دوستان کارکرد مدل W003 جی ال ایکس چطوره؟
جایی در مورد کارکردش چیزی نگفته
بله
خیر
دوستان کارکرد مدل W003 جی ال ایکس چطوره؟
جایی در مورد کارکردش چیزی نگفته
پس از عرضه گوشی هوشمند لاستر در ابتدای امسال و استقبال بی نظیر هم میهنان عزیز از این تلفن همراه ، جی ال ایکس هم اکنون نسخه دوم این گوشی یعنی LUSTER 2 را از امروز وارد بازار کرد که علاوه بر تمام ویژگی های لاستر، این اسمارت فون جدید از دوربین جلو ، فلش دوربین و قابلیت استفاده از سه سیم کارت نیز برخوردار می باشد.
از دیگر ویژگی های این گوشی می توان به طراحی زیبا ی بدنه ، امکان استفاده از حافظه microSD ، صفحه لمسی حرارتی با حساسیت بالا، سیستم عامل Android 2.3 (نان زنجبیلی ) یا Gingerbread ، صفحه نمایش 3.5 اینچی، wifi ، Bluetooth و ... نام برد.
این گوشی علی رغم امکانات اضافه تر خود نسبت به نسخه قبلی ، اختلاف قیمت چندانی با لاستر نداشته و با قیمتی بسیار مناسب در اختیار شما عزیزان قرار می گیرد.
لاستر 2 را به کسانی توصیه می کنیم که می خواهند یک گوشی اندرویدی زیبا و خوش ساخت با کیفیت مناسب و قیمت بسیار پایین داشته باشند و به مکالمه تصویری و Gps نیازی نداشته باشند.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من مشخصات چند تا گوشی مدل کلاسیک GLX را تو خود سایت shop.glxphone.ir دیدم که ناقص بود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل این اطلاعات را در سایتشان برای همه مدلها نزدند که در لینک بالا هم مشخص است : نوع کارت حافظه/تعداد رنگ صفحه نمایش/رزولوشن صفحه نمایش/حافظه داخلی/نوع کارت حافظه/رزولوشن دوربین/ضبط مکالمه/اندازه صفحه نمایش/ ...
وقتی مشخصات دقیق گوشیشان را در سایتشان نمینویسند یا مشتری مداری بلد نیستند یا کالایی که میفروشند مشکل داره و میدانند که اگر مشخصات دقیق را بنویسند خریدار پس میزنه! (که احتمال دومی بیشتره!!!)
ضمناً هیچکدام از مدلهای کلاسیک (ساده) موجود در سایتشان از جاوا پشتیبانی نمیکنند!!!
وقتی توی مشخصاتشون نوع تاچ اسکرین رو مینویسن "تاچ حرارتی!!" چه انتظاری میشه داشت ؟
دوستان گول شعار ساخت ایران رو نخورن تمام قطعات از کشور برادر چین وارد میشه و تنها اینجا اسمبل میشه
سلام
قبول این گوشیا الان فقط توی ایران روی هم می شن، ولی توجه کنیم "این گوشی ها الان دارند توی ایران روی هم می شوند" و تعداد زیادی از هموطنامون دارند از این طریق نون می خورند. هر چند کیفیتشون پایینه ولی دیگه نه در این سطحی که تبلیغ می شه. من خودم دارم از یکی از گوشیاش استفاده می کنم.
برای خیلی از ما ایرانیا متاسفانه مرغ همسایه غازه، حاضریم گوشی چینی بخریم ولی گوشی چینی که توی ایران سرهم میشه رو نه.
حمایت کنیم، امید خدا کیفیتش هم بهتر می شه.![]()
من حاضرم یک گوشی با مارک شناخته شده را که تو ایران مونتاژ میشه را بخرم اما نه گوشی هچل هفتی که پر از اشکاله!
یعنی من مصرف کننده باید گوشی به درد نخور بخرم که یک عده سرکار بروند!!! میخوام صد سال سیاه نرند!!!
این گوشیهای GLX هم داره راه خودروسازها را میره!!! خریدارها باید ضرر کنند تا یک عده اشتغال داشته باشند!!!
سلام
اگه می دونید که این گوشی ها خیلی افتضاحه، که خوب بهتون حق می دم،
ولی من همچین فکری نمی کنم.
یا علی ع
من گوشی x2گرفته بودم قبلا، الانم تر و تمیز و سالم هیچ جا نمیخرن ازم! یعنی 20 تومن هم بخاطرش نمیدن((نزدیک 300 گرفته بودمش!!))
گوشی بزار داخل بازارچه برا فروش . اگه قیمت مناسب باشه فکرنکنم مشتری پیدا نشهولی داخل بازار بری همینه! گوشیهای داخلی دست دوم کم خریدوفروش میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)