ما که هر چی گشتیم ندیدیم یه فیزیکدان بزرگ در مقابل سوال اینکه آیا شما به متافیزیک اعتقاد دارید بگه بله دارم. هیچ وقت هم سکوت نکردند وگفتند چیزی به نام متا فیزیک به اون شکلی که شما میگی نیست.
چیزی که توی حوزه علم نباشه میشه چرت.
ما که هر چی گشتیم ندیدیم یه فیزیکدان بزرگ در مقابل سوال اینکه آیا شما به متافیزیک اعتقاد دارید بگه بله دارم. هیچ وقت هم سکوت نکردند وگفتند چیزی به نام متا فیزیک به اون شکلی که شما میگی نیست.
چیزی که توی حوزه علم نباشه میشه چرت.
خب معلومه که می گه نه!پس توقع دارید چیزی رو که دلیلی (تو حیطه تخصصش)براش نداره قبول نه؟بعد من گفتم علم فیزیک در موردش سکوت می کنه.چون نمی تونه اثباتش کنه.کلا فیزیک چیزی رو که اثبات نکنه قبول نداره و به قول شما واسش می شه چرت.چون متا فیزیک هیچ وقت با علم فیزیک ثابت نمی شه.پس هیچ فیزیکدانی هم متا فیزیک رو قبول نداره.نمی تونه هم غیر این باشه.ولی علم فیزیک هیچ وقت هم چیزی که تو حوضه اش نیست نمی تونه رد کنه(باز چون تو حوضه اش نیست)پس چون نمی تونه رد و اثبات کنه سکوت می کنه.اینکه دانشمندا می گن قبول ندارن واسه اینه که اونا فقط فیزیک رو قبول دارن و تا وقتی اون متا فیزیکی که دیگران می گن واسه شون اتفاق نیفته می گن قبول ندارن.
اصلا نمی دونم چرا 42 تا پست خوندم !
حتما پاسخ منفی نمی دهند. در کسوت علمی پاسخ منفی است چراکه در حیطه تخصصی اشان حرف سخت اثبات نمی زنند.خب معلومه که می گه نه!پس توقع دارید چیزی رو که دلیلی (تو حیطه تخصصش)براش نداره قبول نه؟
به هر حال خیلی از داشمندان به خدا اعتقاد داشتند و دارند و خب خیلی ندارند
فیزیک دو رویه داره:کلا فیزیک چیزی رو که اثبات نکنه قبول نداره و به قول شما واسش می شه چرت.
1- ابتدا مطلبی را مشاهده و سپس سعی در فرمول بندی می کنه
2- مطلبی از لحاظ نظری تایید میشه ولی هنوز صحت ندارد - مثل ذرات زیر اتمی - بعد از لحاظ تجربه اثبات میشه
راستای دیگری خارج شده که بر پایه دانش قبلی بعضی چیزها رد می شوند و به قول شما می شوند چرت
اگر سوال بر مبنای تخصص اش باشد وگرنه متافیزیک می تواند شخصی باشد (بر خلاف فیزیک !!) مثل اینکه من بگویم من به قانون جاذبه نیوتونی اعتقاد ندارم !!!پس هیچ فیزیکدانی هم متا فیزیک رو قبول نداره.
در مورد اون قسمت اول باید بگم که اینجا بخش علمی هست بنابراین باید مطالب هم علمی باشه,
اون تیکه دومی هم باید بگم که نهراسیدیم,هراسوندن...![]()
سلام
حرف شما درست اما مذهبی با مذهبی فرق داره...یعنی مذهبی داریم تا مذهبی...باید افراد رو شناخت بعد نظر داد کلیسا از پیشرفت علم وحشت داشت و مخالفت می کرد اما قرآن می گه تفکر کنید...هرچند بقیه ادیان الهی هم آورنده ی اسلام بودند اما میدونیم تحریف کمی نداشتند...
دانشمندان اروپایی سالها از منابع اطلاعاتی مسلمانان استفاده کردند و ما عقب موندیم دلیلش چی بود ؟؟خودتون فکر کنید...نمیخوام این بحث رو کش بدم خودتون فرمودیداینجا تاپیک نجومه.
با تشکر ازهمه دوستان و نظراتتون من از ادامه بحث مولانا و سیاهچاله منصرف میشم و ترجیح میدم تحقیقاتم که تموم شد وشخصیت مولانا رو شناختم نظر بدم...البته نه تحمیلی بلکه فقط یه ابراز عقیده ای باشه که دیگران هم فکرکنند... البته فکرهم نمیکنم به این زودی ها بتونم بشناسم.![]()
منم مولانارو قبول دارم کلا شاعرارو قبول دارم درسته شر میگن ولی چرت و پرت نمیگن آیندرو میبینن
همونطور که هایده و ویگن فرمودن چه آرزوهایی که نمرد چه سینه هایی که نسوخت کسی دیگه تو اون دیار رخت عروسی ندوخت
باور کن ای هم آواز نشکسته بال پرواز باهم بیا بسازیم اون خونرو از آغاز
یا در جای دیگه مرحوم هایده میگه که سال سال این چند تاست ؟ پارسال امسال پیرارسال همش میگم دریغ از پارسال یه هم
چین چیزایی
سلام
بله مذهب داریم تا مذهب.شما فردا وقت کردید برید تو تلویزیون بگید بزرگترین تئوریسین جهان نجوم و فیزیک کوانتوم استیون هاوکینگ فرمودن این جهان به احتمال زیاد خالقی نداشته و ناگزیر از بر هم کنش قوانین و نیروهای فیزیک بوجود اومده ببینم پس فردا هم اینجا پست می دید یا نه!(البته فیزیک نمی گه خدا وجود نداره ها.این جمله نیاز به درک فیزیک داره).دوست عزیز این حرفا چیه مذاهب دیگه با علم مشکل دارن و ما نداریم.همه به نوعی مشکل دارن.می دونید علت عقب موندگی مسلمونا چیه؟اینه که وقتی نیوتن به گرانش فکر می کرد مسلمونا تو این فکر بودن که گلاب به روتون با کدوم پا برن ... .درسته قران و اسلام خیلی به علم اموزی تاکید کرده.ولی مذهب نه!شاید تعریف من و شما از دین و مذهب با هم فرق کنه.به نظر من دین اسلام خیلی تشویق به علم اموزی کرده.ولی مذهب نه.مذهب اون چیزیه که بقیه از دین برداشت می کنن از نظر من و از این حیث مذهب اسلام به مراتب ضد علم تر از کلیسا و ... است!حتی اندیشه مخالف رو هم نمی پذیره چه برسه به علم و ... .البته همونطور که گفتید اینجا جای مباحث دینی نیست.ولی مطمئن باشید با این رویه مسلمونا به هیچ جا نمی رسن و همیشه باید مورد استعمار و استثمار ارباب علم باشن!
سلام،
نمی خواستم دوباره جواب بدم اما نظر شما محترم و بعضی قسمتهاش مورد قبول... شما و همه دوستان سعی کنید مطالعاتتون رو افزایش بدید و اعتماد به نفستون رو حفظ کنید مسملا دشمنان نمیخوان پیشرفت کنیم و دلیلی نداره خودمون تو سر خودمون بزنیم ونا امید بشیم ...اگه بخوایم میتونیم...همیشه نیمه پر لیوان رو هم ببینید البته منابعی هم هستند که دلایل فلسفی برخی اعمال که خودتون هم مثال زدید توضیح دادندکه افراد ی ممکنه جز خرافات بدونند برید تحقیق کنید جواب می گیرید خودم خوندم اما خاطرم نیست کجا بود یادم اومد مینویسم... شاید یه تاپیک جدا راجع به دین و علم باز کردم که مزاحم افراد نجومی نشیم اینجا البته اگه فرصت داشتم چون دیگه دانشگاه هم داره شروع میشه...
مولوی و پیشگویی سیاه چاله ها-----دلایل عقب مونذگی مسلمانان و بحث های مذهبی
چه ربطی دارن به هم؟!
نه دوست عزیز.من تو سر خودمون نمی زنم.دینه که همیشه تو سر بقیه می زنه!این دشمن و ... هم تا اونجا که من می دونم وجود خارجی نداره!ما خودمون نمی خوایم پیشرفت کنیم.وقتی تو قرن 21 یه گروه می فرستیم بالای تپه ماه رو رصد کنن فکر کردید نتیجه اش می شه چی؟خب cnn می گه بیا.اینم مسلمونایی که ادعای علم دارن!اصلا گیریم پس فردا پیشرفت کردیم واقعا.همین چیزا رو می کوبن تو سرمون.نه اینکه ما حق باشه.اتفاقا حق هم دارن.بی ربط که نمی گن.پس خودمون می خوایم همیشه عقب مونده باشیم.ناسا می ره تلسکوپ می ذاره کهکشانهای دگه رو هم می بینه بعد می گه فلان ستاره n میلیون سال و 10 ماه و دو روز نابود میشه اونوقت ما می ریم بالای تپه.این یه مثال بود که بگم فکر نکنید کل دنیا بی کار نشستن جلوی پیشرفت ما رو بگیرن.از این مثالهای زیاده.بخواین 10 صفحه دیگه هم می گم!ولی متاسفانه نمی شه زیاد تو این بحثها وارد شد.به هر حال ممنون از پاسخ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)