همشه همین توجیه و بهانه رو میارین که با سکس نداشتن میشه زنده موند اما با نخوردن اب نمیشه!
زنده موندن و زندگی کردن دو اپشن متفاوتن ولی همین درکش برای شما سخته و برای رشد, زندگی گردن قدم بعد از زنده ماندنه که برای شما مفهومی نداره! از نظر شما همین که امکانات زنده موندن رو به یک انسان بدیم کافیه براش!
در مورد این قسمت حرفاتون توضیحات کافی رو بهتون دادن صحبت دیگه ای باقی نمونده!من شدیدا ناراحت میشم وقتی میبینم همچون تویی امثال من رو متهم میکنن به خرافی بودن یا مدرن نبودن! شدیدا بعید میدونم موفق به ازدواج کردن بشی که بخواهی این چیزهارو به فرزندت یاد بدی چون ظاهرا اونجوری که قبلا صحبت میکردی بعید میدونم هنوز دختر باشی.
80% هر جامعه ای نخاله هستن و من مشکلی با این موضوع ندارم چون حقیقت تلخیه که وجود داره ولی اینکه تو هر پستت از بالا صحبت کنی و امثال من رو عقب مونده خطاب کنی فشار بدی وارد میکنه به ما چون هنوز خیلی خیلی مونده تا تکامل پیدا کنی و به ما برسی تا امثال من رو درک کنی.
پیشنهاد میکنم از این به بعد هرکی میخواد بحث کنه اول مشخص کنه از چه قوم و تباری هست که بی خودی وقت خودمون رو هدر ندیم.
این بحث ترول مانند همیشه ازینجا شروع میشه که اگه خودت بودی چیکار میکردی؟ اگه خواهر خودت با غریبه سکس داشت چه حالی میشدی؟ اگه فرزند خودت بود چه تصمیمی میگرفتی؟ و وقتی از جواب طرف مقابل اونچه که مد نظرتون هست دریافت نمیکنین قدم بعدی انواع حرف های رکیک و منصب های جالب توجهه!
so typical !
در قدم اول اینجا یه تاپیک سوال پزشکی بوداما با نظرات شخصیتون کاملا بحث رو منحرف کردین واقعا نمیتونم بفهمم چرا انقدر راحت به خودتون اجازه میدین نظرات شخصیتون رو به اسم علم به بقیه غالب کنین؟!