تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 9 اولاول 123456789 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 86

نام تاپيک: خرید کیس برای کارهای برنامه نویسی و نرم افزاری(مهندس نرم افزار)

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    Asus M4A87TD EVO حدود 175 تومن
    چقدر گرون؟!!!

می گم حالا برای کارهای من که برنامه نویسی و سرچ در اینترنت و کار تحقیقی و جون دار بودن سیستم برای کار حدوداً 10 الی 12 ساعت در روز و نصب فتوشاپ، لازمه به مسائلی مثل SATA3 بودن، USB3 فکر کنم؟ یا اینکه باید فکر ارتقا در آینده رو هم کرد؟
    طبق یه سرچ، اینها به دست اومد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یک برند دیگه ای که پیشنهاد شده، P5KPL-AM SE هست ولی نتونستم مشخصاتی پیدا کنم، قیمت رو 67000 تومان اعلام کردند. این چه جوریه و می تونه با ASUS های مورد بحث ما و مدل ASROCK ای که معرفی کردید همطراز باشه؟

جناب Ultra_Black، شما تا حالا از مادربوردهای ASUS و ASROCK استفاده کردید؟ اونها چگونه دیدید؟
    مثلاً وقتی قیمت ها رو با هم مقایسه می کنم و برای داشتن SATA3 و USB3 ،قیمت خیلی بالاتر می ره(مقایسه asus m4n68t-m و Asus M4A87TD EVO ) سرم سوت می کشه ولی وقتی می بینم همین مدل ASROCK که معرفی کردید، این خواص رو داره، به این سمت کشیده می شم. بعد دوباره می بینم مثلاً شما ASROCK رو خوب معرفی می کنید ولی در پیشنهادهایی که می شه همش ASUS هست، باز هم سرم سوت می کشه.

جناب Ultra_Black ، به نظر شما من خیلی حساسیت نشون می دم و واقعاً نباید اینقدر تردید بین انتخاب ASROCK و ASUS داشته باشم و یا بقیه موارد انتخابی؟(همشون می تونن بیشتر از 5 سال کار کنن بی دردسری باشن؟)
    مثلاً یکی پیشنهاد هارد ساتا داده که 250 گیگش می شه 45000 تومان!(به نظر شما کارایی اش بهتره از مکستور و وسترن و Segeate هست؟)
    یا مثلاً پیشنهاد رم : 2G 1333 ->BUS KINGSTONE
    به نظر شما، این رم هایی که همشون 1333 هستند خوبند و از نظر کارایی تفاوت آنچنانی ندارن؟ تردید نکنم؟

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

چقدر گرون؟!!!
    بله
    قبلا هم عرض کردم محصولات Asus و Gigabyte و...با قیمت خیلی بالایی تو کشورمون فروخته میشن
    می گم حالا برای کارهای من که برنامه نویسی و سرچ در اینترنت و کار تحقیقی و جون دار بودن سیستم برای کار حدوداً 10 الی 12 ساعت در روز و نصب فتوشاپ، لازمه به مسائلی مثل SATA3 بودن، USB3 فکر کنم؟ یا اینکه باید فکر ارتقا در آینده رو هم کرد؟
    تا یک مدت دیگه تمام قطعات براساس SATA3 و USB3.0 طراحی و ساخته خواهند شد و به نظر من یودنش به نفعتون هست
    یک برند دیگه ای که پیشنهاد شده، P5KPL-AM SE هست ولی نتونستم مشخصاتی پیدا کنم، قیمت رو 67000 تومان اعلام کردند. این چه جوریه و می تونه با ASUS های مورد بحث ما و مدل ASROCK ای که معرفی کردید همطراز باشه؟
    کلا این مدل و پردازنده اینتل رو توصیه نمی کنم (قابلیت ارتقا در آینده رو از دست میدید)
    جناب Ultra_Black، شما تا حالا از مادربوردهای ASUS و ASROCK استفاده کردید؟ اونها چگونه دیدید؟
    مادربرد خودم Asus هست و برای چند نفر از دوستان Asrock هم بستم
    هم من و هم اونا راضی هستیم
    مثلاً وقتی قیمت ها رو با هم مقایسه می کنم و برای داشتن SATA3 و USB3 ،قیمت خیلی بالاتر می ره(مقایسه asus m4n68t-m و Asus M4A87TD EVO ) سرم سوت می کشه ولی وقتی می بینم همین مدل ASROCK که معرفی کردید، این خواص رو داره، به این سمت کشیده می شم. بعد دوباره می بینم مثلاً شما ASROCK رو خوب معرفی می کنید ولی در پیشنهادهایی که می شه همش ASUS هست، باز هم سرم سوت می کشه.
    سرتون سوت نکشه....!
    قبلا هم گفتم فروشنده ها فقط دو برند رو برای مادربرد پیشنهاد میدن گیگابایت و اسوس...
    و به نوعی عادت کردن،و متاسفانه شدیدا در این تفکر هستند که ترک عادت موجب مرض است...!!!
    جناب Ultra_Black ، به نظر شما من خیلی حساسیت نشون می دم و واقعاً نباید اینقدر تردید بین انتخاب ASROCK و ASUS داشته باشم و یا بقیه موارد انتخابی؟(همشون می تونن بیشتر از 5 سال کار کنن بی دردسری باشن؟)
    دوست عزیزم،حساسیت لازم هست ولی برای لوازم الکتریکی و مخصوصا قطعه نمیشه بطور قطع گفت که فلان مدت باید کار کنه!!!
    و ممکنه 10 سال براتون بدون مشکل کار کنه و یا ممکنه خدای نکرده زیر 2 سال هم براش مشکل پیش بیاد
    و این برای کل برند ها صادق هست و استثنایی هم نداره!
    مثلاً یکی پیشنهاد هارد ساتا داده که 250 گیگش می شه 45000 تومان!(به نظر شما کارایی اش بهتره از مکستور و وسترن و Segeate هست؟)
    SATA اسم مارک نیست و فقط رابط هارد هست
    و قیمت 250 گیگ از هر برتدی زیر 40 تومن هست
    یا مثلاً پیشنهاد رم : 2G 1333 ->BUS KINGSTONE
    به نظر شما، این رم هایی که همشون 1333 هستند خوبند و از نظر کارایی تفاوت آنچنانی ندارن؟ تردید نکنم؟
    Kingston متاسفانه تو بازار تقلبی زیاد داره و کلا خریدش رو توصیه نمی کنم
    مارکهایی مثل Twinmos , Kingmax ,Super Talent ,Apacer رمهایی خوبی هستند

3. 2 کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

مادربرد خودم Asus هست و برای چند نفر از دوستان Asrock هم بستم
    هم من و هم اونا راضی هستیم
    چه مدتی هست که خود شما از ASUS و دوستانی که براشون ASROCK بستید دارید از این برندها استفاده می کنید؟ آخه شما فرمودید که راضی هستیم.
    لطفاً مدل مادر بورد سیستم خودتون+ قیمت و مدل مادر بوردهای ARROCK ای که برای سیستم های دوستانتون استفاده کردید + قیمت

و انشاالله سوال آخر: اگر پاور رو به جای 300 و 320 وات، مثلاً 420 یا 480 وات انتخاب بکنم، مشکلی که پیش نمی یاد؟ آخه می بینم که روی عکسی که از کیس گرین(Green(magnom2)) دارم، چند تا سوراخ روی این جعبه تعبیه شده که احتمالاً برای فن اضافی هست.

الان روی سیستم خودم گیگابات نصب هست و یه سیستم قدیمی هست و حدوداً 5 سالی هست که داره کار می کنه. مشکلی نداشته به غیر از سرعت خیلی پایین که واقعاً به درد نمی خوره.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

چه مدتی هست که خود شما از ASUS و دوستانی که براشون ASROCK بستید دارید از این برندها استفاده می کنید؟ آخه شما فرمودید که راضی هستیم.
    خودم حدود 3 سال
    و دوستان هم یکی دوسال
    لطفاً مدل مادر بورد سیستم خودتون+ قیمت و مدل مادر بوردهای ARROCK ای که برای سیستم های دوستانتون استفاده کردید + قیمت
    دوست من، قطعات همیشه در حال پیشرفت هستند
    و شما که انتظار ندارید سیستم 3 سال پیشم رو برای شما هم پیشنهاد بدم...؟!
    و انشاالله سوال آخر: اگر پاور رو به جای 300 و 320 وات، مثلاً 420 یا 480 وات انتخاب بکنم، مشکلی که پیش نمی یاد؟ آخه می بینم که روی عکسی که از کیس گرین(Green(magnom2)) دارم، چند تا سوراخ روی این جعبه تعبیه شده که احتمالاً برای فن اضافی هست.
    خیر مشکلی نیست
    الان روی سیستم خودم گیگابات نصب هست و یه سیستم قدیمی هست و حدوداً 5 سالی هست که داره کار می کنه. مشکلی نداشته به غیر از سرعت خیلی پایین که واقعاً به درد نمی خوره.
    بله مادربرد سیستم قبلی منم گیگابایت بود و حدود 7-8 سالی برام کار کرد و الانم که الان هست بازم کار میکنه

6. 3 کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام. اگه بخواهم یه پیشنهاد در مورد یک مدل مادر بورد گیگابایت در حد و اندازه و با تمام خصوصیات و قیمت ASROCK 890gm PROC3بدید چه پیشنهادی می کنید؟
    راستی چرا از گیگابایت به سمت ASUS رفتید؟
    انشاء الله این مواردی که تا حالا با هم بحث کردیم در بازار هست دیگه و مشکل جایگزینی که به وجود نمی یاد؟ قیمت هایی که شما قرار دادید رو مبنا قرار بدم یا بیشتر حساب کنم؟ اگه اینگونه هست چند درصد؟

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

سلام. اگه بخواهم یه پیشنهاد در مورد یک مدل مادر بورد گیگابایت در حد و اندازه و با تمام خصوصیات و قیمت ASROCK 890gm PROC3بدید چه پیشنهادی می کنید؟
    با این قیمت که نمیشه Gigabyte گرفت
    ولی با یکم چیپست ضعیفتر از Asrock میشه Gigabyte 880GA-UD3H حدود 175گرفت
    راستی چرا از گیگابایت به سمت ASUS رفتید؟
    واسه من برند زیاد مهم نیست و کارایی به قیمت مهمه
    انشاء الله این مواردی که تا حالا با هم بحث کردیم در بازار هست دیگه و مشکل جایگزینی که به وجود نمی یاد؟
    انشاا... که هست اگه هر کدوم نبود
    اطلاع بدید تا قطعه جایگزین معرفی کنیم
    قیمت هایی که شما قرار دادید رو مبنا قرار بدم یا بیشتر حساب کنم؟ اگه اینگونه هست چند درصد؟
    قیمت های من قیمت کف بازار هست
    ولی ظاهرا فعلا وضع و اوضاع بازار بهم ریخته و تو این زمان خرید زیاد پیشنهاد نمیشه

9. 2 کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام. من واقعاً به یه سیستم خوب احتایج دارم و گرنه عقب می افتم. کار سرچ هم زیاد دارم و اگه با این سیستم و با خطوط دیال آپ این کار رو بکنم، پول زیادی برای تلفن باید بپردازم. اگه اینجوی حساب کنیم و فرض کنیم که مثلاً 50000 تومان پول اینترنت حال حاضر من بشه، بهتر نیست زودتر یه سیستم خوب بگیرم؟ این اوضاع تا کی بهم ریخته است؟ در ضمن مدل گیگابات هم گرونه و همون ASROCK بهتره.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

سلام. من واقعاً به یه سیستم خوب احتایج دارم و گرنه عقب می افتم. کار سرچ هم زیاد دارم و اگه با این سیستم و با خطوط دیال آپ این کار رو بکنم، پول زیادی برای تلفن باید بپردازم. اگه اینجوی حساب کنیم و فرض کنیم که مثلاً 50000 تومان پول اینترنت حال حاضر من بشه، بهتر نیست زودتر یه سیستم خوب بگیرم؟ این اوضاع تا کی بهم ریخته است؟ در ضمن مدل گیگابات هم گرونه و همون ASROCK بهتره.
    بخاطر بالا رفتن نرخ دلار و برخی مسائل دیگه قیمت تمام قطعات به طرز کاذبی بالاتر رفته و مشخص هم نیست قیمتها کی پایین بیاد
    شما بازار رو بگردید هر قطعه رو حول و حوش قیمتهای من (کمی بالا یا پایین تر ) پیدا کردید،بگیرید

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ماشاالله چقدر زود پاسخ می دید. اومدم یه سوال دیگه اضافه کنم، دیدم پاسخ دادید. مرحبا.
    در مورد Gigabyte 880GA-UD3H که فرمودید، چیپستش یه کم ضعیفتر از ASROCK پیشنهادی هست باعث کارایی پایین تر می شه؟
    اگه چیپست به همون اندازه باشه، پیشنهاد چیه؟ آیا چیپستASUS M4A87TD Evo Motherboard که حدوداً 175000 تومان هست دقیقاً هم ارز ASROCK پیشنهادی هست؟
    می دونید به چه چیزی فکر می کنم؟ به اینکه مادر بورد قدیمی سیستم من گیگابایت هست و الان بیشتر از 5 ساله داره کار می کنه، سیستم قدیمی شما هم 7-8 سالی هست کار کرده و باز هم کار می کنه. نگاهم نسبت به گیگابایت تغییر کرد. می گم ارزشش رو داره 50 هزار تومان بیشتر هزینه کنم ولی سیستمم، سیستم باشه؟ می دونم که نمی شه روی قطعات یک تضمین 100 درصد کرد.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

راستی من بازار رضا رو می دونم کجاست ولی بازار ایران رو توی خیابون ولیعصر تا میدون ولیعصر پیدا نکردم. دقیقاً کجاست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •