اینترنت استفاده کردم که به قول سازندش همون تیکی تاکای معروف را پیاده می کرد.واقعاً سرعت پاسکاری تیم بالا رفته بود اما خوب مشکلات دیگری برای تیم پیش آورد...
    تو رو خدا نذارید این تاپیک بره پایین
    به زودی مشکلاتم رو در این بازی(مربی گری آرسنال)بیان می کنم
    متشکر

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

خوب رفیق تا شما بیای و جواب منو بدی باید بگم که این بازی بسیار بسیار واقعی شبیه سازی شده.واقعاً اگر ذره ای خطا کنی نتیجش را می بینی.
    برای این بازی سایتهای بی شماری در اینترنت طراحی شدن.تاکتیکهای بسیاری معرفی کردن.
    من از یک تاکتیک در اینترنت استفاده کردم که به قول سازندش همون تیکی تاکای معروف را پیاده می کرد.واقعاً سرعت پاسکاری تیم بالا رفته بود اما خوب مشکلات دیگری برای تیم پیش آورد...
    تو رو خدا نذارید این تاپیک بره پایین
    به زودی مشکلاتم رو در این بازی(مربی گری آرسنال)بیان می کنم
    متشکر
    هرگز هرگز هرگز هرگز از تاکتیک یکی دیگه استفاده نکن. در ضمن تیکی تاکا برای بارسا طراحی شده، یعنی باید تیمت بازیکنایی داشته باشه که بتونن اونجوری بازیکنن و متاسفانه ارسنال یه همچین قابلیتی نداره.
    بجایی که از ماهی آمادۀ دیگران استفاده کنی سعی کن ماهی گیری یاد بگیری و مطمئن باش من از هیچ کمکی برای ماهی گیر کردن شما دریغ نمی کنم.
    ( همه لذت این بازی توی نتیجه گرفتن با تاکتیک شخصیته، نه پرت و پلاهایی که دیگران آپلود می کنن. )
    فقط تاکتیک شخصی
    ( حتی اگه لازم بشه، یه دور کامل تاکتیک ها رو شرح می دم تا همه از تاکتیک دیگران بی نیاز بشن )

و کاملا موافقم که این بازی بسیار دقیق طراحی شده.

موفق باشی

6. 2 کاربر از bipoop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سری چی از دستت ناراحته:
    1- مصاحبه بدی کردی؟
    2- از team talk که داشتی نارحته؟
    3- بهش قولی دادی که عمل نکردی؟
    4- تراکم بازیکن توی پستش زیاده؟ ( اگر در یه پست که ظاهرا به اندازه کافی بازیکن داری، بخوای یه ستاره دیگه بخری، بعضی از بازیکن هایی که روحیه چموشی دارن، شاکی میشن.
    5- از طرف تیم های دیگه برای خروج از تیمت تحریک میشه ولی تو اجازه رفتن نمی دی؟
    6-توی پست دلخواهش بازی نمی کنه؟
    7- جدیدا بازیکنی به خدمت گرفتی که دستمزدش ازش بیشتره؟
    8- توی یه بازی مهم نیمکت نشینش کردی؟( البته باید بدونی که از نظر اینها همه بازی ها در رده خیلی مهم طبقه بندی میشن)
    9- می خواد پنالتی یا کاشته بزنه، نمیگذاری؟
    کاپیتانی رو ازش گرفتم ولی از وقتی کاپیتانیشو گرفتم مثل چی گل میزنه. دستیارمو عوض کردم بازیکنا رو هم خر کردم روحیه ها اومده بالا دستت درد نکنه. دوستمون درمورد تاکتیک راست میگه من میخواستم روش بارسا رو تو من سیتی اجرا کنم کارم به تساوی با استقلال رسید. این تمرینها سخت باشن یا وسط فصل آسون باشن؟ مربیا خیلی گزارش میدن که فلان بازیکن از سختی تمرینها ناراحته. تمرینها متوسط رو به سنگینه. بازیش از نظر هوش مصنوعی خیلی خوبه بدیش لیسانس نبودن لیگای معتبره. یه سایت خوب بگین عکس بازیکنا رو دانلود کنم البته بجز اون فایل 3گیگی چون اینترنتم زورش بش نمیرسه.
    Last edited by khan_dadach; 07-08-2011 at 23:43.

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

کاپیتانی رو ازش گرفتم ولی از وقتی کاپیتانیشو گرفتم مثل چی گل میزنه. دستیارمو عوض کردم بازیکنا رو هم خر کردم روحیه ها اومده بالا دستت درد نکنه. دوستمون درمورد تاکتیک راست میگه من میخواستم روش بارسا رو تو من سیتی اجرا کنم کارم به تساوی با استقلال رسید. این تمرینها سخت باشن یا وسط فصل آسون باشن؟ مربیا خیلی گزارش میدن که فلان بازیکن از سختی تمرینها ناراحته. تمرینها متوسط رو به سنگینه. بازیش از نظر هوش مصنوعی خیلی خوبه بدیش لیسانس نبودن لیگای معتبره. یه سایت خوب بگین عکس بازیکنا رو دانلود کنم البته بجز اون فایل 3گیگی چون اینترنتم زورش بش نمیرسه.
    بازم تکرار می کنم از تاکنیک یکی دیگه استفاده نکنید.
    تمرینات باید یک کمی از حد متوسط بالاتر باشن، فقط تمرینات دروازه بان می تونه خیلی سحت باشه. چون هرچی تمرینات بیشتر باشه بازیکنا وسط بازی زودتر خسته می شن و این اصلا خوب نیست.
    گفتی مربی ها گزارش می دن که یه بازیکن از سختی تمرین شکایت داره، فقط یه سوال مطمئنی که از سختی تمرین گله می کنن نه از very high بودند workload در match preparation?
    نکته بعدی اینه که از قضا لیگ های معتبر همشون لیسانس دارن و حتی به مرز فوق لیسانس هم نزدیک شدن!
    غیر از تیم ملی آلمان، بقیه لیگ ها و کشور های مهم لیسانس شدن.
    اما در مورد تمرین، هیچ وقت از تمرین های دیفالت بازی استفاده نکنید، و حتما برای خودتون تمرین بسازید.
    برای هر پست هم جدا تمرین درست کنید.
    مثلا برای دروازه بان جدا، مدافع وسط جدا، مدافع کناری جدا، هافبک دفاعی جدا، هافبک میانی جدا، هافبک تهاجمی جدا، وبنگر جدا و مهاجم هم جدا. و غیر از دروازه بقیه 5 تا 7 کلیک از high کمتر باشه

9. 2 کاربر از bipoop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بازم تکرار می کنم از تاکنیک یکی دیگه استفاده نکنید.
    تمرینات باید یک کمی از حد متوسط بالاتر باشن، فقط تمرینات دروازه بان می تونه خیلی سحت باشه. چون هرچی تمرینات بیشتر باشه بازیکنا وسط بازی زودتر خسته می شن و این اصلا خوب نیست.
    گفتی مربی ها گزارش می دن که یه بازیکن از سختی تمرین شکایت داره، فقط یه سوال مطمئنی که از سختی تمرین گله می کنن نه از very high بودند workload در match preparation?
    نکته بعدی اینه که از قضا لیگ های معتبر همشون لیسانس دارن و حتی به مرز فوق لیسانس هم نزدیک شدن!
    غیر از تیم ملی آلمان، بقیه لیگ ها و کشور های مهم لیسانس شدن.
    اما در مورد تمرین، هیچ وقت از تمرین های دیفالت بازی استفاده نکنید، و حتما برای خودتون تمرین بسازید.
    مثلا برای دروازه بان جدا، مدافع وسط جدا، مدافع کناری جدا، هافبک دفاعی جدا، هافبک میانی جدا، هافبک تهاجمی جدا، وبنگر جدا و مهاجم هم جدا. و غیر از دروازه بقیه 5 تا 7 کلیک از high کمتر باشه
    آره میگن فلان بازیکن از workload تمرین ناراحته. واسه من که از لیگهای معتبر فقط اسپانیا و هلند آرم تیمهاشون و عکس بازیکناشون هست. من نسخه روسی بازی رو دارم

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

آره میگن فلان بازیکن از workload تمرین ناراحته. واسه من که از لیگهای معتبر فقط اسپانیا و هلند آرم تیمهاشون و عکس بازیکناشون هست. من نسخه روسی بازی رو دارم
    اگه تیمت در match preparation به هماهنگی کامل رسیدی، workload رو کم کنی ضرری نداره.
    عکس و آرم و اینها ملاک نیست، اینها رو می تونی از سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دانلود کنی.

12. 2 کاربر از bipoop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

یعنی بیایم این قسمت و روی یکی از تمرینات کلیک کنیم؟

دیگه چکار کنیم؟

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام من فوتبال منجیر رو از ورژن ساله 1999 بازی می کنم....اکثرا هم مربیگری رو با لاتسیو شروع می کنم.فک کنم بهترین رکوردم تو فوتبال منیجر سال 2009 بود که با لاتسیو ارسنال اشتوتگارت لیون کلا 40 تا جام اوردم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •