تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 9 اولاول 123456789 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 87

نام تاپيک: سرعت اتصالم 921 هست!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

اخرین ورژن پی سی سوئیت رو بگیری نصب میشه مگر اینکه ویندوزت 64 بیت لامصب باشه که همین الان کلی برای من باعث زحمت شده!
    ضررش اینه که هیچی چیپست بلوتوث روی گوشی و لپتاپت رو به تدریج از بین میبره ...ماوس که نیست 24 ساعته وصل باشه حجم وسیعی از اطلاعات رو رد و بدل میکنه و به نظرم نکنی بهتره
    در ضمن اگر میبینی که هندرفری بلوتوث رو 24 ساعته روشن میزارند و.... اونها فقط حجم کمی از صدا رو دریفات و ارسال میکنند ت ازه بعد از کار هم داغ میکنند.
    خوب باید عاقلانه فکر کنی اقیانوس عزیز.
    بعهتره به سایت سازنده بری و درایور گوشی تو از اونجا بگیری گوشیت چیه ؟

آخر فروم باز oghyanoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

گوشیم sony ericsson p990i.
    ویندوزم 64 بیتی هست! حالا چه کنم؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

Nagofti che konam!?

---------- Post added at 01:00 AM ---------- Previous post was at 12:55 AM ----------

Salam. Nagofti che konam!?

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

گوشیم sony ericsson p990i.
    ویندوزم 64 بیتی هست! حالا چه کنم؟؟
    Nagofti che konam!?

---------- Post added at 01:00 AM ---------- Previous post was at 12:55 AM ----------

Salam. Nagofti che konam!?
    اولا فونتتو فارسی کن
    دوما ویندوز 64 بیتی همین مشکلات رو هم داره منم مثل شما درایور 64 بیتی برای موبایلم گیر نیاوردم و مجبور شدم دو ویندوزه باشم
    شما هم باید دو ویندوزه کنی
    البته اگر نیازی به رم بیشتر و سرعت بیشتر نداری همون ویندوز 7 نسخه 32 بیتی بهترین گزینه است
    ولی خوب کار هرکسی فرق میکنه اگر نیاز به سرعت بیشتر از سیستم داری پس مجبوری 2 ویندوزه باشی
    وگرنه میتونی یه کار کنی و بین گوشی و سیستمت یه شبکه وایرلس بزاری فکر کنم گوشیتون وای فای داشته باشه ؟
    ببین میتونی یک شبکه درست کنی که بتونی از کانکشن داخل گوشی استفاده کنی ؟
    اگر نه پس برو با بلوتوث کار کن ولی مواظب باش زیاد از بلوتوث کارن کشی چون شدیدا حساسه و بچه ها گفتند که 3-4 تا از این مدلهای ناخنی رو داغون کردند مواظب دستگاهت باش.

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

Doostan forum.p30world vase man filter shode!!!!

---------- Post added at 10:20 AM ---------- Previous post was at 10:17 AM ----------

Doostan forum.p30world vase man filter shode!!!!!!?

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

دوست عزیز
    از پسوند دات کام استفاده نکن به جایش
    p30world.net
    رو استفاده کن.
    ظاهرا دومین دات کام از دست رفته

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

king عزیز مشکل من حل نشد! اخرین ورژن پی سی سوئیت رو گرفتم اما باز خم گوشیم به لپ تاپم کانکت نمیشه! فقط میتونم با بلوتوث وصل شم که تو میگی خطرناکه!!! در ضمن cpu من core i5 هست که نمیشه xp ریخت!! ویندوز 7 32بیتی بریزم؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

king_designer کجایی؟ کمک کن!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

پس بگو دردش چیه ویندوزت 64 بیتیه ؟
    درایور برای ویندوز 64 بیتی نیست !!!! برای 32 بیتی هست
    منم الان فکر میکنی چه جوری وصل میشم 2 تا ویندوز دارم ! یکی ویندوز ایکس پی 32 بیتی روی درایو D و یک ویندوز 7 نسخه 64 بیتی که روی درایور C نصب کردم و هر وقت روشن میکنم مستقیم میاد روی 7

هروقت هم که شب میشه و اینترنت شبانه راه میفته که میرم توی درایو D و خلاصه کانکت میکنه
    اون 64 بیتیه است که گند زده به سیستمت.
    توصیه من اینه که اگر شما استفاده ای از سیستم 64 بیتی ندارین و مثل من لنگ کار با فتوشاپ 64 بیت و نرم افزارهای تخصصی نیستید بهتره که با همون 32 بیت کار کنین چون مثلا برای اجرای مرورگر فایر فاکس مگه چقدر حجم رم کم میشه ؟ فکر میکنی چقدر ؟ یا برای اجرای فیلم؟

کلیه کاربرانی که کارهای ساده و سبک مثل افیس و از این چیزا دارند اصلا لزومی نداره تا اطلاع ثانوی 64 بیتی نصب کنند.
    من کل سایتها رو گشتم ولی فایده ای نداشت و فقط یه درایور برای ویندوز ویستا نسخه 64 بیتی ساخته شده بود که گوشی رو تشخیص میداد ولی وصل نمیشد یعنی مینوشت سامسونگ مودم !!! توی دیوایس منیجر کاملا به عنوان مودم شناخته شده بود و الی ارتباط برقرار نمیشد
    این درایور هم دست ساز بود و یه بابایی ساخته بود
    شرکت سامسونگ هم که توی فرومهاش به روی گل مبارک نمیاره و میگه ما فقط برای 32 بیتی ها درایور میسازیم چون هنوز 64 بیتی فراگیر نشده دلیلی نمیبینیم که بخوایم درایور تولید کنیم
    البته حق هم داره هزینه تاولید درایور خیلی بالاست
    یه تیم برنامه نیوسی مثل روباتیک میخواد که یه قطعه رو به دستگاه معرفی کنه و کار هر کسی نیست
    برای همین اینها هم زور بهشون داره و همچین ریسکی نمیکنند
    برای همین هم من تصمیم گرفتم فعلا دو ویندوزه باشیم تا قیمت این دانگل ها افت کنه یکی از اونها بگیریم این دانگلهای لامصب با 64 بیتها هم اکثرشون سازگاره .

داداش فقط به پول فکر کن

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من مجموعه king 2010 رو خریدم. توش windows7 32 bit ultimate هست. همون رو بریزم؟ البته profetioneal هم داره!
    اگه گوشی رو با کابل وصل کنم دیگه خطری نداره؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •