تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 18 اولاول 12345678915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 177

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی LG LCD660

پروفشنال ali gamma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

پست اشتباهی بود حذف شد...........................
    Last edited by ali gamma; 25-11-2010 at 08:58.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوستان...خیلی از این مدل تعریف شنیدم...قیمت هم مناسبه....بعد میخواستم 1 مقایسه از نظر کیفیت تصویر با ex500 بکنید...مدل 40 اینچ...بعد 1 سوال هم که دارم اینه که --- -t داره این مدل ال جی؟؟بعد در کل این --- -t چی هست؟به چه دردهایی میخوره....بعد شبکه بی سیمش چه کارایی هایی داره/؟؟خواهشا زود کمک کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه greenmidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین دودها

پيش فرض

سلام دوستان...خیلی از این مدل تعریف شنیدم...قیمت هم مناسبه....بعد میخواستم 1 مقایسه از نظر کیفیت تصویر با ex500 بکنید...مدل 40 اینچ...بعد 1 سوال هم که دارم اینه که --- -t داره این مدل ال جی؟؟بعد در کل این --- -t چی هست؟به چه دردهایی میخوره....بعد شبکه بی سیمش چه کارایی هایی داره/؟؟خواهشا زود کمک کنید
    سلام از نظر کیفیت تصویر این مدل 200 هرتز ولی سونی 100 هرتزه
    از نظر کنتراست و USB که مثل یه WD Player کا میکنه و قابلیت شبکه و اندازه LG یه سر و گردن بالاتره ولی خیلی از مردم گول اسم سونی رو میخورند
    ----T یا تیونر دیجیتال دستگاهی است که به شما امکان میده کانال های آنالوگ رو به صورت دیجیتال یعنب بدون پارازیت دریافت کنید مهم ترین سود اون کیفیت بالای تصویر (البته تصویر SD) خلاصی از دست کنترل گیرنده دیجیتال و شبکه که شاید یکی از بهترین مزایای ال جی باشه اینه که میشه فایل های مالتی مدیا رو با تلویزیون و سایر دستگاه ها به اشتراک گذاشت
    Last edited by greenmidi; 24-11-2010 at 20:26.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

این مدل تصویر در تصویر داره؟ لطفا دوستانی که این مدل رو دارن خبر بدن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

1

سلام حضور دوستان وآرمین عزیز و با اجازه اساتید
    از مقایسه معذورم چون خودم منهم تو همین مرحله مقایسه موندم ولی برای سوالای بعدی جواب مختصر دارم که عرض میکنم
    ----t : این بطور خلاصه میشه تلویزون دیجیتالی که بگفته دوستانی که دارن ازش استفاده میکنن گویا بسیار باکیفیت هم هست و در شهرهایی که سیستن تلویزیون دیجیتال راه افتاده میتونن تصاویر تلویزیونی رو با کیفیت بسیار بالا و بدون برفک و فکر میکنم در حد HD یا FULL HD ببینن مثل شهرهای تهران و قم و مشهد و گویا بزودی اصفهان و تبریز و ارومیه هم صاحب تلویزیون دیجیتال میشن
    درمورد سوال بعدی: همونطریکه از اسمش پیداست شبکه بی سیم هستش یعنی میتونین بدون استفاده از سیم و بدون نیاز به کابل کشی که اغلب پر دردسر و دست وپاگیره براحتی تلویزیونتون رو با سیستمهای دیگه ای که این توانایی رو دارن مثل لپ تاپ ، کامپیوتر ،بعضی گوشیهای تلفن همراه ( عموما گوشیهای هوشمند) ،مودم وایرلس ویا یک اکسس پوینت مشترک کرد و حتی به اینترنت وصل شد....
    ارادت :
    ناصر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

با سلام
    من در قسمت تنظیم حالت تصویر c695 از رو فلش 720p mkv را بصورت full ببینم ایا در lg 660 هم میشود هم همین کارا کرد
    وبدون تعصب من کدام را انتخاب کنم. 37 اینچ می خوام بگیرم. در ضمن سامسونگ الان حدود60 تومان گرانتر از الجی هست

داره خودمونی میشه حسن جون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    دزفول

پيش فرض

من میخواستم ال سی دی بگیریم با این چیزایی که دوستان درباره این تلویزیون گفتن فکر کنم باید عالی باشه برای گرفتن بچه ها گفتین سیستم ----T را داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با تشكر نظر دوستان greenmidi و mana341 كه راجع به ----T توضيح دادند اما جواب سوال دوستمونو (كه سوال من هم هست) ندادن.
    سوال اينه كه آيا اين مدل ال جي ----T دارد يا ندارد؟
    با تشكر

---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------

این مدل تصویر در تصویر داره؟ لطفا دوستانی که این مدل رو دارن خبر بدن
    تصوير در تصوير نداره

9. این کاربر از dana74 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه حسن جون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    دزفول

پيش فرض

یه چیز دیگه دوستان تلتکست نداره و صدای اسپیکر اون چطوره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

یه چیز دیگه دوستان تلتکست نداره و صدای اسپیکر اون چطوره
    تلتکست داره و صدای اسپیکرش هم خوبه.

12. این کاربر از Pedram_IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •