تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 63

نام تاپيک: سریال کلاه پهلوی

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

به نظرم سریال خوبی میشه..اوایل قسمت اول قشنگ بود..ولی بعد یکم خسته کننده شد..
    این دوبله هم خیلی مشکل داره...بعضی جاها باعث میشه حس دیالوگ ها و بازیگرها از بین بره...

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

بغضي لز دوستان هنوز فيلم شروع نشده شروع ميكنن به انتقاد برادر من بزاريد چند قسمت بره جولو بعدا انتقاد كنيد

يكي گفته امريكا سريالو تو دو سال مبسازه ما تو 10 سال بله جانم ! اولا اينكه ما به هيچ وجه امكانات اونا رو نداريم وبعدش شما مگه تمام فيلمو ديديد كه داريد فضاوت ميكنيد؟من نميدونم شايد اومديم و يكي از سريالهاي عالي تلويزيون شد!

هنوز متاسفانه غرب زدگي تو جامعه ما وجود داره كافيه نام ساخت ايران روي يك محصول باشه بدون هيچ منطقي شروع ميكنيم به انتقاد وتعريف از نمونه هاي خارجي

آخر فروم باز Aref_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بغضي لز دوستان هنوز فيلم شروع نشده شروع ميكنن به انتقاد برادر من بزاريد چند قسمت بره جولو بعدا انتقاد كنيد

يكي گفته امريكا سريالو تو دو سال مبسازه ما تو 10 سال بله جانم ! اولا اينكه ما به هيچ وجه امكانات اونا رو نداريم وبعدش شما مگه تمام فيلمو ديديد كه داريد فضاوت ميكنيد؟من نميدونم شايد اومديم و يكي از سريالهاي عالي تلويزيون شد!

هنوز متاسفانه غرب زدگي تو جامعه ما وجود داره كافيه نام ساخت ايران روي يك محصول باشه بدون هيچ منطقي شروع ميكنيم به انتقاد وتعريف از نمونه هاي خارجي

عزیز من همش نقد کردم؟ برید یه بار دیگه نگاه پستم کنید. اولش گفتم خوبه

بعدشم داخل 10 سال هم مثل یه سریال 1 ساله آمریکایی نساختن! اصلا من می گم برای یه فیلم 30 سال کار کنند باز هم...

غرب زدگی؟ بعدشم تاریخ رو همیشه فاتحان تعریف می کنند یعنی شما منتظر هستی داخل این سریال راستشو بگن؟ نه داداش همش ضد پهلویه

4. 5 کاربر از Aref_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

غرب زدگی؟ بعدشم تاریخ رو همیشه فاتحان تعریف می کنند یعنی شما منتظر هستی داخل این سریال راستشو بگن؟ نه داداش همش ضد پهلویه
    عزيز من كمي تحمل داشته باش همونطور كه كارگردان گفت اين فيلم پخشش يك سال به طول خواهد انجاميد.
    فيلم ضد پهلويه ضد يهوديه ضد هر چيزي كه هست ! از قسمت اول از كجا فهميدي ميخوان دروغ بگن؟

در ضمن هر بچه اي هم ميفهمه فيلم ضد پهلويه نياز به گفتن نيست. جانم نكنه انتظار داشتي در صدا وسيماي جمهوري اسلامي ايران فيلمي ساخته بشه در جهت حمايت از دوران پهلوي؟!
    خواهشا اين بحثو ديگه ادامه ندين چون ربطي به فصاي اين تاپيك نداره

6. 2 کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

تایید میشه...دوستان اینجور بحث ها فقط باعث میشه تاپیک سریال بسته بشه...مثل مختار..
    خواهشا اینجور بحث ها رو نکنین...

8. این کاربر از milad_takjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اگه منظورت از بعضی دوستان منم هستم باید بگم که خب اره من اصلا باهاش حال نمیکنم چی یه قسمتش چی هزار قسمتش فکر میکنم تو این تاپیک هرکی ازاد باشه که نظرشو بگه اره من اون تریلر تلویزیونیشو دیدم بعدشم گفتم هرگز این سریالو نگاه نمیکنم مشکلیه؟
    جالبه که حرف اخر حرفه خودتونه بعدشم میگی دیگه لطفا بحثو ادامه ندید چون تاپیک بسته میشه الانش خواستم این بحثو تمومش کنم اون به خاطر دوستنای که بعد از شما پیغام دادن ولی دیدم نمیشه و باید گفت به جهنم این بحثم میخواد هر چی باشه باشه اسپم باشه یا هر چی پاکش کنن من حرفه دلمو گفتم و بازم میگم هر کی تو این بخش سریال ازاده و اگه از یه فیلم یا سریال یا کارتون خوشش نیاد راحت میتونه بگه و کسه دیگه هم نمیتونه بگه نه تو باید خوشت بیاد یا زود قضاوت نکن اگه میخوای بازم ادامه بدیم.

در اخر بعضی از دوستان هم با بی توجهی میگن که بغضی لزدوستان هنوز فیلم شروع نشده شروع به انتقاد میکنن در حالی که من نظرمو گفتم و با انتقاد کاملا فرق میکنه .
    Last edited by altair; 18-09-2012 at 22:10.

10. 3 کاربر از altair بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

«كلاه پهلوي» همزمان از سه شبكه پخش مي‌شود

سریال «کلاه پهلوی» علاوه بر شبكه‌هاي يك و چهار، از كانال‌هاي جام جم هم پخش مي‌شود.

به گزارش سرويس تلويزيون ايسنا، سريال «كلاه پهلوي» یکشنبه‌ها ساعت 19 به وقت اروپای مرکزی، مرکز آمریکا و سیدنی از سه كانال جام جم پخش مي‌شود.

پارسا پیروز‌فر، فریبرز عرب‌نیا، امین حیایی، رضا كیانیان، محمدرضا شریفی‌نیا، مریلا زارعی، سیروس گرجستانی و ... از جمله بازيگران اين سريال هستند.

در خلاصه اين سريال آمده است: یک ایرانی تحصیل‌کرده در فرانسه پس از ازدواج با دختر مستشارالدوله و عضویت در لژ فراماسونری به ایران مراجعت کرده و از طریق توصیه فرماندار شهرستان کوچکی چون ساوه مامور اجرای فرمان کشف حجاب در آن شهرستان می‌شود و به کمک خوانین و شخصیت‌های ذی نفوذ شهر طرح و برنامه‌ریزی می‌کند ولی میرزا رضا تدین، بازاری معتمد مردم مقابل او جبهه می‌گیرد.

سريال «كلاه پهلوي» از پنجشنبه ـ 13 مهر ماه ـ از شبکه چهار سیما بازپخش می‌شود. اين سريال جمعه‌ها ساعت 22 از شبكه اول پخش مي‌شود و تكرار آن در اين شبكه دوشنبه‌ها ساعت 20 خواهد بود.

------

نيمي از «كلاه پهلوي» آماده‌ي پخش شد

نيمي از قسمت‌هاي سريال «كلاه پهلوي» كه پخش آن مدت سه هفته‌ است آغاز شده، آماده‌ي پخش شده است.

به گزارش خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، از 52 قسمتي كه براي پخش نهايي در قالب سريال «كلاه پهلوي» در نظر گرفته شده است، 25 تا 30 قسمت آماده‌ي پخش است.

بخش‌هاي مربوط به دوبله‌ي اين سريال نيز به پايان رسيده و حدود 40 تا 50 جلسه از فيلمبرداري باقي مانده است. بخش‌هاي باقيمانده‌ سريال در شهرك غزالي‌ ـ لاله‌زار و تهران قديم ـ ثبت خواهد شد.

به گزارش ايسنا‌، «كلاه پهلوي» به كارگرداني سيد ضياء‌الدين دري جمعه شب‌ها در باكس ساعت 22 شبكه اول روي آنتن مي‌رود.

اين سريال تاريخي قرار است در 52 قسمت به صورت هفتگي روي آنتن باشد.

در حال حاضر بخش‌هاي مربوط به فرانسه پخش مي‌شود.

12. این کاربر از nar nia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کلا سریالهای تاریخی سریالهای خوب و پربیننده ای هستند .
    این سریال هم ، سریال جالبیه و به نظر با بازیگرانی که توی قسمتهای بعدی وارد میشن بهتر هم میشه .
    البته بخاطر موضوع و جریانات فیلم مسلما ( عده ای ) نقدهای تند و غیر منصفانه ای هم براش میتراشند ( همینطور که قبل از شروع سریال هم مورد هجوم قرار گرفت ) در حالی که نباید اینرو هم نادیده گرفت که هر سریال و فیلمی ایراد و اشکالاتی در هر ضمینه ای داره .
    بنظر میاد با ورود شریفی نیا و مریلا زارعی فیلم ریتم دیگه ای پیدا میکنه .

14. 3 کاربر از yahoda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه roxan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

از نظر تکنیکی ( کارگردانی و بازیگری ) که زیر متوسط است ، از نظر محتوایی ( فیلمنامه ) هم خیلی خسته کننده است هم خیلی تبلیغاتی و شعارزده !

16. 2 کاربر از roxan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

به نظر من این یک سریال دیالوگ محور هست نه تصویر محور
    در واقع ما اگر حتی تصویر سریال رو هم نبینیم و فقط صداش رو بشنویم چیزی رو از دست ندادیم و کاملا متوجه تمام ماجرای سریال میشیم.
    یعنی میشه به عنوان یک نمایشنامه رادیویی هم پخش بشه

18. 2 کاربر از osifa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •