تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 25 اولاول 12345678915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 244

نام تاپيک: NBA 2K11

پروفشنال Damian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام

میشه یکی برتریهای Elite رو نسبت به این 2K11 بگه....

ممنون میشم...
    همونطور که دوستمون (فکر کنم اسمشون شهابه) گفتن داشتن تیمهای ملی از جمله ایران یکی از مزیتهای NBA LIVE یا از امسال NBA Elite هست ولی در کل خود من گیم پلی سری NBA 2K رو بیشتر می پسندم ولی یه چیزیو که می خوام بگم توجه کنید اگر یک نفر که تا حالا سری بسکتبال رو بازی نکرده پای فقط یکی از این دو بازی بشینه اینطوری میشه حالا ببینید ما طرفداران بسکتبال چقدر خوش بختیم که دو تا بازی در سطح بسیار بالا رو می تونیم یازی کنیم و طرفداران این دو بازی نه تنها به هم نمیپرن بلکه اکثر اونها طرفدار بازی دیگری هم هستند.ما پرسونالیتی رو از 5 سال پیش تجربه کردیم تازه همون 5 سال پیش خیلی پیشرفته تر از فیفای امسال بود.
    یه چیز دیگه که خود من این قدر گفتم خسته شدم اینه که متاسفانه ورزش بسکتبال که یکی از زیباترین ورزشهای جهانه تو ایران زیاد جا نیافتاده (نمیدونم چرا؟).به نظر من باهوش ترین ورزشکاران گارد راس های درجه یک تاریخ NBA هستند (جان استکتون - جیسون کید - استیو نش و...)
    ما در مسابقات NBA در طول یک فصل کامل شاهد صدها بازی زیبا هستیم ولی در فوتبال تیم های اندکی زیبا بازی می کنند مثلا شما بازی سویا - ویارئال دو سه فصل پیش یادتونه؟ در NBA بازیهای متعددی به هیجان و زیبایی اون بازی وجود دارد.
    Last edited by Damian; 01-10-2010 at 17:20.

2. 9 کاربر از Damian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

من رفتم بازی رو خریدم اما مونده رو دستم
    هیچی از بازی نمی دونم و ضارپ و ضارپ گل می خورم
    این بسکتبال هم کار گروهی داره برای خودشا.هر بازی بازی می کنم با اختلاف سی چهل تا می بازم
    ما بریم سراغ همون فوتبال سنگین تریم

4. این کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

بهترین بازی ورزشی که تو عمرم انجام دادم همین nba 2k 10 بود
    آقا واسه pc کی میاد ؟

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

من تا حالا فقط NBA2008 رو بازی کردم که البته خیلی تحت انیمیشن و ... بود و باهاش اصلا حال نکردم چون اصلا احساس آزادی عمل و روون بودن بازی بسکتبال را نسبت بهش نداشتم.
    می خواستم بدونم واقعا اینقدر پیشرفت داشته؟
    شخصا خیلی خیلی به تماشای مسابقات NBA علاقه دارم ولی متاسفانه خیلی پخش نمیشه.بگذریم از دوستانی که تجربه بیشتری در بازیهای کامپیوتری NBA دارن این سوال رادارم که برای تقویت بازی NBA امثال من چه پیشنهادی دارن؟
    guide خوب چی سراغ دازید؟
    فکر می کنم سوال بسیاری از دوستان دیگه هم باشه. 
    Last edited by City 17; 01-10-2010 at 19:52.

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

من رفتم بازی رو خریدم اما مونده رو دستم
    هیچی از بازی نمی دونم و ضارپ و ضارپ گل می خورم
    این بسکتبال هم کار گروهی داره برای خودشا.هر بازی بازی می کنم با اختلاف سی چهل تا می بازم
    ما بریم سراغ همون فوتبال سنگین تریم
    بهت قول میدم اگر برای این بازی وقت بزاری فوتبال رو بکل میذاری کنار من
    نسخه جدید رو بازی نکردم اما تو نسخه 10 اون اوایل لس آنجلس لیکرز رو میگرفتم با مجیک بازی میکردم .. این مجیک منو میترکوند
    هنوزم با اینکه خیلی قوی شدم هیچ موقع نمیتونم با خیال راحت بگم صدردص بازی رو میببرم .. کافیه یکم کار گروهی رو بیخیال شم و رو بیارم به سه امتیازی فقط اون موقست یا شانس میارم و میبیرم یا اینکه گند میزنم با اختلاف میبازم . اتفاقا این یکی از مزیتهای بازی هستش که بعد از مدتی اگر بازیت خیلی هم قوی بشه باز ممکنه ببازی
    گزارشگر این بازی و صدای تماشاگرا رو داشته باش .. شاهکاره هیجانش .. واقعا احساس میکنی تو سالن بازی هستی

8. 4 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

من تا حالا فقط NBA2008 رو بازی کردم که البته خیلی تحت انیمیشن و ... بود و باهاش اصلا حال نکردم چون اصلا احساس آزادی عمل و روون بودن بازی بسکتبال را نسبت بهش نداشتم.
    می خواستم بدونم واقعا اینقدر پیشرفت داشته؟
    شخصا خیلی خیلی به تماشای مسابقات NBA علاقه دارم ولی متاسفانه خیلی پخش نمیشه.بگذریم از دوستانی که تجربه بیشتری در بازیهای کامپیوتری NBA دارن این سوال رادارم که برای تقویت بازی NBA امثال من چه پیشنهادی دارن؟
    فکر می کنم سوال بسیاری از دوستان دیگه هم باشه. 

دنیاییه این nba 2k .. شاهکاره ...

خواب تقویت بازیتون فقط با خود بازی بیشتر انجام دادنه
    من که در برابر دوستان چیزی نمیدونم اما فقط یه
    یه نکته ای رو داشته باش من اون اوایل میخواستم جلوی تیم حریف دفاع کنم همش سرعت رو میگرفتم و با مریع (دسته بازیم رو مربع تنظیمه برای توپ گرفتن ) به طرف بازیکن میرفتم و اکثرا میباختم بازیامو .. بعدش فهمیدم این کار اشتباهه .. خود هوش مصنوعی بازی طوری طراحی شده که شما بهتره فقط بازیکن رو تغییر بدی تا جلوی حریف سد بشه و همینکارتون باعث میشه که تیم حریف کامپیوتریتون گیج میشه و مهلتی که برای حمله داره رو کلا از دست میده.. (این تجربه من هستش )

10. 2 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دنیاییه این nba 2k .. شاهکاره ...

خواب تقویت بازیتون فقط با خود بازی بیشتر انجام دادنه
    من که در برابر دوستان چیزی نمیدونم اما فقط یه
    یه نکته ای رو داشته باش من اون اوایل میخواستم جلوی تیم حریف دفاع کنم همش سرعت رو میگرفتم و با مریع (دسته بازیم رو مربع تنظیمه برای توپ گرفتن ) به طرف بازیکن میرفتم و اکثرا میباختم بازیامو .. بعدش فهمیدم این کار اشتباهه .. خود هوش مصنوعی بازی طوری طراحی شده که شما بهتره فقط بازیکن رو تغییر بدی تا جلوی حریف سد بشه و همینکارتون باعث میشه که تیم حریف کامپیوتریتون گیج میشه و مهلتی که برای حمله داره رو کلا از دست میده.. (این تجربه من هستش )
    آقا یه خورده از تکنیکهای بازی بگو
    همینطوری پاسکاری کنیم بریم تو هیجده قدم؟تک ضرب؟
    من با ایکس باکس بازی می کنم وقتی دکمه lb یا lt رو می زنم رو سر بازیکنان یه سری دکمه و علائم میاد.این چیه؟
    بعدش بهترین تیم چه تیمیه بگیرم؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

آقا یه خورده از تکنیکهای بازی بگو
    همینطوری پاسکاری کنیم بریم تو هیجده قدم؟تک ضرب؟
    من با ایکس باکس بازی می کنم وقتی دکمه lb یا lt رو می زنم رو سر بازیکنان یه سری دکمه و علائم میاد.این چیه؟
    بعدش بهترین تیم چه تیمیه بگیرم؟
    ممنون

من متاسفانه با ایکس باکس هیچ آشنایی ندارم دوست عزیز ...

تو پیسی تکنیکهایی چون دریبل و بازی با توپ وجود داره که من زیاد ازشون استفاده میکنم
    تیمهای ستارگان شرق و غرب مسلما قویترین تیمها هستند اما چون من از تیمهایی که از ستارگان تشکیل بشه خیلی خوشم نمیاد یا لیکرز و یا بوستون همیشه به مصاف داداشم و کامپیوتر میرم ..
    اخ با داداشم وقتی بازی میکنم یک حالی میده
    من لیکرز میگیرم اون ستارگان شرق .. هر چی غول که بگید تو تیمش داره ..

13. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

راستی بازیکنای مجبوب من این دو تا هستند :
    فیشر و پاول گاسول

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بالاخره تونستم یه بازی رو ببرم مثل آدم بازی کردم بدون تک روی بدون اینکه در پرتاب سه امتیازی زیاده روی کنم تونستم بازی رو ببرم

جالبه از کوارتر سوم به بعد عرق بازیکنانی که بیشتر بازی کردن رو میشه دید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •