تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: خوبه یا نه

راي دهنده
83. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

22 26.51%
  • خیر

61 73.49%
صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 49 از 49

نام تاپيک: گوشی های GLX خوب است یا خیر؟

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

دوستان کارکرد مدل W003 جی ال ایکس چطوره؟

جایی در مورد کارکردش چیزی نگفته

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

پس از عرضه گوشی هوشمند لاستر در ابتدای امسال و استقبال بی نظیر هم میهنان عزیز از این تلفن همراه ، جی ال ایکس هم اکنون نسخه دوم این گوشی یعنی LUSTER 2 را از امروز وارد بازار کرد که علاوه بر تمام ویژگی های لاستر، این اسمارت فون جدید از دوربین جلو ، فلش دوربین و قابلیت استفاده از سه سیم کارت نیز برخوردار می باشد.

از دیگر ویژگی های این گوشی می توان به طراحی زیبا ی بدنه ، امکان استفاده از حافظه microSD ، صفحه لمسی حرارتی با حساسیت بالا، سیستم عامل Android 2.3 (نان زنجبیلی ) یا Gingerbread ، صفحه نمایش 3.5 اینچی، wifi ، Bluetooth و ... نام برد.
    این گوشی علی رغم امکانات اضافه تر خود نسبت به نسخه قبلی ، اختلاف قیمت چندانی با لاستر نداشته و با قیمتی بسیار مناسب در اختیار شما عزیزان قرار می گیرد.
    لاستر 2 را به کسانی توصیه می کنیم که می خواهند یک گوشی اندرویدی زیبا و خوش ساخت با کیفیت مناسب و قیمت بسیار پایین داشته باشند و به مکالمه تصویری و Gps نیازی نداشته باشند.

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من مشخصات چند تا گوشی مدل کلاسیک GLX را تو خود سایت shop.glxphone.ir دیدم که ناقص بود:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مثل این اطلاعات را در سایت‌شان برای همه مدلها نزدند که در لینک بالا هم مشخص است : نوع کارت حافظه/تعداد رنگ صفحه نمایش/رزولوشن صفحه نمایش/حافظه داخلی/نوع کارت حافظه/رزولوشن دوربین/ضبط مکالمه/اندازه صفحه نمایش/ ...

وقتی مشخصات دقیق گوشی‌شان را در سایت‌شان نمی‌نویسند یا مشتری مداری بلد نیستند یا کالایی که میفروشند مشکل داره و میدانند که اگر مشخصات دقیق را بنویسند خریدار پس میزنه! (که احتمال دومی بیشتره!!!)

ضمناً هیچکدام از مدلهای کلاسیک (ساده) موجود در سایت‌شان از جاوا پشتیبانی نمیکنند!!!

5. این کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

gmd

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

وقتی توی مشخصاتشون نوع تاچ اسکرین رو مینویسن "تاچ حرارتی!!" چه انتظاری میشه داشت ؟
    دوستان گول شعار ساخت ایران رو نخورن تمام قطعات از کشور برادر چین وارد میشه و تنها اینجا اسمبل میشه

7. 3 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

وقتی توی مشخصاتشون نوع تاچ اسکرین رو مینویسن "تاچ حرارتی!!" چه انتظاری میشه داشت ؟
    دوستان گول شعار ساخت ایران رو نخورن تمام قطعات از کشور برادر چین وارد میشه و تنها اینجا اسمبل میشه
    سلام
    قبول این گوشیا الان فقط توی ایران روی هم می شن، ولی توجه کنیم "این گوشی ها الان دارند توی ایران روی هم می شوند" و تعداد زیادی از هموطنامون دارند از این طریق نون می خورند. هر چند کیفیتشون پایینه ولی دیگه نه در این سطحی که تبلیغ می شه. من خودم دارم از یکی از گوشیاش استفاده می کنم.
    برای خیلی از ما ایرانیا متاسفانه مرغ همسایه غازه، حاضریم گوشی چینی بخریم ولی گوشی چینی که توی ایران سرهم میشه رو نه.
    حمایت کنیم، امید خدا کیفیتش هم بهتر می شه.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    قبول این گوشیا الان فقط توی ایران روی هم می شن، ولی توجه کنیم "این گوشی ها الان دارند توی ایران روی هم می شوند" و تعداد زیادی از هموطنامون دارند از این طریق نون می خورند. هر چند کیفیتشون پایینه ولی دیگه نه در این سطحی که تبلیغ می شه. من خودم دارم از یکی از گوشیاش استفاده می کنم.
    برای خیلی از ما ایرانیا متاسفانه مرغ همسایه غازه، حاضریم گوشی چینی بخریم ولی گوشی چینی که توی ایران سرهم میشه رو نه.
    حمایت کنیم، امید خدا کیفیتش هم بهتر می شه.
    من حاضرم یک گوشی با مارک شناخته شده را که تو ایران مونتاژ میشه را بخرم اما نه گوشی هچل هفتی که پر از اشکاله!

یعنی من مصرف کننده باید گوشی به درد نخور بخرم که یک عده سرکار بروند!!! میخوام صد سال سیاه نرند!!!

این گوشی‌های GLX هم داره راه خودروسازها را میره!!! خریدارها باید ضرر کنند تا یک عده اشتغال داشته باشند!!!

10. 3 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

من حاضرم یک گوشی با مارک شناخته شده را که تو ایران مونتاژ میشه را بخرم اما نه گوشی هچل هفتی که پر از اشکاله!

یعنی من مصرف کننده باید گوشی به درد نخور بخرم که یک عده سرکار بروند!!! میخوام صد سال سیاه نرند!!!

این گوشی‌های GLX هم داره راه خودروسازها را میره!!! خریدارها باید ضرر کنند تا یک عده اشتغال داشته باشند!!!
    سلام
    اگه می دونید که این گوشی ها خیلی افتضاحه، که خوب بهتون حق می دم،
    ولی من همچین فکری نمی کنم.
    یا علی ع

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

من گوشی x2گرفته بودم قبلا، الانم تر و تمیز و سالم هیچ جا نمیخرن ازم! یعنی 20 تومن هم بخاطرش نمیدن((نزدیک 300 گرفته بودمش!!))

13. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

من گوشی x2گرفته بودم قبلا، الانم تر و تمیز و سالم هیچ جا نمیخرن ازم! یعنی 20 تومن هم بخاطرش نمیدن((نزدیک 300 گرفته بودمش!!))
    گوشی بزار داخل بازارچه برا فروش . اگه قیمت مناسب باشه فکرنکنم مشتری پیدا نشه ولی داخل بازار بری همینه! گوشیهای داخلی دست دوم کم خریدوفروش میشه

15. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •