به نظرم سریال خوبی میشه..اوایل قسمت اول قشنگ بود..ولی بعد یکم خسته کننده شد..
این دوبله هم خیلی مشکل داره...بعضی جاها باعث میشه حس دیالوگ ها و بازیگرها از بین بره...
به نظرم سریال خوبی میشه..اوایل قسمت اول قشنگ بود..ولی بعد یکم خسته کننده شد..
این دوبله هم خیلی مشکل داره...بعضی جاها باعث میشه حس دیالوگ ها و بازیگرها از بین بره...
بغضي لز دوستان هنوز فيلم شروع نشده شروع ميكنن به انتقاد برادر من بزاريد چند قسمت بره جولو بعدا انتقاد كنيد
يكي گفته امريكا سريالو تو دو سال مبسازه ما تو 10 سال بله جانم ! اولا اينكه ما به هيچ وجه امكانات اونا رو نداريم وبعدش شما مگه تمام فيلمو ديديد كه داريد فضاوت ميكنيد؟من نميدونم شايد اومديم و يكي از سريالهاي عالي تلويزيون شد!
هنوز متاسفانه غرب زدگي تو جامعه ما وجود داره كافيه نام ساخت ايران روي يك محصول باشه بدون هيچ منطقي شروع ميكنيم به انتقاد وتعريف از نمونه هاي خارجي
عزیز من همش نقد کردم؟ برید یه بار دیگه نگاه پستم کنید. اولش گفتم خوبه
بعدشم داخل 10 سال هم مثل یه سریال 1 ساله آمریکایی نساختن! اصلا من می گم برای یه فیلم 30 سال کار کنند باز هم...
غرب زدگی؟بعدشم تاریخ رو همیشه فاتحان تعریف می کنند
یعنی شما منتظر هستی داخل این سریال راستشو بگن؟ نه داداش همش ضد پهلویه
![]()
عزيز من كمي تحمل داشته باش همونطور كه كارگردان گفت اين فيلم پخشش يك سال به طول خواهد انجاميد.
فيلم ضد پهلويه ضد يهوديه ضد هر چيزي كه هست ! از قسمت اول از كجا فهميدي ميخوان دروغ بگن؟
در ضمن هر بچه اي هم ميفهمه فيلم ضد پهلويه نياز به گفتن نيست. جانم نكنه انتظار داشتي در صدا وسيماي جمهوري اسلامي ايران فيلمي ساخته بشه در جهت حمايت از دوران پهلوي؟!
خواهشا اين بحثو ديگه ادامه ندين چون ربطي به فصاي اين تاپيك نداره
تایید میشه...دوستان اینجور بحث ها فقط باعث میشه تاپیک سریال بسته بشه...مثل مختار..
خواهشا اینجور بحث ها رو نکنین...
اگه منظورت از بعضی دوستان منم هستم باید بگم که خب اره من اصلا باهاش حال نمیکنم چی یه قسمتش چی هزار قسمتش فکر میکنم تو این تاپیک هرکی ازاد باشه که نظرشو بگه اره من اون تریلر تلویزیونیشو دیدم بعدشم گفتم هرگز این سریالو نگاه نمیکنم مشکلیه؟
جالبه که حرف اخر حرفه خودتونه بعدشم میگی دیگه لطفا بحثو ادامه ندید چون تاپیک بسته میشه الانش خواستم این بحثو تمومش کنم اون به خاطر دوستنای که بعد از شما پیغام دادن ولی دیدم نمیشه و باید گفت به جهنم این بحثم میخواد هر چی باشه باشه اسپم باشه یا هر چی پاکش کنن من حرفه دلمو گفتم و بازم میگم هر کی تو این بخش سریال ازاده و اگه از یه فیلم یا سریال یا کارتون خوشش نیاد راحت میتونه بگه و کسه دیگه هم نمیتونه بگه نه تو باید خوشت بیاد یا زود قضاوت نکن اگه میخوای بازم ادامه بدیم.
در اخر بعضی از دوستان هم با بی توجهی میگن که بغضی لزدوستان هنوز فیلم شروع نشده شروع به انتقاد میکنن در حالی که من نظرمو گفتم و با انتقاد کاملا فرق میکنه .
Last edited by altair; 18-09-2012 at 22:10.
«كلاه پهلوي» همزمان از سه شبكه پخش ميشود
سریال «کلاه پهلوی» علاوه بر شبكههاي يك و چهار، از كانالهاي جام جم هم پخش ميشود.
به گزارش سرويس تلويزيون ايسنا، سريال «كلاه پهلوي» یکشنبهها ساعت 19 به وقت اروپای مرکزی، مرکز آمریکا و سیدنی از سه كانال جام جم پخش ميشود.
پارسا پیروزفر، فریبرز عربنیا، امین حیایی، رضا كیانیان، محمدرضا شریفینیا، مریلا زارعی، سیروس گرجستانی و ... از جمله بازيگران اين سريال هستند.
در خلاصه اين سريال آمده است: یک ایرانی تحصیلکرده در فرانسه پس از ازدواج با دختر مستشارالدوله و عضویت در لژ فراماسونری به ایران مراجعت کرده و از طریق توصیه فرماندار شهرستان کوچکی چون ساوه مامور اجرای فرمان کشف حجاب در آن شهرستان میشود و به کمک خوانین و شخصیتهای ذی نفوذ شهر طرح و برنامهریزی میکند ولی میرزا رضا تدین، بازاری معتمد مردم مقابل او جبهه میگیرد.
سريال «كلاه پهلوي» از پنجشنبه ـ 13 مهر ماه ـ از شبکه چهار سیما بازپخش میشود. اين سريال جمعهها ساعت 22 از شبكه اول پخش ميشود و تكرار آن در اين شبكه دوشنبهها ساعت 20 خواهد بود.
------
نيمي از «كلاه پهلوي» آمادهي پخش شد
نيمي از قسمتهاي سريال «كلاه پهلوي» كه پخش آن مدت سه هفته است آغاز شده، آمادهي پخش شده است.
به گزارش خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، از 52 قسمتي كه براي پخش نهايي در قالب سريال «كلاه پهلوي» در نظر گرفته شده است، 25 تا 30 قسمت آمادهي پخش است.
بخشهاي مربوط به دوبلهي اين سريال نيز به پايان رسيده و حدود 40 تا 50 جلسه از فيلمبرداري باقي مانده است. بخشهاي باقيمانده سريال در شهرك غزالي ـ لالهزار و تهران قديم ـ ثبت خواهد شد.
به گزارش ايسنا، «كلاه پهلوي» به كارگرداني سيد ضياءالدين دري جمعه شبها در باكس ساعت 22 شبكه اول روي آنتن ميرود.
اين سريال تاريخي قرار است در 52 قسمت به صورت هفتگي روي آنتن باشد.
در حال حاضر بخشهاي مربوط به فرانسه پخش ميشود.
کلا سریالهای تاریخی سریالهای خوب و پربیننده ای هستند .
این سریال هم ، سریال جالبیه و به نظر با بازیگرانی که توی قسمتهای بعدی وارد میشن بهتر هم میشه .
البته بخاطر موضوع و جریانات فیلم مسلما ( عده ای ) نقدهای تند و غیر منصفانه ای هم براش میتراشند ( همینطور که قبل از شروع سریال هم مورد هجوم قرار گرفت ) در حالی که نباید اینرو هم نادیده گرفت که هر سریال و فیلمی ایراد و اشکالاتی در هر ضمینه ای داره .
بنظر میاد با ورود شریفی نیا و مریلا زارعی فیلم ریتم دیگه ای پیدا میکنه .
از نظر تکنیکی ( کارگردانی و بازیگری ) که زیر متوسط است ، از نظر محتوایی ( فیلمنامه ) هم خیلی خسته کننده است هم خیلی تبلیغاتی و شعارزده !
به نظر من این یک سریال دیالوگ محور هست نه تصویر محور
در واقع ما اگر حتی تصویر سریال رو هم نبینیم و فقط صداش رو بشنویم چیزی رو از دست ندادیم و کاملا متوجه تمام ماجرای سریال میشیم.
یعنی میشه به عنوان یک نمایشنامه رادیویی هم پخش بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)