با گوشی یک صفحه رو نگاه کن
صفحه رو نبند و بزار همون جوری استند بای بمونه برای یه ساعت
بعدش کلیک کن ببین وصله یا نه
اگه ارور بده مشکل از سرور هستش وگرنه دیگه این مشکل مربوط به سیستم شما میشه.
با گوشی یک صفحه رو نگاه کن
صفحه رو نبند و بزار همون جوری استند بای بمونه برای یه ساعت
بعدش کلیک کن ببین وصله یا نه
اگه ارور بده مشکل از سرور هستش وگرنه دیگه این مشکل مربوط به سیستم شما میشه.
يعني اگه برم روي يه سيستم ديگه امتحانش کنم ممکنه جواب بده ؟
من نگفتم سیستم دیگه
کلا ممکنه اون نرم افزار پی سی سوئیت شما مشکل داشته باشه
شما باد این کاری که میگم بکنی
اول روی خود گوشی کامل پک کن
و مطمئن بشو که روی گوشی قطع نمیشه و ارتباط پایدار می مونه
بعدش تصمیم بگیر
اگر واقعا روی گوشی مشکلی نداشت پس مشکل از سیستمت هست
و دیگه وارد بخش جزییات میشیم تا عیب یابی کامل رو انجام بدیم
ولی من همین مورد رو دقیقا در سیستم ADSL خودم داشتم
میخواید از بچه های تاپیک مخابرات بپرسید ما ده نفر ودیم که تا وبگردی میکردیم ارتباط قطع میشد
یهعنی سایت رو باز میکردیم و میرفتیم مطلب خونیم متاسفانه ارتباط قطع میشد و فهمیدیم که مشکل از DNS هستش
نمیدونم توی سرور این مخابرات لندهور چی گذاشتند که DNS رو فعال کرده روی ایرانسل از این بچه بازیها نداریم
خدای میگم
اگه ایرانسل داری یه بار برو سرویس شبانه رو فعال کن
سه تومن میشه ببین اگه قطع شد
حتی یه نفر هم گزارش قطعی توی تاپیکش نداده
بازم تصمیم گیری با خودتون.
توي گوشي امتحان کردم ... چندين بار هم امتحان کردم ... درست بود ... با کامپيوتر مشکل داره ...
با پي سي سوئيتهاي مختلف امتحان کردم ولي همونطوري مونده ...
به نظرت مشکل از درايورش نيست ؟
آخه درايورش هم آخرين ورژنش هست .... به نظر من يه اختلالي توي ارتباط بين گوشي و کامپيوتر رخ ميده ...
اگه یه سیم کارت دیگه و یک گوشی دیگه دم دستت بود خیلی خوب میشد .
بچه هایی که سامسونگ دارند مشکلی ندارند نمیدونم به خدا چی بگم همچین چیزی توی این خط ما اتفاق نیفتاده فقط 2 بار برای من وصل نیمشد که نگاه کردم دیدم همون ایکن معروف E از روی موبایلم خط خورده
سلام کينگ عزيز
فهميدم مشکل از کجاست ... کابل USB رو به پورت USB پشت کامپيوتر وصل کردم درست شد... مثل اينکه با پورتهاي جلو مشکل داره ...
کلا پورتهاي جلو مطمئن نيستن
يه سوال برام پيش اومد روزهای تعطيل رسمی و پنجشنبه جمعه ها تو بسته 4 هست يا نه ؟
Last edited by alireza20202003; 27-07-2010 at 16:08.
من جواب این مورد رو داده بودم !
نخیر فقط روزای تعطیل 5شنبه و جمعه مگر این که مثل روز مبعث 3 سال پیش خودشون SMS بدهند و بگویند که حالشو ببرین !![]()
اگه ارور بده مشکل از سرور هستش وگرنه دیگه این مشکل مربوط به سیستم شما میشه.کينگ عزيز ، هر دوتامون ميدونستيم که مشکل از سيستم هستش... اما هيچکدوم نميدونستيم که مشکل از کجاي سيستم هستش...توي گوشي امتحان کردم ... چندين بار هم امتحان کردم ... درست بود ... با کامپيوتر مشکل داره ...
بازم ممنون از راهنماييت و حسن توجهت![]()
خواهش
عزیز من که اونجا نیستمفقط بر اساس سعی و خطا میتونم راهنماییت کنم دیگه این جزییات رو خودت باید کشف کنی
مثلا شاید به دهن منم نمیرسید که نباید به پورتهای جلو بزنی و اینم بدون ولتاژ USB در جلوی کیس یه نمه متفاوت هست و باعث سوختن چندتا دوربین خوشگل عکاسی شده که همشون بالای 2-3 میلیون قیمت داشتند .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)