مرسی از راهنماییتون اگه جوابش بیاد میزارم تا همه ببینید...
مرسی از راهنماییتون اگه جوابش بیاد میزارم تا همه ببینید...
سلام عزیزان میخام یه led بخرم بین سامسونگ وال جی مرددموندم اینقدرتوی سایتها نظرات متفاوت دیدم که دارم سرگیجه میگیرم واقعاکلافه شدم ال جی چون سایزش42اینچه برام مطلوب تره امامیترسم ازلحاظ کیفیت رنگ وتصویرجلوسامسونگ کم بیاره خواهش میکن راهنمائیم کنید نظرخودم روی مدل5600ال جی متمرکزشده اگه مطمئن شم کیفیت تصویرش فرق چندانی باسامسونگ نداره حتما همین مدل رومیگیرم نظرات شما برام مهمه لطفازودترجواب بدین ممنون
داداش ال جی خوبه و متفرقه هم نداره همش اصل کره است اما سامسونگ و هم مالزی میزنه و چین که البته مالزیش خیلی کمه خیلییییی... کیفیت تصویر خوبی هم داره راضیم فقط من الان مشکل ----t دارم که هنوز با شرکت حل نشده و خداییش عالیه... اگه 42 مدل 5600 بخری پشیمون نمیشی...![]()
بالاخره از گلدیران تماس گرفتن و گفتن منظور ما ازتلویزیون دیجیتال ، تلویزیونی هست که دیجیتالی کار میکند و فول کنتاکت هست ...
منم گفتم پس اون تکنسین که از طرف گلدیران برای نصب امد چی به ما گفت داره باید نصب بشه. گفت اشتباه میگید... ال جی تو هم به درد نخور شدی...
میگه تلویزیون دیجیتال منظور گیرنده دیجیتال نیست...
از نظر شما حرف درستیه؟؟؟؟؟
در ضمن گفت هیچ کدام از این سری گیرنده دیجیتال ندارند یعنی کلا فکر کنم نداشته باشند.
مگه روی پرچسب های ledنوشته نشده بودdvb-tv ؟
نه رو جعبه هیچ چیزی ننوشته یهنی کا کارایی هاشو ننوشته... اما تو سایت گلدیران که نوشته تلویزیون دیجیتال![]()
دوست عزیز همونطور که قبلا گفتم تو سایت گلدیران اصلا همچین ادعایی نداره و اگر گفته دیجیتال کاملا درست گفته چون اگر فرکانس refresh تصویر 50 هرتز باشه اصطلاحا می گن آنالوگ و اگر 100 هرتز یا بالاتر باشه می گن دیجیتال
در ضمن اگر واقعا تصویر SD دلچسب نیست می تونی با خرید یک set top box از تصویر دیجیتال استفاده کنی قیمتش هم حدودا 70 - 80 هزار تومان است
سلام
من میخواستم tv بخرم
چه مدلی رو انتخاب کنم بهتره
32LED7600
32LED5600
32LCD660
32LCD560
32SL800
ممنون اگه راهنمایی کنید
واسه من تکنولوژی و کیفیت مهمه
دوستان عزیزی که ال جی خریدندایا دربین دوستان واشنایان کسی سامسونگ داره کیفیت ووضوح تصویروگستره رنگشوباال جی مقایسه کردین ؟دوست دارم بدون تعصب جواب بدین واقعا وقتی کیفیت تصویرسامسونگ رومیبینیدازخریدتون پشیمون میشیدیابه انتخابتون نمره قبولی میدید؟
32led7600.
32lcd660.
---------- Post added at 06:41 PM ---------- Previous post was at 06:40 PM ----------
کیفیت رنگ در lgخیلی بهتر از مدل های سامسونگ است اما نویز تصویر بیشتر از سامسونگ است.(اگر از فاصله 2 متری به 42 نگاه کنید چیزی متوجه نمی شوید).
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)