عزیزم پس ازچیه مهندسی شیمی خوشت میاد؟؟
منکه عاااااشق این درسم
عزیزم پس ازچیه مهندسی شیمی خوشت میاد؟؟
منکه عاااااشق این درسم
هر چی درس معارفه. از شانسم هم 12 واحد معارف دارم.(مار از پونه بدش میاد...)
عزیزم اینجور که من از بقیه شنیدم باید بپرسی درسهای آسونش چیه...![]()
يادش بخير ما با چه مصيبتي اين رياضي 1 رو پاس كرديم
يادش مي افتم خندم ميگيره
ترم 1 تيريپ برداشتيم كي ميره پيش استاد بذار هر كار مي خواد بكنه
ترم دو همش واسه استاد اره![]()
فکر نکنم همه دانشگاها جدا باشه !
اصولا این جور رشته ها همیشه ریاضی ، معادلات این جور درساشون سخته ( البته مدار های الکتریکی که به نظرم غولیه برا خودش )
استادمون خوب نبود
چیزی یاد نگرفتیم و ناپلئونی پاس کردیم
البته علاقه من به مهندسی شیمی نیست.به رشته ای هست که باهاش میتونم تو ارشد بهش برسم![]()
خوب پس امیدوارم دروسی مثل مکانیک سیالات و ترمودینامیک و پالایش و انتقال حرارت و جرم و ..... رد کنی
بدترین اخلاق
بهترین مدار و کلا اختصاصیا
مسعود ناراحتم کردی خفن! تئوری احتمالات و کاربرد آن کیک شکلاتی رشته صنایع هست.قلبم رو شکوندی!
.................................................. .................................................. .....
به نظر من همه چی به استاد ربط داره.مثلا اندیشه 1 متنفر بودم وقتی استاد حاضری من رو می زد به هر بهونه میومدم بیرون و قید کلاس رو می زدم اما اندیشه 2 یه استاد توپ داشتیم و من از کلاس هاش لذت می بردم.البته اندیشه 2 قشنگیش این بود که یه خرده تاریخی شده بود!
با کلاس انقلاب هم حال می کردم چون استادش نفسش گرم بود می رفتم ته کلاس می خوابیدم و چون آخرین کلاس روزم بود در وقتم صرفه جویی می شد هم 2 واحد پاس می شد هم اینکه استراحت روزانه ام رو کرده بودم.این رو هم کاملا جدی گفتم حتی یک جلسه اش رو هم(البته به غیر از جلسه اول) بیدار نبودم! دستش درد نکنه نفس گرمی داشت!
من به خاطر اینکه 48 درصد زبان(سراسری) رو زده بودم 4 واحد پیش نیاز زبان خورده بودم افتضاح بود چون هیچ چیز هم به معلوماتم اضافه نکرد.
در ضمن من که توی دبیرستان عاشق فیزیک بودم به طور کل از فیزیک زده شدمفقط به خاطر استاد!
بطور کلی بدترین دروس اینا هستن
اخلاق اسلامی ... اندیشه اسلامی...اقتصاد اسلامی...جامعه شناسی اسلامی و ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)