تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 53

نام تاپيک: 5850 ا gtx285

آخر فروم باز MAGIDIYUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

برند گرافیکتون چیه؟؟
    کی تهیش کردید؟
    پاورتون چیه؟آیا کانکتور شش پین اکسترنال گرافیک رو به درستی وصل کرده اید؟

پروفشنال Dark.Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ها؟!

پيش فرض

برند گرافیکتون چیه؟؟
    کی تهیش کردید؟
    پاورتون چیه؟آیا کانکتور شش پین اکسترنال گرافیک رو به درستی وصل کرده اید؟
    سافایر
    همین امروز
    green 535a ... بله

قبلاً 9800gtx+ داشتم که مصرفش از این فقط 10 تا کمتر بود پس مشکل نمیتونه از پاور باشه

آخر فروم باز kourosh4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

منم قبلا یدونه 4870 داشتم دقیقا همین مشکل رو داشت و با تعویض ویندوز درست شد کاری هم به کارت نداره !
    پاور هم کافیه ....

4. این کاربر از kourosh4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MAGIDIYUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

سافایر
    همین امروز
    green 535a ... بله

قبلاً 9800gtx+ داشتم که مصرفش از این فقط 10 تا کمتر بود پس مشکل نمیتونه از پاور باشه
    خوب 535 فقط یک شش پین اکسترنال داره....نکنه فقط همون یه دونه رو وصل کردید....شما باید دو تا شش پین به 5850 بزنید.....برای تهیه ی برق شش پین دوم داخل جعبه ی گرافیکتون تبدیل چهار پین ide به شش پین وجود داره.....از اون استفاده کنید و برق شش پین دوم هم تامین کنید....یعنی به پشت گرافیکتون دو تا شش پین باید وصل بشه....تبدیلش هم دو تا چهار پین هست که به یک شش پین تبدیل میشه.

اگه درست نشد فکر کنم شما مشکل پاور دارید....نمیشه دقیقا گفت چون گرافیک قبلی فلان درصد کمتر مصرف میکرده باید به این هم جواب بده....9800 کجا....5850 کجا...زمین تا آسمون فرقشونه.5850 فقط دو تا شش پین برق میخواد و برق زیادی مصرف میکنه.من خودم هم با 535 با 5850 به مشکل خوردم.....نمیدونم این چه حکمتیه که 535 به تعداد معدودی از 5850 ها خیلی راحت جواب میده وبه بیشتر اونها نه....
    شما برای اطمینان یه پاور بالای 550 وات پیدا کنید مثل 585 یا 600 واتی و تست بگیرید تا مشخص بشه مشکل از پاور هست یا نه.

در کل پاور 535 به درد شما با 5850 و کلی وسایل که دارید نمیخوره.......این پاور به احتمال زیاد جوابگوی همون 5850 هم نیست چه برسه به ----- و.......

شما حتما حتما یه پاور قویتر رو باهاش تست کن...چون در شرایط شما و اتفاقاتی که در سیستم برات میوفته احتمال ضعیف بودن پاور خیلی زیاده...چون در واقع وقتی شما تصویر نداری گرافیک خاموش شده و احتمال ضعف پاور اینجا هست.

6. این کاربر از MAGIDIYUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

اگه میخوای MAFIA II رو بازی کنی برو NVIDIA بخر من 5850 خریدم ولی گویی MAFIA II فقط با کارت های GEFORCE جزئیاتش خوب میشه

داره خودمونی میشه sh.k_5800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    همسايه p30world

پيش فرض

دوست عزيز اميدوارم كه سريعتر مشكلت حل بشه كه به احتمال زياد همون پاور هست.

مي خواستم بدونم اين 5850 سافاير رو چند خريدي و با كدوم گارانتي بود. راستي كجا هستي؟ تهران ، شيراز .. ؟؟

ممنون.

9. این کاربر از sh.k_5800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ها؟!

پيش فرض

خوب 535 فقط یک شش پین اکسترنال داره....نکنه فقط همون یه دونه رو وصل کردید....شما باید دو تا شش پین به 5850 بزنید.....برای تهیه ی برق شش پین دوم داخل جعبه ی گرافیکتون تبدیل چهار پین ide به شش پین وجود داره.....از اون استفاده کنید و برق شش پین دوم هم تامین کنید....یعنی به پشت گرافیکتون دو تا شش پین باید وصل بشه....تبدیلش هم دو تا چهار پین هست که به یک شش پین تبدیل میشه.

اگه درست نشد فکر کنم شما مشکل پاور دارید....نمیشه دقیقا گفت چون گرافیک قبلی فلان درصد کمتر مصرف میکرده باید به این هم جواب بده....9800 کجا....5850 کجا...زمین تا آسمون فرقشونه.5850 فقط دو تا شش پین برق میخواد و برق زیادی مصرف میکنه.من خودم هم با 535 با 5850 به مشکل خوردم.....نمیدونم این چه حکمتیه که 535 به تعداد معدودی از 5850 ها خیلی راحت جواب میده وبه بیشتر اونها نه....
    شما برای اطمینان یه پاور بالای 550 وات پیدا کنید مثل 585 یا 600 واتی و تست بگیرید تا مشخص بشه مشکل از پاور هست یا نه.

در کل پاور 535 به درد شما با 5850 و کلی وسایل که دارید نمیخوره.......این پاور به احتمال زیاد جوابگوی همون 5850 هم نیست چه برسه به ----- و.......

شما حتما حتما یه پاور قویتر رو باهاش تست کن...چون در شرایط شما و اتفاقاتی که در سیستم برات میوفته احتمال ضعیف بودن پاور خیلی زیاده...چون در واقع وقتی شما تصویر نداری گرافیک خاموش شده و احتمال ضعف پاور اینجا هست.
    ممنون از راهنمایی شما
    9800 هم دقیقاً مثله این دوتا 6 پین برق لازم داشت و منم دو تاشو وصل کردم
    امروز دوباره امتحانش کردم و به نظر میرسه مشکلی نداره ... باهاش بازیم کردم مشکلی نداشت
    حتا cpu رو از 2.6 تا 3.9 اور کردم و بازم هیچ مشکلی نداره
    ولتاژ شاخه 12 رو 12.95 ه و شاخه 5 رو 5.59 و شاخه 3.3 رو 3.36 پس فک نمیکنم حتا رو مرزم باشه
    فعلاً که مشکل حل شده ... اگه بعد دوباره مشکل پیدا کرد ازتون کمک میگیرم
    فک کنم دیشب چون نو بوده باید یکم کار میکرده تا آببندی بشه

دوست عزيز اميدوارم كه سريعتر مشكلت حل بشه كه به احتمال زياد همون پاور هست.

مي خواستم بدونم اين 5850 سافاير رو چند خريدي و با كدوم گارانتي بود. راستي كجا هستي؟ تهران ، شيراز .. ؟؟

ممنون.
    از شیراز 330 تومن خریدم ... 1 تومنم تخفیف نداد
    تو pc center هر وقت میرفتم همشون میگفتن فردا برامون میاد بعد از یه هفته هنوزم نیوردن
    گارانتیشم پردازش سیستم آداد هست

داره خودمونی میشه sh.k_5800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    همسايه p30world

پيش فرض

به سلامتي. مباركتون باشه. انشاالله كه ديگه مشكلي پيش نياد.
    منم مي خواستم 5850 بخرم ولي هم بودجم كم بود و اينكه GEFORCE رو بيشتر مي پسندم. بنابراين صبر مي كنم تا GTX460 بياد. فكر كنم نا هفته ي ديگه همه تو تهران بيارن.

اگه میخوای MAFIA II رو بازی کنی برو NVIDIA بخر من 5850 خریدم ولی گویی MAFIA II فقط با کارت های GEFORCE جزئیاتش خوب میشه
    فكر كنم دليلش پشتيباني بازي از PHYSX باشه ؟!
    نظر بقيه چيه ؟
    Last edited by sh.k_5800; 10-08-2010 at 18:51.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ها؟!

پيش فرض

فكر كنم دليلش پشتيباني بازي از PHYSX باشه ؟!
    فک نمیکنم به خاطر این باشه
    اصلاً فیزیک کاری به جزییات نداره
    من بازی miror edge رو قبلاً رو گرافیک قبلیم که nvidia بود بازی کردم ... الان رو 5850 بازی میکنم هیچ تفاوتی تو حرکات و چیزایی که مربوط به فیزیک هست نمیبینم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Download Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مسکن

پيش فرض

بالاخره خریدمش
    GTX 460 1GB Palit Sonic OC یارو داد 310 ولی ارزششو داشت
    هم خیلی کوچیکه! هم خنک (تو حالت فشار حدود 55 درجه)
    کلی هم قابلیت اورکلاک داره
    اگه خواستید پیداش کنید ----> بازار رضا - کامپیوتر البرز
    خودش نداشت کلی به اینور اونور زنگ زد تا یه نفر اومد ! اونم تازه یه ساعت مارو معطل کرد تا بالاخره از واسطش خرید . انگار رفته بودیم مواد بخریم.
    البته zotac خیلی بیشتر بود تو بازار ولی این نوعش که قابلیت اورکلاک خیلی بالایی داره و دما و صداشم کمه کم بود.
    در کل خیلی با Nvidia حال کردم با این کارتش
    البته به نظر من احمقانه ترین کار تو بازار خریدن 470 هست که به هیچ وجه به قیمتش نمی ارزه
    کلن هرکی میخواد کارت بخره اینارو بخره
    پایین : 5650 - 5670
    متوسط : 5750 - 5770
    بالا : GTX 460 !!! - 5850
    خفن : 5970 - GTX 480 - GTX 460 SLI - 5850 CF

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •