تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 11 اولاول 123456789 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 109

نام تاپيک: آرژانتین 4 اسپانیا 1 / دوستانه

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

و البته در فینا هم هلند باید 10 نفره می شد!
    2 بار اخراج شدن راموس هم این نظر شماست داوران چیز دیگری گفتند!
    گفتی نظر داور یاد بازی چلسی بارسا افتادم که 5تا پنالتی برای چلسی گرفته نشد
    اون موقع هم نمیدونم چرا نظر همه روی پنالتی بود ولی نظر داور نبود

الانم مثل اون موقع هستش
    نمیدونم تو دهات شما(جسارت نشه از نظر مثلی منظورمه) وقتی یه بازیکنی با دروازبان تک به تک هستش و یکی دیگه میاد از پشت روش خطا میکنه و موقعیت صددرصد گل رو ازش میگیره داور چه تصمیمی میگیره
    تو دهات ما بازیکن باید اخراج بشه حالا شما لطف کن بیا بگو داورای دهات شما چه تصمیمی میگیرن درین موارد
    شایدم مثل داور بازی اسپانیا آلمان اصلا خطا هم نگیرنش چه برسه به اینکه اخراج هم بکنن

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

بردیا جون بیخیال....اینا زیره بار نمیرند هرچی بگی.....مرغشون پا نداره

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

من خلاصه بازی رو دیدم ... آرژانتین خوب بازی کرد و اسپانیا هم تاکتیک های جدیدی رو آزمایش می کرد (بالاخره بازی دوستانه برای همینه!)

من خودم تیم اولم آرژانتینه ... ولی نه این یک برد توی یک بازی دوستانه باعث میشه آرژانتین رو بهترین تیم دنیا بدونیم، و نه این یک باخت باعث میشه ارزش های اسپانیا رو زیر سوال ببریم. دوستانه بودن بازی مشخص می کنه هیچ نتیجه ای از این بازی نمیش گرفت، حتی اگه تیم از ترکیب نسبتا اصلی خودش استفاده کرده باشه.

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

یه چیزی میگم کاملا نظر شخصیمه و کلا من رو به باد فحش نگیرید
    اسپانیا شخصیت قهرمانی تو جام جهانی رو نداشت....

پروفشنال Perpetual's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

خنک شدن دل تا یکی دو روزه! اما سوختگی همیشه جاش می مونه!
    خدا دل شما رو نسوزونه!!

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

گفتی نظر داور یاد بازی چلسی بارسا افتادم که 5تا پنالتی برای چلسی گرفته نشد
    اون موقع هم نمیدونم چرا نظر همه روی پنالتی بود ولی نظر داور نبود

الانم مثل اون موقع هستش
    نمیدونم تو دهات شما(جسارت نشه از نظر مثلی منظورمه) وقتی یه بازیکنی با دروازبان تک به تک هستش و یکی دیگه میاد از پشت روش خطا میکنه و موقعیت صددرصد گل رو ازش میگیره داور چه تصمیمی میگیره
    تو دهات ما بازیکن باید اخراج بشه حالا شما لطف کن بیا بگو داورای دهات شما چه تصمیمی میگیرن درین موارد
    شایدم مثل داور بازی اسپانیا آلمان اصلا خطا هم نگیرنش چه برسه به اینکه اخراج هم بکنن
    بازی چلسی چه ربطی به این بازی داره؟ می دونی قضیه چیه؟ مثل توپ شیطونک رها شدی این ور و اون ور و می گیری تا بالاخره به یه جا گیر کنی
    همونطور که گفتم این نظر شما و اهالی داهاتتون هست اهالی دهات ما به نظر داور احترام می ذارن!
    و گرنه ما هم به پنالتی گرفته نشده اینیستا در بازی رفت اینتر هم می تونستیم زیاد مانور بدیم ولی این کار رو نکردیم!
    بردیا جون بیخیال....اینا زیره بار نمیرند هرچی بگی.....مرغشون پا نداره
    هدف: گرفتن ماهی از آب گل آلود(توی چند تا تاپیک این کارت بوده.چند وقته زیر نظرمی یه دفعه بهت یه چیزایی گفتم خصوصی!)
    من خلاصه بازی رو دیدم ... آرژانتین خوب بازی کرد و اسپانیا هم تاکتیک های جدیدی رو آزمایش می کرد (بالاخره بازی دوستانه برای همینه!)

من خودم تیم اولم آرژانتینه ... ولی نه این یک برد توی یک بازی دوستانه باعث میشه آرژانتین رو بهترین تیم دنیا بدونیم، و نه این یک باخت باعث میشه ارزش های اسپانیا رو زیر سوال ببریم. دوستانه بودن بازی مشخص می کنه هیچ نتیجه ای از این بازی نمیش گرفت، حتی اگه تیم از ترکیب نسبتا اصلی خودش استفاده کرده باشه.

یه چیزی میگم کاملا نظر شخصیمه و کلا من رو به باد فحش نگیرید
    اسپانیا شخصیت قهرمانی تو جام جهانی رو نداشت....
    بله تیمی که از دروازه تا نوک حمله و حتی روی نیمکت فوق ستاره داره مسلمه که شخصیت نداره
    شما این دید فنی رو از کجا کسب کردید؟

---------- Post added at 09:56 PM ---------- Previous post was at 09:55 PM ----------

خدا دل شما رو نسوزونه!!
    سوخته شدن دل که دیدن نداره اما سوخته شدن جاهای دیگه مکافاته!

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان، دهات سوختن و ... رو کنار بزارید تا نیازی به سختگیری بیشتر در بحث ها نباشه.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازی چلسی چه ربطی به این بازی داره؟ می دونی قضیه چیه؟ مثل توپ شیطونک رها شدی این ور و اون ور و می گیری تا بالاخره به یه جا گیر کنی
    همونطور که گفتم این نظر شما و اهالی داهاتتون هست اهالی دهات ما به نظر داور احترام می ذارن!
    و گرنه ما هم به پنالتی گرفته نشده اینیستا در بازی رفت اینتر هم می تونستیم زیاد مانور بدیم ولی این کار رو نکردیم!
    شما گفتی نظر داور این نبوده منم بازی چلسی بارسا رو مثال زدم که بگم اون موقع هم نظر داور با نظر خیلی از تماشاگرا یکی نبوده و دلیلشم برای اونایی که چشماشون بازه کاملا روشنه
    توی هر2کیس یه تیم قرار بوده بره فینال
    نکته بعدی اینکه به نظر من تو هیچ فینالی نه یوفا نه فیفا شما نمیبینی که اشتباهات داوری به سود یه تیم باشه و در واقع اشتباهات داوری یه تیم رو قهرمان بکنن
    امثال یوفا و فیفا در بعضی مواقع فینالیستا رو تعیین میکنن ولی توی خود مستطیل سبز بازی فینال دست نمیبرن
    بنابراین من یادم نمیاد هیچ فینالی رو طی این سالا چه جام باشگاهای اروپا چه جام جهانی توی فینال بازیا اشتباهات فاحش داوری فقط به نفع یه تیم رخ بده ولی توی مسابقات قبلش بعضی وقتا به وفور قابل مشاهدست
    بازی فینال بین هلند اسپانیا هم داور به طور کامل به هر 2تیم گند زدش
    هم اعصاب هلندیا رو خورد کرده بود با سوتاش
    هم خطاهای خشن هلندیا رو کارت نمیداد
    بازی بارسلونا منچستر،بارسا تو زمین منچسترو برد

بازی اینتر-بایرن،اینتر توی زمین بایرنو شکست داد

ولی جریان داوری های بازی های قبل اسپانیا و همچنین اینتر اصلا لازم به گفتن نیست چون همه دیدن

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

بله تیمی که از دروازه تا نوک حمله و حتی روی نیمکت فوق ستاره داره مسلمه که شخصیت نداره
    شما این دید فنی رو از کجا کسب کردید؟
    شخصیت قهرمانی رو بازیکنان به وجود نمی آرن.تاریخچه ی یک تیم هست که شخصیت قهرمانی رو به وجود میاره...تجربه ی یک تیم شخصیت رو به وجود می آره
    مثلا یونان 2004 بی شخصیت ترین تیم تاریخ بود برا قهرمانی
    من خودم اون زمان طرفدار هلند بودم اما هلند هم شخصیت قهرمانی نداشت...
    همون آرژانتین قهرمان میشد خیلی بهتر بود...

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

به به، به به آخ جون چقدر دشمن داشت اسپانیا و ما خبر نداشتیم

چقدر حرف های بعضی ها خنده داره! حالا نقل قول نمیکنم که بحث کش پیدا نکنه. هرچند دوستان خوب جواب دادن

بگین، بازم بگین از این حرفا، ما خوشحال میشیم. آرژانتین فکر کرده با یه مسی میتونه قهرمان بشه! همه دیدن مسی بدون ژاوی هیچی نیست. حالا خوبه 1 گل هم نتونست بزنه! (جام جهانی)

تیمی که فابرگاس و والدز زخیرش باشن، معلومه همه رو میسوزونه هر مربی عاشق اینکه که این همه فوق ستاره داشته باشه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •