تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 52

نام تاپيک: ««« دلايل حذف بزرگان آمريكاي جنوبي»»» «برزيل آرژانتين» :::فقط پست فني و فوتبالي:::

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirarsalaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دليل حذف برزيل خط حمله ضعيفش بود .

اين مربي بزرگ بهترين بازيكن هاي ممكن رو دعوت كرده بود به تيمش ولي مهاجماي اصلي تيم (‌ لوسيو و گيلبرتو سيلوا ) اصلا نتونستن گل بزنن ! دليلي حذف برزيل فقط و فقط بازيكناش بودن .

البته نبايد از خوبي هاي پرتغال گذشت كه به شايستگي برزيل رو حذف كرد
    آره عمو جون بی خیال شو ، شما همون کره شمالی رو بچسب

2. 2 کاربر از amirarsalaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

كلا تيم هاي مختلف در دنيا از مشكلات مختلف بهره ميبرن ولي آژانتين دفاعش خيلي ضعيف بود و مدافعان اصليش ( آگرو و ميليتو ) رو هم كه بازي نميداد مارادونا ! هرچند كه هيگواين و هاينزه خوب گل ميزدن ولي ضعف ليونل مسي هم باعث شد كه ديگه دفاع آرژانتين كلا تعطيل بشه !

ولي مشكل برزيل به نظر من بيشتر مربيش بو تا بازيكناش ؛ فرگوسن اگه رونالدينهو رو دعوت كرده بود هيچ وقت خط دفاعش به اين ضعيفي نميشد !
    برزيل جلوي هلند از دفاع كم آورد و نتونست از گل هايي كه زده بود حفاظت كنه
    ایو دیگه شوخی می کنی ؟
    از کی تا حالا میلیتو مدافع اصلی شده ؟

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

برزیل که فک کنم به مربی و مخصوصا روحیه ضعیف در بازی اخر باخت

ارژانتین هم به بازیکنانی باخت که ادعاهای انان حتی از مارادونا هم فراتر می رفت

اینکه یه نیمه کامل حمله کنی ولی گلی نزنی تقصیر مربی هست یا مهاجم

داره خودمونی میشه Cyber-Dude's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

به نظر من در اینکه ورون باید بازی میکرد یا یکی مثله کامبیاسو دونده خیلی بدرد بازیایی مثل بازی با آلمان میخورد یا ساموئل از بوردیسو بهتر بود و... شکی نیست ولی اشتباه اصلی رو فدراسیون فوتبال آرژانتین انجام داد که مارادونای کم تجربه توی مربیگری رو نزدیک جام جهانی یه همچین مسئولیت بزرگیو سپرد. در حالیکه توی همین جام 3تا مربی آرژانتینی موفق داشتیم(از جمله مربی اروگوئه)
    کل فوتبال دنیا به مارادونا مدیونه ولی توی مربیگری ...

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خب مثل اينكه اكثر دوستان مربيان رو دليل اول حذف اين دوتيم ميدونن
    البته كاملا طبيعيه
    من هميشه معتقدم كه شروع مربيگري نبايد از تيم ملي باشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

فقط تبانی علت حذف تیمهای آمریکای جنوبی بود فیفا نمی تونست دست رو دست بگذاره تا اروپاییها به نیمه نهایی نرسند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

آرژانتین به نظرم مقصر اصلی مارادونا بود...از چند جهت.

اول اینکه تو دعوت کردنهاش بد عمل کرد...واقعا این اوتامندی یا گوتیرز از خاویر زانتی با تجربه و با طراوت بهتر بودن؟

یا دعوت نکردن از کامبیاسو...

آرژانتین از نظر مهره های هافبک و تهاجمی عالی بود ولی خوب برنامه که نباشه میشه این که مسی باید وسط زمین دنبال توپ جمع کردن باشه.

در مورد برزیل هم بازم در درجه اول دونگا....بخاطر اینکه خیلی عصبی برخورد می کرد و این رو ناخواسته به بازیکنا هم انتقال می داد...تو بازی با هلند حتی موقعی که جلو بودن خیلی عصبی برخورد می کردن...من اینو از رو غرور نمی دونم...واقعا عصبی بودن...نتیجشم اون خطای وحشیانه ملو بود که دیدین چی شد...

بعدشم از نظر روحی واقعا تیم شکننده بود...بعد از خوردن گل مساوی طوری خودشونو باختن که انگار 3 تا گل عقبن.درسته داور هم در کل ضعیف بود و رو اعصاب بیننده هم رفته بود چه برسه به بازیکنها...ولی از بازیکنهای بزرگ انتظار هم بالاست.

در کل به نظرم بیشتر نداشتن روحیه جنگندگی و تمرکزی که در تیمی مثل آلمان مشاهده میشه تاثیر گذار بود.میشه تا حدودی هم نبود بازیکنی مثل رونالدینیو رو دخیل دونست.

9. 2 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

برزیل باخت به جوانیش تیم جدیدی بود منم معتقدم که روحیه شکننده ای داشتن نیمه اول بازی هلند عالی بودند به نظرم از لحاظ تاکتیکی هم انچنان مشکلی نداشتن حداقل متوسط به بالا بودن کلا من چندان ایرادی به عنوان بیننده بازیهای برزیل ندیدم به جز نیمه دوم بازی هلند که نمی دونم چطور شد!
    ارژانتین باخت به ادعای تو خالیش و صد البته بازیکنای نه چندان کارامدش!البته در مقابل تیم بزرگی چون المان فقط اسمها خوب بودن البته شاید درست به کار گرفته نشدن البته هیگواین خوب بود ولی مسی نه زیاد ندیدم بازیشونو ولی با نام ارژانتین اومده بودن دلیلی هم نداره بازیکن بزرگ مربی بزرگی باشه.

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

برزیل باخت به جوانیش تیم جدیدی بود منم معتقدم که روحیه شکننده ای داشتن نیمه اول بازی هلند عالی بودند به نظرم از لحاظ تاکتیکی هم انچنان مشکلی نداشتن حداقل متوسط به بالا بودن کلا من چندان ایرادی به عنوان بیننده بازیهای برزیل ندیدم به جز نیمه دوم بازی هلند که نمی دونم چطور شد!
    ارژانتین باخت به ادعای تو خالیش و صد البته بازیکنای نه چندان کارامدش!البته در مقابل تیم بزرگی چون المان فقط اسمها خوب بودن البته شاید درست به کار گرفته نشدن البته هیگواین خوب بود ولی مسی نه زیاد ندیدم بازیشونو ولی با نام ارژانتین اومده بودن دلیلی هم نداره بازیکن بزرگ مربی بزرگی باشه.
    البته من فكر ميكنم نه برزيل آنچنان جوان بود
    و نه ادعاي آرژانتين توخالي

پروفشنال majid_potter7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    یه کم مونده بفهمم کجام...!

پيش فرض

در مورد آرژانتین : فقدان مربی کاردان

دلیل حذف برزیل هم تیم پرقدرت و بدون نقص هلند
    هلندم تیمه خیلی خوبیه...ولی اگه یه نگاه به دفاع همین تیم بنداریم ،ضعف های شدیدی داره که هلندو به زانو در میاره..همونطور که گاس هیدینگ این ضعفا رو شناخت..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •