یعنی پماد adcortyl in orabase تو داروخانه ها پیدا نمیشه ؟
یعنی پماد adcortyl in orabase تو داروخانه ها پیدا نمیشه ؟
چرا پیدا میشه ولی همه داروخانه ها هم ندارند ...
سلام
چند روز پیش یک آفت خیلی کوچک داخل دهانم زده بود من هم فورا روی پنبه چند قطره از میرتکس ریختم و برای حدود 30 ثانیه روی آفت گذاشتم . فرداش یک آفت بزرگتر! کنار اون آفت کوچک ایجاد شد! با کمال تعجب به جای بهبود گویا این دارو موجب پخش شده .منم دیگه دیدم اینجوریه استفاده نکردم چون الان چند روزه دارم استفاده میکنم بدتر شده ولی بهتر نشده!
حالا میخواستم بدونم آیا با سوراخ کردن آفت و خارج کردن عفونت داخل آن و بعدش شستشو آیا میشه سریعا از شر این آفت ها خلاص شد ؟ میخوام سوراخش کنم تا چرکش خارج بشه . نظرتون چیه ؟
Last edited by ghahremanimehdi; 03-10-2010 at 21:03.
مگر باز زد؟![]()
آره من نمیدونم چرا دهانم زیاد آفت میزنه . هر از چندگاهی هم که موقع غذا خوردن تصادفا از داخل لبم رو گاز میگیرم فورا آفت میزنه !
دکتر رفتن هم که فایده نداره . هر وقت میرم میگه هیچی نیست خودش خوب میشه ! (نهایتا میگه آبنمک یا آبلیمو قرقره کن!)
ای بابا داداش
50 سال دیگه
میبین یک قرص میخورن فرداش خوب میشه
والا هنوز درمونش کشف نشده![]()
سلام شاید به دارویی حساسیت دارید یا به مواد غذایی ،من برادرم به قرص کری مکستازول حساسیت داشت و این نمی دانست و یک دوره درمانی که خورد داخل دهانش آفت های وحشتناکی زد که هرچی دارو می خورد خوب نمی شد آخر یک دکتر که رفت گفت برای حساسیت به این دارو است و وقتی اون قطع کرد خوب شد
آخه من که داروی خاصی مصرف نمیکنم. غذا هم همون غذاهای معمول رو میخورم!
باز دوباره سر خود مجبور شدم یدونه سفیکسیم 400 بخورم ، اگه دوباره با سفیکسیم خوب بشه معلوم میشه که واقعا جواب میده.
حالا مونده ترکیب تتراسیکلین و دیفن هیدارمین رو تست کنم. دفعه بعد که آفت زدم این روش رو تست میکنم![]()
عزیز حال و روز من از تو بدتره. هر راهی رو هم که فکرش رو بکنی رفتم اما در نهایت علاج کار رو در دهانشویه آنتی باکتریال پیدا کردم.
شما بگیر استفاده کن (روزی 4 الی 5 مرتبه) اگه بعد 3 روز خوب نشدی هرچی دلت خواست به من بگو...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)