اساتید عزیز,همه لپ تاپا که اپل وسونی نیستن
نظرتون در مورد صفحه نمایش هم led و همFULLHD از برند dell مثلا1558 چیه؟؟؟؟؟
مثلا در مقایسه با سونی
جواب بــــــدیـــنـــــــا
اساتید عزیز,همه لپ تاپا که اپل وسونی نیستن
نظرتون در مورد صفحه نمایش هم led و همFULLHD از برند dell مثلا1558 چیه؟؟؟؟؟
مثلا در مقایسه با سونی
جواب بــــــدیـــنـــــــا
صد البته که فروم جای بحث هست
اما اینکه شما الان دارید بحث میکنید خودش جای بحث داره
فکر کنم من توی این انجمن از همه بیشتر رعایت میکنم
بهتر نیست به سوالات کاربرا پاسخ بدین
ممنون میشم به ادامه حرفام اگه ربطی به بحث داره جواب بدیناساتید گل من توی سایت نت بوک چک بررسی اکثر برندها رو دیدم
به نظر من اکثر لپ تاپا از سونی گرفته تا اپل و ... زاویه دید بدی داشتن و کما بیش شبیه هم بودن
برای من از همه چی مهمتر نداشتن انعکاسه چون چشمای من مشکل داره حاظرم تا 400 هم برای همچین مدلی بیشتر پول بدم
خواهش میکنم یه مدل خوب معرفی کنید که از روی تجربه های مستقیم در موردش شناخت دارین
اساتيد لطفا در مورد لپ تاپ هايي با قيمت كمتر هم نظر بديد (مثلا بشكل نسبي و مقايسه اي)
درسته كه عنوان تاپيك بهترينه و تو قيمت هاي پايين اختلاف كيفيت فاحش نيست ولي اگه اينكارو بكنيد براي افراد بيشتري قابل استفاده ميشه..مثلا يكي مثل من كه ميخواد لپ تاپ 900-1ميليوني بگيره هم راهنمايي بشه.
ممنون
من اخیرا روی مدل های 13 اینچی و 14 اینچی زیاد تحقیق کردم. واقعیت اینه که پنل هایی که روی لپ تاپ های جدید استفاده میشه، کلهم جالب نیستن! و کمپانی ها روی کیفیت LCD اصلا دست و دلباز نیستن و به خاطر کاهش قیمت از LCD های بی کیفیت استفاده می کنن که نه viewing angle خوبی داره و نه brightness درست حسابی! این مخصوصا در لپ تاپ های حوزه قیمت 1 تومن بیشتر مشاهده میشه. (امیدوارم در آینده یه تحولی حداقل در این زمینه تو لپ تاپ داشته باشیم)
چیزی که تا حالا از تحقیقاتم به دست اومده، اینه که فعلا تا قیمتهای 1.500 لپ تاپ های 13 اینچی اپل و همچنین HP Envy14 اسکرین های بهتری دارن و رنگ ها شارپ تر هست...اما گویا Envy14 پیدا نمیشه این ورا:( در مورد سری S سونی هم خیلی مایل بودم بدونم ولی تو اینترنت خیلی review ازش پیدا نکردم.سری EA هم گویا کاملا معمولیه و زیاد جالب نیست...
من SR490jbb دارم.ازش خیلی راضیم.واسه خانومم یه DV3 از HP خریدم که LED هم هستش ولی باز هم از اون خیلی سره.اتفاقا SR هم 13.3 اینچ هستش.
سری SR دیگه تولید نمیشه و سری S جایگزین اون هست.
سری dv هم جدا از سری Envy هست و کلا دو داستان جدا دارن.
کیفیت LCD های اچ پی هنوز ضعیفه بجز سری EVNY که جدا خوب کار کرده !
سلام
نظرتون راجع به TOSHIBA چیه؟
من دارم تا هفته ی دیگه Satellite A665 S6065 میگیرم صاحب مغازه میگفت LED ش قابلیت دید 180 درجه ای داره
(البته برا من مهم نیست )
لطفا صفحه نمایش
led full hd DELL 1558&
led hp dv6-3061&
vaio F series 1600x900&
vaio F series full HD1920x1080
رو باهم مقایسه کنید . . . . .. . . ..اگه بلدید!!!!!![]()
دوست عزیز مقایسه LCD لپ تاپ های مختلف به این راحتی نیست، مگر اینکه مغازه دار باشی و یا تجربه کار با هر کدوم رو داشته باشی، البته سایت هایی مثل Anandtech.com هر از چند گاهی یک مقایسه بین contrast و black & white لپ تاپ های مختلف میذارن اما در حالت کلی باید نظر خریداران هر کدوم از مدلها رو مطالعه کنید تا یک معیار نسبی دستتون بیاد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)