من تو شیراز از پاساژ صدف میگیرم.هز چی بگی پیدا میشه و با قیمت ارزون.
من تو شیراز از پاساژ صدف میگیرم.هز چی بگی پیدا میشه و با قیمت ارزون.
من لواسون از ونوس برای پی سی میگیرم و برای وی هم از لباف تو میدون توپ خونه
توی اینترنت dvdbazi.com خیلی خوبه ، فقط یک بدی داره اونم این که جستجو نداره ، کسی میدونه جستجوش کجاست؟ یا اب گوگل کسی کاستوم سرچ ساخته؟
واسه 360 از nextgen می گیرم
واقعا هم راضی ام
دوستان برای بازی ps2 هم اگه سایت(یا شخص) معتبر میشناسید معرفی کنید...اینجا نشد توی پ.خ!![]()
میخوایم بازیها کامل و دستکاری نشده باشن..
من فقط از اینتر نت میگیرم
از همه ی دوستان به خاطر همکاریشون ممنونم! امیدوارم دوستان استفاده برده باشن!
حقیقتا نمیدونم چرا این تاپیک منتقل شد؟
چون از مدیران که پرسیدم گفتن توی بخش بازی های کامپیوتری بزن!
البته امیدوارم دوستان این جا هم استفاده ببرن!
شما برو فلکه شهدا خ مدرس بغل چایخونه شکیب شرکت میتیدن گروپ پی سی حلقه ای 1000 میده.
از بچه های با حال فروم میخوام چند تا سایت مطمئن دانلود بدن ممنون میشم.اینترنت رایگان حیفه بازی دانلود نکنم.
من خودم تو شاهین شهرم و بازیا رو از کلوپ سینا میگیرم که تو بازارچه بنیاده و تفاوت قیمت فاحشی با بقیه جاها داره
ولی برای اصفهانیها هم دو تا پیشنهاد دارم.
1- اگر بازیهای پی سی و یا اکس باکس رو صرفا به روز میخواین همونطور که در بالا گفتم فروشگاه میتیدن گروپ البته محوریت این فروشگاه بازیهای پی سی است که حلقه ای 1000 هست. بازیهای اکس باکس هم حلقه ای 2000 تومنه.
2- اگه بازیا رو هم به صورت آرشیوی هم به صورت به روز میخواین فروشگاه سرزمین رایانه تو خیابون توحید میانی بهترین وشاید تنها گزینه است.محوریت این فروشگاه روی بازیهای کنسولهاست و البته فروش کنسولها ولی بازیهای پی سی هم داره.
این دو فروشگاه اصلی ترین فروشگاه های گیم در اصفهان هستند و با وجود رقابت با هم دوستی هم دارن البته من اینو از حرفهای فروشنده میتیدن گرفتم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)