ممنون از راهنماییت...فعلا پولشو ندارم...بعدا میگیرم...راستی تو رزلوشن بالا بازی کردن سی پی یو کم نمیاره که؟
یادم رفت بگم کیس هم GREEN MAGNUM 2
ممنون از راهنماییت...فعلا پولشو ندارم...بعدا میگیرم...راستی تو رزلوشن بالا بازی کردن سی پی یو کم نمیاره که؟
یادم رفت بگم کیس هم GREEN MAGNUM 2
توی رزولوشن بالا فشار بیشتر روی گرافیک هست.اکیدا توصیه میکنم cpu را جای 620یه 630 یا 635 و stepping c3 بگیرید.
آخه هیچ جوره نمیتونم الان cpu رو عوض کنم...به نظرتون واسه منی که همه بازی هارو full hd بازی کنم مشکل ساز میشه؟؟؟
خواهشن جواب قطعی بدین چون میخوام برم خرید...اگه cpu مشکل ساز بشه ترجیح میدم اصلا سیستم رو ارتقا ندم
با توجه به اینکه یک 4 هسته ای هست محدودیتی ایجاد نمیکنه.آخه هیچ جوره نمیتونم الان cpu رو عوض کنم...به نظرتون واسه منی که همه بازی هارو full hd بازی کنم مشکل ساز میشه؟؟؟
خواهشن جواب قطعی بدین چون میخوام برم خرید...اگه cpu مشکل ساز بشه ترجیح میدم اصلا سیستم رو ارتقا ندم
به نظرم به هیج وجه مشکل ساز نمیشه{در رزولیشن full hd بیشتر کارت گرافیک مهم هست و پردازنده تاثیر خیلی کمتری داره}
این پردازنده برای کراس فایر 5870 کمه ولی برای یک 5870 کاملا کافیست و نگران نباش.
پردازنده شما محدوديتي نداره
چرا بايد يك فنوم را با يك آتلون عوض كرد؟!!
مي تونيد حدود 200 مگاهرتز اوركلاك كنيد يا يك خنك كننده خوب بگيريد و تا حدود 3.6 پردازنده را اوركلاك كنيد.هرچند كه X4 925 در استفاده از كارتهاي قدرتمند محدوديتي نداره
میشه بگید چطوری میتونم پردازنده رو اورکلاک کنم؟؟؟
620 را خریدید؟اگر خریدید که هیچی.
630 و 635 استپینگ c3 را برای اورکلاک و دماشون گفتم.
خریده بودم ۵ ماه پیش الان میخوام سیتم رو ارتقا بدم ...
راستی دوستان مانیتور ۲۳ اینچ زیادی بزرگ نیست؟ چشم رو اذیت نمیکنه؟
به نظر من 23 اندازه ایده عالیه.و عالی برای گیم.راستی دوستان مانیتور ۲۳ اینچ زیادی بزرگ نیست؟ چشم رو اذیت نمیکنه؟
برای چشم ضرری نداره!
با این حال میشه 21.5 هم بگیری.
Last edited by HardWare Professor; 19-08-2010 at 23:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)