بابا چی برای خودتون میگید؟ چرا بحث تاپیک رو به مزرعه و مرغ و اینترنت و روزنامه میکشونید؟ مطمئن باشید وقتی نتایج بیاد یه نفر تاپیک میزنه همین خبردار میشند حالا هی واسه خودتون تاریخ بگید . یکی این تاپیک رو قفل کنه
بابا چی برای خودتون میگید؟ چرا بحث تاپیک رو به مزرعه و مرغ و اینترنت و روزنامه میکشونید؟ مطمئن باشید وقتی نتایج بیاد یه نفر تاپیک میزنه همین خبردار میشند حالا هی واسه خودتون تاریخ بگید . یکی این تاپیک رو قفل کنه
اره ما که نمیفهمیم فقط شما باهوشین من چرا گفتم از خدات باید باشه یعنی نیستی دیگه. تازشم روستا هرچی نادرست تر سهمیش بیشتر .شهریا دعا میخونن احیا میرن میان اینجا دنبال تاریخ اعلام نتایج میگردن روستاییها دارن ساکشونو میبندن برن دانشگاه . انشا الله شما هم اول مهر میایین میبینین توش دارن چی میزارن مغز گردو و کشمشو بادوم تا حسابی درس بخوننو دکتر مهندس بشن.من استرس شما هارو واقعآ درک میکنم اخه هنوز یک سال کامل نشده که ما این شبهارو بیدار بودیم که نکنه ساعت 2 صبح نتیجه ها بیان . ولی انشا الله حمتون یک شهر خوب قبول بشین رشته اصلآ مهم نیست 2 ماه دیگه هر رشته ای قبول بشین به نظر خودتون بهترین رشته دنیاست. البته من فکر کنم با این قانون نقل و انتقال جدید تلاش کنن همتون تو استان خودتون قبول بشین که بازم بد بحال این 5 شهر بزرگ مخصوصآ تهران البته فقط فکر میکنم.
---------- Post added at 01:57 PM ---------- Previous post was at 01:54 PM ----------
اره من سال دوم رتبم زیاد بهتر نشد ولی نتایج نهایی بر وقف مرادم بود البته واسه شما که مثل من شیرازی هستین دعا ویژه میکنم .که یجای خوب قبول بشی اما مثل من تو شهر تبر.... قبول نشی که ابشون با ما تو یه جوب نمیره.خدا کنه شما همین شیراز بمونی البته ما اخر نفهمیدیم شما پارسال رفتی دانشگاه یا نه؟ولی هرجا هستین ارزوی موفقیت واستون میکنم.
Last edited by Mohammad gh sh; 29-08-2010 at 17:30.
کاملا درکت می کنم دوست عزیز![]()
بچه هاي عزيز ايسترس نداشته باشيد
هر كي ميترسه اطلاعاتش رو بده من نتايج كه اومد خودم يه جوري بهش مي گم كه سكته نكنه![]()
راننده آژانس که درآمدش بیشتره
بدون سربازیمن بمیرم سربازی نمیرم
چند سال در دوران متوسطه عقب موندم یکی دو سال هم در دوران دانشجویی به علت ضعف در نظام آموزشی
به حق این شب های عزیز خدا امسال دیگه رو سفیدم کنه
---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:05 PM ----------
من دعا میکنم پیشکسوت نشین , خیلی سخته پیشکسوت بودن!!
Last edited by VahidDG2007; 01-09-2010 at 10:25.
اصلآ خبری هم از نتایج نیست نه آزاد نه سراسری!
علافی هم بد دردیه ها !!!![]()
از مرکز آزمون پرسید یکی از رفیقام گفتن آزاد هفته بعد میاد ....
علافی دیگه چرا؟ از همون اول گفتن که نیمه دوم شهریور اعلام میکنن نتایج رو. چند روز پیش هم گفتن که هفته دیگه اعلام میکنند. دیگه چرا علافی؟
اصلا انگار نه انگار که باید نتایجو بدن! نه اخبار نه هیچ خبر گزاری حرفی نمیزنه!
اینقد بی برنامه ن از اول نمیتونه درست یه تارخ بگن برای اعلام نتایج...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)