نظرتون درباره Samsung XL2370 چیه؟؟؟؟
قیمت؟؟؟؟
نظرتون درباره Samsung XL2370 چیه؟؟؟؟
قیمت؟؟؟؟
عالیهنظرتون درباره Samsung XL2370 چیه؟؟؟؟
قیمت؟؟؟؟
ولی متاسفانه تو بازار موجود نیست...
شاید تاسال آینده روانه بازارایران بشه ولی کلا1سالو نیم هست تو بازارهای جهانی اومده قیمتشم بیاد فکر کنم400باشه.نظرتون درباره Samsung XL2370 چیه؟؟؟؟
قیمت؟؟؟؟
به علت شدت تحریم ها وارد ایران نمیشه ... خدا میدونه کی میاد ولی از اون ور میشه آورد ...![]()
راستش من داييم كار تدوين انجام ميده. ولي تو خونه. يه مانيتور 22اينچ (مدل:؟؟) سامسونگ داشت كه فكر كنم اسفند88 خريد. اون رو روشن ديده بودم. 2262 رو هم ديدم. طراحي ال جي به نظر بهتر مي يومد(نظر شخصيه) ولي كيفيتش فكر نكنم فرقي بكنه. به خاطر همين هم گفتم كه 22500 رو خاموش ديدم و نمي شه نظر قطعي داد.دلیل دلیل اینکه 2262 رو پسندیدین؟ چشمگیر از چه لحاظ؟ این 2 رو کنار هم روشن ندیدین پس نمیشه نظر قطعی داد.
به نظر من فكر نكنم بشه بين 22500 و 2262 انتخاب كرد. چون قيمتش كه 10 تا 20 تومن اختلاف داره. و همه مشخصات هم يكيه. بايد شير يا خط بندازيم. البته اگه ALI HONDA جان باشه كه 100% سامسونگ روانتخاب مي كنه. (قضيه اسكارلت و ...)![]()
ALI HONDA اميدوارم ناراحت نشده باشي. اگه ناراحت شدي مارو ببخش.
آخه اگر به ظاهر و مشخصات عادی باشه من خودم سامسونگ رو انتخاب میکنم ولی...
این قضیه مشکلات سری Pرو خوندید که؟ گفتن که وقتی روشن میکنی، بعد از چند لحظه تصویر میاد و این جزو ایرادهاش هست و زیاد هم دیده شده.
با توجه به این مسئله چه باید کرد چون بعد از خرید هم اگر قرار باشه ببریم گارانتی و دوباره بیاریم و بعدی و بعدی هم همین مورد رو داشته باشه به دردسرش نمی ارزه. وگرنه در حالت عادی تو خرید سامسونگ شک ندارم.
آره. اتفاقا من هم اون مشكلات رو خوندم. والا كه نمي دونيم چي كاركنيم !!!آخه اگر به ظاهر و مشخصات عادی باشه من خودم سامسونگ رو انتخاب میکنم ولی...
این قضیه مشکلات سری Pرو خوندید که؟ گفتن که وقتی روشن میکنی، بعد از چند لحظه تصویر میاد و این جزو ایرادهاش هست و زیاد هم دیده شده.
با توجه به این مسئله چه باید کرد چون بعد از خرید هم اگر قرار باشه ببریم گارانتی و دوباره بیاریم و بعدی و بعدی هم همین مورد رو داشته باشه به دردسرش نمی ارزه. وگرنه در حالت عادی تو خرید سامسونگ شک ندارم.
از يكي مي پرسي مي گه اينا همش حرف مفته.
اون يكي مي گه كارانتي LG بهتره.
يكي ديگه مي گه كيفيت تصوير سامسونگ بهتره.
يكي مي گه سامسونگ سري P اش ! با خودش درگيري داره !!
يكي هم مي گه زاويه ديد LG بهتره.
بابا ديوونه شدم ديگه! ديووووووووونه !!
من كه 70% LG رو برمي دارم و 30% SAMSUNG !! يا اينكه بايد به حرف يكي اطمينان كني ، يا اينكه همون شير يا خط بندازي!
مي گم يكي LG بگيره ، اون يكي سامسونگ. بعد مقايسه كنيم !!!
موفق باشي![]()
دوستان من امروز بازار بودم، فردا احتمالا 2262رو بگیرم.
در رابطه با حالت 2way stand که برای مانیتور های LG هست! فقط حالتی هست که بدون پنل روی زمین قرار میگیره و حالت دیگه با پنل قرار میگیره و بس و به دیوار نصب نمیشه. در صورتی که مانیتور های سامسونگ مدلهایی که در زیر پنل تکه ی فلزی دارند به دیوار نصب میشن.
2262 اکثرا 210 تا 215 میدادن.
نظری دارید ممنون میشم.
سلام دوستان وقتتون بخیر قصد خرید مانیتور در رنج قیمت حداکثر تا 250 رو دارم برام اصلا برند مهم نیست مهم کیفیت بصری اونه هستش و یک کاربری معمول و متنوع ازش انتظار دارم کمی فیلم کمی گیم و مدت بیشتری کاهار معمول با کامپیوتر ممنون میشم اگه یکی دومدل معرفی کنید خودم با مطالعه این چند صفحه بین انتخاب مدلهای مثل
ASUS VH-242H ASUS - 22" - MS226H samsung p 23500 or 23700
موندم کمک شما باعث سپاس بنده است البته یکی از دوستان مدل sn 2243+ رو معرفی کرد قیمتهای هم گرفتم مثلا 2243 رو 195000 تومان و 22500 رو 23500 تومان البته توی خیابان ایرانشهر میگفتن بخاطر ت ح ر ی م واردات مانیتور کم شده و سام مدتی که توزیع نکرده
من هم به دلیل قیمت بالاتر سامسونگ مدل 22 اینچش رو نگرفتم و میخوام ال جی 2262 بگیرم، حدود 200تومن.
با توجه به اینکه حدود 30- 35 تومن اختلاف قیمت هست ال جی رو میگیرم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)