مطمئنا پارس خودرو هم اینقدر گرون نمیفروشه تندر رو !
مطمئنا پارس خودرو هم اینقدر گرون نمیفروشه تندر رو !
اين قيمت خرده فروشي هست كه نمايندگي مي گيره وگرنه قيمت فروش كارخانه 14192000 هستپارس خودرو رو عرض کردم. قیمت جدید از نمایشگاه ماشین چهارراه لشکر. 16100 ، البته کارخونه رو نمیدونم چند گفته.
دوستان قیمت E2 ثبت نامی پارس خودرو الان چند میفته؟ (در کمترین قیمت، زمان تحویلش مهم نیست.)
تندر 16 میلیونی؟!
بازار خودرو کشور اگرچه همچنان در رکود است، اما تندر-90 در همین شرایط نیز به حرکت خود در مسیر گرانی ادامه داد و این هفته نیز افزایش قیمت را تجربه کرد.
آن طور که فعالان بازار عنوان میکنند، طی هفته جاری همزمان با تعطیلات تابستانی خودروسازان، بازار نیز همچنان رکود خود را حفظ کرد و مشتریان باز هم تمایل چندانی به خرید از خود نشان ندادند.
تندر 16 میلیونی؟
قطعا اگر روند صعودی قیمت تندر-90 ادامه پیدا کرده و کنترل نشود، این میهمان فرانسوی به زودی نرخ 16 میلیون تومان را هم در کارنامه خود ثبت خواهد کرد.
آن طور که نمایشگاهداران خودرو پایتخت عنوان میکنند، تندر-90 این هفته نیز افزایش قیمتی 150 هزار تومانی را تجربه كرد و گران شد.
در حال حاضر، مدل E2 این خودرو با قیمت 15 میلیون و 850 هزار تومان به فروش میرسد و فاصله چندانی تا رسیدن به نرخ 16 میلیون تومان ندارد.
از آن سو تندر E1 نیز از افزایش قیمت در امان نماند و هماکنون با نرخی برابر با 14 میلیون تومان خرید و فروش میشود.
این در شرایطی است که تندر-90 قرار بود خودرویی ارزان در بازار ایران باشد و جای پیکان و پراید را بگیرد.
ظاهرا باز هم عرضه کم تندر و نابرابری آن با تقاضای بازار، عامل اصلی افزایش قیمت تندر-90 است.
سایر خودروها
اما نگاهی نیز به قیمت برخی دیگر از خودروهای داخلی بیندازیم.
در حال حاضر سمند LX در مدل بنزینسوز، قیمتی برابر با 15 میلیون تومان دارد و پژو 405 بنزینی نیز با قیمت 13 میلیون و 150 هزار تومان به فروش میرسد.
برای خرید پارس بنزینسوز نیز باید 17 میلیون و 100 هزار تومان، هزینه کرد. از بازار سایپا نیز خبر میرسد که در حال حاضر، پراید بنزینسوز نرخی برابر با
هفت میلیون و 750 هزار تومان دارد و ریو نیز با قیمت 13 میلیون و 600 هزار تومان خرید و فروش میشود.
زانتیا هم که این روزها با افت قیمت روبهرو است و فعالان بازار، این موضوع را موقتی میدانند، هماکنون با قیمت 27 میلیون و 100 هزار تومان در بازار خودرو کشور به فروش میرسد.
آن طور که نمایشگاهداران خودرو پایتخت عنوان میکنند، دو شاسی بلند مونتاژ کشور نیز هماکنون با همان قیمتهای هفتههای اخیر خود خرید و فروش میشوند.
در حال حاضر، سوزوکی گرند ویتارا در مدل اتومات، 40 میلیون و 500 هزار تومان قیمت دارد و نوع دندهای آن نیز با نرخ 36 میلیون تومان به فروش میرسد.
برای خرید نیسان رونیز هم باید 31 میلیون و 500 هزار تومان هزینه کرد.
![]()
من تندر ثبت نام کردم برای شهریور تحویلشه... به نظر شما پارس خودرو ماشین رو تحویل میده... در ضمن یه جورایی انگار با رنو پارس درگیری داره... ایران خودرو هم داره تلاش میکنه که امتیاز تندر رو انحصاری برای خودش کنه... به نظر من تا چندین ماهه دیگه ایران خودرو بتونه پروژه تندر رو فقط از آن خودش کنه... نظر شما چیه؟
از نظر تحویل خودرو پارس خودرو خیلی خوش قوله و مشکلی نباید داشته باشید.
ولی ایران گاری.....![]()
منم تا اونجا شنيدم پارس خودرو گاها زودتر هم تحويل ميده اما ايران خودرو رو مرده شور ببره....![]()
راجه به درگیریش با رنو پارس و امتیاز انحصاری تندر چیزی نمی دونید؟
عزیزان اگه کسی از شرایط ثبت نام تندر خبر داره به من بگه، مخصوصا شرایط پارس خودرو.
والا هنوز كاملا مشخص نيست،اما با توجه به رشدي كه شاخص بورس پارس خودرو داشته بعيد نيست پارس خودرو برنده شه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)