چی میگی! (به سبک علی صادقی)!
.gif)
وقتی بایرن گل دوم رو زد، هر تیمی هم جای بایرن تو خونه منچستر بازی کنه و با وجود باخت در حال صعود باشه (حتی اگه تیم میزبان 10 نفره باشه) عمرا نمیاد حمله کنه!
.gif)
چون میدونه با یه ضد حمله از تیم مقابل و دریافت یه گل، تمام رشته هاش پنبه میشه! پس دل انگیز!
.gif)
بایرن بعد دقیقه 74 عطشی نداشت که فروکش کنه! به خواب هم نمیدید که با وجود دریافت سه گل صعود کنه! بایرن تو اون 16 دقیقه پایانی + وقت اضافه کلا فقط یه موقعیت 100% گل درست کرد! و بیشتر سعی می کرد که توپ رو تو میانه زمین خودشون تا نهایتا پشت محوطه جریمه من یو حفظ کنن، بیرون کشیدن دو مهاجم و آوردن دو هافبک (آلتینتاپ و پرانجیچ) واسه همین هدف انجام شده بود...
البته 4-4 بودا!
تو این قضیه شکی نیست که هر تیمی بتونه تو خونه میزبان گل بیشتری بزنه، شانس بیشتری برای صعود داره... فکر نکنم اینجا کسی منکر قانون گل زده در خانه حریف بشه! ولی دوست عزیز!
.gif)
این قانون یه چیزیه مثل ضربات پنالتی که هدفش به هیچ وجه نشون دادن برنده یا بازنده نیست... هدفش نشون دادن تیم صعود کننده و تیم حذف شدست...!
100% من هر دو رو میبینم! حرفت منطقیه! اما نباید زیر سیبیلی رد کنی که ما داریم راجع بازی رفت و برگشت (180 دقیقه) و مجموع نتایج دو بازی (که مساوی شده) حرف میزنیم... نه راجع به یه تک بازیه 90 دقیقه ای که فقط یه نتیجه پیروزی به همراه داشته...
در پایان به نظر من این بحثا فایده نداره!
.gif)
چون هم زمان این بحثا گذشته و هم این بحثا تو زمانش انجام شده و الان تکراریه...
.gif)
بهتره بیشتر راجع به فصل جاری صحبت کنیم...
.gif)
یاعلی
.gif)