تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 44 از 44

نام تاپيک: نظرتون راجع به MVM 110 چیه؟

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان عزیز، بنده بخاطر رفع ابهام به متقاضیان این خودرو عضو شدم اکثر پست هارو خوندم متاسفانه اکثرا متعصبانه مساله رو بررسی کردند این خودرو حدودا یک ماهی هست زیر پامه 4سیلندر فول آپشن واقعا خودروی خوبیه با 100تا سرعت اسکی زدم با ماشین از پراید بیشتر چسبنده ست. سیستم ABS واقعا خوبی داره سیستم پخش با کیفیت بیشتر از پراید 132 صفر. چرخ هاش همون پرایده فکر کنم. مصرف فوق العاده پایین و سرعت و شتاب عالی. هندلینگ واقعا راحتی داره و داشبورد واقعا عالی و بزرگ!!! داخل خودرو واقعا خوبه البته تا حالا عقبش سوار نشدم. تنها موردی که ازش دیدم اینه که سر موانع پشت ماشین وقتی تنها باشی میپره.
    وقتی هم که کولر میزنید یکم از شتاب خودرو رو میگیره... . ولی در کل باید انصاف داشت این ماشین رو نباید با پراید مقایسه کرد چون هم 16سوپاپه هم فول آپشن و ایمنی. یعنی وقتی ترمز میکنید درجا میخ کوب میکنه رو جاده نه مثل پراید تا چند متر بکشه!!! یا ABS پراید ماشین رو میکوبه اما mvm اصلا اینطور نیست.
    از نظر ظاهری هم اگر یکم دقت کنید بجز چراغ های عقبش که ضایعه باقی ماشین از پراید خز سر تره. درضمن با پراید مسافر کشی میشه که با این ماشین همچین موردی دیده نشده . درکل من دوسش دارم و ازش راضی ام. امیدوارم کمک کرده باشم. موفق باشید

ممنون از کمک های شما اما ظاهر خودرو سلیقه ایست و اینکه چرا کسی سمت این خودرو نمیره خوش پاسخیست به جایگاه این ماشین به نسبت هم قیمتی هایش .
    یکی از دوستانم که خانم هم هست و خیلی ادعای ماشین دانی اش میشود به قولی میگوید :
    ظاهرش زیباست و شبیه مینی ماینر میباشد .

موفق باشید .

داره خودمونی میشه rain-man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

با سلام من یدونه سفید برداشتم 22.410 قیمتش. هنوز نیومده ولی فک کنم از تیبا و پراید بهتر باشه

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mehrdad8086's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولی من نظری بلعکس دارم.....حالا چرا.....
    مدت کوتاهی یه 110 آلبالویی صفر گرفتم.....
    کمی انصاف داشته باشیم...ترمزاش میخ کوب میکنه!!!؟؟؟؟پراید خصوصا تو سریهای جدید بهتر نباشه کمتر نیست...ABS پراید می کوبه ینی چی اونوقت؟لرزش زیر پا مربوط به بیشتر خودروها زمان فعال شدن اونه.....
    عرض خودرو و ارتفاع بلندش نمایانگر هندلینگ نچندان خوب اونه....موتور کمی ضعیفتر از پراید ولی به لطف سوپاپ های بیشتر شتاب خوبی داره.کشش و گشتاور کمتر از پراید که این مسئله با ظرفیت پر تو جاده و کمی شیب کاملا به چشم میومد.
    داخل زیبا از پراید و راحتی راننده و سرنشین ردیف جلو.ولی صندلی عقب خیلی جادار نیست.
    خدمات بد مدیران هم بیش از پیش باعث شد که ماشین رو زیر 10 هزار بفروشم.
    ضمنا این خودرو تحت هیچ شرایطی با تیبا قابل قیاس نخواهد بود.

4. این کاربر از mehrdad8086 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه khoshgelafi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ماشین ضعیفیه!
    ماتیز خیلی بهتر بود!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •