تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 57

نام تاپيک: حجم اپدیت کدوم انتی ویروس از همه کمتره

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

کسی هم نگفت ورژن فری یا پولی
    در کل من که ورژن فری از avg ندیدم
    ولی شما هم ببین روتکیت چی هست بعد
    بگو نمیتونه بشناسه
    شما مثل اينكه نميتوني بري يه لينك رو بخوني . شايد هم زبانت ضعيفه. تو اون لينكي گذاشتم ، به وضوح نشون داده شده AVG در نسخه Free ، ويژگي Anti-rootkit نداره.

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

.
    امکانات مهم نیست. مهم کیفیته. مثله جنسهای چینی که یه عالمه امکانات دارن ولی کیفیت ندارن و باید بندازی دور
    عجب ، پس Avast مثل جنس چيني ميمونه !

Avast توي همين رده بندي كه شما گذاشتي درجه Advance+ رو گرفته و از كسپر هم قويتر عمل كرده. حالا چه جوريه كه Avast شبيه جنس چينيه !!!

پس Avast جنس چينه كه بيش از 100 مليون يوزر داره و حتي Google هم آنتي ويروس Avast رو در Google Pack خودش قرار داده.

پس حتما گوگل هم دنبال نرم افزارهاي آشغاله كه بين اين همه آنتي ويروس اومده Avast رو انتخاب كرده.

از قرار معلوم مثل اينكه مرغ شما يه پا داره.

============

طرف داره مياد به من ميگه از Anti-rootkit چيزي نميدونم. درصورتي كه من تمام داستان و ماجراي anti-rootkit رو ميدونم. خيلي ها هنوز نميدونن كه ماجراي rootkit از شركت Sony شروع شد !.... بريد تاريخچه روتكيت رو بخونيد.

از 10 سال پيش من از فايروالهاي قدرتمندي مثل Sygate Personal Firewall استفاده ميكردم و به بحث امنيت خيلي اهميت ميدادم. تمام آنتي ويروسها رو چك كردم و الان با اطمينان ميگم كه اگر همه مسايل يه آنتي ويروس رو در نظر بگيريد ، Avast كاملا بدون رقيبه.

===========
    ديگه اين بحث رو ادامه نميدم. ميتونيد از Nod استفاده كنيد كه توي clean كردن سيستم از ويروسهاي قوي كاملا عاجزه.

يا بريد كسپر نصب كنيد و هر روز خدا بيان تو اينترنت و دنبال Key بگرديد.
    Last edited by outpost; 10-08-2010 at 12:58.

3. 2 کاربر از outpost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

[/COLOR]outpost جان. ما که با هم جنگ نداریم. من توی خوابگاهی زندگی میکنم که همه لب تاب دارن و هر کسی یه بلای آسمونی و جدید هر روز رو کامپیوترش میاره. تازه همه اینترنت گردند. خودت میدونی که دانشجوهای رشته فنی دولتی خوره اینترنتد. همه آنتی ویروسها رو یا خودم تست کردم یا روی لب تاب بقیه نصب کردم و عملکردشون رو دیدم. همه آنتی ویروسها خوبند در صورتی که درست تنطم بشن و آپدیت باشند. من آواست رو دیدم و تجربش رو روی حداقل 10 لب تاب با 10 کاربر خوره دیدم. ولی سیستماشون ویورسی شدند و من براحتی اون ویروسها رو با کسپر و نود32 و نورتون قلع قم میکردم.
    حرف آخر: آنتی ویروس کاملا سلیقه ایه.
    موفق و موید باشید دوسته عزیز

آخر فروم باز iceweek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

من (6-7سال پیش)panda داشتم خیلی خوب بود.بعد که دیدم کسی نتونسته کرکش کنه رفتم کسپر گرفتم.خوب بود ولی منابع سیستمو زیاد میگیره
    حالا eset دارم.یه عیب بزرگ داره که توی پاک کردن ویروس ها خیلی ضعیف.
    حالا به نظر شما avira.avast.eset کدوم بهترن(علاوه بر شناسایی و پاک کردن ویروس به ویندوز هم اسیب نزنه(مثل قدیما که نورتن ویندوز را داغون میکرد) برای فعال کردن درد سر نداشته باشه(از نظر من فعال کردن eset راحت حساب میشه)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من (6-7سال پیش)panda داشتم خیلی خوب بود.بعد که دیدم کسی نتونسته کرکش کنه رفتم کسپر گرفتم.خوب بود ولی منابع سیستمو زیاد میگیره
    حالا eset دارم.یه عیب بزرگ داره که توی پاک کردن ویروس ها خیلی ضعیف.
    حالا به نظر شما avira.avast.eset کدوم بهترن(علاوه بر شناسایی و پاک کردن ویروس به ویندوز هم اسیب نزنه(مثل قدیما که نورتن ویندوز را داغون میکرد) برای فعال کردن درد سر نداشته باشه(از نظر من فعال کردن eset راحت حساب میشه)
    عزیز میتونید از نورتون2010 استفاده کنید. کرکش بسیار راحته. قدرتش فوق العادست. تقریبا به اندازه نود32 سبکه. آپدیتش مناسب و با سرعته بالا انجام میشه(بالاترین سرعت دانلود آپدیت رو داره). واقعا زیباست. در کل نبوغه شرکت نورتون رو میرسونه.

7. این کاربر از mohsenpj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه noproblem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲

پيش فرض

عجب ، پس Avast مثل جنس چيني ميمونه !

Avast توي همين رده بندي كه شما گذاشتي درجه Advance+ رو گرفته و از كسپر هم قويتر عمل كرده. حالا چه جوريه كه Avast شبيه جنس چينيه !!!

پس Avast جنس چينه كه بيش از 100 مليون يوزر داره و حتي Google هم آنتي ويروس Avast رو در Google Pack خودش قرار داده.

پس حتما گوگل هم دنبال نرم افزارهاي آشغاله كه بين اين همه آنتي ويروس اومده Avast رو انتخاب كرده.

از قرار معلوم مثل اينكه مرغ شما يه پا داره.

============

طرف داره مياد به من ميگه از Anti-rootkit چيزي نميدونم. درصورتي كه من تمام داستان و ماجراي anti-rootkit رو ميدونم. خيلي ها هنوز نميدونن كه ماجراي rootkit از شركت Sony شروع شد !.... بريد تاريخچه روتكيت رو بخونيد.

از 10 سال پيش من از فايروالهاي قدرتمندي مثل Sygate Personal Firewall استفاده ميكردم و به بحث امنيت خيلي اهميت ميدادم. تمام آنتي ويروسها رو چك كردم و الان با اطمينان ميگم كه اگر همه مسايل يه آنتي ويروس رو در نظر بگيريد ، Avast كاملا بدون رقيبه.

===========
    ديگه اين بحث رو ادامه نميدم. ميتونيد از Nod استفاده كنيد كه توي clean كردن سيستم از ويروسهاي قوي كاملا عاجزه.

يا بريد كسپر نصب كنيد و هر روز خدا بيان تو اينترنت و دنبال Key بگرديد.
    شما اگر دقت کنی
    متوجه میشی که نوشته advenced anti rootkit
    خب یعنی وقتی یه روتکیت جدید بیاد واجرا شه دیگه بعد از اجرا ازش کاری بر نمیاد
    ولی روتکیت هم به دیتا بیس اضافه میشه ومیشناسه
    و اینم بگم اقایی که 10 سال داری روی بحث امنیت سیستمت کار میکنی
    خیلی میفهمی که اواست رو انتخاب کردی

اگر من بودم میکردمت کارشناس امنیت

همین الان یه پک دارم 1000 تا ویروس هست که یکیش رو هم اواست نمیشناسه
    و کسپر هم همش رو نه ولی بیشترش رو از روی سیگناتور میشناسه
    اگر هم بخوای اینطوری حساب کنی نورتون بهترینه
    چون یاهو هم سرور های میلش توسط نورتون پشتیبانی میشن
    ولی یه نگاه به همون پست خودت بنداز که انتی ویروس ها رو تست کرده و اواست بهترین بوده
    ولی نورتون........

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

عزیز میتونید از نورتون2010 استفاده کنید. کرکش بسیار راحته. قدرتش فوق العادست. تقریبا به اندازه نود32 سبکه. آپدیتش مناسب و با سرعته بالا انجام میشه(بالاترین سرعت دانلود آپدیت رو داره). واقعا زیباست. در کل نبوغه شرکت نورتون رو میرسونه.
    بهش اطمینان ندارم.ازشم خاطره بد دارم.ویندوزمو داغون کرده.با خودم عهد کردم دیگه طرفش نرم.

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من الان سالهاست با Avast کار می کنم. دروغ نمیگم تو همین مدت یکبار هم ویندوز عوض نکردم. با این آنتی ویروس خیالتون از بابت امنیت باید راحت باشه. یکبار من یک فلش به سیستمم زدم که کل ویندوز و ریخت بهم با قابلیت boot time scan کل ویندوزم مثل روز اولش شد. مخصوصا این ورژن 5 که فوق العادس. سریع آپدیت می کنه و خیلی بهتر ویروس یابی می کنه. در کل من که تو شرکت خودمون تجربه کا با Symantec اصل و دارم و قبلا هم با Kaspersky کار کردم باید بگم Avast بهترین بوده.
    از قابلیت ها و ویژگی هایی که خیلی من باهاشون حال کردم :
    1- نشون میده داره real time چه فایلی را اسکن می کنه و برای قسمت های مختلف سیستم real time scan مختلف داره
    2- قابلیت boot time scan که فوق العادس در مواردی که هیچ امیدی نمونده به کار ادم میاد
    3-آپدیت سریع و روزانه
    4- فری بودن آنتی ویروس
    5-قالبیت اسکن تو حالت های مختلف، اسکن سریع که فقط فایل هایی را میگرده که ریسکشون بالاست مثل فایل های اجرایی. و یا میشه تمام فایل های اجرایی و اسکن کرد که حتی محتویات فایل های زیپ را هم اسکن می کنه
    6- جلوگیری که حمله های اینترنتی که بارها شده تو سایتی بودم و جلوی نفوذ و گرفته
    7- تنظیمات پیشرفته خیلی کاربردی
    و کلی ویژگی عالی دیگه. من به هر کی Avast و پیشنهاد کردم پشیمون نشده

11. 2 کاربر از hoomi_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه skimoo_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ██████

پيش فرض

بهش اطمینان ندارم.ازشم خاطره بد دارم.ویندوزمو داغون کرده.با خودم عهد کردم دیگه طرفش نرم.
    سلام دوستان عزیز.
    مطمئن باشید که Norton شما رو ناامید نخواهد کرد. مخصوصا نسخه های جدیدش.
    کلا Norton و KasperSky اگه نتونن فایل مخربی رو از روی دیتابیس تشخیص بدن، حتما موقع اجرا بدلیل هوش مصنوعی فوق العاده قدرتمند اون فایل رو Block میکنن.
    ولی مزیت Norton نسبت به KasperSky اینه که سبک تره، حجم آپدیت ها کمتره، قدرتش با KasperSky برابری میکنه و... .

درضمن من همین الان بگم که بحث سر ESET و Avast رو تموم کردم و دیگه نه دفاعی می کنم و نه تمجید از NOD 32.
    از دوست عزیز NoProblem و Outpost هم تقاضا دارم که توهین، بحث بیخودی و ... رو تموم کنند.

موفق باشین

13. 2 کاربر از skimoo_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام دوستان عزیز.
    مطمئن باشید که Norton شما رو ناامید نخواهد کرد. مخصوصا نسخه های جدیدش.
    کلا Norton و KasperSky اگه نتونن فایل مخربی رو از روی دیتابیس تشخیص بدن، حتما موقع اجرا بدلیل هوش مصنوعی فوق العاده قدرتمند اون فایل رو Block میکنن.
    ولی مزیت Norton نسبت به KasperSky اینه که سبک تره، حجم آپدیت ها کمتره، قدرتش با KasperSky برابری میکنه و... .

درضمن من همین الان بگم که بحث سر ESET و Avast رو تموم کردم و دیگه نه دفاعی می کنم و نه تمجید از NOD 32.
    از دوست عزیز NoProblem و Outpost هم تقاضا دارم که توهین، بحث بیخودی و ... رو تموم کنند.

موفق باشین
    مرسی ولی چندین سال پیش با اینکه این همه از قدرتش تعریف میشد از پاندا ضعیفتر دیدمش.
    مارگزیده از ریسمون سیاه سفید میترسه.ترجیح میدم با همین eset کار کنم تا برم سمت norton

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •