من شیراز هستم ، میخاستم ببینم ex128 اینجا گیرم میاد؟؟ اگر کسی میدونه لطفا آدرس بده و لطفا قیمت
من شیراز هستم ، میخاستم ببینم ex128 اینجا گیرم میاد؟؟ اگر کسی میدونه لطفا آدرس بده و لطفا قیمت
آدرس و شماره رو براتون پیغام خصوصی کردم .
قیمت حدود 140 .
اگر اونجا نداشت به پاساژ آناهیتا 1 یا 2 هم سر بزن .
مرسی واقعا
سلام
اگه ex128 140 تومنه پس ex115 چنده؟
ارزونتره یا گرونتر؟
یاعلی
ببخشی اشتباه شد . من قیمت EX115 رو گفتم که در 2رنگ سفید و قهوه ای هست . قیمت 140 و کمتر .
EX128 حدود 150-160 باید باشه
عجیب است اما باور کنید !!!
ex119 که یک ماه نمیشه معرفی شده در ایران موجود شده . اونم در سایت گوشی شاپ
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام دوست گرامی
شما از پی ام هات پیداست که تنظیمات اینترنت ex115 رو درست ست کردی که تونستی صفحه اول موبایل بانکه ملت رو بیاری من جدید این گوشه رو خریدم چند باری تنظیمات رو زدم فیلد میده ممنون میشم گزینه ها و نحوه تنظیم جی پی ار اس این گوشی رو واسه ایرانسل برام بفرستی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستت درد نکنه منتظرم
سلام هادی جان من گوشی ex115 سفید با کیبورد عربی رو خریدم و کلی ازش راضی هستم فقط چند تا سوال دارم
اول اینکه راهی هست بشه صدای اسپسکر داخلی رو بلندتر کرد چون تو جاهای شلوغ صدای کسی که پشت خط هست به سختی شنیده میشه
دوم چجوری میشه زنگ sms رو عوض کنم و آهنگ دلخواه خودمو بگذارم؟ واسه زنگ تماس میشه ولی اس نمیشه
سوم اینکه چرا وقتی بیشتر از 160 حرف تایپ میکنیم نشون نمیده چند تا sms شده ؟
چهارم گوشی من phone lock تو گزینه هاش نداره برنامه ای هست که این کارو بکنه؟
Last edited by ahmad97; 16-09-2011 at 19:11.
سلام احمد جان .
مباركت باشه . گوشي باحاليه . اينكه كيبوردش عربي هم حك شده كه خيلي عاليتره .
كيفيت صوتي رو فكر نكنم بشه كاري كرد . چاره ش اينه كه جاهاي شلوغ با گوشي حرف نزني .![]()
زنگهاي اس ام اس رو منم نتونستم عوض كنم . اما فكر كنم راهي داشته باشه . تو موبيلستان يك سرچي بكن ببين چيزي پيدا ميكني .
فون لاك هم كه گوشي من داشت . اتوماتيك هم سر 10-20-30 ثانيه ميشد لاكش كرد . لاك دستيش هم كه با فشار دادن چند ثانيه اي كليد SPACE ميشه .
چندتا از دوستان مزایای این گوشی رو گفتن
وقتشه که چندتا از مشکلاتش رو هم بگیم:
اکثر فایل های 3gp رو نمیتونه ساپورت کنه بقیه پسوندهارو که بیخیال!
اکثر فایل های صوتی رو هم نمیتونه اجرا کنه مثلا wma و mp4 و...
محدودیت اس ام اس داره! (حدودا 400 یا 500تا)
صفحه اش خیلی زود خط برمیداره
خیلی دیر شارژ کامل میشه (حدود 4 ساعت)
درسته که جاوارو اجرا میکنه ولی بخاطر LandScape بودن صفحه اش، برای بعضی از برنامه ها محدودیت داره (مثلا همراه بانک ملت!)
فعلا دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه
نمیخوام کسی رو از خرید این گوشی منصرف کنم ولی بالاخره کسی که می خواد یه وسیله ای رو بخره باید از مشکلات و کمبودهای اون وسیله هم خبر داشته باشه
این گوشی مزایای خیلی خوبی هم داره که ایشالله یه بار کامل و مفصل میگم براتون
امیدوارم به دردتون بخوره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)