من ارومیه بودم و باید بگم شهری هست که دوستش دارم....مردم خوبی هم داره....نسبت به تبریز این مسائل قومی-نژادی خیلی ضعیفتره.............یعنی اونقدری که توی تبریز نفرت پراکنی در مورد فارس و کرد و ارمنی هست در ارومیه نیست با اینکه تعامل بیشتری هم دارن یه جورائی همسایه و گاه همشهری اند. پس تجربه ها میتونه متفاوت باشهنه عزیز من . تو تابستون ما رفتیم شمال غرب کشور به خاطر خنکی هواش که البته زهرمون شد !! این قدر مهمان نانواز بودن که ... ! سر 3 روز کلا جمع کردیم رفتیم سمت شرق ! یه توصیه : اگه آذری نیستین پاتونو اونجاها نذارین که جز پشیمونی هیچی ندار ه !
در مورد تبریز هم من کلی تجربه خوب و آدمای خوب دیدم...
این در مورد همه شهرها مصداق داره.........میدونین یه دیوار بی اعتمادی وجود داره......بعضی ها(نه همه) مشغول شیطان سازی از بقیه و نفرت پراکنی هستن این مقدمه جنگ فاشیستیه............فکر میکنین چطور یه سرباز آلمانی حاضر میشد یه کودک 5 سال رو بکشه و احساس خوبی هم بهش دست بده؟؟؟ چطوره که برخی ها خیلی راحت آدم میکشن (مثل طالبان یا یه سرباز آمریکائی یا ...) اینا به خاطر شیطان سازی کردن از طرف هست وقتی شما بگین آذریها فلان.............این دیگه میشه مقدمه اش.
خوب یه نگاه هم بندازم به اینور........جوکهای ترکی چیه میسازیم؟ تحقیرهای مدوام از اقصی نقاط ایران چیه؟
راجع به پست آقاسعید:
ببینید شما گفتین آذری زبان ها و این نشون میده که پیش زمینه تون چی بوده.........من خودم با این فکر وارد آذربایجان شدم ولی برگشتنی تغییر کرد..................
کلا به این باور رسیدم که هرچی راجع به تاریخ ایران به خصوص ایران باستان و سده های اول و ... میگن چه اون چیزی که پان ایرانیست ها میگن چه پان ترک ها چه پان کردها چه چه چه..............همه اش کشکه تا این نظرات با هم برخورد نکنه (در فضای بازی که جامعه باید داشته باشه) و تا بسترش فراهم نشه...........آش و کاسه همینه.........الان واسه منطقه و مردم آذربایجان 5 جور تاریخ وجود داره و 5 نظریه هست که هرکدومشون هم دلایلی دارند ولی هیچکدوم با هم هیچ بحثی بجز فحش و تحقیر به هم نمیزنن....
اینه که میگم برخلاف تصور ما فاشیست هستیم....