سلام دوستان عزیز، بنده بخاطر رفع ابهام به متقاضیان این خودرو عضو شدم اکثر پست هارو خوندم متاسفانه اکثرا متعصبانه مساله رو بررسی کردند این خودرو حدودا یک ماهی هست زیر پامه 4سیلندر فول آپشن واقعا خودروی خوبیه با 100تا سرعت اسکی زدم با ماشین از پراید بیشتر چسبنده ست. سیستم ABS واقعا خوبی داره سیستم پخش با کیفیت بیشتر از پراید 132 صفر. چرخ هاش همون پرایده فکر کنم. مصرف فوق العاده پایین و سرعت و شتاب عالی. هندلینگ واقعا راحتی داره و داشبورد واقعا عالی و بزرگ!!! داخل خودرو واقعا خوبه البته تا حالا عقبش سوار نشدم. تنها موردی که ازش دیدم اینه که سر موانع پشت ماشین وقتی تنها باشی میپره.
وقتی هم که کولر میزنید یکم از شتاب خودرو رو میگیره... . ولی در کل باید انصاف داشت این ماشین رو نباید با پراید مقایسه کرد چون هم 16سوپاپه هم فول آپشن و ایمنی. یعنی وقتی ترمز میکنید درجا میخ کوب میکنه رو جاده نه مثل پراید تا چند متر بکشه!!! یا ABS پراید ماشین رو میکوبه اما mvm اصلا اینطور نیست.
از نظر ظاهری هم اگر یکم دقت کنید بجز چراغ های عقبش که ضایعه باقی ماشین از پراید خز سر تره. درضمن با پراید مسافر کشی میشه که با این ماشین همچین موردی دیده نشده
.gif)
. درکل من دوسش دارم و ازش راضی ام. امیدوارم کمک کرده باشم. موفق باشید