راستی اینو کی گفت؟فکر کنم این ماله ساله 88 باشه ها.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی اینو کی گفت؟فکر کنم این ماله ساله 88 باشه ها.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راس میگه ...منم نمیفهمم !اگه ممكنه در مورد ستونهاي كارنامه يه توضيحي بديد(رتبه داوطلب و آخرين رتبه قبولي و نتيجه)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مثلا مال منو میبینین ؟ 31 شدم و آخرین نفر هم 58 بوده .
حالا یکی از همکلاسیام تو دانشگاه که تقریبا 80-90تا رتبش از من بهتر شده ( اونم تهرانه ) زده بود رتبه داوطلب 231 ، آخرین رتبه قبولی 231 !!
مگه میشه آخه ؟!
فکر کنم به خاطر سهمیه باشه. چون بالاش نوشته بر اساس سهیمه. یعنی مثلا رشته ای که شما زدین تو سهمیه 58 نفر زدن، که شما 31 امین نفر شدین. البته 58 نفر قبول نشدن چون خیلیا انتخاب اولشون نبوده و اونا رو هم به حساب آورده . کلا اگه به نگاه به کارنامتون بندازین، دانشگاههای خوب عدد آخرین نفر قبولیشون بالاتره، چون خیلیا انتخاب کردن که شما از اون چند نفر 31 ام شدین و بقیه انتخاب های قبلیشون بوده. مثلا اون که 231 شده قبول شده ( مثلا انتخاب اول ) ولی اون که رتبش 230 شده قبول نشده و انتخابش به اون نرسیده و زودتر قبول شده.راس میگه ...منم نمیفهمم !
مثلا مال منو میبینین ؟ 31 شدم و آخرین نفر هم 58 بوده .
حالا یکی از همکلاسیام تو دانشگاه که تقریبا 80-90تا رتبش از من بهتر شده ( اونم تهرانه ) زده بود رتبه داوطلب 231 ، آخرین رتبه قبولی 231 !!
فکر کنم که اینطور باشه.
امسال چه ازاد چه سراسری دلیل کم شدن سهمیه ها دادن سهمیه ها به معلما بوده .99 درصد معلما هم قبولیدن
بچه ها واسه من همه رو زده 1
فقط 3تاش جلو نتیجش خالیه یکیشم زده 3. آخه مگه میشه یعنی من از 55تا 50تاشو اصلا حق انتخابشو نداشتم؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی اصلا بررسی نشده که قبول میشم یا نه؟؟؟؟؟عجیبه
شايد كدرشته هاي ستاره دار بودن كه فقط يكيش رو حق داري انتخاب كني
این ماجرای کد رشته ستاره دار چیه؟آخه من داروسازی رو زده بودم+دندون+دام اینا که ربطی به هم نداره ولی بدون هیچ اغراقی 50تا از رشته های انتخابیم رو عدد 1 زده. اگه 10تاش 1داشت منطقی بود ولی نه 50تا از 55 انتخابم
کد رشته ستاره دار ؟! مگه دانشگاه آزاده ؟
میشه بگین مثلا کجاها زده بودین ؟
اگه واستون مسئله ای نیست، کارنامتون رو بذارین.این ماجرای کد رشته ستاره دار چیه؟آخه من داروسازی رو زده بودم+دندون+دام اینا که ربطی به هم نداره ولی بدون هیچ اغراقی 50تا از رشته های انتخابیم رو عدد 1 زده. اگه 10تاش 1داشت منطقی بود ولی نه 50تا از 55 انتخابم
اون که دانشگاه آزاده. البته دانشگاه دولتی برای رشته های نیمه متمرکز یه شرایطی رو گذاشته بود مثل اینکه باید اول اونا زده بشن و...شايد كدرشته هاي ستاره دار بودن كه فقط يكيش رو حق داري انتخاب كني
"مفهوم عدد 3 (سه) در قسمت نتيجه اولويت قبولي نشانگر آن است كه داوطلب با توجه به داشتن نمره در رشته محل انتخابي ، در سهميه مجاز ديگري به جز سهميه نهايي و يا جنسيت ديگر پذيرفته شده است."
این یعنی چی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)