تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش‌بینی قهرمان؟

راي دهنده
210. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آرسنال

11 5.24%
  • اینتر

7 3.33%
  • بارسلونا

61 29.05%
  • بایرن مونیخ

24 11.43%
  • چلسی

9 4.29%
  • رئال مادرید

59 28.10%
  • رم

2 0.95%
  • لیون

1 0.48%
  • منچستر یونایتد

26 12.38%
  • میلان

10 4.76%
  • وردربرمن

0 0%
  • تیمی دیگر

0 0%
صفحه 5 از 91 اولاول 1234567891555 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 901

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

میگم ما دو روز رفتیم شهرستان اینجا چه بحثی راه افتاده!
    منم مقادیری خودم رو وارد بحث کنم!!
    بایرن وقتی تو فینال 99 قهرمان نشد، تونست دو سال بعد جام رو بگیره و خلاصه دوباره بعد از 8 سال همچین شرایطی پیش اومد (یعنی یه نائب قهرمانی دیگه که فصل پیش به دست اومد!) بالتبع با وجود میزبانی فینال فصل آینده مونیخ و آلیانس آرنا این شانس بیشتر خواهد بود! ولی یه نکته جالب اینکه بایرن هیچ وقت نتونسته تو فینال های کشور خودش (6 فینال) یا فینال های مونیخ (3 بار) قهرمان بشه! این در حالیه که بایرن (8 بار فینالیست چمپیونز لیگ بوده)...
    از باخت منچستر هم معلومه خیلی ...
    از باخت منچستر هم ناراحت شدم
    برای 15456135468 بار!!! منچستر حذف شد!!! نباخت! تو 180 دقیقه بازی رفت برگشت، بایرن با احتساب وقت های تلف شده فقط چند دقیقه پیروز بودش!! اگه دیرک ویدیچ گل شده بود این چند دقیقه هم مساوی میشد با 0 دقیقه! من نمیدونم این چند دقیقه اینقدر کری خوندن داره؟؟!! درباره اتفاقات بازی برگشت، هم حرفای گفته شده رو زدیم و کری ها و کل کلمون رو فصل قبل خوندیم!
    ولی من همیشه به منچستریونایتد بازی برگشت بازی یونایتد - بایرن افتخار می کنم... چون نه ریبری و روبن داشت و نه رونیه آماده... مردونه با یه تیم 11 نفره بازی کرد و ظرف 6 دقیقه اول بازی به خواستش رسید و نهایتا حریفش رو هم برد (گرچه صعود نکرد)! مطمئنا اگه بایرن لیاقت قهرمانی داشت، اینتر رو تو فینال می برد، چون اینتر می دونست حریفش بارسلونای سراسر پاسکاری نیست...! من نمیگم اگه منچستر بایرن رو حذف می کرد قطعا قهرمان میشد... نه... ولی اگه فینالیست میشد، فینال زیباتری رو میدیدیم...
    خلاصه مثل فصل 68-67، این ما هستیم که ایشالا تو ومبلی قهرمان میشیم...
    قربون همتون
    یاعلی

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

میگم ما دو روز رفتیم شهرستان اینجا چه بحثی راه افتاده!
    منم مقادیری خودم رو وارد بحث کنم!!
    بایرن وقتی تو فینال 99 قهرمان نشد، تونست دو سال بعد جام رو بگیره و خلاصه دوباره بعد از 8 سال همچین شرایطی پیش اومد (یعنی یه نائب قهرمانی دیگه که فصل پیش به دست اومد!) بالتبع با وجود میزبانی فینال فصل آینده مونیخ و آلیانس آرنا این شانس بیشتر خواهد بود! ولی یه نکته جالب اینکه بایرن هیچ وقت نتونسته تو فینال های کشور خودش (6 فینال) یا فینال های مونیخ (3 بار) قهرمان بشه! این در حالیه که بایرن (8 بار فینالیست چمپیونز لیگ بوده)...

برای 15456135468 بار!!! منچستر حذف شد!!! نباخت! تو 180 دقیقه بازی رفت برگشت، بایرن با احتساب وقت های تلف شده فقط چند دقیقه پیروز بودش!! اگه دیرک ویدیچ گل شده بود این چند دقیقه هم مساوی میشد با 0 دقیقه! من نمیدونم این چند دقیقه اینقدر کری خوندن داره؟؟!! درباره اتفاقات بازی برگشت، هم حرفای گفته شده رو زدیم و کری ها و کل کلمون رو فصل قبل خوندیم!
    ولی من همیشه به منچستریونایتد بازی برگشت بازی یونایتد - بایرن افتخار می کنم... چون نه ریبری و روبن داشت و نه رونیه آماده... مردونه با یه تیم 11 نفره بازی کرد و ظرف 6 دقیقه اول بازی به خواستش رسید و نهایتا حریفش رو هم برد (گرچه صعود نکرد)! مطمئنا اگه بایرن لیاقت قهرمانی داشت، اینتر رو تو فینال می برد، چون اینتر می دونست حریفش بارسلونای سراسر پاسکاری نیست...! من نمیگم اگه منچستر بایرن رو حذف می کرد قطعا قهرمان میشد... نه... ولی اگه فینالیست میشد، فینال زیباتری رو میدیدیم...
    خلاصه مثل فصل 68-67، این ما هستیم که ایشالا تو ومبلی قهرمان میشیم...
    قربون همتون
    یاعلی
    ببین هر دو تیم قانون گل زده در خانه حریف رو می دونستند و و وقتی بایرن دید با این نتیجه صعود می کنه عطشش برای گلزنی فروکش کرد و گرنه حمله می کرد و بازی رو به تساوی می کشوند یا می برد.
    این حرف شما در صورتی درسته که هر دو تیم بدون اینکه از قانون گل زده در خانه حریف اطلاع داشته باشن بازی کنن و بعد از اینکه بازی 3-2 تموم شد یوفا بیاد بگه بایرن چون بیشتر در خانه حریف گل زده صعود می کنه و البته تیم منچستر غافلگیر بشه!!!که البته اینطور نبود!
    پس عملا تساوی 3-3 با گل خورده بیشتر در زمین خودی فرقی با باخت نداره

ضمنا اگه به برتر بودن نتیجه در طول بازی باشه که در فینال 99 هم بعد از گل دقیقه 6 ماریو باسلر بایرن 84 دقیقه برنده بازی بود و بعد از گل شرینگهام منچستر فقط چند ثانیه پیروز بود
    پس اگه اونو می بینی اینم ببین

فینال امسال هم بایرن در بیشتر دقایق توپ و میدانو در اختیار داشت ولی دفاع چند لایه اینتر و دروازه بانی فوق العاده سزار مانع باز شدن دروازشون شد و هر دو گل خورده بایرن هم در اثر اشتباه مدافع میانیش و فرصت طلبی میلیتو در اثر ضد حمله به دست اومد.و نشون داد که بایرن باید یه فکری به حال خط دفاعیش بکنه و یه تیم هر چقدر هافبکها و مهاجمین خوبی هم داشته باشه اگر دفاع نامطمئنی داشته باشه بالاخره یه جایی متوقف میشه
    ضمن اینکه محرومیت ناجوانمردانه و مشکوک ریبری هم مزید بر علت شد

به هر حال در این مورد من دیگه پستی در این تاپیک نمیدم
    آن چیز که عیان است چه حاجت به بیان است!
    Last edited by errmii; 05-08-2010 at 10:14.

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

برادران آلمانی و انگلیسی دعوا نکنید!!!

با این کارهایی که مورینیو داره میکنه فکر نکنم اجازه بده تیم های شو نطوق بکشن!!!
    یک روسونری....

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

بهتره به رده بندی لیگ های جهان مراجعه کنی
    که قبل از اومدن ابرامویچ و امثالهم از لیگ ایتالیا هم پایین تر بود

باریکلا به تو...........اخه ادم چیز فهم.........مگه الان که فیفا رده بندی کرده ، بعد از لیگ اسپانیا ، لیگ های بزرگ هستند ؟.......برزیل و این حرفان...........نمیدونم چطوری این امتیاز هارو میده...........پس رده بندی-------بیشتر نیست

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

شما هم خیلی بی منطقی که موفقیت های تیم ملی آلمان رو منکر میشی یا به شانس نسبت میدی
    من هیچ جای صحبتهام منکر موفقیتهای تیم ملی آلمان نشدم .
    گفتم شما که قهرمانیهای منچستر رو به شانس ربط میدی پس چرا پیروزی آلمان جلوی انگلیس و اون گل تابلو رو به شانس ربط نمیدی .
    به نظر من تیمی که محق باشه قهرمان میشه نه تیمی که خوش شانس باشه .

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

ببین هر دو تیم قانون گل زده در خانه حریف رو می دونستند و و وقتی بایرن دید با این نتیجه صعود می کنه عطشش برای گلزنی فروکش کرد و گرنه حمله می کرد و بازی رو به تساوی می کشوند یا می برد.
    چی میگی! (به سبک علی صادقی)! وقتی بایرن گل دوم رو زد، هر تیمی هم جای بایرن تو خونه منچستر بازی کنه و با وجود باخت در حال صعود باشه (حتی اگه تیم میزبان 10 نفره باشه) عمرا نمیاد حمله کنه! چون میدونه با یه ضد حمله از تیم مقابل و دریافت یه گل، تمام رشته هاش پنبه میشه! پس دل انگیز! بایرن بعد دقیقه 74 عطشی نداشت که فروکش کنه! به خواب هم نمیدید که با وجود دریافت سه گل صعود کنه! بایرن تو اون 16 دقیقه پایانی + وقت اضافه کلا فقط یه موقعیت 100% گل درست کرد! و بیشتر سعی می کرد که توپ رو تو میانه زمین خودشون تا نهایتا پشت محوطه جریمه من یو حفظ کنن، بیرون کشیدن دو مهاجم و آوردن دو هافبک (آلتینتاپ و پرانجیچ) واسه همین هدف انجام شده بود...
    پس عملا تساوی 3-3 با گل خورده بیشتر در زمین خودی فرقی با باخت نداره
    البته 4-4 بودا!
    تو این قضیه شکی نیست که هر تیمی بتونه تو خونه میزبان گل بیشتری بزنه، شانس بیشتری برای صعود داره... فکر نکنم اینجا کسی منکر قانون گل زده در خانه حریف بشه! ولی دوست عزیز! این قانون یه چیزیه مثل ضربات پنالتی که هدفش به هیچ وجه نشون دادن برنده یا بازنده نیست... هدفش نشون دادن تیم صعود کننده و تیم حذف شدست...!

ضمنا اگه به برتر بودن نتیجه در طول بازی باشه که در فینال 99 هم بعد از گل دقیقه 6 ماریو باسلر بایرن 84 دقیقه برنده بازی بود و بعد از گل شرینگهام منچستر فقط چند ثانیه پیروز بود
    پس اگه اونو می بینی اینم ببین
    100% من هر دو رو میبینم! حرفت منطقیه! اما نباید زیر سیبیلی رد کنی که ما داریم راجع بازی رفت و برگشت (180 دقیقه) و مجموع نتایج دو بازی (که مساوی شده) حرف میزنیم... نه راجع به یه تک بازیه 90 دقیقه ای که فقط یه نتیجه پیروزی به همراه داشته...
    در پایان به نظر من این بحثا فایده نداره! چون هم زمان این بحثا گذشته و هم این بحثا تو زمانش انجام شده و الان تکراریه... بهتره بیشتر راجع به فصل جاری صحبت کنیم...
    یاعلی

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

باریکلا به تو...........اخه ادم چیز فهم.........مگه الان که فیفا رده بندی کرده ، بعد از لیگ اسپانیا ، لیگ های بزرگ هستند ؟.......برزیل و این حرفان...........نمیدونم چطوری این امتیاز هارو میده...........پس رده بندی-------بیشتر نیست
    من منظورم ردی بندی لیگ های جهان هست که سالانه انجام میشه و الان هم به این ترتیب هست:
    1-انگلیس
    2-اسپانیا
    3-آلمان
    4-ایتالیا
    .
    .
    .
    و اون زمان که هنوز ابرامویچ و امثال اون نیومده بودن جایگاه لیگ برتر اگلیس تو این رده بندی چهارم بود.

ضمنا در پنج سال اخیر سریعترین رشد رو در پنج لیگ برتر اروپایی لیگ آلمان داشته که امیدوارم چشم نخوره : دی
    من هیچ جای صحبتهام منکر موفقیتهای تیم ملی آلمان نشدم .
    گفتم شما که قهرمانیهای منچستر رو به شانس ربط میدی پس چرا پیروزی آلمان جلوی انگلیس و اون گل تابلو رو به شانس ربط نمیدی .
    به نظر من تیمی که محق باشه قهرمان میشه نه تیمی که خوش شانس باشه .
    اول شما بودی که این پست رو دادی و حرف از شانس زدی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    چی میگی! (به سبک علی صادقی)! وقتی بایرن گل دوم رو زد، هر تیمی هم جای بایرن تو خونه منچستر بازی کنه و با وجود باخت در حال صعود باشه (حتی اگه تیم میزبان 10 نفره باشه) عمرا نمیاد حمله کنه! چون میدونه با یه ضد حمله از تیم مقابل و دریافت یه گل، تمام رشته هاش پنبه میشه! پس دل انگیز! بایرن بعد دقیقه 74 عطشی نداشت که فروکش کنه! به خواب هم نمیدید که با وجود دریافت سه گل صعود کنه! بایرن تو اون 16 دقیقه پایانی + وقت اضافه کلا فقط یه موقعیت 100% گل درست کرد! و بیشتر سعی می کرد که توپ رو تو میانه زمین خودشون تا نهایتا پشت محوطه جریمه من یو حفظ کنن، بیرون کشیدن دو مهاجم و آوردن دو هافبک (آلتینتاپ و پرانجیچ) واسه همین هدف انجام شده بود...

البته 4-4 بودا!
    تو این قضیه شکی نیست که هر تیمی بتونه تو خونه میزبان گل بیشتری بزنه، شانس بیشتری برای صعود داره... فکر نکنم اینجا کسی منکر قانون گل زده در خانه حریف بشه! ولی دوست عزیز! این قانون یه چیزیه مثل ضربات پنالتی که هدفش به هیچ وجه نشون دادن برنده یا بازنده نیست... هدفش نشون دادن تیم صعود کننده و تیم حذف شدست...!

100% من هر دو رو میبینم! حرفت منطقیه! اما نباید زیر سیبیلی رد کنی که ما داریم راجع بازی رفت و برگشت (180 دقیقه) و مجموع نتایج دو بازی (که مساوی شده) حرف میزنیم... نه راجع به یه تک بازیه 90 دقیقه ای که فقط یه نتیجه پیروزی به همراه داشته...
    در پایان به نظر من این بحثا فایده نداره! چون هم زمان این بحثا گذشته و هم این بحثا تو زمانش انجام شده و الان تکراریه... بهتره بیشتر راجع به فصل جاری صحبت کنیم...
    یاعلی
    آره 4-4 ولی به هر حال دو بدون این قانون تاکتیک های تیم ها درون زمین فرق می کنه
    ضمنا حالا که به ضررتونه دیگه حرفی از جهنم اولدترافورد نمی زنید؟
    قبلش همشون میگفتن هیچ تیمی نمی تونه از جهنم اولدترافورد سالم بیاد بیرون
    پس بایرن کار بزرگی کرده تونسته منچسترو تو اولدترافورد ببره

موافقم
    بگذریم دیگه این بحثو کش ندیم چون این تاپیک مربوط به 2010-2011 هست نه سال قبلش

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

کلا مرغ یه پا داره دیگه نه؟!
    بیخیال...! موفق باشی عزیز!
    یاعلی

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من منظورم ردی بندی لیگ های جهان هست که سالانه انجام میشه و الان هم به این ترتیب هست:
    1-انگلیس
    2-اسپانیا
    3-آلمان
    4-ایتالیا
    .
    .
    .
    کد:
    بابا تو رو خدا اذیت نکن دیگه ایتالیا خیلی سر تره از آلمان...شما خودتون افتخارات میلان و یوونتوس و اینتر رو ببینید.من خودم یکی از طرفداران رم هستم.شما خودتون بایرن مونیخ رو از بوندس لیگا بذارید کنار عمرا بتونید یه تیم در حد رم گیر بیارید.تازه این رم اگر از اول فصل رانیری مربیگری می کرد قهرمان می شد چون دو امتیاز از اینتر کم اورد و رانیری تیم اسپالتی رو توی رده 12 تحویل گرفت!

پروفشنال pouya_99999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1-انگلیس
    2-اسپانیا
    3-آلمان
    4-ایتالیا
    .
    .
    .
    و اون زمان که هنوز ابرامویچ و امثال اون نیومده بودن جایگاه لیگ برتر اگلیس تو این رده بندی چهارم بود.

ضمنا در پنج سال اخیر سریعترین رشد رو در پنج لیگ برتر اروپایی لیگ آلمان داشته که امیدوارم چشم نخوره : دی

اول شما بودی که این پست رو دادی و حرف از شانس زدی:
    کد:

آره 4-4 ولی به هر حال دو بدون این قانون تاکتیک های تیم ها درون زمین فرق می کنه
    ضمنا حالا که به ضررتونه دیگه حرفی از جهنم اولدترافورد نمی زنید؟
    قبلش همشون میگفتن هیچ تیمی نمی تونه از جهنم اولدترافورد سالم بیاد بیرون

موافقم
    بگذریم دیگه این بحثو کش ندیم چون این تاپیک مربوط به 2010-2011 هست نه سال قبلش

بایرن کی منچسترو تو اولدترافورد برد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •