تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 51

نام تاپيک: Top Spin 4

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

سلام
    من چند روز پیش بازیو گرفتم حقیقتا روی این بازی خیلی کار شده تقریبا تمام تکنیکهای تنیسو میشه توش پیدا کرد من فقط روش اجرای شاتهای اسلایس بکو نتونستم پیدا کنم اگه کسی روش اجراشو توی این بازی میدونه لطفا به منم بگه چون حرکت بسیار کارا و بدرد بخوریه .
    فقط توی لایسنسا یک کم کم کاری کردن هم توی بازیکنای معروف جهان , هم در مورد یکی از معروفترین رقابتها که ویمبلدونه البته من تازه بازیو شروع کردم و باید ببینم در ادامه این مسابقه توی بازی هست یا نه و هم بعضی از راکتها مثلا راکت ویلسون که یکی از راکتهای بسیار معروفه هم لایسنس نکردن .
    راستی شما الان لولتون توی کری یر چنده ؟ توی رتبه بندی تاپ اسپین چندمین و الان چند تا هوادار دارین ؟
    درجه سختی بازیو رو هم بگید روی چه درجه ای بازی میکنید .
    در ضمن تشکر ویژه میکنم از امین عزیز بابت زحمتی که برای ترجمه راهنمای بازی کشیده .
    اسلایس بک ؟
    توی بازی که یه اسلایس داشت که با کلید x بود.سرویس معمولی و سرویس advance اسلایس هم داشت.دراپ شات هم با RT + X

آره خیلی از بازیکنا رو نداره.بازیکناش خیلی کمن.اصلا بجای این بازیکنای لجندری میومدن از بازیکنان حال حاضر استفاده میکردن بهتر بود.

کری یر مود رو که تا حالا وقت نکردم بازی کنم.درجه سختی هم روی وری هارد خیلی واسم سخت میشه و عمرا بتونم ببرم
    تازه یه درجه سختی expert هم در بازی داره.

ترجمه آکادمی رو امروز تموم کردم واقعا نکات خوبی داره به همه پیشنهاد میکنم اول یه بار آکادمی رو کامل برن اگه جاییش رو متوجه نشدن بیان اینجا ( صفحه قبلی ) توضیحشو بخونن.
    Last edited by JUSTIN11; 08-04-2011 at 09:44.

2. 2 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

سلام
    من چند روز پیش بازیو گرفتم حقیقتا روی این بازی خیلی کار شده تقریبا تمام تکنیکهای تنیسو میشه توش پیدا کرد من فقط روش اجرای شاتهای اسلایس بکو نتونستم پیدا کنم اگه کسی روش اجراشو توی این بازی میدونه لطفا به منم بگه چون حرکت بسیار کارا و بدرد بخوریه .
    فقط توی لایسنسا یک کم کم کاری کردن هم توی بازیکنای معروف جهان , هم در مورد یکی از معروفترین رقابتها که ویمبلدونه البته من تازه بازیو شروع کردم و باید ببینم در ادامه این مسابقه توی بازی هست یا نه و هم بعضی از راکتها مثلا راکت ویلسون که یکی از راکتهای بسیار معروفه هم لایسنس نکردن .
    راستی شما الان لولتون توی کری یر چنده ؟ توی رتبه بندی تاپ اسپین چندمین و الان چند تا هوادار دارین ؟
    درجه سختی بازیو رو هم بگید روی چه درجه ای بازی میکنید .
    در ضمن تشکر ویژه میکنم از امین عزیز بابت زحمتی که برای ترجمه راهنمای بازی کشیده .
    باري واقعا خيلي خوب كار شده .. اينقدر خوبه كه باعث شده كرايسيس رو بزارم كنار بيام سراغ اين :دي
    ديگه 2K داره تو بازي هاي اسپرت از EA جلو ميزنه .. البته از نظر وسعت خيلي مونده كه به EA برسه ولي از نظر كيفيت دست كمي نداره ...
    من الان توي كرير مود سال 2013 هستم و لول 20 ... ديگه بيشتر از 20 نميشه ... توي رنكينگ تاپ اسپين 7 و توي رنگينك طرفداران 4 ...هوادارحدود 300000....

البته بايد منتظر VT4 هم بمونيم كه ببينيم با پشتيباني كينكت چيكار ميكنه ...

4. 2 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

اسلایس بک ؟
    توی بازی که یه اسلایس داشت که با کلید x بود.سرویس معمولی و سرویس advance اسلایس هم داشت.دراپ شات هم با RT + X

آره خیلی از بازیکنا رو نداره.بازیکناش خیلی کمن.اصلا بجای این بازیکنای لجندری میومدن از بازیکنان حال حاضر استفاده میکردن بهتر بود.

کری یر مود رو که تا حالا وقت نکردم بازی کنم.درجه سختی هم روی وری هارد خیلی واسم سخت میشه و عمرا بتونم ببرم
    تازه یه درجه سختی expert هم در بازی داره.

ترجمه آکادمی رو امروز تموم کردم واقعا نکات خوبی داره به همه پیشنهاد میکنم اول یه بار آکادمی رو کامل برن اگه جاییش رو متوجه نشدن بیان اینجا ( صفحه قبلی ) توضیحشو بخونن.
    اسلایس بک توی تنیس اینجوریه که راکتو نسبت به زمین باید تقریبا 30 درجه ( حتی کمتر ) بگیری و بعد به زیر توپ بزنی . محل فرود توپ توی زمین حریف نزدیک توره ( توپ نباید زیاد از تور فاصله بگیره ) بعد از اینکه توپ به زمین برخورد کرد بدلیل پیچ زیادی که به توپ داده شده توپ به سمت زمین خودمون بر میگرده و کار حریفو برای رسیدن به توپ بسیار سخت میکنه تقریبا میشه گفت بر عکس تاپ اسپینه . معمولا این حرکتو بشکل بک هند انجام میدن چون زاویه مچ نسبت به راکت در وضعیت خوبی قرار داره در حالت فورهند خیلی به مچ فشار میاد . مچ خود من سر همین حرکت آسیب دید و تا یکسال هر وقت بازی میکردم مچم درد میکرد اما خدا رو شکر کم کم خوب شد .
    نمیدونم متوجه توضیحاتم برای این حرکت شدی یا نه به هر حال اگه متوجه شدی این حرکتو توی این بازی با چه دکمه ای میشه اجرا کرد ؟
    یک شکل پایین میذارم ببین شاید متوجه بشی :

باري واقعا خيلي خوب كار شده .. اينقدر خوبه كه باعث شده كرايسيس رو بزارم كنار بيام سراغ اين :دي
    ديگه 2K داره تو بازي هاي اسپرت از EA جلو ميزنه .. البته از نظر وسعت خيلي مونده كه به EA برسه ولي از نظر كيفيت دست كمي نداره ...
    من الان توي كرير مود سال 2013 هستم و لول 20 ... ديگه بيشتر از 20 نميشه ... توي رنكينگ تاپ اسپين 7 و توي رنگينك طرفداران 4 ...هوادارحدود 300000....

البته بايد منتظر VT4 هم بمونيم كه ببينيم با پشتيباني كينكت چيكار ميكنه ...
    قراره VT4 برای کینکتم ساخته بشه ؟ اگه اینجوری باشه که خیلی خوبه و میشه امیدوار بود که تو کا هم نسخه بعدیشو برای کینکت بسازه . بر خلاف تاپ اسپین , ویرچوا تنیس بیشتر آرکیده روی همین حساب بیشتر فان بازا طرفدارشن تا اونایی که به شبیه سازی علاقه مندن دقیقا مثل PES و فیفا که اولی برای علاقه مندان به فان ساخته میشه و دومی برای طرفدارن شبیه سازی .

6. 3 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Damian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

اسلایس بک توی تنیس اینجوریه که راکتو نسبت به زمین باید تقریبا 30 درجه ( حتی کمتر ) بگیری و بعد به زیر توپ بزنی . محل فرود توپ توی زمین حریف نزدیک توره ( توپ نباید زیاد از تور فاصله بگیره ) بعد از اینکه توپ به زمین برخورد کرد بدلیل پیچ زیادی که به توپ داده شده توپ به سمت زمین خودمون بر میگرده و کار حریفو برای رسیدن به توپ بسیار سخت میکنه تقریبا میشه گفت بر عکس تاپ اسپینه . معمولا این حرکتو بشکل بک هند انجام میدن چون زاویه مچ نسبت به راکت در وضعیت خوبی قرار داره در حالت فورهند خیلی به مچ فشار میاد . مچ خود من سر همین حرکت آسیب دید و تا یکسال هر وقت بازی میکردم مچم درد میکرد اما خدا رو شکر کم کم خوب شد .
    نمیدونم متوجه توضیحاتم برای این حرکت شدی یا نه به هر حال اگه متوجه شدی این حرکتو توی این بازی با چه دکمه ای میشه اجرا کرد ؟
    یک شکل پایین میذارم ببین شاید متوجه بشی :

.
    با سلام خدمت دوستان
    RT + X
    خود حرکت اسلایس هم با X انجام میشه

8. این کاربر از Damian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    RT + X
    خود حرکت اسلایس هم با X انجام میشه

این حرکت والیه که شما داری میگی . والی به این شکله که :
    اولا زننده ضربه به توپ در نزدیکی تور قرار میگیره

دوما زاویه راکت نسبت به زمین تقریبا 180 درجست ( حالات فورهند و بکندو توی تصویر گذاشتم )

سوما ضربه به پشت توپ زده میشه ( اینم توی تصاویر بالا مشخصه )
    چهارم مسیر حرکت توپ بعد از زدن ضربه بصورت موربه
    پنجما پیچ بسیار کم و یا حتی اصلا پیچ به توپ داده نمیشه بنابراین توپ بعد از برخورد به زمین از شتابش کم نمیشه
    ششما باید با قدرت کمی به توپ ضربه زده بشه تا دقت کافیو داشته باشه

اما در حرکت اسلایس بک این شرایط برقراره :
    اولا اینکه معمولا برای زدن این شات بازیکن در میانه یا انتهای زمین قرار میگیره
    دوما زاویه راکت نسبت به زمین تقریبا 30 درجست
    سوما ضربه به زیر توپ زده میشه
    چهارما مسیر حرکت توپ بعد از زدن ضربه تقریبا حالت منحنی افقیه و بعد حالت مورب به خودش میگیره
    پنجما پیچ بسیار زیادی به توپ داده میشه تا پس از بر خورد توپ به زمین حریف شتاب توپ گرفته بشه ( بخصوص در حالتی که توپ به نزدیکای تور ارسال بشه ) نوع چرخش توپ در این شاتو توی تصویر زیر گذاشتم تقریبا برعکس حالت تاپ اسپینه :

اینم اسلایس عادی

Last edited by 4039; 09-04-2011 at 19:21.

10. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

این حرکت والیه که شما داری میگی . والی به این شکله که :
    اولا زننده ضربه به توپ در نزدیکی تور قرار میگیره
    حسین جان نمیخواد که حتما جلوی تور باشی که ، همین دراپ شات RT + X رو انتهای زمین بزار توپ یه بار به زمین بخوره بعد بزن میشه اسلایس بک.آنالوگ چپ رو هم برای هدف گیری به سمت پایین نگه دار.که درصد خطاش هم بسیار زیاده.درست میگم؟

Last edited by JUSTIN11; 09-04-2011 at 21:08.

12. 2 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Damian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

حسین جان نمیخواد که حتما جلوی تور باشی که ، همین دراپ شات RT + X رو انتهای زمین بزار توپ یه بار به زمین بخوره بعد بزن میشه اسلایس بک.آنالوگ چپ رو هم برای هدف گیری به سمت پایین نگه دار.که درصد خطاش هم بسیار زیاده.درست میگم؟

اولا سلام
    دقیقا درسته و هیچ توضیحی باقی نگذاشتی

14. این کاربر از Damian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

......

قراره VT4 برای کینکتم ساخته بشه ؟ اگه اینجوری باشه که خیلی خوبه و میشه امیدوار بود که تو کا هم نسخه بعدیشو برای کینکت بسازه . بر خلاف تاپ اسپین , ویرچوا تنیس بیشتر آرکیده روی همین حساب بیشتر فان بازا طرفدارشن تا اونایی که به شبیه سازی علاقه مندن دقیقا مثل PES و فیفا که اولی برای علاقه مندان به فان ساخته میشه و دومی برای طرفدارن شبیه سازی .
    اره حسين جان .. البته Kinect complicated هست .. يعني فك نكنم مود هاي اصلي بازي از كينكت پشتيباني كنه . فقط به مود ميزارن مخصوص كينكت ... احتمالا يه چيزي مثله هري پاتر .. البته اميدوارم اينطوري نباشه !

16. این کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه G @ M E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    in the game

پيش فرض

این بازی برای پی سی میاد اگه میاد تاریخ انتشارش کی هست؟

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

خیلی عالی هست .....فوق العاده شبیه سازی شده...
    اومدم بگم دوستانی که به این ورزش علاقه دارن واطلاعات دارن و دنبال می کنن می تونن از این بازی لذت ببرن وحتی یاد بگیرن !...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •