تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 59

نام تاپيک: میانگین تماشاگران تیم های اروپایی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رفیق هرکی ورزشگاهش بزرگتر باشه دلیل براین نیست که تماشاگر بیشتری براش میاد

بارسا این فصل 2تا بازی خونگی انجام داده
    با هرکولز بازی کرد که 62هزارتا تماشاگر داشت
    بازیش با خیخون هم 65هزارتا تماشاچی داشت
    منبع هم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هستش که سایت معتبریه البته شاید چون بارسا توی تیمای اولیه جایی نداره آمارش از نظر شما معتبر نباشه!
    احیانا ای اس پی شما در دریاچه نمک نیست؟؟
    قیمت بلیط حریفهای تیم ها و... هم تو این امار نقش دارند بنابرین این امار به هیچ دردی نمیخورند مهم تعداد طرفدار هست نه تعداد حضور تماشاگر چون این رکورد تو الکلاسیکو میشکنه و بارسا با حداقل 95 هزار نفر رکورد میزنه (کدوم تیم میتونه تو اروپا رکورد 95 هزار نفرو بزنه !!!؟)

---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 10:06 PM ----------

بهر حال فعلا حال کنید تابعد..

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

قیمت بلیط حریفهای تیم ها و... هم تو این امار نقش دارند بنابرین این امار به هیچ دردی نمیخورند
    Logical Deduction!!!!
    مهم تعداد طرفدار هست نه تعداد حضور تماشاگر چون این رکورد تو الکلاسیکو میشکنه و بارسا با حداقل 95 هزار نفر رکورد میزنه (کدوم تیم میتونه تو اروپا رکورد 95 هزار نفرو بزنه !!!؟)

---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 10:06 PM ----------

بهر حال فعلا حال کنید تابعد..
    بحثه اینجا تعداد طرفدار نیست! صحبت راجع به تعداد تماشاگرانی هستش که میرن استادیوم! آمار طرفدارا تو این تاپیکه:
    کد:
    آمار پست اول که جناب بردیا داد راجع به یه بازیه به خصوص صحبت نمی کنه! راجع به استقبال تماشاگرا از تمامیه بازی های لیگ اون کشور هستش و البته میانگین تعداد تماشاگرا!
    ضمنا به نظر من، یه استادیوم با همیشه پر بودنش یا حداقل با داشتتن کمترین فضای خالی، میتونه مهم تر باشه تا صرفا با شکست رکورد تماشاگر اون هم واسه‏ی یک یا دو بازی و رکود چشمگیر جمعیت واسه‏ی سایر بازی هاش...
    یاعلی

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Logical Deduction!!!!

بحثه اینجا تعداد طرفدار نیست! صحبت راجع به تعداد تماشاگرانی هستش که میرن استادیوم! آمار طرفدارا تو این تاپیکه:
    کد:
    آمار پست اول که جناب بردیا داد راجع به یه بازیه به خصوص صحبت نمی کنه! راجع به استقبال تماشاگرا از تمامیه بازی های لیگ اون کشور هستش و البته میانگین تعداد تماشاگرا!
    ضمنا به نظر من، یه استادیوم با همیشه پر بودنش یا حداقل با داشتتن کمترین فضای خالی، میتونه مهم تر باشه تا صرفا با شکست رکورد تماشاگر اون هم واسه‏ی یک یا دو بازی و رکود چشمگیر جمعیت واسه‏ی سایر بازی هاش...
    یاعلی
    در مورد این قسمت"""""آمار پست اول که جناب بردیا داد راجع به یه بازیه به خصوص صحبت نمی کنه! راجع به استقبال تماشاگرا از تمامیه بازی های لیگ اون کشور هستش و البته میانگین تعداد تماشاگرا!""""""" عجب با دوتا بازی عجب اماری هم میشه
    با جمله اخرتون موافق نیستم چه ربطی داره به پر شدن بهرحال اگه همون منچسترت! هم ورزشگاه 100 هزار نفری داشت ورزشگاه در هر بازی پر نمیشد
    یا اگه چلسی ورزشگاه 100 هزار نفری داشت فکر میکردید همیشه پر میشه؟؟
    کلا جملهات پارادوکس داشت اگه امار یه بازی ملاک نیست پس چطوری امار 2 بازی ملاک هست؟؟
    بعد چجوری شما میگی این حرف منطقی نیست یعنی قیمت بلیط بازی ها در لیگ مهم نیست؟؟ یعنی اگه قیمت بلیط بجای 200 یورو 1 یورو بود بازم همین مقدار تماشاچی میومد؟؟
    Last edited by vatan2009; 27-09-2010 at 23:47.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

عجب با دوتا بازی عجب اماری هم میشه
    کلا جملهات پارادوکس داشت اگه امار یه بازی ملاک نیست پس چطوری امار 2 بازی ملاک هست؟؟
    دادا! پاسخت در پست اول وجود داره!!
    تو این تاپیک میانگین آمار تعداد تماشاگرای تیمای 4لیگ اول اروپا تا آخرین بازی برگزار شده فصل 2011-2010 رو میزارم.
    آمار با گذشت زمان آپدیت میشه.
    با جمله اخرتون موافق نیستم چه ربطی داره به پر شدن بهرحال اگه همون منچسترت! هم ورزشگاه 100 هزار نفری داشت ورزشگاه در هر بازی پر نمیشد
    یا اگه چلسی ورزشگاه 100 هزار نفری داشت فکر میکردید همیشه پر میشه؟؟
    دادا! اگه میخوای از برهان خلف حرفتو اثبات کنی، باید بگم شرط اثباتت یعنی وجود یه استادیوم 100 هزار نفری غلطه! چون اولدترفورد الان حدودا 76000 نفره!استمفورد بریج هم به زور 45000 نفر جا داره! من که راجع به اگه و اما حرف نمیزنم!!
    یکی از عوامل ساخت استادیوم بزرگ یا کوچک یا بازسازی استادیوم به منظور افزایش تعداد صندلی، توجه به استقبال تماشاگرا هستش! بدون شک یونایتد احساس نیاز کرده که میخواد باز صندلی های اولترافورد رو افزایش بده یا آرسنالی ها از سمت تماشاگراشون تحت فشار بودن که ایمیریت رو با 20000 صندلی بیشتر از هایبری تاسیس کردن. یا استقبال طرفدارای بارسا در حدی بوده که نیوکمپ نزدیک صد هزار نفری رو در گذشته نسبتا دور ایجاد کنن.
    میخوام بگم هر باشگاه بسته به نیاز خودش، استادیومی رو با گنجایشی که در ارتباط مستقیم با همین نیاز هستش، ایجاد کرده. اگه پیشبینی این نیاز معقول بوده باشه باید ما همیشه شاهده یه نیوکمپ 90، 95 درصد پر باشیم! درسته؟! اما وقتی آمار فصل پیش رو تو همون سایت ESPN میبینیم، متوجه میشیم که فصل قبل، به طور میانگین 20 درصد نیوکمپ خالی از تماشاگر بوده و این آمار فرضا برای فصل پیش من یو کمتر از 2 درصد بوده.

به نظر شما اگه یه باشگاهی بتونه (صرفا منچستر رو نمیگم) در طول یک فصل کاری کنه به طور میانگین بیش از 90 درصد فضای استادیومش پر باشه و در واقع از بیش از 90 درصد ظرفیتش استفاده کرده باشه، کار بزرگی رو نکرده و موفق نبوده؟!
    بعد چجوری شما میگی این حرف منطقی نیست یعنی قیمت بلیط بازی ها در لیگ مهم نیست؟؟ یعنی اگه قیمت بلیط بجای 200 یورو 1 یورو بود بازم همین مقدار تماشاچی میومد؟؟
    من کجا گفتم حرف شما غیر منطقیه؟!
    شما اومدی از "قیمت بلیت بازی ها" + یه چند تا نقطه (...) نتیجه گیری کردی که این آمار به درد نمیخوره! بنده هم مشعشع شده بودم از این نتیجه گیری منطقی شما!!!
    قیمت بلیت ها تاثیر گذاره! ولی نه در حدی که شما اونو تاثیر گذار قلمداد می کنی! والا تا جایی که من میدونم، چون مالکیت استادیوم ها واسه باشگاه و شخص مالک یا مدیریت باشگاست، خود باشگاه تصمیم میگیره که چقدر قیمت بلیت رو تعیین کنه! حتی تا جایی که من اطلاع دارم، قیمت بلیت واسه بازی های مهم و معمولی، متفاوته! تا اینجا اینو داشته باشید!
    بدون شک هر باشگاهی بر حسب سطح اقتصادی طرفداراش میاد واسه مسابقاتش قیمت گزاری میکنه تا نه از بلیت فروشی ارزون ضرر کنه و نه از خالی بودن استادیوم از بلیت فروشیه گرون.
    ممکنه فرضا (اعدادی که میگم فرضیه) قیمت بلیت بازی اینتر در سری آ 50 یورو باشه و قیمت بلیت بازی های آرسنال تو لیگ برتر 20 یورو! ولی میبنی فرضا اینتری ها بیشتر میرن استادیوم! خوب این ممکنه از اینه که سطح اقتصادی مردم میلان بهتر از مردم لندنه... شاید هم طرفدارای اینتر پرشورتر باشن! پس نمیشه به یه عامل فقط اکتفا کرد! تو همین ایران خودمون! بلیط بازی تهران میانگین 4000 تومنه، میبنی واسه یه بازی معمولی، 40 هزار نفر میرن استادیوم. اما تو اصفهان میانگین قیمت بلیت 2000 تومنه، واسه همون بازی معمولی کلا 10000 نفر میرن (استادیوم هم پر نمیشه)!

حرف آخر!:
    به نظر من اگه بخوایم اطلاعات آماریه یه سایت معتبر رو به خاطر مخالف بودن با خواسته های شخصی مون رد کنیم که نمیشه که!
    چقدر حرفیدم...!
    یاعلی

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دادا! پاسخت در پست اول وجود داره!!

دادا! اگه میخوای از برهان خلف حرفتو اثبات کنی، باید بگم شرط اثباتت یعنی وجود یه استادیوم 100 هزار نفری غلطه! چون اولدترفورد الان حدودا 76000 نفره!استمفورد بریج هم به زور 45000 نفر جا داره! من که راجع به اگه و اما حرف نمیزنم!!
    یکی از عوامل ساخت استادیوم بزرگ یا کوچک یا بازسازی استادیوم به منظور افزایش تعداد صندلی، توجه به استقبال تماشاگرا هستش! بدون شک یونایتد احساس نیاز کرده که میخواد باز صندلی های اولترافورد رو افزایش بده یا آرسنالی ها از سمت تماشاگراشون تحت فشار بودن که ایمیریت رو با 20000 صندلی بیشتر از هایبری تاسیس کردن. یا استقبال طرفدارای بارسا در حدی بوده که نیوکمپ نزدیک صد هزار نفری رو در گذشته نسبتا دور ایجاد کنن.
    میخوام بگم هر باشگاه بسته به نیاز خودش، استادیومی رو با گنجایشی که در ارتباط مستقیم با همین نیاز هستش، ایجاد کرده. اگه پیشبینی این نیاز معقول بوده باشه باید ما همیشه شاهده یه نیوکمپ 90، 95 درصد پر باشیم! درسته؟! اما وقتی آمار فصل پیش رو تو همون سایت ESPN میبینیم، متوجه میشیم که فصل قبل، به طور میانگین 20 درصد نیوکمپ خالی از تماشاگر بوده و این آمار فرضا برای فصل پیش من یو کمتر از 2 درصد بوده.

به نظر شما اگه یه باشگاهی بتونه (صرفا منچستر رو نمیگم) در طول یک فصل کاری کنه به طور میانگین بیش از 90 درصد فضای استادیومش پر باشه و در واقع از بیش از 90 درصد ظرفیتش استفاده کرده باشه، کار بزرگی رو نکرده و موفق نبوده؟!

من کجا گفتم حرف شما غیر منطقیه؟!
    شما اومدی از "قیمت بلیت بازی ها" + یه چند تا نقطه (...) نتیجه گیری کردی که این آمار به درد نمیخوره! بنده هم مشعشع شده بودم از این نتیجه گیری منطقی شما!!!
    قیمت بلیت ها تاثیر گذاره! ولی نه در حدی که شما اونو تاثیر گذار قلمداد می کنی! والا تا جایی که من میدونم، چون مالکیت استادیوم ها واسه باشگاه و شخص مالک یا مدیریت باشگاست، خود باشگاه تصمیم میگیره که چقدر قیمت بلیت رو تعیین کنه! حتی تا جایی که من اطلاع دارم، قیمت بلیت واسه بازی های مهم و معمولی، متفاوته! تا اینجا اینو داشته باشید!
    بدون شک هر باشگاهی بر حسب سطح اقتصادی طرفداراش میاد واسه مسابقاتش قیمت گزاری میکنه تا نه از بلیت فروشی ارزون ضرر کنه و نه از خالی بودن استادیوم از بلیت فروشیه گرون.
    ممکنه فرضا (اعدادی که میگم فرضیه) قیمت بلیت بازی اینتر در سری آ 50 یورو باشه و قیمت بلیت بازی های آرسنال تو لیگ برتر 20 یورو! ولی میبنی فرضا اینتری ها بیشتر میرن استادیوم! خوب این ممکنه از اینه که سطح اقتصادی مردم میلان بهتر از مردم لندنه... شاید هم طرفدارای اینتر پرشورتر باشن! پس نمیشه به یه عامل فقط اکتفا کرد! تو همین ایران خودمون! بلیط بازی تهران میانگین 4000 تومنه، میبنی واسه یه بازی معمولی، 40 هزار نفر میرن استادیوم. اما تو اصفهان میانگین قیمت بلیت 2000 تومنه، واسه همون بازی معمولی کلا 10000 نفر میرن (استادیوم هم پر نمیشه)!

حرف آخر!:
    به نظر من اگه بخوایم اطلاعات آماریه یه سایت معتبر رو به خاطر مخالف بودن با خواسته های شخصی مون رد کنیم که نمیشه که!
    چقدر حرفیدم...!
    یاعلی
    قیمت بلیط تاثیر داره قیمت بلیط در ورزشگاه های اروپا معمولا از 20 یورو تا 200 یورو هست وهمه جای ورزشگاه یه قیمت نیست و بحران اقتصادی هم تاثیر گذاشته
    در مورد ظرفیت و نیاز تماشاچی ها = خوب ممکنه یه باشگاهی اینده نگری کرده و مثلا ورزشگاه 100 هزار نفری زده تا سال 2030 راحت باشه حالا دلیل نمیشه سال 2010 هم ورزشگاهش پر بشه!
    در مورد حرف اخرتون من نمیگم امار اشتباهه یا چرا امار اینجوریه من میگم فعلا قضاوت دوستان زوده و فعلا باید امارو فقط دید نه اظهار نظر کرد
    همین

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پست صفحه اول هم آپدیت شدش ولی توی این پستم هم قرار میدم

German Bundesliga

Borussia Dortmund: 72900

بدون تغییر

Bayern Munich: 69000

بدون تغییر

Schalke04: 61138

~+1000

Hamburg : 53766

میانگین تمام بازی های برگزار شده:41700

Spanish Primera División

Real Madrid: 75000

بدون تغییر

Barcelona: 63500

بدون تغییر

Atletico Madrid: 45000

-5000

Valencia: 42000

بدون تغییر

میانگین تمام بازی های برگزار شده:26877

3000-~

Italian Serie A

Inter: 50000

بدون تغییر

AC Milan: 37048

~+2200

AS Roma: 34666

~+1700

Lazio: 30000

میانگین تمام بازی های برگزار شده:23259

English Premier League

Manchester United: 75165

بدون تغییر

Arsenal: 59954

بدون تغییر

Manchester City: 46178

~+1000

Newcastle United: 45019

1000-~

میانگین تمام بازی های برگزار شده:34866

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

ایول منچستر

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازی دورتموند بایرن این هفته 81هزارتا تماشاچی داشت تقریبا
    با این حساب دورتموند میره صدر جدول
    تا فردا آمار جدید رو میزارم

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

تو این تاپیک میانگین آمار تعداد تماشاگرای تیمای 4لیگ اول اروپا تا آخرین بازی برگزار شده فصل 2011-2010 رو میزارم.
    آمار با گذشت زمان آپدیت میشه.

Borussia Dortmund: 72900

بدون تغییر

بدون تغییر

Real Madrid: 75000

بدون تغییر

Barcelona: 63500

بدون تغییر

Inter: 50000

بدون تغییر

Manchester United: 75165

بدون تغییر

Arsenal: 59954

بدون تغییر

منبع:سایت ESPN
    بلاخره تیمی که بهترین بازیو ارائه بده بیشترین تماشاگر رو هم داره دیگه ...

Only MANCHESTER UNITED

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

German Bundesliga

Borussia Dortmund: 74,855

Schalke04: 61138

Hamburg : 54,582

میانگین تمام بازی های برگزار شده:41,906

Spanish Primera División

Real Madrid: 70,000

Barcelona: 69,000

Atletico Madrid: 45000

Valencia: 40,798

میانگین تمام بازی های برگزار شده:27,608

Italian Serie A

Inter: 53,333

AC Milan: 37048

AS Roma: 34,666

Napoli: 34,000

میانگین تمام بازی های برگزار شده:23,368

English Premier League

Manchester United: 75,165

Arsenal: 59,977

Manchester City: 46,150

Newcastle United: 45019

میانگین تمام بازی های برگزار شده:34,487

رئال مادرید توی این هفته افت تماشاگر داشته نسبت به هفته گذشته(حدود5هزارنفر)
    بارسلونا هم بیشترین پیشرفت رو توی تعداد تماشاگر داشته و از 63000نفر به 69000نفر رسیده

پرتماشاگر ترین بازی هفته هم بازی دورتموند-بایرن مونیخ بوده با حضور 80.720 تماشاگر.
    بعد هم بازی بارسلونا-مایورکا با حضور 80000نفر
    جدال حساس اینتر-یوونتوس هم که توی سن سیرو برگزار شد 60هزارنفر تماشاگر داشته.
    پرتماشاگرترین بازی لیگ انگلیس هم جدال بین منچسترسیتی و نیوکاسل بوده با حضور 46.067 تماشاگر.
    Last edited by بردیا; 07-10-2010 at 15:05.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •