تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 9 اولاول 123456789 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 83

نام تاپيک: GPRS

پروفشنال Exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پشمک آباد

پيش فرض

قطعی که اصلا نداره اگه میخوای بزاری برای دانلود کینگ جان شما بنداز رو idm خودش کانکت میشه...خودت میدونی دیگه...سرعت من که 30 هست
    گوگل رو با چند پینگ میکنید؟ ایرانسله یا همراه اول؟

داره خودمونی میشه cell_phone-banned's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

مرسی ار امین عزیز
    پس قطعی نداره
    سرعت آپلود چقدره ؟
    میخوام ببینم میصرفه این مودم ADSL رو برای همیشه خاموش کنم یا اینکه نه ADSL هم داشته باشم برای روزای مبادا
    اخه ماهی 10 تومن دارم توی حلق این مودم میریزم سرعتم هم از 128 بالاتر نرفته
    مخابرات میگفت از اردیبهشت سرعتهای بالاتر رو میدیم که هنوز نداده هرچند که سرویس 256 رو میده 12 تومن همین 3G حدود 9900 تومن میشه یعنی 10000 تومن ! تازه دو تومن هم سود میکنیم
    برای 2 کیلو بیشتر ببین به چه وضعی افتادیم
    پس یعنی دیگه میشه روی همین GPRs حساب کرد ؟ آره ؟
    مهندس 3G رو خوب اومدی .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

کینگ جان شما اول 1 روزه رو فعال کن ببین تو منطقه شما edge ساپورت میشه یا نه? بعد اگه خوب بود برو یک ماهه فعال کن....خدایی 100 برابر از adsl بهتره.....الان بخوای adsl 256 بخری فکر نکنم نامحدودش کمتر از 50 تومن باشه....دمه ایرانسل گرم

4. این کاربر از armin39 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام
    اقا من هنوز کابل رو وصل نکردم ولی انگشتی حساب کردم .!!!
    اقا سرعت من حدودا 17 تا 22 هستش .
    یک فایل با موبایلم دانلود کردم و ریختم توی موبایلم حدود دو مگ و سیصدتایی بود که توی دو دقیقه و بیست ثانیه گرفتمش
    و فکر کنم سرعتم حدود 200 کیلو باشه یعنی اینکه3G داره بابا !!!
    در ضمن سرویس شبانه نامحدود رو گرفتم .دم ایرانسل گرم پنج شنبه و جمعه 24 ساعت کانکت میمونی !!!!
    خدایی دمش گرم میخوام امروز برم کابل موبایلمو بخرم ببینم میشه به سیستم وصلش کنیم یا نه
    فعلا بای

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    اقا من هنوز کابل رو وصل نکردم ولی انگشتی حساب کردم .!!!
    اقا سرعت من حدودا 17 تا 22 هستش .
    یک فایل با موبایلم دانلود کردم و ریختم توی موبایلم حدود دو مگ و سیصدتایی بود که توی دو دقیقه و بیست ثانیه گرفتمش
    و فکر کنم سرعتم حدود 200 کیلو باشه یعنی اینکه3G داره بابا !!!
    در ضمن سرویس شبانه نامحدود رو گرفتم .دم ایرانسل گرم پنج شنبه و جمعه 24 ساعت کانکت میمونی !!!!
    خدایی دمش گرم میخوام امروز برم کابل موبایلمو بخرم ببینم میشه به سیستم وصلش کنیم یا نه
    فعلا بای
    خب حتما با دانلود منیجر کامپیوتر بیشتر هم میشه
    گوشیت چیه؟
    ضمن اینکه کیفیت اینترنت ایرانسل توی 3 تا شهر بزرگ کشور ، معمولا بهتر از همه جاست

ضمنا 3G کجا بود؟ ، edge هست برادر !
    Last edited by Mahdi.p30; 22-06-2010 at 12:53.

7. این کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

مهدی گیر دادیاااا
    بابا چه میدونم من تا GPRS بیشتر نخوندم این EDGE هنوز دو روزه راه افتاده باید برم تحقیقات ببینم داستانش چیه
    هر روز یه چیز جدیدی میاد ولی بدبختی اینجاست که همشون هم حول 128 کیلو میچرخن عمرا یک مگ واگذار کنند !!! هروقت یه خورده سرعت بیشتر شد انگیزه ما هم برای یادگیری بیشتر میشه اخه وقتی یاد بگیریم ولی نتونیم استفاده کنیم مهدی جان به چه دردی میخوره ( اینو شوخی گفتم)

نه حرف شما صحیح هستش . 3G همون 3 generation یا نسل سوم هستش که هنوز درست حسابی راه نیفتاده و EDGE هم همین سرویس خوشگل جدیده اس دیگه ..

اقا باید برم کابل رو بگیرم ولی خدایی موندم من این همه پول مودم دادم این همه وایسادم خطم وصل بشه دم ایرانسل گرم با 3 تومن اینترنت شبانه256 کیلویی مفتی تقدیمم کرده تازه با اپرا به قول بچه ها قند شکن هم داره )) همش هم 3 تومن !! پول 3 تا بستنی

تازگیها به فکر افتادم برم خطمو از رانزه در بیارم چون همین EDGE کارمو راه میندازه
    حالا تا شب توی راهم ببینم چیکار میشه کرد ایا گوشی به سیستم وصل میشه یا نه
    تنها هنری که توی این 24 ساعت از اغاز فعالیت EDGE کردم همین بوده که ایمیلمو روی گوشیم مچ کردم و دو سه تا ایمیل برای اشنایاان و دوستان فرستادم..!!
    ولی خدایی حال میده ...
    فعلا

9. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

گوگل رو با چند پینگ میکنید؟ ایرانسله یا همراه اول؟
    جالبه پینگ گوگل تو منطقه ما 1500 تا هست سرعت هم با دانلودر بیشتر از 6 نمیشه ساعت 12 ظهر تست کردم.
    اگر قرار بر این بود که شما با 10 دانلود کنی و پینگت هم زیر 600 باشه که دیگه کسی وایمکس حجمی نمی گرفت با یک گوشی 100 تومنی و سیم 5 تومنی و ماهی 10000 تومان لذتش رو می برد. جالبه 3G هنوز اپراتور سوم نیومده به درستی راه نیافتاده چه چیزهایی که نمی بینیم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

جالبه پینگ گوگل تو منطقه ما 1500 تا هست سرعت هم با دانلودر بیشتر از 6 نمیشه ساعت 12 ظهر تست کردم.
    اگر قرار بر این بود که شما با 10 دانلود کنی و پینگت هم زیر 600 باشه که دیگه کسی وایمکس حجمی نمی گرفت با یک گوشی 100 تومنی و سیم 5 تومنی و ماهی 10000 تومان لذتش رو می برد. جالبه 3G هنوز اپراتور سوم نیومده به درستی راه نیافتاده چه چیزهایی که نمی بینیم.

دوست عزیز من الان دارم با 30 کیلوبایت دانلود میکنم ...پینگ هم معمولا بین 500 میچرخه....فوق العاده هست....اصلا این شرکت های adsl باید جمع کنند یا ارزون کنند...خوبیکه این داره هر جا باشی میتونی کانکت بشی.
    محدودیت هم که نداره...در واقع الان من با 10 هزار اینترنت 256 کیلوبیت خریدم....

راستی کینگ عزیز شما میتونی 1 بلوتوث بخری با اون کانکت بشی...2 تومنه بلوتوث....من که نوکیا دارم با بلوتوث کانکت میشم...

12. این کاربر از armin39 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوست عزیز من الان دارم با 30 کیلوبایت دانلود میکنم ...پینگ هم معمولا بین 500 میچرخه....فوق العاده هست....اصلا این شرکت های adsl باید جمع کنند یا ارزون کنند...خوبیکه این داره هر جا باشی میتونی کانکت بشی.

راستی کینگ عزیز شما میتونی 1 بلوتوث بخری با اون کانکت بشی...2 تومنه بلوتوث....من که نوکیا دارم با بلوتوث کانکت میشم...
    چشم الان میگم ایرانسل سرویس نامحدود 256 وایمکسش رو که ماهی 80000 تومانه رو جمع کنه بیاد GPRS رو ارائه بده که مودم کله قندی 100000 تومانی هم نیاز نداره. یک چیز بگید با عقل جور در بیاد. تازه چندین نفر به یک IP متصل می شوند تو GPRS .

پروفشنال Exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پشمک آباد

پيش فرض

بلوتوث زیادجالب نیست اذیت میکنه.

run>cmd>ping google.com>enter
    ?
    average?
    کدوم منطقه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •