پست اشتباهی بود حذف شد...........................
پست اشتباهی بود حذف شد...........................
Last edited by ali gamma; 25-11-2010 at 08:58.
سلام دوستان...خیلی از این مدل تعریف شنیدم...قیمت هم مناسبه....بعد میخواستم 1 مقایسه از نظر کیفیت تصویر با ex500 بکنید...مدل 40 اینچ...بعد 1 سوال هم که دارم اینه که --- -t داره این مدل ال جی؟؟بعد در کل این --- -t چی هست؟به چه دردهایی میخوره....بعد شبکه بی سیمش چه کارایی هایی داره/؟؟خواهشا زود کمک کنید
سلام از نظر کیفیت تصویر این مدل 200 هرتز ولی سونی 100 هرتزه
از نظر کنتراست و USB که مثل یه WD Player کا میکنه و قابلیت شبکه و اندازه LG یه سر و گردن بالاتره ولی خیلی از مردم گول اسم سونی رو میخورند
----T یا تیونر دیجیتال دستگاهی است که به شما امکان میده کانال های آنالوگ رو به صورت دیجیتال یعنب بدون پارازیت دریافت کنید مهم ترین سود اون کیفیت بالای تصویر (البته تصویر SD) خلاصی از دست کنترل گیرنده دیجیتال و شبکه که شاید یکی از بهترین مزایای ال جی باشه اینه که میشه فایل های مالتی مدیا رو با تلویزیون و سایر دستگاه ها به اشتراک گذاشت
Last edited by greenmidi; 24-11-2010 at 20:26.
این مدل تصویر در تصویر داره؟ لطفا دوستانی که این مدل رو دارن خبر بدن
سلام حضور دوستان وآرمین عزیز و با اجازه اساتید
از مقایسه معذورم چون خودم منهم تو همین مرحله مقایسه موندم ولی برای سوالای بعدی جواب مختصر دارم که عرض میکنم
----t : این بطور خلاصه میشه تلویزون دیجیتالی که بگفته دوستانی که دارن ازش استفاده میکنن گویا بسیار باکیفیت هم هست و در شهرهایی که سیستن تلویزیون دیجیتال راه افتاده میتونن تصاویر تلویزیونی رو با کیفیت بسیار بالا و بدون برفک و فکر میکنم در حد HD یا FULL HD ببینن مثل شهرهای تهران و قم و مشهد و گویا بزودی اصفهان و تبریز و ارومیه هم صاحب تلویزیون دیجیتال میشن
درمورد سوال بعدی: همونطریکه از اسمش پیداست شبکه بی سیم هستش یعنی میتونین بدون استفاده از سیم و بدون نیاز به کابل کشی که اغلب پر دردسر و دست وپاگیره براحتی تلویزیونتون رو با سیستمهای دیگه ای که این توانایی رو دارن مثل لپ تاپ ، کامپیوتر ،بعضی گوشیهای تلفن همراه ( عموما گوشیهای هوشمند) ،مودم وایرلس ویا یک اکسس پوینت مشترک کرد و حتی به اینترنت وصل شد....
ارادت :
ناصر
با سلام
من در قسمت تنظیم حالت تصویر c695 از رو فلش 720p mkv را بصورت full ببینم ایا در lg 660 هم میشود هم همین کارا کرد
وبدون تعصب من کدام را انتخاب کنم. 37 اینچ می خوام بگیرم. در ضمن سامسونگ الان حدود60 تومان گرانتر از الجی هست
من میخواستم ال سی دی بگیریم با این چیزایی که دوستان درباره این تلویزیون گفتن فکر کنم باید عالی باشه برای گرفتن بچه ها گفتین سیستم ----T را داره
با تشكر نظر دوستان greenmidi و mana341 كه راجع به ----T توضيح دادند اما جواب سوال دوستمونو (كه سوال من هم هست) ندادن.
سوال اينه كه آيا اين مدل ال جي ----T دارد يا ندارد؟
با تشكر
---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------
تصوير در تصوير نداره
یه چیز دیگه دوستان تلتکست نداره و صدای اسپیکر اون چطوره
تلتکست داره و صدای اسپیکرش هم خوبه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)