دادا! پاسخت در پست اول وجود داره!!
دادا! اگه میخوای از برهان خلف حرفتو اثبات کنی، باید بگم شرط اثباتت یعنی وجود یه استادیوم 100 هزار نفری غلطه! چون اولدترفورد الان حدودا 76000 نفره!استمفورد بریج هم به زور 45000 نفر جا داره! من که راجع به اگه و اما حرف نمیزنم!!
یکی از عوامل ساخت استادیوم بزرگ یا کوچک یا بازسازی استادیوم به منظور افزایش تعداد صندلی،
توجه به استقبال تماشاگرا هستش! بدون شک یونایتد احساس نیاز کرده که میخواد باز صندلی های اولترافورد رو افزایش بده یا آرسنالی ها از سمت تماشاگراشون تحت فشار بودن که ایمیریت رو با 20000 صندلی بیشتر از هایبری تاسیس کردن. یا استقبال طرفدارای بارسا در حدی بوده که نیوکمپ نزدیک صد هزار نفری رو در گذشته نسبتا دور ایجاد کنن.
میخوام بگم هر باشگاه بسته به نیاز خودش، استادیومی رو با گنجایشی که در ارتباط مستقیم با همین نیاز هستش، ایجاد کرده. اگه
پیشبینی این نیاز معقول بوده باشه باید ما همیشه شاهده یه نیوکمپ 90، 95 درصد پر باشیم! درسته؟! اما وقتی آمار فصل پیش رو تو همون سایت ESPN میبینیم، متوجه میشیم که فصل قبل، به طور میانگین 20 درصد نیوکمپ خالی از تماشاگر بوده و این آمار فرضا برای فصل پیش من یو کمتر از 2 درصد بوده.
به نظر شما اگه یه باشگاهی بتونه (صرفا منچستر رو نمیگم) در طول یک فصل کاری کنه به طور میانگین بیش از 90 درصد فضای استادیومش پر باشه و در واقع از بیش از 90 درصد ظرفیتش استفاده کرده باشه، کار بزرگی رو نکرده و موفق نبوده؟!
من کجا گفتم حرف شما غیر منطقیه؟!
شما اومدی از "قیمت بلیت بازی ها" + یه چند تا نقطه (...) نتیجه گیری کردی که این آمار به درد نمیخوره! بنده هم مشعشع شده بودم از این نتیجه گیری منطقی شما!!!
.gif)
قیمت بلیت ها تاثیر گذاره! ولی نه در حدی که شما اونو تاثیر گذار قلمداد می کنی! والا تا جایی که من میدونم، چون مالکیت استادیوم ها واسه باشگاه و شخص مالک یا مدیریت باشگاست، خود باشگاه تصمیم میگیره که چقدر قیمت بلیت رو تعیین کنه! حتی تا جایی که من اطلاع دارم، قیمت بلیت واسه بازی های مهم و معمولی، متفاوته! تا اینجا اینو داشته باشید!
بدون شک هر باشگاهی بر حسب سطح اقتصادی طرفداراش میاد واسه مسابقاتش قیمت گزاری میکنه تا نه از بلیت فروشی ارزون ضرر کنه و نه از خالی بودن استادیوم از بلیت فروشیه گرون.
ممکنه فرضا (اعدادی که میگم فرضیه) قیمت بلیت بازی اینتر در سری آ 50 یورو باشه و قیمت بلیت بازی های آرسنال تو لیگ برتر 20 یورو! ولی میبنی فرضا اینتری ها بیشتر میرن استادیوم! خوب این ممکنه از اینه که سطح اقتصادی مردم میلان بهتر از مردم لندنه... شاید هم طرفدارای اینتر پرشورتر باشن! پس نمیشه به یه عامل فقط اکتفا کرد! تو همین ایران خودمون! بلیط بازی تهران میانگین 4000 تومنه، میبنی واسه یه بازی معمولی، 40 هزار نفر میرن استادیوم. اما تو اصفهان میانگین قیمت بلیت 2000 تومنه، واسه همون بازی معمولی کلا 10000 نفر میرن (استادیوم هم پر نمیشه)!
حرف آخر
!:
به نظر من اگه بخوایم اطلاعات آماریه یه سایت معتبر رو به خاطر مخالف بودن با خواسته های شخصی مون رد کنیم که نمیشه که!
.gif)
.gif)
چقدر حرفیدم...!
.gif)
یاعلی
.gif)