با توجه به اینکه مشخص شد هم تالاسمی مینور (آلفا) و هم فقر آهن داشتم. که فقر آهن برطرف شد.
برای مشکل من که اون توانایی کمتر و خستگی بود چه راه حلی دارید؟ ممنونم موردی را ذکر کنید.
با توجه به اینکه مشخص شد هم تالاسمی مینور (آلفا) و هم فقر آهن داشتم. که فقر آهن برطرف شد.
برای مشکل من که اون توانایی کمتر و خستگی بود چه راه حلی دارید؟ ممنونم موردی را ذکر کنید.
ميشه بيشتر توضيح بدين دوست عزيزکه فقر آهن برطرف شد.
هیچی 60 تا فروسانول داد خوردیم ذخیره آهن شد 100
20 تا دیگه هم داد گفت بخور تا پر بشه و دیگه بس هست. تالاسمی الفا شما هم درمان نداره برو
يعني همه دليل خستگي و بي حاليتون مال فقر آهن بود؟هیچی 60 تا فروسانول داد خوردیم ذخیره آهن شد 100
20 تا دیگه هم داد گفت بخور تا پر بشه و دیگه بس هست. تالاسمی الفا شما هم درمان نداره برو
همزمان هم فقرآهن بود هم تالاسمی مینور(آلفا)
اول فقر آهن رو درمان کردند بعدش هم فهمیدم که مینور الفا هم هستیم.
نه زیاد ظاهرا بخش عمده اش مال تالاسمی مینور هستش.
این همه هزینه و وقت کردیم بعد از چندین وقت فهمیدیم مشکل چی هست آخرش هم میگن درمون نداره !!!
خطرناك هست؟
آخرش هم میگن درمون نداره !!!
تالاسمی مینور خطرناک نیست و حدود یک چهارم جمعیت انسانها تالاسمی مینور دارند اما اگر دو نفر تالاسمی مینور با هم ازدواج کنن و بخوان بچه دار بشن، بچه شون تالاسمی ماژور میشه؛ به همین علته که قبل از ازدواج همیشه آزمایش توصیه میشه.
من پستهاي قبلي شما رو نخوندم ولي بي حس و حال بودن و رنگ پريدگي ( در واقع هن شيربرنج بودن) رو از كم خونيتون تخصي دادم فقط ، شما دقيقا مشخصات جنسي و جسميتون چيه ؟
جنس/سن/قد/وزن/شغل/رژيم غذايي/ميزان خوب در 24 ساعت
اگه ميشه اينا رو بگين كه منم يخورده نظرم رو بگم![]()
من پستهاي قبلي شما رو نخوندم ولي بي حس و حال بودن و رنگ پريدگي ( در واقع هن شيربرنج بودن) رو از كم خونيتون تخصي دادم فقط ، شما دقيقا مشخصات جنسي و جسميتون چيه ؟
ایشون مشکلشون حل شد!!!
بهتر بود حداقل پست های یه صفحه قبل ترو میخوندیدن!!![]()
نه فقط مشکل رو فهمیدیم هنوز
یعنی درمون نداره
خود دکتر گفت آلفا تالاسمی درمون نداره
اگر بخوام بگم داداش دوباره 3 صفحه میشه با شرح در صفحه های قبل نوشتممن پستهاي قبلي شما رو نخوندم ولي بي حس و حال بودن و رنگ پريدگي ( در واقع هن شيربرنج بودن) رو از كم خونيتون تخصي دادم فقط ، شما دقيقا مشخصات جنسي و جسميتون چيه ؟
مذکر 76 کیلو 180 درس میخورم و ورزش میکنم 7-8 ساعت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)