پاسختون رو خیلی روشن بدم که دوستان گمراه نشند از همینجا به خاطر طولانی شدن پست عذرخواهی میکنم
به سایتی که گفتید قبلا سر زدم ...ولي اينم بگم برو تو
كه سايت معتبريه و پر از كارشناسه ببين كدوم گرافيك بهتره؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
در مورد N5010 اومده بررسی سایتهای مختلف با کانفیگهای مختلف رو گذاشته و بعد درصد رضایت رو گرفته ... این بررسیها با کانفیگهای مختلف هست که تاثیر بسزایی در درصد نهایی ایفا میکنه !باید فاکتورهایی چون گرافیک آنبورد و یا غیر آنبورد و رابطه بین قیمت و کارایی رو در این بررسیها در نظر بگیریم .. بهرحال سایت مورد نظر شما در مورد N5010 به شخصه خود مدلی که مدنظر ماست رو به صورت جداگانه بررسی نکرده ! ولی 5741 ایسر رو شخصا بررسی کرده ...
n5010 series یعنی بررسی کلی این لپتاپ با هر کانفیگی
Average Score: 77.6% - good
Average of 10 scores from 10 reviews
مدنظر ما در n5010 فقط این کانفیگهاست :
Processor: Intel Core i3 330M, Intel Core i5 450M
Graphics Adapter: ATI Mobility Radeon HD 5470
در حالی که در صفحه اصلی سایت کانفیگ پایه چیز دیگری اعلام شده که هیچ ربطی به مدل ما نداره :
کارشناسای باسوادی که شما هی تو سر بنده میکوبیدش اومدند اطلاعات سخت افزاری مدل 1545 دل و همینطور عکس این مدل رو با نام N5010 در این صفحه گذاشتند :
الان منظور شما همین صفحست دیگه ؟
همانطور که میبینی این مشخصات رو به اشتباه اعلام کردند :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Processor: Intel Core 2 Duo SU7300
Graphics Adapter: ATI Mobility Radeon HD 4330
Display: 15.6 inch, 16:9, 1366x768 pixels, glossy: yes
Weight: 2.6kg[/B
کد:
سايت معتبريه و پر از كارشناسه ببين كدوم گرافيك بهتره؟
قابل توجه شما !!!! کارت گرافیک کانفیگهای اصلی n5010 الان 5470 با حافظه یک گیگابایت هست ! 4330 کلاس پایین کارتهای گرافیک Ati و از نسل قدیمیست که از دایرکست 10.1 پشتیبانی میکنه و همینطور حافظش تو این مدل ... 512 مگابایتی هستش ! اما کارت گرافیک5470 از دایرکست 11 و نسل خانواده جدید HD 5000 series Ati با پشتیبانی از پیکسل شیدر 5 و حافظه یک گیگ هست ! تفاوت این دو زمین تا آسمان است عمو جان !!!! یه کارت گرافیک کل بررسی رو میتونه از این رو به اون رو کنه !!!البته مشخصه که به اشتباه این کارشناسا 4330 رو نوشتند چون اصلا 5010 چنین گرافیکی نداره .. چیپست اینتل و 5470 تنها گرافیکهاشن و این رو من نمیگم از 5010 دارها بپرس که جدای از این بنچ مارکتها آیا در اجرای بازیهای روز کوچکترین مشکلی داشتند ؟ اگر داشتند شمام بیا بگو این کارت چرنده ! گاهی اوقات اون چیزی که در کاغذ اعلام میشه در عمل فرق میکنه ! این عمل هست که مهمه ...
و اما توجه داشته باش Nvidia GeForce GT 320M 1GB که در 5741 استفاده شده از دایرکست 11 پشتیبانی نمیکنه .. میخوای باور کن میخوای نکن این کارت ساخت انویدیاست و با تبلیقات معروف انویدیا .. ولی 5470 فقط در چند لپتاپ بکار رفته و ناشناختست .. واسه همینه که میبینی واسه اولی بیشتر حرف و حدیثه ولی در مورد 5470 کم صحبت میشه ... در هرحال هیچ کدوم تفاوت خاصی باهم ندارند
باتری 6 سلولی ایسر شما حتما 24 ساعته کار میکنه و با نور خورشیدكدوم باتري بهتره؟؟؟؟![]()
.. خواب مرد حسابی هر دوشون 6سلولی هستند دیگه شاخ و دم ندارند که میگید کدوم باتریشون بهتره .. اتفاقا تو بررسیهای ایسر خوندم که 2 ساعت 19 دقیقه در نهایت باتریش دوام میاره که واسه 5010 نزدیک به 3 ساعته ...
حالا cpu هارو مقایسه میکنیم ... چه فرقی میکنند مثلا با هم ؟؟؟؟؟؟؟كدوم سي پي يو بهتره؟
Processor: Intel Core i3 330M, Intel Core i5 450M
واسه ایسر
Core i5 430M
تازه ضعیفترم هست کمی ...
یه 520M هم داره فکر کنم که تو بازار ندیدم... اینو راستیتش اطلاع دقیقی ندارم !
بهرحال فرق چندانی ندارند نکنه واسه 5741 شما از اون اینتلهاس؟ که میگید واسه 5741 ایسر خیلی بهتره
شما چجوری کارتون با لپتاپه که این مسائل رو متوجه نشدید !
الان کانفیگهایی که با گرافیکه 5470 و مشخصات سخت افزاری ذکر شده و در بالا اشاره کردم (مورد استفاده در ایران و جهان در حال حاضر) امتیاز بالایی از این سایت گرفته :
کد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این نتیجه بررسیه سایت بالاست که بر درصد گرفته شده در سایت مورد علاقه شما تاثیرگذار بوده و دقیقا مدنظر ماست ..چون تقریبا همه ما در ایران از این کانفیگ استفاده میکنیم نه بالاتر و نه پایینتر !
قضاوت با دوستان !! اگر بحث امتیاز مطرح باشه ... الان این امتیاز پایین هست ؟
حالا از اون طرف این سایت اومده با کانفیگ بالاتر بررسی کرده که رمش 6 گیگ و هاردش 640 و قیمتش 1500 دلاره
بعد ایراد گرفته که کارت گرافیک 5470 برای این مدل با این قیمت مناسب نیست و میتونستند گرافیک بهتری استفاده کنند .. به خاطر همین مساله قیمت بالا رضایت 70 درصدی برداشت شده ....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میمونه در اون لیست بررسی ها سایتهای آلمانی زبان .... که بنده متاسفانه زبونشون رو متوجه نمیشم و نمیدونم چطور بررسی کردند ... انگلیسی زبانهاش هیچ ایراد خاصی نگرفتند که مطرح کردم
من واقعا نمیدونم پشت این حرفتون چه منطقی هست !!! که آدم بیدلیل بیاد ایراد بگیره .. بهرحال میگم که سلیقست و شاید تعصب بیجا !ولي اين مدل را داشتم 5010 را ميگم و جزو آشغالترين خريد هام تو زندگيم محسوب مي كنم!
بهرحال هر دو مدل از نظر من عالی هستند نسبت به قیمت و من هیچ پدرکشتگی با هیچ کدومشون ندارم فقط دوست دارم حقیقت گفته بشه و الکی ذهنها رو منحرف نکنیم ... از لحاظ سخت افزاری جز کارت گرافیک تفاوت خاصی ندارند واسه ایسر NVIDIA GeForce GT 320M مطرح هست که در عمل شاید هیچ فرقی با 5470 نداره (البته مدل Acer Aspire 5741G دارای گرافیک 5470 هم داریم ) میمونه کیفیت قطعات و برند که کاملا سلیقه ایست .. از لحاظ قیمت هم چندان فاصله ندارند که با در نظر گرفتن مشهور بودن برند دل شاید بشه این مساله بالاتر بودن قیمت دل رو کمی توجیه کرد ... پس جای دیگه نگید که این دو باهم خیلی فرق دارند و ایسر خیلی بهتره که یک حرف بی منطق و غیر علمیست ...
یکم نظرتون رو دقیقتر و با تحقیق مینوشتید !