تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 54

نام تاپيک: مولوی و پیشگویی سیاه چاله ها !

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

در مورد سکوت علم هم چرا اتفاقا سکوت کرده.کدوم علم اومده متافیزیک رو رد کرده؟علم برای رد کردن یه چیز هم نیاز به دلیل داره.همونطور که برای اثباتش.این که سکوت کرده دلیلش اینه که متا فیزیک تو حوزه علم نیست.
    ما که هر چی گشتیم ندیدیم یه فیزیکدان بزرگ در مقابل سوال اینکه آیا شما به متافیزیک اعتقاد دارید بگه بله دارم. هیچ وقت هم سکوت نکردند وگفتند چیزی به نام متا فیزیک به اون شکلی که شما میگی نیست.
    چیزی که توی حوزه علم نباشه میشه چرت.

2. این کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

خب معلومه که می گه نه!پس توقع دارید چیزی رو که دلیلی (تو حیطه تخصصش)براش نداره قبول نه؟بعد من گفتم علم فیزیک در موردش سکوت می کنه.چون نمی تونه اثباتش کنه.کلا فیزیک چیزی رو که اثبات نکنه قبول نداره و به قول شما واسش می شه چرت.چون متا فیزیک هیچ وقت با علم فیزیک ثابت نمی شه.پس هیچ فیزیکدانی هم متا فیزیک رو قبول نداره.نمی تونه هم غیر این باشه.ولی علم فیزیک هیچ وقت هم چیزی که تو حوضه اش نیست نمی تونه رد کنه(باز چون تو حوضه اش نیست)پس چون نمی تونه رد و اثبات کنه سکوت می کنه.اینکه دانشمندا می گن قبول ندارن واسه اینه که اونا فقط فیزیک رو قبول دارن و تا وقتی اون متا فیزیکی که دیگران می گن واسه شون اتفاق نیفته می گن قبول ندارن.

کـاربـر بـاسـابـقـه zahedy2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

اصلا نمی دونم چرا 42 تا پست خوندم !

خب معلومه که می گه نه!پس توقع دارید چیزی رو که دلیلی (تو حیطه تخصصش)براش نداره قبول نه؟
    حتما پاسخ منفی نمی دهند. در کسوت علمی پاسخ منفی است چراکه در حیطه تخصصی اشان حرف سخت اثبات نمی زنند.
    به هر حال خیلی از داشمندان به خدا اعتقاد داشتند و دارند و خب خیلی ندارند

کلا فیزیک چیزی رو که اثبات نکنه قبول نداره و به قول شما واسش می شه چرت.
    فیزیک دو رویه داره:
    1- ابتدا مطلبی را مشاهده و سپس سعی در فرمول بندی می کنه
    2- مطلبی از لحاظ نظری تایید میشه ولی هنوز صحت ندارد - مثل ذرات زیر اتمی - بعد از لحاظ تجربه اثبات میشه

راستای دیگری خارج شده که بر پایه دانش قبلی بعضی چیزها رد می شوند و به قول شما می شوند چرت

پس هیچ فیزیکدانی هم متا فیزیک رو قبول نداره.
    اگر سوال بر مبنای تخصص اش باشد وگرنه متافیزیک می تواند شخصی باشد (بر خلاف فیزیک !!) مثل اینکه من بگویم من به قانون جاذبه نیوتونی اعتقاد ندارم !!!

5. 2 کاربر از zahedy2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Gth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

هرچند تکرار مکرراته اما باید متذکر بشم تفاوت دیدگاه من با بعضی دوستان در اینه که دوستان از نگاه دینی به جهان ( فیزیک ، شیمی ، نجوم ، پزشکی ، ماوراء طبیعه ، خرافات و... ) تحت هر شرایطی پرهیز میکنند اما من معتقدم دنیا را باید با از هر منظری که میسر باشه ، نگاه کرد. میخاد از زاویه فیزیک کوانتوم باشه یا زاویه دین. ( اسلام ، مسیحیت و...)

... من از بیان استاد پیشکسوت ( که انشاالله عمر دندانهاشون بر خلاف دندونای جنگ دیده من مستدام و زبونشون همواره ناطق به حق باشه که تا الانم بوده ) شوکه شدم اما یقین دارم که ایشان با تعمق بیشتر در مطالب و الفاظ و ادبیات بکار رفته تجدید نظر کرده و اجازه خواهند داد که بحث روند طبیعی خود را طی کنه.
    ممنون.

---------- Post added at 04:15 AM ---------- Previous post was at 04:11 AM ----------

من نه چنین چیزی گفته ام و نه اعتقادی به اون دارم. من همه رو دعوت به این میکنم که از دین نهراسیم . با اون قهر نکنیم . بلکه اونو به چالش بکشیم. شاید یکی از دلایل ماندگاری دین اسلام و بخصوص قران در تحدی ( مبارز طلبی علمی ) اونه.

اما از کسانی که حاضر به خوندن مطالبم شدند تشکر میکنم. حتی اگر به زعم من ، برداشت صحیح و منصفانه ای نکرده و نتیجتا پاسخ شایسته و مناسبی نداده باشند... این خود ، نگرش علمی دین ، به دگراندیشانه.
    در مورد اون قسمت اول باید بگم که اینجا بخش علمی هست بنابراین باید مطالب هم علمی باشه,
    اون تیکه دومی هم باید بگم که نهراسیدیم,هراسوندن...

7. این کاربر از Gth بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sama2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

تاریخ بشر نشون داده همین مذهبی ها که فکر روشن تری نسبت به علم دارن کاری جز جدا کردن سر از تن دانشمندا انجام ندادند.
    نمونه بارز : رنسانس اروپا در قرن 18.
    سلام
    حرف شما درست اما مذهبی با مذهبی فرق داره...یعنی مذهبی داریم تا مذهبی...باید افراد رو شناخت بعد نظر داد کلیسا از پیشرفت علم وحشت داشت و مخالفت می کرد اما قرآن می گه تفکر کنید...هرچند بقیه ادیان الهی هم آورنده ی اسلام بودند اما میدونیم تحریف کمی نداشتند...
    دانشمندان اروپایی سالها از منابع اطلاعاتی مسلمانان استفاده کردند و ما عقب موندیم دلیلش چی بود ؟؟خودتون فکر کنید...نمیخوام این بحث رو کش بدم خودتون فرمودیداینجا تاپیک نجومه.
    با تشکر ازهمه دوستان و نظراتتون من از ادامه بحث مولانا و سیاهچاله منصرف میشم و ترجیح میدم تحقیقاتم که تموم شد وشخصیت مولانا رو شناختم نظر بدم...البته نه تحمیلی بلکه فقط یه ابراز عقیده ای باشه که دیگران هم فکرکنند... البته فکرهم نمیکنم به این زودی ها بتونم بشناسم.

9. این کاربر از sama2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

منم مولانارو قبول دارم کلا شاعرارو قبول دارم درسته شر میگن ولی چرت و پرت نمیگن آیندرو میبینن

همونطور که هایده و ویگن فرمودن چه آرزوهایی که نمرد چه سینه هایی که نسوخت کسی دیگه تو اون دیار رخت عروسی ندوخت

باور کن ای هم آواز نشکسته بال پرواز باهم بیا بسازیم اون خونرو از آغاز

یا در جای دیگه مرحوم هایده میگه که سال سال این چند تاست ؟ پارسال امسال پیرارسال همش میگم دریغ از پارسال یه هم

چین چیزایی

سلام

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام
    حرف شما درست اما مذهبی با مذهبی فرق داره...یعنی مذهبی داریم تا مذهبی...باید افراد رو شناخت بعد نظر داد کلیسا از پیشرفت علم وحشت داشت و مخالفت می کرد اما قرآن می گه تفکر کنید...هرچند بقیه ادیان الهی هم آورنده ی اسلام بودند اما میدونیم تحریف کمی نداشتند...
    دانشمندان اروپایی سالها از منابع اطلاعاتی مسلمانان استفاده کردند و ما عقب موندیم دلیلش چی بود ؟؟خودتون فکر کنید...نمیخوام این بحث رو کش بدم خودتون فرمودیداینجا تاپیک نجومه.
    با تشکر ازهمه دوستان و نظراتتون من از ادامه بحث مولانا و سیاهچاله منصرف میشم و ترجیح میدم تحقیقاتم که تموم شد وشخصیت مولانا رو شناختم نظر بدم...البته نه تحمیلی بلکه فقط یه ابراز عقیده ای باشه که دیگران هم فکرکنند... البته فکرهم نمیکنم به این زودی ها بتونم بشناسم.
    بله مذهب داریم تا مذهب.شما فردا وقت کردید برید تو تلویزیون بگید بزرگترین تئوریسین جهان نجوم و فیزیک کوانتوم استیون هاوکینگ فرمودن این جهان به احتمال زیاد خالقی نداشته و ناگزیر از بر هم کنش قوانین و نیروهای فیزیک بوجود اومده ببینم پس فردا هم اینجا پست می دید یا نه!(البته فیزیک نمی گه خدا وجود نداره ها.این جمله نیاز به درک فیزیک داره).دوست عزیز این حرفا چیه مذاهب دیگه با علم مشکل دارن و ما نداریم.همه به نوعی مشکل دارن.می دونید علت عقب موندگی مسلمونا چیه؟اینه که وقتی نیوتن به گرانش فکر می کرد مسلمونا تو این فکر بودن که گلاب به روتون با کدوم پا برن ... .درسته قران و اسلام خیلی به علم اموزی تاکید کرده.ولی مذهب نه!شاید تعریف من و شما از دین و مذهب با هم فرق کنه.به نظر من دین اسلام خیلی تشویق به علم اموزی کرده.ولی مذهب نه.مذهب اون چیزیه که بقیه از دین برداشت می کنن از نظر من و از این حیث مذهب اسلام به مراتب ضد علم تر از کلیسا و ... است!حتی اندیشه مخالف رو هم نمی پذیره چه برسه به علم و ... .البته همونطور که گفتید اینجا جای مباحث دینی نیست.ولی مطمئن باشید با این رویه مسلمونا به هیچ جا نمی رسن و همیشه باید مورد استعمار و استثمار ارباب علم باشن!

12. این کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sama2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

بله مذهب داریم تا مذهب.شما فردا وقت کردید برید تو تلویزیون بگید بزرگترین تئوریسین جهان نجوم و فیزیک کوانتوم استیون هاوکینگ فرمودن این جهان به احتمال زیاد خالقی نداشته و ناگزیر از بر هم کنش قوانین و نیروهای فیزیک بوجود اومده ببینم پس فردا هم اینجا پست می دید یا نه!(البته فیزیک نمی گه خدا وجود نداره ها.این جمله نیاز به درک فیزیک داره).دوست عزیز این حرفا چیه مذاهب دیگه با علم مشکل دارن و ما نداریم.همه به نوعی مشکل دارن.می دونید علت عقب موندگی مسلمونا چیه؟اینه که وقتی نیوتن به گرانش فکر می کرد مسلمونا تو این فکر بودن که گلاب به روتون با کدوم پا برن ... .درسته قران و اسلام خیلی به علم اموزی تاکید کرده.ولی مذهب نه!شاید تعریف من و شما از دین و مذهب با هم فرق کنه.به نظر من دین اسلام خیلی تشویق به علم اموزی کرده.ولی مذهب نه.مذهب اون چیزیه که بقیه از دین برداشت می کنن از نظر من و از این حیث مذهب اسلام به مراتب ضد علم تر از کلیسا و ... است!حتی اندیشه مخالف رو هم نمی پذیره چه برسه به علم و ... .البته همونطور که گفتید اینجا جای مباحث دینی نیست.ولی مطمئن باشید با این رویه مسلمونا به هیچ جا نمی رسن و همیشه باید مورد استعمار و استثمار ارباب علم باشن!
    سلام،
    نمی خواستم دوباره جواب بدم اما نظر شما محترم و بعضی قسمتهاش مورد قبول... شما و همه دوستان سعی کنید مطالعاتتون رو افزایش بدید و اعتماد به نفستون رو حفظ کنید مسملا دشمنان نمیخوان پیشرفت کنیم و دلیلی نداره خودمون تو سر خودمون بزنیم ونا امید بشیم ...اگه بخوایم میتونیم...همیشه نیمه پر لیوان رو هم ببینید البته منابعی هم هستند که دلایل فلسفی برخی اعمال که خودتون هم مثال زدید توضیح دادندکه افراد ی ممکنه جز خرافات بدونند برید تحقیق کنید جواب می گیرید خودم خوندم اما خاطرم نیست کجا بود یادم اومد مینویسم... شاید یه تاپیک جدا راجع به دین و علم باز کردم که مزاحم افراد نجومی نشیم اینجا البته اگه فرصت داشتم چون دیگه دانشگاه هم داره شروع میشه...

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

مولوی و پیشگویی سیاه چاله ها-----دلایل عقب مونذگی مسلمانان و بحث های مذهبی
    چه ربطی دارن به هم؟!

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

نه دوست عزیز.من تو سر خودمون نمی زنم.دینه که همیشه تو سر بقیه می زنه!این دشمن و ... هم تا اونجا که من می دونم وجود خارجی نداره!ما خودمون نمی خوایم پیشرفت کنیم.وقتی تو قرن 21 یه گروه می فرستیم بالای تپه ماه رو رصد کنن فکر کردید نتیجه اش می شه چی؟خب cnn می گه بیا.اینم مسلمونایی که ادعای علم دارن!اصلا گیریم پس فردا پیشرفت کردیم واقعا.همین چیزا رو می کوبن تو سرمون.نه اینکه ما حق باشه.اتفاقا حق هم دارن.بی ربط که نمی گن.پس خودمون می خوایم همیشه عقب مونده باشیم.ناسا می ره تلسکوپ می ذاره کهکشانهای دگه رو هم می بینه بعد می گه فلان ستاره n میلیون سال و 10 ماه و دو روز نابود میشه اونوقت ما می ریم بالای تپه.این یه مثال بود که بگم فکر نکنید کل دنیا بی کار نشستن جلوی پیشرفت ما رو بگیرن.از این مثالهای زیاده.بخواین 10 صفحه دیگه هم می گم!ولی متاسفانه نمی شه زیاد تو این بحثها وارد شد.به هر حال ممنون از پاسخ

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •