من از txt2vobsub_v3.4 برای تبدیل زیرنویس به فرمت SUB استفاده می کنم.
من از txt2vobsub_v3.4 برای تبدیل زیرنویس به فرمت SUB استفاده می کنم.
حالا بین این مارک ها کدومشون در اجرای 1080 بهتر عمل میکنن؟(MKV)
من از دوستم خواستم مشخصات این کلیپ رو برام بفرسته در جواب این مشخصات رو برام فرستاد البته شاید دوست من بد ترجمه کرده باشه چون اونجور که من فهمیدم نوشته بیت ریت اسمی 80 مگ
Complete name : Jessica_Simpson_-_Hark__The_Herald_Angels_Sing__Walt_Disney_World_C hristmas_Day_Parade_\Jessica Simpson - Hark! The Herald Angels Sing - 12.25.07 (Walt Disney World Christmas Day Parade).mpg
Format : MPEG-PS
File size : 351 MiB
Duration : 3mn 32s
Overall bit rate : 13.9 Mbps
Nominal bit rate : 80.0 Mbps
البته من بالاترین کیفیتی که با این دستگاه تست کردم هم از مشخصاتی که شما نوشتی بیشتر بوده
Complete name :Nd3RS34iM00\BDMV\STREAM\00020.m2ts
Format : BDAV
Format/Info : Blu-ray Video
File size : 8.77 GiB
Duration : 40mn 51s
Overall bit rate : 30.7 Mbps
Maximum Overall bit rate : 48.0 Mbps
بیت ریت نامینال یا همون اسمی یعنی بیشترین حد مجاز برای اینکودر.یعنی سقف MPEG-PS نمیتونه بیشتر از 80 Mbps باشه و نشانگر بیت ریت ویدئو نیست.بیت ریت اونی که دوستتون تست کردن همون 13.9 هست.
ولی بیت ریت فایلی که خودتون تست کردین حداکثر 48 مگ هست(البته نه کل ویدئو فقط برای مدت کم) یعنی حدودا 3.5 برابر بیت ریت کلیپ دوستتون.![]()
من با برنامه txt2vobsub_v3.4 زیر نویس ها رو به sub تبدیل میکنم ولی تو دستگاه خوب واضح نیست چشم آدم درد رنگش قابل زیر نویس نمیشه تغییر داد راهی نداره زیر نویس str رو بتوه پخش کنه . sub خیلی کیفیتش پائینه
دوست عزیز یه لطفی میکنی لینک فایل با بیت ریت 55 مگ رو که با دستگاه تست کردی رو برام بفرستی چون طبق براورد شما دستگاه من نباید فایل رو که مشخصاتش رو براتون نوشتم پخش کنه اما پخش کرد حالا میخوام بیت ریتهای بالاتر رو هم با این دستگاه تست کنم تا بالاترین حد دستگاه رو بدونم
بفرمایید.از بیت ریت 20 تا 90 توش هست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید
یکی نیست بعد این مدت جواب مارو بده؟![]()
طبق گفته دوستانی که دستگاه ها رو دارند توی اکثر فرمتها خوب جواب دادند. ولی اصل این قضیه بستگی به چیپستی داره که روی دستگاه هست. می گردم اگر چیزی برای مقایسه پیدا کردم اینجا می گم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)