تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 51

نام تاپيک: پراید 141

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

خوب شما می گی هیچ فرقی با هم نمی کنن ولی وقتی یه اتوموبیل رو با قطعات بی کیفیت و فاقد استاندارد موناژ می کنن کیفیت میاد پایان.
    شما نظر شخصیتی رو می دی الکی که نمیان بگین یه خودرو بی کیفیتی مشکلاتی داره که میان اشکال می گیرن وقتی کارشناس کنترل می کنن و نظر کلی میدن ، شما هم نظر شخصیتی رو می دی و کیفیتی که از ماشین دیدی
    اگه منظورت منه
    که باید بگم هیچکی بهتر از خود صاحب ماشینی که خودش سواد فنی بالا و تجربه ی چند مدل دیگه رو هم داره نمیتونه نظر کارشناسی بده
    اون کارشناسی که شما داری ازش حرف میزنی و ظرف 5 دقیقه یه تست مختصر میکنه و 40 نمره منفی میده بهتره مدرک کارشناسیشو بذاره لب کوزه آب بخوره باهاش
    البته در اینکه تولیدات داخلی اکثراً مشکل کیفی دارن هیچ شکی نیستش
    حرف رو یه مسآله ی دیگستش

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اگه منظورت منه
    که باید بگم هیچکی بهتر از خود صاحب ماشینی که خودش سواد فنی بالا و تجربه ی چند مدل دیگه رو هم داره نمیتونه نظر کارشناسی بده
    اون کارشناسی که شما داری ازش حرف میزنی و ظرف 5 دقیقه یه تست مختصر میکنه و 40 نمره منفی میده بهتره مدرک کارشناسیشو بذاره لب کوزه آب بخوره باهاش
    البته در اینکه تولیدات داخلی اکثراً مشکل کیفی دارن هیچ شکی نیستش
    حرف رو یه مسآله ی دیگستش
    واقعا همین طوره!
    منم چند وقته همینارو میگم اما بعضیا جدول رتبه بندی رو گرفتن دستشون و غافل از انکه این امار اصلا درست نیست!

آخر فروم باز AmiRreZA_RAcEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

میگم ایراداتی که میگیری را بنویس تا ببینیم از ایرادات صبا سرتره یا کمتره
    نمیشه که هی بگیم و تکرار کنیم که بدنه ی فلان مدل ایراد داره خیلی مایه بذاریم بگیم چون فلان منبع گفته یا فلان سایت نوشته
    باید با مدرک باشه
    منکه ایراد خاصی در طراحی بدنه ی این ندیدم
    در واقع تنها کاری که سایپا در 141 کرده اینه که ارتفاع صندوق عقب صبا را آورده بالا در نتیجه صندوق بار و پنجره شیب ملایمتری با هم پیدا کرده و یکپارچه شده و فرم ناچ بک ایجاد شده و کمک شایانی در آیرودینامیک شدن پراید هم کرده.بعبارتی به فرم قطره ی آب که نهایت آیرودینامیک را داره نزدیک شده
    حالا این تغییر مختصر در طراحی عقب رو هی نباید به کل بدنه تعمیم بدیم و هی ازش ایراد بتراشیم که!!!
    یه عده چون از شکل چراغهای چند رنگ عقب خوششون نمیاد یا چون قاب متحرک پشت سر سرنشینان عقب گاهی تو دست اندازها صدا میکنه ربطش دادن به ایراد طراحی بدنه!!!!!!!!
    حلل الخالق!
    ببینید دوست عزیز
    کلا طرحهای سایپا به هیچ دردی نمیخوره و نشون داده شده فقط برای خرج هزینه و از روی بیکاری و با بی حوصلگی فراوان این طرحها رو دادن
    حالا اینی که شما اومدی داری دفاع میکنی مثل پدری میمونه که بچش یه عیبی داره ولی پدرش میخواد مخفی کنه ، حالا چون شما 141 داری که دلیل نمیشه بیای بگی هیچ عیبی نداره و مثل همون صباست
    وقتی حتی یه برف پاک کن عقب براش نذاشتن آشکاره طراحی از روی اجبار بوده
    دید ضعیف عقب هم از عیبهاشه
    من خودم چند بار فقط به عنوان تاکسی سوار 141 شدم ، کاری به سر و صداش ندارم اما به نظرم طراحی داشبوردش خیلی ضعیفه ، فقط درهاش قشنگتر شدن
    ولی نکته جالب در صحبت های شما این بود که گفتی 141 آیرودینامیکتر از پرایده ! شما یه سر برو سایپا بزن ببین اصلا چیزی از آیرودینامیک بودن ماشین سرشون میشه که بتونن با تغییر طرح یه ماشین رو بهتر از مدل قبلی بکنن !؟؟!

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

کلا طرحهای سایپا به هیچ دردی نمیخوره و نشون داده شده فقط برای خرج هزینه و از روی بیکاری و با بی حوصلگی فراوان این طرحها رو دادن
    اينو قبول مي كنم ولي توجه كنيد كه طرح اصلي فكر مي كنم بوسيله يك شركت طراحي فرانسوي كشيده شده و بعد در سايپا خيلي بد اجرا شده

حالا اینی که شما اومدی داری دفاع میکنی مثل پدری میمونه که بچش یه عیبی داره ولی پدرش میخواد مخفی کنه ، حالا چون شما 141 داری که دلیل نمیشه بیای بگی هیچ عیبی نداره و مثل همون صباست
    ببينيد كسي منكر ايرادات 141 نشده ولي اينكه مثلا يكي بياد بگه كه صبا مشكلي نداره ولي 141 گيربكس و ديفرانسيل و ... كلا ايراد داره خوب اين حرفش يا از روي بيسوادي هست يا غرض . چون شالوده هر دو ماشين از اساس يكي هستن.

وقتی حتی یه برف پاک کن عقب براش نذاشتن آشکاره طراحی از روی اجبار بوده
    اينم تا حدودي قبول دارم چون خودم كه داشتم زير بارون مشكلي باهاش نداشتم ولي وقتي برف مي باريد وخصوصا سنگين بخاطر زاويه خاص شيشه عقب يكم اذيت ميشدم

ولی نکته جالب در صحبت های شما این بود که گفتی 141 آیرودینامیکتر از پرایده ! شما یه سر برو سایپا بزن ببین اصلا چیزی از آیرودینامیک بودن ماشین سرشون میشه که بتونن با تغییر طرح یه ماشین رو بهتر از مدل قبلی بکنن !؟؟!
    بله 141 بخاطر طراحي قسمت عقب كمي از صبا آيروديناميك تر هست و بخاطر همين مساله هم در جاده مصرفش بعد از MVM به عنوان دومين خودرو كم مصرف هست
    قبلا هم گفتم كه طراحي اصلي اين مدل را يك شركت فرانسوي انجام داده.البته شركت چندان معتبري هم نيست و من هم مستدلات دقيقي از اين شركت در حال حاضر ندارم ولي همين طرح نصفه و نيمه در سايپا اصلا خوب اجرا نشد(متاسفانه)

5. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

مثل اینکه خودم تو چند صفحه قبل یک چند مورد از ایرادات مهم طراحی داخلی 141 که هیچکس حتی اشاره ای هم نکرده بود نوشته بودم!!! بعد من شدم مدافع سایپا؟؟!!
    عزیزدل همچین راجع به دیگران نظر میدی اونم منی که تا حالا 5 ماشین عوض کردم که انگار این ماشینو بزور بمن دادن و حالا باید براش به به چه چه کنم! نه جانم در اشتباهی
    حرف سر اینه که بعضی بهانه ها و ایرادات بقولی بنی اسراییلی اند و از لحاظ فنی بی اهمیت و یا کم اهمیت تلقی میشن و داریم میبیینم همش روی اون داره تآکید میشه!!! مثل اینکه چپ و راست بیجهت به ایراد در طراحی بدنه اشاره میکنید!!
    شما دید کم عقب رو میگی و نداشتن برف پاک کن در عقب.اینا رو خودم هم میدونم و قابل پذیرشه ولی ایراد در طراحی بدنه رو مطلقاً رد میکنم.ضمناً مگه تنها 141 هستش که دید کم در عقب داره؟؟ خیلی از خودروهایی که هر روز در نشریه های تخصصی تست فنی میشن و حتی قیمتهای چند صد هزار دلاری دارند بخاطر زاویه ی کم شیشه عقب با افق دچار مشکل کوری دید عقب هستند! نمیشه که همه چی با هم یجا جمع شه که!
    ضمناً طراحی داشبورد مدلهای جدید 141 کاملاً با مدلهای قدیمش فرق اساسی داره و بسیار جدیدتر و جذابتر و ارگونومیک تره.طوریکه آدم حس میکنه سوار یک ماشین دیگه ای غیر از پراید شده.حتی جنس موادی استفاده شده برای ساخت داشبورد خیلی مرغوبتره و مثل داشبوردهای قدیمی و صبا از نوع مواد پلاستیک درجه 2-3 و خشک نیست که داخل دست اندازها صدا کنه و ترک برداره
    یا مثلاً رادیو پخشCD-USB داری که در 141 ها داره نصب میشه از هر نظر عالی و حتی در یک مورد بی نظیره! حتی بهترین مدلهای پایونیر هم تو بازار دارای موج کوتاه SW نیستند و این برای امثال من که به رادیوهای خارجی زیاد گوش میدن خیلی فاکتور مثبتیه
    البته بنظر من فاکتورهای مثبت در 141 که اینجا ذکرش نشده بمراتب بیشتر از نکات منفیشه و اگه بازم میگی نظرم تعصبیه منم میگم نظرات شما مغرضانه و عاری از واقعیته
    بهتره بحث رو عوض کنیم زیادی به حاشیه رفته....
    Last edited by Penryn; 01-08-2010 at 08:47.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

اقا اصلا هر چی شما می گید 141 بدرد نمی خوره
    صبا شاخه عالیه بنزه بوگاتیه فراریه اصلا خیلی خوبه

خدا وکیلی داره در مورد 141 کم لطفی میشه هی مگه 141 صدا میده من موندم چرا مال من صدا نمی ده و هزار ایراد الکی دیگه عزیزان تا هردوشون رو امتحان نکنید نمی تونید در موردش نظر بدید که اره چون فلان سایت گفته بدترین ماشینه اینم بدرد نمی خوره

امتحان کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟[COLOR="Silver"]

8. 2 کاربر از marvel_malayer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه AIRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

در تست خودرو میان سخترین تست رو روش آزمایش می کنن وبعد ارزیابی می کنن این جوری که میگین نیست بیان یه تست مختصر بگیرین و نکته ی دیگه اینکه صاحب ماشین هر جور که با ماشینش رفتار کنه همون جور جواب می بینه مثل اینکه باهاش سریع رانندگی کنه سریع بعد از روشن کردنش حرکت کنه و.. . و یا شاید یکی با ملایمت باهاش رفتار کنه و هیچ مشکلی پیش نیاد
    مثلا ماشین x تو سرعت 120 کیلومتر منفجر می شه ولی یکی با همون ماشین تا100 میره ومشکلی براش پیش نمیاد !

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

در تست خودرو میان سخترین تست رو روش آزمایش می کنن وبعد ارزیابی می کنن این جوری که میگین نیست بیان یه تست مختصر بگیرین
    اینجا ایرانه یعنی کشوری که / همه چیزش الکی تست میشه

فکر کردی که اون سایتی که گفته 141 بدترین ماشینه سخت ترین تست ها رو انجام داده یا اصلا خود شما این ماشین رو به سخترین روش تست کردین ؟ و بقیه دوستان ؟؟؟؟
    Last edited by marvel_malayer; 01-08-2010 at 15:20.

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

راستش من 141 نداشتم و پشتش هم تا حالا ننشستم. ولی یکی از فامیلامون داره و چند باری سوارش شدم.
    اولا که از نظر موتور و شتاب انگار خیلی هاره. خیلی شتابش بالاتره! جالبه که اصلا هم دستکاریش نکرده.
    همین چند وقت پیش بود کولرش رو گذاشته بود رو دور 3 بعدش پشت چراغ قرمز با یه پراید هاچ بک کل کلش شد قشنگ اونو گرفت. تازه اون یکی کولرش خاموش بود.

در مورد سر و صدا هم فقط تو دست اندازا یه صدای کمی از قسمت عقب میومد. مثل صدای قابلمه بود.
    داشبوردش هم انصافا خیلی خیلی خوشگل تر از پرایدهای معمولیه.
    خلاصه به نظر خیلی بی دردسر و قدرتمند میاد. ولی بازم بگم من تا حالا خودم پشتش ننشستم که بگم دیدش چجوره و آمپرها رو نمیشه دید و از این حرفا.
    ولی من خودم هم تعجب کردم وقتی دیدم اینطوریه و همیشه آخر جدول رده بندی کیفی میذارنش.

اگه نباشه جاش خالی می مونه AIRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

اینجا ایرانه یعنی کشوری که / همه چیزش الکی تست میشه

فکر کردی که اون سایتی که گفته 141 بدترین ماشینه سخت ترین تست ها رو انجام داده یا اصلا خود شما این ماشین رو به سخترین روش تست کردین ؟ و بقیه دوستان ؟؟؟؟
    من خبر رو تو سایت نخوندم ولی داخل یکی از مجلات خوردرو خوندم
    (با این حرفتون موافقم ایرانی یعنی : همه چیز .......)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •