تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 50 اولاول 12345678915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 497

نام تاپيک: DiRT 3

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

GT5 دیگه چیه بازی ای که الان 5 ساله داره میگه امروز میاد فردا میاد آخرشم خواهیم دید چی میشه. همه دوستان ریس میدونند که غولهای ریس رو کد مسترز ساخته. مطمئن باش این بازی شاهکار خواهد بود. شاهکار. ( بازم ببخشید من یه طرفدار بد فرم دیرت و گریدم که این جمله شما یه خورده بم برخورد. شماره های قبلی گراند توریسمو رو هم بازی کردم با این بازی هم غریبه نیستم. )

التبه بنده هم یه نظر شخصی بدم:

اولا که dirt 3 قابل مقایسه با gt5 نیست.....ولی اگر هم بنا بر مقایسه باشه اینو بدونید که dirt3 که سهله dirt7 هم به پای gt5 نمیرسه........

درسته خیلی خیلی تاخیر خورده این gt5 ولی بالاخره عرضه خواهد شد و اونوقته که همه میفهمن سبک ریسینگ یعنی چی........ .

2. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

التبه بنده هم یه نظر شخصی بدم:

اولا که dirt 3 قابل مقایسه با gt5 نیست.....ولی اگر هم بنا بر مقایسه باشه اینو بدونید که dirt3 که سهله dirt7 هم به پای gt5 نمیرسه........

درسته خیلی خیلی تاخیر خورده این gt5 ولی بالاخره عرضه خواهد شد و اونوقته که همه میفهمن سبک ریسینگ یعنی چی........ .
    مراد جان فك كنم تا GT5 بياد همزمان باهاش Dirt 7 هم بياد ديگه 

4. 3 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

ولی من سبک dirt رو به gt5 ترجیح میدم.........به نظرم هیجان بیشتری داره

6. 4 کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز popowoody's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    ایران ؛ مشهد - ⎠⏠⏝⏠⎝

پيش فرض

منم Dirt رو به GT5 ترجیح می دم

8. 3 کاربر از popowoody بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    قبلش ببخشید می خوام یخورده تند حرف بزنم.
    علیک سلام
    نه..خواهش می کنم شما هم به هر حال نظر خودتون رو بیان می کنید.
    GT5 دیگه چیه بازی ای که الان 5 ساله داره میگه امروز میاد فردا میاد آخرشم خواهیم دید چی میشه
    البته چی که نیستاسم بازی به اندازه کافی بزرگ هست که آدم بترسه بازی ریسنگ دیگه ای رو باهاش مقایسه کنه و 100 البته خواهیم دید چی از آب در میاد اینکه عصبانیت نداره عزیز..
    مطمئن باش این بازی شاهکار خواهد بود.
    اون که بعععععله....ولی تو سبک رالی نه GT و لمانس و ناسکار...
    بازم ببخشید من یه طرفدار بد فرم دیرت و گریدم که این جمله شما یه خورده بم برخورد
    خب داداشم چرا اعصابت رو خرد می کنی و از همه مهمتر تعصب رو اینجور مسائل و تو فروم و جلوی دوستان خوب نیستااااا...از ما گفتن,حالا خود دانی
    شماره های قبلی گراند توریسمو رو هم بازی کردم با این بازی هم غریبه نیستم
    همچنین...همیشه بهترین بوده تو سبک خودش

موفق باشید

10. 2 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

مراد جان فك كنم تا GT5 بياد همزمان باهاش Dirt 7 هم بياد ديگه

ولی جدا از شوخی بالاخره میاد شهاب جان.من فک نکنم تاخیری که دیروز اعلام کردن به خاطر رفع نقایص بوده باشه...احتمالا واسه فریمور و رفع -- واینا بوده.

ولی من سبک dirt رو به gt5 ترجیح میدم.........به نظرم هیجان بیشتری داره
    خوب این به این علته که سبکاشون متفاوته..و گرنه از لحاظ شبیه سازی رووندن ماشین GT5 در وضعیت بسیار بسیار بالایی قرار داره. و حتی با سخت افزار محدود ps3 هم فوق العاده و شاید هم فراتر از فوق العاده کار شده..... .

از لحاظ میزان فروش هم که تنها بازی ریسینگ هستش که میشه امید داشت فروش بالای 7 میلیون نسخه رو بزنه ...چون شماره های قبلیش رکورد های خفنی در زمینه فروش از خودشون به جا گذاشتن(البته اینم بگم تا حالا که پیش فروش بازی راضی کننده نبوده)

12. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

خب داداشم چرا اعصابت رو خرد می کنی و از همه مهمتر تعصب رو اینجور مسائل و تو فروم و جلوی دوستان خوب نیستااااا...از ما گفتن,حالا خود دانی
    سلام
    بعضی وقتا خوب ادم روی یه بازی خاصی تعصب داره دیگه . مثلا من رو کال اف و اویل و اساسین هم همچین رفتاری دارم. چه کنیم دست خودمون نیست. ( گیمیری و تعصب ) . اینجا هم جا داره از تمامی دوستان عذربخوام به خاطر بحثی که راه انداختم. شاید حق با دوستان باشه که چون سبک ها متفاوته مقایسه درست نباشه به هر حال من کلا از ناسکار خوشم نمیاد اینم کاملا شخصیه .
    امیدوارم اینجا کسی از صحبت های تند من ناراحت نشده باشه. و این صحبت من دشمنی با کنسول تلقی نکنه ( من از طرفدارای خدای جنگم.)
    خودمون بحث خیلی منحرف شد.

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

سبک دو بازی با هم فرق داره هر کسی سلیقه ای داره.

ولی به قیر از گرافیک به احتمال زیاد gt5 از نظرات دیگر بهتر خواهد شد (ما که ps3 نداریم)

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تنها بازی ریسینگ هستش که میشه امید داشت فروش بالای 7 میلیون نسخه رو بزنه
    البته در ادامه جملتون اینم میشه گفت که تنها بازی ریسینگ هم هستش که بالاترین میزان مخاطب و بیشترین اعتماد از همه جهت بهش میشه و رقیبی نمیشه واسش تعیین کرد...
    بعضی وقتا خوب ادم روی یه بازی خاصی تعصب داره دیگه
    تعصب چیز خوبیه ولی واقعآ ارزش داره رو بازیهای کامپیوتری آدم تعصب سرسختانه داشته باشه!؟یکم فکر کنین به خدا خودتون خندتون میگیره...
    من کلا از ناسکار خوشم نمیاد
    البته ناسکار بخشی از مسابقات الحاقی هست شما داخل بازی میتونین خودتون رو تو این سبک هم محک بزنین
    امیدوارم اینجا کسی از صحبت های تند من ناراحت نشده باشه. و این صحبت من دشمنی با کنسول تلقی نکنه
    نه داداش این حرفا نیست...اینجا همه آزادن نظر شخصیشون رو بیان کنن و اگر کسی رو نظر شخصی کامنت داد شما به حساب اختلات دوستانه بزارش.
    به نظرم بهتره بحث GT5 رو دیگه تو تاپیک DIRT3 ادامه ندیم چون کلآ ربطی به هم ندارن

با تشکر
    Last edited by B.3.S.T; 15-10-2010 at 01:04.

16. این کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

...
    نه داداش این حرفا نیست...اینجا همه آزادن نظر شخصیشون رو بیان کنن و اگر کسی رو نظر شخصی کامنت داد شما به حساب اختلات دوستانه بزارش.

به نظرم بهتره بحث GT5 رو دیگه تو تاپیک DIRT3 ادامه ندیم چون کلآ ربطی به هم ندارن

با تشکر

نظرات شما درسته ....
    من فقط در مورد قسمت آخر حرفتون بايد بگم كه باور كنيد همين بحث ها و همين نظرات باعث ميشه يه انجمن سره پا بمونه و اگه اين بحث رو بگيري از كاربرا ديگه شاهد يه انجمن خشك و بي روح هستيم ... بهتر اين بحث ها ادامه پيدا كنه ولي با منطق و فكر  . ...

18. 4 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •