تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: قهرمان جام جهانی 2010 را چه تیمی پیش بینی میکنید؟

راي دهنده
220. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • اسپانیا

127 57.73%
  • هلند

93 42.27%
صفحه 5 از 43 اولاول 12345678915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 430

نام تاپيک: فینال جام جهانی 2010 | اسپانیا - هلند

داره خودمونی میشه xmehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

چند سالته؟ تیم اسپانیا فقط 2 ساله اسمش درومده مطمئن باش 2 سال دیگه هم با رفتن اینستا و ژاوی اسمی ازش نمیمونه. فکر کنم پدرو جایکزین خوبی برای اینا باشه!
    در مورد سوخته هم بگم میگن. چیــــــــــــــز هر که را به کیش خود پندارد!
    البته برد های یک هیچ یعنی خیلی زیبا بازی می کنه مثل مورینیو

عزیزم من 29 سال سن دارم وقتی 9 سالم بود تیم داغون المان قهرمان جهان شد در صورتی که حق مسلم ایتالیا بود فکر نکنم شما سنت جوری باشه که قهرمانی المان دیده باشی ولی همین الان طرفدارهای اسپانیا دارن هر جامی که شما ندیدیو میبینن

شما هم بهتره دلت به فکر ارزوهات و افتخارهای گذشته تیمت که برات تعریف کردن خوش باشه

ولی خوشبختانه الان عصر تیم ماست و راحت جام هارا میبریم و با چشممون میبینیم

ایشالا شما هم بالاخره یک جام ببینی تو دست تیمتت و ارزو به دل نمونی
    موفق باشی

2. 4 کاربر از xmehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این واضحه که اسپانیا قشنگتر بازی کرده.
    هلند بازی با اروگوئه و برزیل اون چنان خوب نبود.

4. این کاربر از Vahid_1990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

خیلی جالبه که بعضی ها میگن اسپانیا خوب بازی نمی کنه )))))
    من موندم بازی خوب رو به چی می دونن اون افراد؟
    به گل زدن زیاد؟
    به گل نخوردن؟
    به حمله؟
    به پاس کاری؟

اسپانیا واقعا سبک فوق العاده ی داره. پاسکاری های سریع و بازی شناور و ترکیبی.

حالا مثلا آلمان دیشب خوب بازی کرد؟ 11 تائی داشتن دفاع می کردن. اونم دفاع لایه ای توی خط های شکسته. خوب اسپانیا دیگه چیکار کنه وقتی اینطوری جلوش دفاع میکنن؟
    آلمان هم که می گن قشنگ بازی می کنه منقبول ندارم چون همش توی مرده خوری گل میزنه. همین آلمان به 3 تا تیم استخون دار ازنظر تاکتیک تیمی و دفاعی خورد دیدید چطوری موند توش؟ (صربستان، غنا، اسپانیا)
    از اون طرف با این طرز دفاع 11 نفره آلمان، اسپانیا با بازی ترکیبی و پاسکاری های قشنگ و مرتب آرایش تیمی آلمان رو به هم میزد.

دقیقه ی 55 بازی تعداد پاس های اسپانیا 492 تا بود ولی آلمان 320 تا. 85% پاسهای اسپانیا درست بود و آلمان کمتر از 70% پاس هاش صحیح بود. از نظر تصاحب توپ هم 60-40 به نفع اسپانیا بود. شوت ها در آخر فکر کنم 15-4 بود. موقعیت گل زنی اسپانیا هم که بیشتر بود.

حالا من نمی دونم دیگه معیار بازی خوب رو بعضی از اساتید چی می دونن؟

تازه من بازی هلند رو دوست دارم ولی جلوی برزیل چطوری برد؟ گل اول که ملو اشتباه کرد. گل دوم هم که کاملا شانسی توپ رسید رو سر اسنایدر. ملو هم که اخراج شد و برزیل 10 نفره شد.

پس نتیجه ی اخلاقی ای که می گیریم چیه؟

Viva Spain
    Last edited by shayan999; 08-07-2010 at 12:23.

6. 5 کاربر از shayan999 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ?¿؟

پيش فرض

آقا سلام
    اولین پستم توی انجمن جام جهانی دارم میدم
    یه سوال داشتم نخندید فقط
    فینال کیه؟

پروفشنال david68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Plaza de Cibeles

پيش فرض

اونایی که میگن اسپانیا با رفتن ژاوی و اینیستا افت میکنه کاملا اشتباه میکنن بعضی ها ممکنه فقط نتاج بازیهای تیم اصلی رو دنبال کنن ولی من یه اسپانیش فن واقعی هستم و بازیهای تیمهای جوانان رو هم دنبال میکنم اسپانیا در همه رشته ها خوب عمل کرده از تنیس بگیر تا فوتسال و و بسکتبال کار به جایی رسیده که حتی در تیم لیکرز هم یه اسپانیایی به صورت فیکس بازی میکنه . من حتی از موفقیت تیمهایی مثل اتلتیکو و سویا و ... در لیگ اروپا خوشحال میشم .

در مورد ژاوی و اینیستا : همونطور که میدونید ژاوی در این 2-3 ساله اخیر پیشرفت چشم گیری داشته و قبل از این زیر سایه بازیکنای دیگه بود حتی خودش در یه مصاحبه گفت یه زمانی قصد داشت بارسا رو ترک کنه ولی ترجیح داد بمونه ولی حالا شما حساب کنید فابرگاس با 22-23 سال سن یه رهبر تمام عیار در ارسنال هست پس معلومه که بعد از 2-3 سال به راحتی میتونه جای ژاوی رو در جام جهانی بعدی پر کنه . اینیستا هم همینطور اسپانیا بازیکنای بسیار خوبی مثل پدرو و ناواس و حتی ماتا رو رو نیمکت داره که در این بین اگه بازیکنایی مثل ناواس و ماتا به تیم بزرگتر برن قطعا خیلی پیشرفت خواهند کرد هرچند اینیستا هم خودش جوان هست و چند ساله دیگه میتونه بازی کنه .

در پست دروازه هم همینطور الان اتلتیکو یه دروازه بان خوب و 20 ساله رو کرده که اینده تیم ملی اسپانیا هست هرچند در این پست هم کاسیاس تا جام جهانی بعدی راحت میتونه بازی کنه تنها دو پستی که اسپانیا در اون مشکل داره دفاع کناری و مخصوصا دفاع چپ هست که زیاد در بازیکن سازی در اون پست موفق نبوده با توجه به اینکه با رفتن پویول راموس به مرکز خط دفاعی میاد باید یه دفاع راست و یه دفاع چپ برای جام جهانی بعدی بسازه . در پست هافبک دفاعی هم بوسکتس جوان هست هرچند خاوی مارتینز هم در اینده میتونه ژابی و بوسکتس رو نیمکت نشین کنه چون فکر کنم فقط 20 سال داره . جانشین ویا هم داره در والنسیا ساخته میشه اونم کسی نیست جز پاکو که در تیم زیر 17 ساله ها عالی بوده .

در نهایت اینو بگم که اسپانیا همیشه بازیکنای بسیار خوبی داشته ولی یه چیزی کم داشته که اونم نبود اتحاد بوده مطمئن باشید اگه اتحاد نبود اسپانیا باز هم مثل گذشته به مشکل میخورد ولی خوشبختانه چند سالی هست که این اتحاد برقرار شده .

در مورد فینال هم اصلا قابل پیش بینی نیست تا قبل از این بازی همه میگفتن المان به فینال میره قبل از اون همه رفته بودن سراغ ارژانتین و الان هم که اومدن سراغ اسپانیا .... نباید احساسی برخورد کرد و بازیهای نه چندان درخشان اسپانیا در مراحل قبلی رو از یاد برد هلند هم تیم کمی نیست و بزریل رو شکست داده و کلا از نظر میانگین سنی و بازیکن اسم و رسم دار از المان سرتر هست مربی خوبی هم داره .

9. 4 کاربر از david68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اگه اسپانیا بخواد بازی دیشب مقابل آلمان رو مقابل هلند تکرار کنه من یکی که tv رو آف میکنم

یه فینال یه طرفه که نه این تیم (بخونید اسپانیا ) گل میزنه نه میزاره اون تیم (بخونید هلند ) یه کاری تو زمین بکنه آخرش هم سر یه ضربه ایستگاهی به گل میرسه و تمام

در ضمن اونایی که معتقدند اسپانیا زیبا بازی میکنه اسپانیا تا اینجایه جام فقط 7 گل زده درصورتی که هلند تا اینجا 12 گل زده و تمام بازیاشم برده

سبک بازی اسپانیا=سبک مورینیو

شما اصلا فوتبال میبینی

واقعا جملات زیبای و خنده داری میبینیم :ی

بابا دیگه عالم ادم میدونند زیباترین فوتبال دنیا را اسپانیا داره سبک مورینیو دیروز المان بازی کرد که دفاع و ضد حمله

کلا طرف هیچی از فوتبال نمیدونه اظهار نظر هم میکنه ایشالا تو فینال که لولتون کردن بچه ها فوتبال زیبا را درک میکنی

11. 4 کاربر از xmehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

داداش يه چيزي بگو بگنجه
    بابا شما چي از فوتبال ميدوني مياي اين نظرات كارشناسانه ميدي

ولشون کن اینا از این دوستانین که تا حالا فوتبال ندیدن فقط نتیجه تو روزنامه میخونند

13. این کاربر از xmehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

آقا سلام
    اولین پستم توی انجمن جام جهانی دارم میدم
    یه سوال داشتم نخندید فقط
    فینال کیه؟
    بازی فینال یک شنبه شب ساعت 11
    و بازی رده بندی شنبه شب ساعت 11

15. این کاربر از shayan999 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال djmilad_mrb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

زیبا بازی کردن مسلما به تعداد گل نیست ! اسپانیا دیشب یه گل زد چندین تا رو نزد !!
    پس خوبه شد یه چیز جدید از شما یاد گرفتیم پس زین پس بازیایه صفر صفر جز زیباترین بازیایه جام قرار میگیرن

در ضمن اون چند موقعیتم که شما مگی رویه ضد حمله بود

درنهایت من اصلا قبول ندارم که تمام تیما مقابل اسپانیا دفاع کردن مثال نقض اشم بازیه شیلی اسپانیا

خلاصه این سبک بازی بیشتر نتیجه گراست تا فوتبال زیبا

17. این کاربر از djmilad_mrb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه abc2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

پس خوبه شد یه چیز جدید از شما یاد گرفتیم پس زین پس بازیایه صفر صفر جز زیباترین بازیایه جام قرار میگیرن

در ضمن اون چند موقعیتم که شما مگی رویه ضد حمله بود

درنهایت من اصلا قبول ندارم که تمام تیما مقابل اسپانیا دفاع کردن مثال نقض اشم بازیه شیلی اسپانیا

خلاصه این سبک بازی بیشتر نتیجه گراست تا فوتبال زیبا
    شیلی نبود پاراگوئه بود . به نظر من پاراگوئه خیلی خوب بازی کرد تو اون بازی ولی اسپانیا نتونست اون بازی ای که جلو آلمان کرد جلو پاراگوئه بکنه . جلوی مام هم از این خبرا نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •