تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 93 اولاول 1234567891555 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 928

نام تاپيک: LCD وLED های سری جدید LG

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

10

دوست عزیز میری تو سایت گلدیران درقسمت تماس با ما یه پیام به قسمت مدیریت میدی ویه پیام به قسمت مرکز اطلاع رسانی وخدمات میدی.
    در متن نامه به مدیریت مینویسی که چگونه روی دستگاه و جعبه دستگاه نوشته که dvbداره و نمایندگان شما میگن نداره وهر چی که دوست دارید مینویسید.
    درست همین وهرچی که دوست داری مینوسی برای مرکز خدمات
    نگران نباش جواب میده.
    هیچ غلطی هم نمیتونن بکنن چون روی دستگاه هم نوشته بود.

مرسی از راهنماییتون اگه جوابش بیاد میزارم تا همه ببینید...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام عزیزان میخام یه led بخرم بین سامسونگ وال جی مرددموندم اینقدرتوی سایتها نظرات متفاوت دیدم که دارم سرگیجه میگیرم واقعاکلافه شدم ال جی چون سایزش42اینچه برام مطلوب تره امامیترسم ازلحاظ کیفیت رنگ وتصویرجلوسامسونگ کم بیاره خواهش میکن راهنمائیم کنید نظرخودم روی مدل5600ال جی متمرکزشده اگه مطمئن شم کیفیت تصویرش فرق چندانی باسامسونگ نداره حتما همین مدل رومیگیرم نظرات شما برام مهمه لطفازودترجواب بدین ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

10

سلام عزیزان میخام یه led بخرم بین سامسونگ وال جی مرددموندم اینقدرتوی سایتها نظرات متفاوت دیدم که دارم سرگیجه میگیرم واقعاکلافه شدم ال جی چون سایزش42اینچه برام مطلوب تره امامیترسم ازلحاظ کیفیت رنگ وتصویرجلوسامسونگ کم بیاره خواهش میکن راهنمائیم کنید نظرخودم روی مدل5600ال جی متمرکزشده اگه مطمئن شم کیفیت تصویرش فرق چندانی باسامسونگ نداره حتما همین مدل رومیگیرم نظرات شما برام مهمه لطفازودترجواب بدین ممنون

داداش ال جی خوبه و متفرقه هم نداره همش اصل کره است اما سامسونگ و هم مالزی میزنه و چین که البته مالزیش خیلی کمه خیلییییی... کیفیت تصویر خوبی هم داره راضیم فقط من الان مشکل ----t دارم که هنوز با شرکت حل نشده و خداییش عالیه... اگه 42 مدل 5600 بخری پشیمون نمیشی...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بالاخره از گلدیران تماس گرفتن و گفتن منظور ما ازتلویزیون دیجیتال ، تلویزیونی هست که دیجیتالی کار میکند و فول کنتاکت هست ...
    منم گفتم پس اون تکنسین که از طرف گلدیران برای نصب امد چی به ما گفت داره باید نصب بشه. گفت اشتباه میگید... ال جی تو هم به درد نخور شدی...
    میگه تلویزیون دیجیتال منظور گیرنده دیجیتال نیست...
    از نظر شما حرف درستیه؟؟؟؟؟

در ضمن گفت هیچ کدام از این سری گیرنده دیجیتال ندارند یعنی کلا فکر کنم نداشته باشند.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بالاخره از گلدیران تماس گرفتن و گفتن منظور ما ازتلویزیون دیجیتال ، تلویزیونی هست که دیجیتالی کار میکند و فول کنتاکت هست ...
    منم گفتم پس اون تکنسین که از طرف گلدیران برای نصب امد چی به ما گفت داره باید نصب بشه. گفت اشتباه میگید... ال جی تو هم به درد نخور شدی...
    میگه تلویزیون دیجیتال منظور گیرنده دیجیتال نیست...
    از نظر شما حرف درستیه؟؟؟؟؟

در ضمن گفت هیچ کدام از این سری گیرنده دیجیتال ندارند یعنی کلا فکر کنم نداشته باشند.
    مگه روی پرچسب های ledنوشته نشده بودdvb-tv ؟

6. این کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

مگه روی پرچسب های ledنوشته نشده بودdvb-tv ؟
    نه رو جعبه هیچ چیزی ننوشته یهنی کا کارایی هاشو ننوشته... اما تو سایت گلدیران که نوشته تلویزیون دیجیتال

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

نه رو جعبه هیچ چیزی ننوشته یهنی کا کارایی هاشو ننوشته... اما تو سایت گلدیران که نوشته تلویزیون دیجیتال
    دوست عزیز همونطور که قبلا گفتم تو سایت گلدیران اصلا همچین ادعایی نداره و اگر گفته دیجیتال کاملا درست گفته چون اگر فرکانس refresh تصویر 50 هرتز باشه اصطلاحا می گن آنالوگ و اگر 100 هرتز یا بالاتر باشه می گن دیجیتال
    در ضمن اگر واقعا تصویر SD دلچسب نیست می تونی با خرید یک set top box از تصویر دیجیتال استفاده کنی قیمتش هم حدودا 70 - 80 هزار تومان است

9. این کاربر از amir hezarkhani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    من میخواستم tv بخرم
    چه مدلی رو انتخاب کنم بهتره
    32LED7600
    32LED5600
    32LCD660
    32LCD560
    32SL800
    ممنون اگه راهنمایی کنید
    واسه من تکنولوژی و کیفیت مهمه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان عزیزی که ال جی خریدندایا دربین دوستان واشنایان کسی سامسونگ داره کیفیت ووضوح تصویروگستره رنگشوباال جی مقایسه کردین ؟دوست دارم بدون تعصب جواب بدین واقعا وقتی کیفیت تصویرسامسونگ رومیبینیدازخریدتون پشیمون میشیدیابه انتخابتون نمره قبولی میدید؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    من میخواستم tv بخرم
    چه مدلی رو انتخاب کنم بهتره
    32LED7600
    32LED5600
    32LCD660
    32LCD560
    32SL800
    ممنون اگه راهنمایی کنید
    واسه من تکنولوژی و کیفیت مهمه
    32led7600.
    32lcd660.

---------- Post added at 06:41 PM ---------- Previous post was at 06:40 PM ----------

دوستان عزیزی که ال جی خریدندایا دربین دوستان واشنایان کسی سامسونگ داره کیفیت ووضوح تصویروگستره رنگشوباال جی مقایسه کردین ؟دوست دارم بدون تعصب جواب بدین واقعا وقتی کیفیت تصویرسامسونگ رومیبینیدازخریدتون پشیمون میشیدیابه انتخابتون نمره قبولی میدید؟
    کیفیت رنگ در lgخیلی بهتر از مدل های سامسونگ است اما نویز تصویر بیشتر از سامسونگ است.(اگر از فاصله 2 متری به 42 نگاه کنید چیزی متوجه نمی شوید).

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •