تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 52 اولاول 12345678915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 514

نام تاپيک: معرفی کلیه امکانات led سونی ex700

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

شما هم از تهران خريديد؟
    من اپديت كردم و مشكلي پيش نيومد.بعد از دانلود فايلش رو unzip ميكني كه يه فولدر هست.اون فولدر را عينا توي root يك فلش usb كه باfat فرمت شده كپي ميكني.tv رو روشن ميكني ووقتي بالا اومد فلش رو به پورت usb وصل ميكني و اپديت خودش انجام ميگيره وفقط مراحلش رو ok ميكنيد.
    راجع به تغييراتش هم چيزي كه محسوس باشه من نديدم فقط توي سايتش خوندم كارايي اينترت رو بهتر ميكنه.

دانگل usb هم براي اتصال به اينترنت وهم براي شبكه كردن tv با كامپوتره.فقط كافيه كه وصلش كني و بري تو منوي wetwork وشبكه وايرلس رو اسكن كني وكدش رو وارد كني. من مال خودم رو وصل كردم ولي هنوز نتونستم برم اينترنت وهمش پيغام خطا ميده.نميدونم از سرعت يا به خاطر ip ايرانه.
    با لپ تاپم هم شبكه كردم كه خوب جواب نداد. يهني از روي لپتاپ همه چيز رو نشون ميداد ولي مثل ويدئو هاي اينترنتي كه هي بافر ميكنن تصوير هر چن ثانيه فريز ميشد.البته يه برنامه DLNA server هم بايدروي كامپيوتر نصب كنيد.
    سلام
    ممنون که پاسخ دادین
    من از بانه برام فرستادن البته 125 تومن پول باربری بهش اضافه شد که به این قیمت 2.370 رسید . البته نمایندگی میده 3.100 که خیلی فرق میکنه ویه گارانتی ارزش نداره اینقدر پول اضافه بدیم

یه سوال دیگه داشتم آیا منوی فارسی تلویزیون قبل و بعد از آپدیت شما تغییر نکرد؟

و یک سوال دیگه : اگه یه فیلم با زیر نویس فارسی توسط یو اس بی تلویزیون نگاه کنیم یعنی فیلم دایو ایکس فونت فارسی که تو سیستم کامپیوتر سالم دیده میشه تو تلویزیون تشخیص داده نمیشه و حروف به هم ریخته غیر فارسی هست
    آیا این مشکل راه حلی داره

البته من فرمت یک فیلم avi که تو سامسونگ c5000 پخش شده بود رو روی تلویزیون خودم پخش کردم تشخیص نداد و وقتی فرمت فیلم رو به mp4 و ابعاد HD تغییر دادم پخش شد

و اینو هم بگم دوستان این تلویزیون رو وقتی تصویر HD باهش نگاه می کنید قدرت واقعیشو میبینید من که واقعا از کیفیت تصویرش متعجب شدم عالیه یک ----- که جدیدا به ایران اومده که فول اچ دی ساپورت میکنه واقعا لازمه کنار این تلویزیون من استرانگ 4910 اچ دی رو سفارش دادم
    موفق باشید
    Last edited by mahdirezaiyan; 16-08-2010 at 18:19.

2. 3 کاربر از mahdirezaiyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

شما هم از تهران خريديد؟
    من اپديت كردم و مشكلي پيش نيومد.بعد از دانلود فايلش رو unzip ميكني كه يه فولدر هست.اون فولدر را عينا توي root يك فلش usb كه باfat فرمت شده كپي ميكني.tv رو روشن ميكني ووقتي بالا اومد فلش رو به پورت usb وصل ميكني و اپديت خودش انجام ميگيره وفقط مراحلش رو ok ميكنيد.
    راجع به تغييراتش هم چيزي كه محسوس باشه من نديدم فقط توي سايتش خوندم كارايي اينترت رو بهتر ميكنه.

دانگل usb هم براي اتصال به اينترنت وهم براي شبكه كردن tv با كامپوتره.فقط كافيه كه وصلش كني و بري تو منوي wetwork وشبكه وايرلس رو اسكن كني وكدش رو وارد كني. من مال خودم رو وصل كردم ولي هنوز نتونستم برم اينترنت وهمش پيغام خطا ميده.نميدونم از سرعت يا به خاطر ip ايرانه.
    با لپ تاپم هم شبكه كردم كه خوب جواب نداد. يهني از روي لپتاپ همه چيز رو نشون ميداد ولي مثل ويدئو هاي اينترنتي كه هي بافر ميكنن تصوير هر چن ثانيه فريز ميشد.البته يه برنامه DLNA server هم بايدروي كامپيوتر نصب كنيد.
    وقتی از طریق DLNA فیلم و تصویر رو پخش می کنید، همه فرمت های ویدیویی رو پخش میکنه؟ یا همون محدودیت های usb رو داره؟

4. این کاربر از xremix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

خواهش ميكنم.
    مهدي جان منوي tv من انگليسيه و دليلش هم ايته كه تيونر ديجيتال داخلي اين دستگاه تو منوي فارسي غير فعال ميشه.
    توضيحات كامل هم توي صفحات قبلي اين تاپيك هست كه ميتونيد بخونيد.
    راجع بهDivX نميدونم چه راهي داره ولي اين رو ميدونم كه بايد رجيستر بشه يعني توي منو روي DivX كه بريد يك كد داره كه برميداريد وبا كامپيونر ميريد سايتي كه ادرس داده وارد ميكنيد بعد يك كليپ چند ثانيه اي رو بايد دانلود و نوي tv اجرا كنيد تا رجيستر بشه.
    اين استرانگ 4910 اچ دي رو چند گرفتي و چه كانال هايي رو ميشه باهاش ديد؟

6. 4 کاربر از mgolchin13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    ممنون که پاسخ دادین
    من از بانه برام فرستادن البته 125 تومن پول باربری بهش اضافه شد که به این قیمت 2.370 رسید . البته نمایندگی میده 3.100 که خیلی فرق میکنه ویه گارانتی ارزش نداره اینقدر پول اضافه بدیم

یه سوال دیگه داشتم آیا منوی فارسی تلویزیون قبل و بعد از آپدیت شما تغییر نکرد؟

و یک سوال دیگه : اگه یه فیلم با زیر نویس فارسی توسط یو اس بی تلویزیون نگاه کنیم یعنی فیلم دایو ایکس فونت فارسی که تو سیستم کامپیوتر سالم دیده میشه تو تلویزیون تشخیص داده نمیشه و حروف به هم ریخته غیر فارسی هست
    آیا این مشکل راه حلی داره

البته من فرمت یک فیلم avi که تو سامسونگ c5000 پخش شده بود رو روی تلویزیون خودم پخش کردم تشخیص نداد و وقتی فرمت فیلم رو به mp4 و ابعاد HD تغییر دادم پخش شد

و اینو هم بگم دوستان این تلویزیون رو وقتی تصویر HD باهش نگاه می کنید قدرت واقعیشو میبینید من که واقعا از کیفیت تصویرش متعجب شدم عالیه یک ----- که جدیدا به ایران اومده که فول اچ دی ساپورت میکنه واقعا لازمه کنار این تلویزیون من استرانگ 4910 اچ دی رو سفارش دادم
    موفق باشید
    شما زبان زیر نویس رو عربی کن موقع نمایش در تلویزیون البته این در ال جی کاربرد داره چند نوع زبان انتخاب برای پخش زبان زیر نویس وجود داره

---------- Post added at 10:07 AM ---------- Previous post was at 10:05 AM ----------

وقتی از طریق DLNA فیلم و تصویر رو پخش می کنید، همه فرمت های ویدیویی رو پخش میکنه؟ یا همون محدودیت های usb رو داره؟
    یکم راجب dlna توضیح میدن

8. 2 کاربر از Hamed_forum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsan-inventor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خواهش ميكنم.
    مهدي جان منوي tv من انگليسيه و دليلش هم ايته كه تيونر ديجيتال داخلي اين دستگاه تو منوي فارسي غير فعال ميشه.
    راجع بهDivX نميدونم چه راهي داره ولي اين رو ميدونم كه بايد رجيستر بشه يعني توي منو روي DivX كه بريد يك كد داره كه برميداريد وبا كامپيونر ميريد سايتي كه ادرس داده وارد ميكنيد بعد يك كليپ چند ثانيه اي رو بايد دانلود و نوي tv اجرا كنيد تا رجيستر بشه.

ممنون دوست عزیز...این کار برای چیه؟ با این کار میشه فرمت هایی رو از فیلم که الان با یو اس بی پخش نمیشه رو اجرا کرد؟ درست متوجه شدم؟
    فرمت avi برای منم اجرا نمیشه و تی وی بعد از چند ثانیه ری ست میشه...واسه شما هم این طوریه؟

10. 2 کاربر از ehsan-inventor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

خواهش ميكنم.
    سلام
    استرانگ رو بهم 280 قیمت دادن که تا 300 هم میفروشن البته هنوز به دستم نرسیده ولی با سیسیکم فکر کنم اکثر کانالهای اچ دی رو باز میکنه(همون شیرینگ اینترنتی)
    در مورد دایو ایکس هم پس بگو برای چی پخش نکرد باید رجیستر میکردم تلویزیون رو

ممنون و موفق باشید

12. 2 کاربر از mahdirezaiyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه monipa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    استرانگ رو بهم 280 قیمت دادن که تا 300 هم میفروشن البته هنوز به دستم نرسیده ولی با سیسیکم فکر کنم اکثر کانالهای اچ دی رو باز میکنه(همون شیرینگ اینترنتی)
    در مورد دایو ایکس هم پس بگو برای چی پخش نکرد باید رجیستر میکردم تلویزیون رو

ممنون و موفق باشید

لطفا فقط در مورد ex700 صحبت کنید . مرسی

14. این کاربر از monipa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام دوستان

من اومدم قسمت فیلم دایو ایکس رو در تلویزیون رجیستر کردم بدین صورت که یه کد بهم داد و نرم افزار دایو ایکس پلیر رو از سایت

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دانلود کردم و در قسمت vob در منوی های این برنامه یه قسمت هست که مربوط به رجیستر کردن یک دیوایس هست که اونجا کد رو باید وارد کنیم و یه فیلم کوتاه همونطور که دوستمون قبلا گفتن دانلود می کنیم و بعدش توی تلویزون پخش میکنیم و دایو ایکس رجیستر میشه البته قبلش باید تو همون جایی که می خواهیم کد رو بزنیم ثبت نام بشیم

ولی سوالم اینجاست چه محدودیت هایی در اجرای دایو ایکس داره این تلویزیون؟ مثلا از نظر ابعاد آیا باید از یه ساز خاصی کوچیک تر باشه یا خیر رزولوشن 1920 در 1080 رو ساپورت میکنه؟
    آخه من دایو ایکس رو نتونستم پخش کنم از طریق یو اس بی
    ولی فورمت mp4 خوب پخش شد

16. این کاربر از mahdirezaiyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shkz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

منم از طریق یو اس بی فرمتهای MPFG4 , DIVX رو نتونستم اجرا کنم و به MPEG1 تبدیل کردم.

18. این کاربر از shkz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض آپدیت نرم افزار داخلی ex700

سلام دوستان
    ممنون از راهنمایی که کردین
    من هم تونستم نرم افزار داخلی تلویزیون رو آپدیت کنم البته دقیقا به دستورات باید عمل کنید وگرنه تلویزیون به یه مشکل جدی می خوره مثلا اگه برق در حین کار بره یا پریز برق رو جدا کنید و یا یو اس بی رو همچنین دیگه فاتحه تلویزون خونده میشه
    در ضمن دستورات اینجا نوشته

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید

20. 2 کاربر از mahdirezaiyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •