منم تایید می کنم...
آخه از کجا می دونید کار غیر بومیاس ؟
خوب بیان تو بوم ما هم دانشگاه دولتی خوب بزارن تا نریم شهرشون رو خراب کنیم![]()
منم تایید می کنم...
آخه از کجا می دونید کار غیر بومیاس ؟
خوب بیان تو بوم ما هم دانشگاه دولتی خوب بزارن تا نریم شهرشون رو خراب کنیم![]()
فعلا که دانشجو جماعت بدبخت ترین قشره جامعست!
به یارو میگم دانشجوام همچین نگاه میکنه که انگار بهش فحش خار مادر دادم!
خوب شما هم وقتی اونجوری نگات کرد با مشت میزدی تو چشمش یه فحش واقعی هم بهش میدادی.
کی گفته دانشجو بدبخته؟
والا ما که تو بیرجند درس میخونیم یه جوری بهمون نیگا میکنن انگار قاتلیم!
منظورم همه دانشجوها نبود
ماشالا این 3-4 سال گذشته که شدیدا به دانشجوها احترام میذارن بعضیا! البته یه احترام متقابله
ولی در کل میگم
نه دوست عزیز! اگه از مردم بود که همه یا اکثر مناطق این طوری می شدن ولی فقط نواحی نزدیک به دانشگاه که بعدا به شهر اضافه شدن فقط این طورین متاسفانه و خب اونجا مناطق مسکونی نیستن وسطا تک و توک یکی دو تا خونه یا آپارتمان پیدا می شه که همه شم اکثرا مال دانشجوهاست
گناه شون اینه که نمی دونم اینجا چی پیدا کردن که مثلا دو تاشونو پسر خالم می گفت سال اول اینجا خونه خریدن با اینکه سال دوم از دانشگاهم اخراج شدن ولی هنوزم 365 روز سال 366 روزشو اینجان![]()
همیشه هم این طوری نیست تبریزو من کاری ندارم ولی اردبیل یه سری دانشجوهایی که میان و مردم دیگه همه شونو به یه چشم نگاه می کنن دانشگاهای خودشون به مراتب بهتر از مال اینجاس و اگه سهمیه های بومی رم در نظر بگیریم قبولی شونم معمولا آسونتره تو شهر خودشون![]()
من اصلا قصد توهین نداشتم که شما این طوری می گی![]()
به نظر شما دانشگاه و شهر اراك بهتره يا زنجان يا همدان؟
امنيت اراك چه جوريه؟خوبه؟
به نظر من زنجان از همشون محیطش سالم تره.(البته نمیگم اون یکی ها بدن.فقط نظر خودمو گفتم.)
دوست عزیز
من خودم تو همدان و تو منطقه پایین شهرش حدود 6 ماه زندگی می کردم. توی این مدت با اینکه این محله بقول خودشون خلاف ترین جای همدان بود هیچ چیزی ندیدم. نه دعوایی، نه لاتی نمیدونم آدم شروری هیچی. از نظر آرام بودن شهر بسیار آرامیه
كاشان بستگي داره كجاي شهر بخواي خونه بگيري،همه رقم مي توني پيدا كني
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)