تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 48 از 48

نام تاپيک: ضعیف شدن چشم

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

نیاز به سکس مثل نیاز به غذا و آب نیست چون کافیه چند روز آب یا غذا نخوری تا متوجه بشی چه بلایی بر سر انسان میاد.

سکس هم نیاز ثانویه هست هیچ وقت با آب و غذا خوردن مقایسه نکن. چون مربوط به اندام های تناسلی میشه مستقیم به شخصیت و شرم و حیاء وصل میشه. مثل تخیله معده که قوانین و مکان خاص خودش رو داره.
    همشه همین توجیه و بهانه رو میارین که با سکس نداشتن میشه زنده موند اما با نخوردن اب نمیشه!
    زنده موندن و زندگی کردن دو اپشن متفاوتن ولی همین درکش برای شما سخته و برای رشد, زندگی گردن قدم بعد از زنده ماندنه که برای شما مفهومی نداره! از نظر شما همین که امکانات زنده موندن رو به یک انسان بدیم کافیه براش!

من شدیدا ناراحت میشم وقتی میبینم همچون تویی امثال من رو متهم میکنن به خرافی بودن یا مدرن نبودن! شدیدا بعید میدونم موفق به ازدواج کردن بشی که بخواهی این چیزهارو به فرزندت یاد بدی چون ظاهرا اونجوری که قبلا صحبت میکردی بعید میدونم هنوز دختر باشی.

80% هر جامعه ای نخاله هستن و من مشکلی با این موضوع ندارم چون حقیقت تلخیه که وجود داره ولی اینکه تو هر پستت از بالا صحبت کنی و امثال من رو عقب مونده خطاب کنی فشار بدی وارد میکنه به ما چون هنوز خیلی خیلی مونده تا تکامل پیدا کنی و به ما برسی تا امثال من رو درک کنی.

پیشنهاد میکنم از این به بعد هرکی میخواد بحث کنه اول مشخص کنه از چه قوم و تباری هست که بی خودی وقت خودمون رو هدر ندیم.
    در مورد این قسمت حرفاتون توضیحات کافی رو بهتون دادن صحبت دیگه ای باقی نمونده!
    این بحث ترول مانند همیشه ازینجا شروع میشه که اگه خودت بودی چیکار میکردی؟ اگه خواهر خودت با غریبه سکس داشت چه حالی میشدی؟ اگه فرزند خودت بود چه تصمیمی میگرفتی؟ و وقتی از جواب طرف مقابل اونچه که مد نظرتون هست دریافت نمیکنین قدم بعدی انواع حرف های رکیک و منصب های جالب توجهه!

so typical !

در قدم اول اینجا یه تاپیک سوال پزشکی بوداما با نظرات شخصیتون کاملا بحث رو منحرف کردین واقعا نمیتونم بفهمم چرا انقدر راحت به خودتون اجازه میدین نظرات شخصیتون رو به اسم علم به بقیه غالب کنین؟!
    Last edited by Ar@m; 20-03-2017 at 09:50.

2. 7 کاربر از Ar@m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

نیاز به سکس مثل نیاز به غذا و آب نیست چون کافیه چند روز آب یا غذا نخوری تا متوجه بشی چه بلایی بر سر انسان میاد.

سکس هم نیاز ثانویه هست هیچ وقت با آب و غذا خوردن مقایسه نکن. چون مربوط به اندام های تناسلی میشه مستقیم به شخصیت و شرم و حیاء وصل میشه. مثل تخیله معده که قوانین و مکان خاص خودش رو داره.

...
    ...

چه کسی شما را به مدرن نبودن یا خرافی بودن متهم کرد؟!

این شمائین که با انواع اهانت و توهین تلاش میکنید مخاطب رو وادار کنید مشابه شما فکر کنه و اگر فکر نکرد انواع و اقسام بی ادبی و توهین رو نثارش میکنید.

بپذیرین جامعه افراد مختلف با طرز فکر متفاوت دارد و شما نمی توانید افراد را وادار کنید طوری که شما دوست دارین فکر کنند یا طوری که شما دوست دارین نظر بدن. اجازه دهید درباره یک مسئله که نیازمند داشتن تخصص و تجربه علمی در زمینه روانشناسی/پزشکی/اجتماعی و .. است یک متخصص اظهار نظر کند نه کسی که کوچکترین سواد و اطلاعاتی در این زمینه ندارد.

من به شما پیشنهاد میکنم :

تا زمانی که طرز درست صحبت کردن و برخورد مودبانه رو یاد نگرفتین ،
    تا زمانی که نتوانستین بدون در نظر گرفتن تمام جوانب درباره یک موضوع و بدون تعصب های خاص فرهنگی و .. فکر کنید
    تا زمانی که درباره یک مسئله اطلاعات علمی/ اجتماعی / روانشناسی و .. رو نداشتین یا به دست نیاوردین

اظهار نظر نکنید و وارد بحث نشوید. مطمئن باشین در این حالت دیگر نیازی به دانستن قوم و تبار مخاطب نیست!!

4. 7 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

من از یه سری قوم هایی تو ایران راضی نباشم باید اخراج بشم؟ فکر کنم اگه در توانت بود گردن مارو هم تو میدون شهر میزدی.
    6-7 تا عضو ثابت جمع شدید پست های همدیگه رو با ایدی ها مشخص و ثابت لایک می کنید احساس حق به جانب بودن هم بهتون دست داده.

همشه همین توجیه و بهانه رو میارین که با سکس نداشتن میشه زنده موند اما با نخوردن اب نمیشه!
    زنده موندن و زندگی کردن دو اپشن متفاوتن ولی همین درکش برای شما سخته و برای رشد, زندگی گردن قدم بعد از زنده ماندنه که برای شما مفهومی نداره! از نظر شما همین که امکانات زنده موندن رو به یک انسان بدیم کافیه براش!

مظلوم نمایی نکن. تو اومدی بزرگ نمایی کنی گفتی سکس مثل نیاز به آب و غذا میمونه منم جوابت رو دادم که نه در حد اونا به زنده بودنت مربوط نیست! دیگه این مظلوم نمایی و جواب های بی ربط چیه. منم نمیگم سکس بده میگم روابط نامشروع رو گسترش ندید تو جامعه ایدز رو گسترش ندید تو جامعه اگه بری با یکی از این بیمارهای ایدزی تو جامعه صحبت کنی و ببینی عفونت چه بلایی سرش آورده دیگه انقدر راحت از گسترش روابط نامشروع تو جامعه دفاع نمیکنی.

چه کسی شما را به مدرن نبودن یا خرافی بودن متهم کرد؟!
    قبلا تو بحث های دیگه گفته بود که خودتم اونجا بودی! حالا نمیدونم یا حافظه ات یاری نمیکنه یا خودتو زدی اون راه که یه چیزی گفته باشی اون 7-8 تا کاربر مشخص بیان لایکت کنن.

بپذیرین جامعه افراد مختلف با طرز فکر متفاوت دارد و شما نمی توانید افراد را وادار کنید طوری که شما دوست دارین فکر کنند یا طوری که شما دوست دارین نظر بدن. اجازه دهید درباره یک مسئله که نیازمند داشتن تخصص و تجربه علمی در زمینه روانشناسی/پزشکی/اجتماعی و .. است یک متخصص اظهار نظر کند نه کسی که کوچکترین سواد و اطلاعاتی در این زمینه ندارد.
    من با طرز فکر کسی کاری ندارم. انقدر هم بیکار نیستم که تو کار افرادی مثل شما دخالت کنم حتی حاضر نیستم نزدیک بشم چه برسه تو کارتون دخالت کنم. اما وقتی حرف از جامعه میشه یعنی جایی که من و خانواده ام داریم توش زندگی می کنیم پس نمیشه به طرز فکر هر بی فرهنگی که سعی در تخریب جامعه داره احترام گذاشت. راننده خاطی بی جا میکنه تخلف کنه چون طرز فکرش متفاوته. اون کلاهبردار و دزد بی جا میکنن تخلف کنن چون طرز فکرشون با بقیه فرق میکنه. اون دختر خراب بی جا میکنه جامعه رو آلوده کنه و ایدز رو گسترش بده چون طرز فکرش فرق میکنه. وقتی توان درک این مسائل و عواقبش رو ندارید چیزی نگید بهتره.

هیچ انسانی انقدر بدبخت و بیکار نیست که بیاد تو کار شما دخالت کنه تا زمانی که به جامعه یا کسی آسیب نزنید اون افراد رو مجبور به اینکار کنید.
    Last edited by تانکر; 27-03-2017 at 19:24.

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من از یه سری قوم هایی تو ایران راضی نباشم باید اخراج بشم؟ فکر کنم اگه در توانت بود گردن مارو هم تو میدون شهر میزدی.
    ایراد پست شما توهین بود نه ناراضی بودن از یه سری قوم ها تو ایران. چرا خودت رو توجیه میکنی؟
    6-7 تا عضو ثابت جمع شدید پست های همدیگه رو با ایدی ها مشخص و ثابت لایک می کنید احساس حق به جانب بودن هم بهتون دست داده.
    این احساس حق به جانب بودن در شخص شما که داره فوران میکنه اصلا هم متوجهش نیستی اگرم بهتون گفته بشه کیه که قبولش کنه؟
    مظلوم نمایی نکن. تو اومدی بزرگ نمایی کنی گفتی سکس مثل نیاز به آب و غذا میمونه منم جوابت رو دادم که نه در حد اونا به زنده بودنت مربوط نیست! دیگه این مظلوم نمایی و جواب های بی ربط چیه. منم نمیگم سکس بده میگم روابط نامشروع رو گسترش ندید تو جامعه ایدز رو گسترش ندید تو جامعه اگه بری با یکی از این بیمارهای ایدزی تو جامعه صحبت کنی و ببینی عفونت چه بلایی سرش آورده دیگه انقدر راحت از گسترش روابط نامشروع تو جامعه دفاع نمیکنی.
    جواب من بی ربط نیست منتها کسی که سررشته ای از روانپزشکی نداشته باشه بی ربط میبیندش و دلیلی هم نمیبینم همونطور که خودتون اشاره کردین بیش از توان درک یک نفر براش توضیح بدم. به هرحال سکس یه نیاز اولیه در حد آب و غذاست و بقیه اش هم به اشتیاق شما برای مطالعه بیشتر برمیگرده یا توهین به شخصیت هرکسی که خلاف شما اظهار نظر کنه و مظلوم نمایی کنه!!
    قبلا تو بحث های دیگه گفته بود که خودتم اونجا بودی! حالا نمیدونم یا حافظه ات یاری نمیکنه یا خودتو زدی اون راه که یه چیزی گفته باشی اون 7-8 تا کاربر مشخص بیان لایکت کنن.
    متاسفانه شدیدا هم از اینکه پستهای توهین آمیزت لایک نمیخورن ناراحتی و به جاش کسی که پستش رو لایک میکنن تحقیر میکنی!
    من با طرز فکر کسی کاری ندارم
    پستی که یک نفر میذاره تو تاپیک پزشکی مشخصا حرف خودش نیست ( البته که با شما نبودم! ) بلکه داره بر اساس یه منبع علمی حرف میزنه ولی فرق همین رو متوجه نیستی
    پستی که تو انجمن علوم انسانی گذاشته میشه معمولا بر اساس نظرات شخصی خود فرده
    توی انجمن علوم انسانی از پست های بی ادبانه ی شما کم ندیدیم نمیدونم جوابای شما اگه "با طرز فکر کسی کار نداره" پس دقیقن با چی کار داره که انقدر توهین آمیز, بی ادبانه و پر از کلمات بی شرمانه است؟!
    حتی نمیتونی قبول کنی که یک ثانیه هم طرز تفکر مخالف خودت رو نمیتونی تحمل کنی بعد جار میزنی که من با طرز فکر کسی کار ندارم؟
    این همه با ذهن خودت غریبه ای واقعا؟!

هیچ انسانی انقدر بدبخت و بیکار نیست که بیاد تو کار شما دخالت کنه تا زمانی که به جامعه یا کسی آسیب نزنید اون افراد رو مجبور به اینکار کنید.
    بیگ لایک!
    Last edited by Ar@m; 27-03-2017 at 21:01.

7. 4 کاربر از Ar@m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من با طرز فکر کسی کاری ندارم. انقدر هم بیکار نیستم که تو کار افرادی مثل شما دخالت کنم حتی حاضر نیستم نزدیک بشم چه برسه تو کارتون دخالت کنم. اما وقتی حرف از جامعه میشه یعنی جایی که من و خانواده ام داریم توش زندگی می کنیم پس نمیشه به طرز فکر هر بی فرهنگی که سعی در تخریب جامعه داره احترام گذاشت. راننده خاطی بی جا میکنه تخلف کنه چون طرز فکرش متفاوته. اون کلاهبردار و دزد بی جا میکنن تخلف کنن چون طرز فکرشون با بقیه فرق میکنه. اون دختر خراب بی جا میکنه جامعه رو آلوده کنه و ایدز رو گسترش بده چون طرز فکرش فرق میکنه. وقتی توان درک این مسائل و عواقبش رو ندارید چیزی نگید بهتره.

راستش من شخصا به صورت ناخودآگاه با خوندن پست های شما خنده ام میگیره ..! نمیدونم شما چند سالتون هست و ..

ولی نظرات ، توضیحات و طرز بیان شما نشان میده که شما نسبت به بعضی مسائل ، مردم جامعه و حتی کاربران انجمن یک حالت توهم گونه ای دارین (از نوع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و تمام افرادی که دیدگاه مشابه شما ندارند رو خطرناک و اسیب رسان میبینید و در مواجهه با افراد با طرز فکر متفاوت با حالت عصبی غیر قابل کنترلی شروع به فرافکنی و توهین میکنید.

تفکر تخریب کننده و آلوده ای که تمام افراد جامعه را مریض و مخرب میبینه خیلی بیشتر می تونه به طور مستقیم و با شدت و قدرت خیلی بیشتر به خانواده شما و سایر افراد جامعه آسیب بزنه.

خیلی خوب میشد قبل از ورود به یک بحث تخصصی اول این جمله رو به خودتون یادآور میشدین تا بحث تا این حد به حاشیه کشیده نشه ..

9. 5 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه aaligoli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2015
    محل سكونت
    ایران - تهران

پيش فرض

منم از بس فیلم 3d یه مدت دیدم احساس میکنم داره کم کم ضعیف میشه.

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من وارد بحث اخلاقی و دینیش نمیشم؛فقط از منظر علمی جواب میدم
    در مورد ایدز که فرمودین،اولا با استفاده از کاندوم در روابط جنسی میشه با ضریب بالای از انتقال HIVجلوگیری کرد و تجربه کشور هایی مثل تایلند که توریسم جنسی دارند در زمینه کنترل HIV بوسیله کاندوم بسیار موفق بوده
    در ثانی در کشوررما مبتلایان به HIV که بهرمرحله ایدز(همان که فرمودین کل بدنشون عفونت گرفته) برسن، بصورت رایگان داروهای ضدویروس در اختیارشون قرار میگیره و اگر میبینید گوشه خیابان افتاده اند اینها بیشتر معتادانی هستند که از طریق سرنگ مشترک آلوده شده اند نه روابط جنسی

حتی در حال حاضر با مصرف دارو با فاصله کمی از رابطه جنسی با فرد مبتلا به HIV میشه از انتقال ویروس جلوگیری کرد؛ که این مورد اولین بار در مورد زوج های همجنسگرا تحقیق شد که بخوبی جواب داده و الان جزو راه کار های جلوگیری از انتقال مطمئن حساب میشود؛

12. 4 کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال پرسش و پاسخ پزشكی laxer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

ضعیف شدن چشم و ... بر اثر خودراضائی در مدارس، توسط مشاورین و دبیران درس دینی باب شده.
    در هیچ رساله پزشکی، روانپزشکی و روانشناسی عوارضی برای خودراضائی معمولی ذکر نشده.

خودارضائی اگر در جهت کاهش بی بند و باری جنسی و کاهش روابط جنسی با افراد متعدد انجام شود خود یک مزیت است.

مقوله دینی این موضوع به علم پزشکی ربطی ندارد، افرادی که در این انجمن ( پرسش و پاسخ "پزشکی") جوابگوی سوالات هستند متخصص علوم پزشکی هستند نه علوم دینی و الهیات...

در ضمن بهتر نیست مدیران تاپیک های اینچنینی را به بخش " زیست و پزشکی" انتقال دهند؟

14. 3 کاربر از laxer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •