پاورهای memonex به هیچ وجه توصیه نمیشه!!
متاسفانه با بودجه ی شما پاور خوبی نمیشه پیشنهاد داد و green 585b هست به قیمت 95 !!
پاورهای memonex به هیچ وجه توصیه نمیشه!!
متاسفانه با بودجه ی شما پاور خوبی نمیشه پیشنهاد داد و green 585b هست به قیمت 95 !!
بله بعضی از دوستان مشکل خرابی فن داشتن جالبیش این هست مشکل فقط تو همین پاور هست نگیرید بهترهدر رابطه با Memonex 540 بعضی ها میگن که اصلا پاور خوبی نیست ! میشه یه پاور گرین معرفی کنید ! مرسی
GREEN 535B=70
خیر مشکلی نداره به حرف فروشنده ها گوش نکنیدیعنی پاور پایین باشه هیچ اشکالی نداره ؟ !
آقا ممنون ! اگر چیزه خوبی پیدا نکنم تو رنج قیمت پایین مجبورم همینgreen 585b رو بگیرم !
بستگی داره اگر زیر کیس اب میره و میاد خوب پایین باشه پاوره و برق به آب منتقل میشه و پات به آب بخوره خشک میشی و به جای کیس خوب دنبال مراسم تدفین خوب میری. از این اتفاقا ممکنه ولی به نظرم مشکل خاصی نداره البته اگر پایه های کوپیک کیس رو نکنی. و کیس کاملا نیفته رو زمین. یعنی منظورم اینه یه ذره جا برای عبور هوا باشه
در رابطه با بعضی ها هم میگم اصلا چیزی نمیدونن. این پاور معمولا برای گیمر ها استفاده میش. یه نفر مثلا پاور 400 وات ممونکس خریده بعدش سیستمش نیاز به 500 وات داشه بعد سیستمش خاموش کرده رفته تعمیر گاه گفته ایراد از پاوره اونم ذعنیتش بد شده
خودم داشتم میگم خوبه.
PERFECT - 600w حدودا 13500 ولی توصیه نمیکنم
Kingpower - 600W حدودا 13500 بازم توصیه نمیکنم
Silverstone 560w حدودا 80 تومن
GREEN-GP535B حدودا 75 تومن
در کل گرین بخری بهتره چون طول سیماش با مگنوم 2 هماهنگه
ولی اگر خواستی کیس دیگم غیر از مگنوم 2 بخری من چیزی بلد نیستم که بخوام معرفی کنم بی خودی هم وقتت رو نمیگیره.
---------- Post added at 06:02 PM ---------- Previous post was at 05:59 PM ----------
چرا حرف الکی میزنید مشکل فن دارن یعنی چی؟
از جای معتبر بخر مشکلی نداره دو سالم گارانتی بهت میدن یک سالم تعویض
یعنی اینکه بعد از یه مدت فنشون از کار میوفتهچرا حرف الکی میزنید مشکل فن دارن یعنی چی؟
یکی از دوستان که سه بار برده بود و عوض کرده بود هر سه بار هم همون مشکل براش به وجود اومد
فقط هم همین مدل 540 واتش مشکل داره بقیه مدل ها مشکلی ندارن
من خودم 600 واتش رو دارم و کاملآ هم راضی هستم
یعنی چی از جای معتبر بخر؟از جای معتبر بخر مشکلی نداره
همه جا با گارانتی انفورماتیک گستر هست
حاجی منم 540 وات داشتم و مشکل فن نداشتم.
شاید جایی که خریده پلمب رو باز کرده یا قبلا استفاده شده یا کلا مرجوعی بوده. هزار دلیل داره.
من رایتر رفتم بخرم یارو جلو خودم از ته جعبه باز کرد تست کرد دوباره پلمب کرد. و جای آک داد رفت.
اینم ممکنه مشکل بار باشه مثلا ابر قدیم خوب بوده جدیدی خرابه یا چه میدونم هزار دلیل ولی اصل قضیه که مشکلی نداره.
حالا یا فروشنده مشکل داشته یا هر دلیل نمیشه گفت کارخونه هر چی 540 وات زده خرابه دست کم مال خودم استثنا هست
حرف شما درستهحاجی منم 540 وات داشتم و مشکل فن نداشتم.
شاید جایی که خریده پلمب رو باز کرده یا قبلا استفاده شده یا کلا مرجوعی بوده. هزار دلیل داره.
من رایتر رفتم بخرم یارو جلو خودم از ته جعبه باز کرد تست کرد دوباره پلمب کرد. و جای آک داد رفت.
اینم ممکنه مشکل بار باشه مثلا ابر قدیم خوب بوده جدیدی خرابه یا چه میدونم هزار دلیل ولی اصل قضیه که مشکلی نداره.
حالا یا فروشنده مشکل داشته یا هر دلیل نمیشه گفت کارخونه هر چی 540 وات زده خرابه دست کم مال خودم استثنا هست
ولی چون تعداد زیادی از دوستان با این پاور مشکل داشتن بهتره که تو همین رنج GREEN 535A خریداری بشه!
سلام !
قطعات رو گرفتم فقط پاور و کیس و رم مونده !
من 535a یا 535b پیدا نمیکنم ! فکر کنم باید بیام تهران !
راستش خیلی روی مگنوم 2 شک دارم به خاطر اینکه پاورش پایین هست ! یعنی هیچ مشکلی نداره پایین هست آخه یه مغازه داره نادون ذهن من رو منحرف کرده ! ؟
سیستم خنک کننده مگنوم 2 از نظر شما چطوره ! مناسب هست ! یا خوبه ! یا عالیه ؟
بعد یه سوال دیگه 535a با 535b چه فرقی می کنن ! کدوم بهتره ؟
رم هم RAM:A-DATA GAMING 4GB 1333 CL8 این رو پیدا نکردم ! یه دونه پیدا کردم فقط برندش فرق میکنه برندش Super Talent هست ! این چطوره ؟ بگیرم یا نه ؟
به غیر از این دوتا چی خوبه بگیرم رم !
ببخشید من تو این چند وقت خیلی سوال پرسیدم !
واقعا ممنونم ! امیدوارم که بتونم جبران کنم !
Last edited by lamia.boy; 25-10-2010 at 17:11.
به حرف فروشنده گوش نکن.راستش خیلی روی مگنوم 2 شک دارم به خاطر اینکه پاورش پایین هست ! یعنی هیچ مشکلی نداره پایین هست آخه یه مغازه داره نادون ذهن من رو منحرف کرده ! ؟ .
متوسطسیستم خنک کننده مگنوم 2 از نظر شما چطوره ! مناسب هست ! یا خوبه ! یا عالیه ؟
535b اکتیو هست.و ارزش داره 20 تومان بیشتر بدی.بعد یه سوال دیگه 535a با 535b چه فرقی می کنن ! کدوم بهتره ؟
رم خوبیه.رم هم RAM:A-DATA GAMING 4GB 1333 CL8 این رو پیدا نکردم ! یه دونه پیدا کردم فقط برندش فرق میکنه برندش Super Talent هست ! این چطوره ؟ بگیرم یا نه ؟
این هم هستkingmax 4gb 1333=100
بیا تهران بخر برات بهتره king max cl9 هست ارزش داره بیای تهران بگردی و جنس خوب بخری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)