سلام
Asus M4A87TD EVO حدود 175 تومن
چقدر گرون؟!!!
می گم حالا برای کارهای من که برنامه نویسی و سرچ در اینترنت و کار تحقیقی و جون دار بودن سیستم برای کار حدوداً 10 الی 12 ساعت در روز و نصب فتوشاپ، لازمه به مسائلی مثل SATA3 بودن، USB3 فکر کنم؟ یا اینکه باید فکر ارتقا در آینده رو هم کرد؟
طبق یه سرچ، اینها به دست اومد:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک برند دیگه ای که پیشنهاد شده، P5KPL-AM SE هست ولی نتونستم مشخصاتی پیدا کنم، قیمت رو 67000 تومان اعلام کردند. این چه جوریه و می تونه با ASUS های مورد بحث ما و مدل ASROCK ای که معرفی کردید همطراز باشه؟
جناب Ultra_Black، شما تا حالا از مادربوردهای ASUS و ASROCK استفاده کردید؟ اونها چگونه دیدید؟
مثلاً وقتی قیمت ها رو با هم مقایسه می کنم و برای داشتن SATA3 و USB3 ،قیمت خیلی بالاتر می ره(مقایسه asus m4n68t-m و Asus M4A87TD EVO ) سرم سوت می کشه ولی وقتی می بینم همین مدل ASROCK که معرفی کردید، این خواص رو داره، به این سمت کشیده می شم. بعد دوباره می بینم مثلاً شما ASROCK رو خوب معرفی می کنید ولی در پیشنهادهایی که می شه همش ASUS هست، باز هم سرم سوت می کشه.
جناب Ultra_Black ، به نظر شما من خیلی حساسیت نشون می دم و واقعاً نباید اینقدر تردید بین انتخاب ASROCK و ASUS داشته باشم و یا بقیه موارد انتخابی؟(همشون می تونن بیشتر از 5 سال کار کنن بی دردسری باشن؟)
مثلاً یکی پیشنهاد هارد ساتا داده که 250 گیگش می شه 45000 تومان!(به نظر شما کارایی اش بهتره از مکستور و وسترن و Segeate هست؟)
یا مثلاً پیشنهاد رم : 2G 1333 ->BUS KINGSTONE
به نظر شما، این رم هایی که همشون 1333 هستند خوبند و از نظر کارایی تفاوت آنچنانی ندارن؟ تردید نکنم؟