مامان بزرگ و بابابزرگ تنها که این حرف ها رو ندارن!
خیلی امیدورام کردی با رتبه ات.![]()
بله - راضي هستم در خوابگاه اقامت كنم
نخير - حاضر نيستم در خوابگاه اقامت كنم
برايم فرقي نميكند
مامان بزرگ و بابابزرگ تنها که این حرف ها رو ندارن!
خیلی امیدورام کردی با رتبه ات.![]()
نه جدی میگم - بعضی موقع ها میخوای تنها باشی - بعضی موقع ها میخوای شلوغ پلوغ کنی با دوستات باشی - شاید اونا برنامه ای داشته باشن مزاحم درست بشن - شاید تو مزاحم اونا بشی ..........مامان بزرگ و بابابزرگ تنها که این حرف ها رو ندارن!
دس در نکیخیلی امیدورام کردی با رتبه ات
بوش شانسی قبول بیده (شوخی)
آقا شما خوابگاه صنعتی شاهرود منظورت نیست؟
چون دقیقا همه ی این مشخصات رو داره.
خوابگاه بستگی به شانست هم داره که با چه کسایی هم اتاق بشی. مثلا تو یکی از اتاقا دزد هم داشتیم !!!
اما چیزی که باید بدونی اینه که به کسی زیاد رو ندی تا سوارت بشن.
من اولش داشتم این اشتباهو میکردم که زود متوجه شدم و جلوشو گرفتم تا جایی که آخرای سال می ترسیدن به وسایلم دست بزنن.
خوابگاه ما چون تو دانشگاه بود خیلی خوب بود. کلاسای ساعت 8 صبح که داشتیم ساعت یه ربع به 8 بیدار میشدیم زود می رفتیم کلاس!
حراست مراست هم هیچ کاری نداشت. فقط از 100 باری که پارتی گرفتیم تو اتاقا یکی دو بار اومدن تذکر دادن.![]()
سلام. به نظر من بزرگترين حسن خوابگاه اينه كه شروع ميكني به مستقل شدن و تجربه كسب ميكني!بزرگترين بديش هم يكي دلتنگيه(البته اين مورد شامل من نميشد)و يكي هم اينكه بايد با ظرفيت باشي و خلاصه دوستانه بگم گند نزني!!
ولي من كلا راضي بودم.خيلي خوش گذشت و خيلي خنديديم...راستي ما هم دزد داشتيم. اما از من كه چيزي بلند نكرد. اما حتي يه بار لپتاپ يكي رو زدن!!!!!!
و اما نصيحت من به همه ائنايي كه تازه ميخوان برن خوابگاه اينه كه
1.زود با همه گرم نگيرين بزارين شخصيتها روبشه بعد ز بين اونا دوستت رو انتخاب كن
2.هيچ وقت هيچ وقت اطلاعات ماليت رو در اختيار هيچكس هيچكس قرار نده(مثلا بگي امروز بابام پول فرستاده يا...)
3.هميشه حدو حدودت رو حتي با بهترين دوستت داشته باش
4.به كسي شماره خونت رو نده مگر اينكه آخر اعتماد باشي
5.هميشه حقي براي هم اتاقيت قايل شو تا اونم به حقوق تو احترام بزاره
6.كلي بخند و خوش بگذرون
7.با ترم بالايي ها حتما رابطه برقرار كن خيلي به درد ميخوره.از جزوه و كمك در انتخاب استاد گرفته تا جاهاي خوب شهر![]()
نه دانشگاه مرکز استانتون
کلاسای 8 صبح هم فقط برای اینه که یه لحظه بیدار بشی دور و برتو نگاه کنی بعد دوباره بگیری بخوابی ...![]()
کلاسای 8 صبح هم فقط برای اینه که یه لحظه بیدار بشی دور و برتو نگاه کنی بعد دوباره بگیری بخوابی ...
من که خونه ایم همه ی کلاسام از 11 به بعد ور میدارم.!!
کلا خوابگاهی ها اکثرشون خرخونن.. بچه های ما که اینطورین.!!
![]()
ایول . بچه های دانشگا سمنان همه جا هسن مث کهچه کرده !
درس تو خوابگاه !!!!!!؟؟؟؟؟من که خونه ایم همه ی کلاسام از 11 به بعد ور میدارم.!!
کلا خوابگاهی ها اکثرشون خرخونن.. بچه های ما که اینطورین.!!
![]()
واسه ما به جز 2 3 نفر تو گروهمون که معدلشون 16 هستش بقیه یا مشروط یا اب مرز هستن , ولی 90% شبانه هامون که همشون هم تو خونشون هستن معدلا بالای 16 17(بچه هامون بهشون آلرژی پیدا کردن
)
سلامایول . بچه های دانشگا سمنان همه جا هسن مث کهچه کرده !
کجاشو دیدی ... اونجا فقط واسه دست گرمیه ...![]()
آره دیگه یه 2 ماه دیگه خودمم جزشون میشم![]()
کسی هست دانشگاه علاالدوله سمنانی تو گرمسار درس بخونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)