من پاور دیگه نمیتونم گیر بیارم واسه امتحان کردن سیستم واسه همین میخوام یکی دیگه بخرم به نظرتون پاور چی بگیرم خوبه این پاور های 600w memonex جواب میدن یا باید گرین بگیرم آخه نمیخام زیاد خرج کنم الان قیمت پاور های گرین تو چه حدود هایی هست؟
من پاور دیگه نمیتونم گیر بیارم واسه امتحان کردن سیستم واسه همین میخوام یکی دیگه بخرم به نظرتون پاور چی بگیرم خوبه این پاور های 600w memonex جواب میدن یا باید گرین بگیرم آخه نمیخام زیاد خرج کنم الان قیمت پاور های گرین تو چه حدود هایی هست؟
منم corei5 760 دارم .
قبلا هم گفتم . فن این cpu ضعیفه. برای من تو بازی های سنگین دماش به 80 درجه هم رسیده بود.
براش فن Buffalo خریدم.
دما با فن Buffalo در حالت عادی 31 و در فول لود 60 درجه البته با باز بودن در کیس.
دما با فن استوک در حالت عادی 40 و در فول لود 80 درجه
خوب اگه اینطوره یه خنک کننده ی خوب معرفی کنین که بتونم باهاش تا 3.8 اور کنم و با کیس در بسته دمام از 60 بالاتر نره مخصوصا تو تابستون (دمای اتاقم بالاست تابستون ها) در ضمن میتونم بپرسم مادربوردتون چیه چون من شنیدم رو مادربرد های گیگا این cpu ها خنک تر کار میکنن(واسه خاطر مدار تغذیه ی بهترشون!؟؟)
Gigabyte H55M
فن معرفی نمیکنین؟ یکی جواب بده لطفا چرا این فروم ها اینقدر بی رمق شده قبلا ها اینطوری نبود
---------- Post added at 08:47 PM ---------- Previous post was at 08:46 PM ----------
پس گیگا هم دما بالاست![]()
از کجا بفهمم که سی پی یوم چه دمایی باید داشته باشه؟
کدوم سایت
درود
یکی از عوامل گرم بودن سی پی یو ولتاژ اضافه میتونه باشه .
یکی از دوستان من هم همین مشکل گرما رو داشت که با کلی دردسر و تعویض فن ، خمیر سلیکون و... فهمیدیم که افزایش دما از ولتاژ بوده.
نمیدونم چرا ولی به صورت دیفالت مادربرد ولتاژ 1.35 به cpu میده که به صورت دستی کمش کردیم.![]()
میشه بپرسم مادربورد و پردازندشون دقیقا چی بود؟!!
یه سری از مینهای قبلتر ASUS که سوکت 1366 رو پشتیبانی میکردند چنین مشکلی داشتن که ولتاژ اشتباه به پردازنده میدادن!
این فن هایی Ultra_Black در پست زیر معرفی کردن جز بهترین فن هاست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک سر به تاپیک زیر بزن:
خرید فن برای i5 750
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
asus p7p55d هست مادربوردم همون اول هم این رو گفت چون من تو فروم های خارجی می دیدم هرکی مشکل دما داشت مادربوردش از همین سری p7p55 بود که دوستمون گفتن مادربوردشون گیگا هست و مشکل دما هم دارن در ضمن به این ولتاژبالا هم شک کرده بودم که گفتم شاید پاورم مشکل داشته باشه حالا نمیدونم پاور عوض کنم فن بگیرم یا اصلا مادربوردمو عوض کنم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)