تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 44 از 44

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید LCD

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

تصویرش رو که از نزدیک دیدم اون روشنایی و کیفیت رو نداشت اخه رو کاغذ خیلی خوبه اما از نزدیک که دیدم اون چیزایی که تو کاغذ نوشته بود رو ندیدم!
    در ضمن اگه sl800 عیبی نداره پس چرا شما lh500 رو پیشنهاد میدید؟!
    شما چه طور نگاه کردید که پی بردید sl800کیفیت و روشنایی عالی نداره شما انگار مدل دیگری رو اشتباه گرفتید کیفیت رنگ و روشنایی تصویر این مدل به خاطر شیشه محافظ جلو بهتر هم شده اما این شیشه محافظ کیفیت رنگ مشکی را پایین میاره برای همین من مدل lh500 را به شما پیشنهاد کردم من مانند بعضی از دوستان نیستم که مدلی که خودشان دارند با هزاز عیب ایراد به دیگران تلقین کنم باز هم میگم شما بر روی مدل های سامسونگ بیشتر فکر کنید.
    با سپاس.
    هادی

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من امروز رفتم همشنو بررسی کردم!
    کلا jvc که شوته! یک مدل از jvc رو کنار lh500 دیدم واقعا جی وی اشغال بود...
    سونی w550 هم خوب بود اما در کنار ex واقعا تفاوتشون مشخص بود من w550 رو با ex400 مقایسه کردم که ex400 کیفیت تصویرش خیلی بهتر بود...
    در مورد سمسونگ هم که نسبت به همه تعادل داره یعنی نه زیاد بده مثل جی وی سی و نه زیاد خوبه مثل سونی!
    سامسونگ زیر سری 7 قابل رقابت با سونی نیست! اگه حساس باشی به ال سی دی باید سری 7 سام سونگ بگیری که کیفیت خیلی خوبه!
    منم نمیخوام پول زیاد LCD بدم به همین خاطر میخوام با سینمای خانوادگی حد اکثر 2 تومن باشه!
    همچنین با توجه به اینکه دوستمون از LH500 ال جی تعریف کردند من زیاد خوشم نیومد ! البته مدل SL800 رو با سری 4 پلاسمای سامسونگ مقایسه کردیم که واقعا الجی خیلی خوب بود اما در مقابل سونی حرفی برای گفتن نداشت!
    حالا تصمیم من بیشتر رو سونی هستش اگه باز دوستان نظری دارند بدن!

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

با سلام مجدد خدمت دوستان عزیز
    من دیروز رفته بودم بانه برای اینکه ببینم قیمت ال سی دی اونجا چطوره؟ به همین خاطر همه جا رو خوب گشتم!
    اصلا تنوع مدل تو محصولات سونی - سامسونگ - الجی نبود! از این سه تا مارک که گفتم از هر کدومش 3 -4 مدل بود که همه جا هم از اینا داشتن و تو جاهای مختلف حتی تا 30 تومن هم اختلاف قیمت داشتن!
    مثلا قیمت چند نمونه ال سی دی
    NX5 40 INCH 1170.000
    EX600 40 INCH 1500.000
    EX500 40 INCH 1220.000
    000.EX400 40 INCH 850 این مدل به همراه EX500 که همه جا از اینا پر شده بود!
    SERI 7 7000 2800.000
    000.SERI 5 5000 1350
    C550 40 820.000
    LG LH500 که خیلی کم بود به سختی تونستم پیدا منم 1 میلیون قیمت داشت!

4. این کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Terry Bogard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

تصویرش رو که از نزدیک دیدم اون روشنایی و کیفیت رو نداشت اخه رو کاغذ خیلی خوبه اما از نزدیک که دیدم اون چیزایی که تو کاغذ نوشته بود رو ندیدم!
    در ضمن اگه sl800 عیبی نداره پس چرا شما lh500 رو پیشنهاد میدید؟!
    این قضیه فکر کنم برای بار 1000000 توی این فروم اعلام شده برایتنس یا همون روشنایی که شما میگی با کنتراست فرق داره زیر نور مغازه شاید السیدی که برایتنس بیشترداره جذاب به نظر برسه ولی زیر نور خونه دقیقا برعکسه اونجا کنتراست بالا خودشو نشون میده کلا برایتنس فقط به درد جای پر نور میخوره دلیل اینکه این همه جا میگن پلاسما بهتره ولی بازم مردم فکر میکنن السیدی بهتره چون زیر نور مغزه براقتره همین قضیس توی اروپا توی مغازه های بزرگ یه اتاقی هست که نور توش کنترل میشه مردم میرن تو این اتاقا تصویرو مقایسه میکنن ولی تو ایران مثل بقیه چیزامون فلسفه مغازه دارا فرو کردن جنس تو پاچه ملته!
    sl800 کنتراستش چندین برابر بالا تر از lh500 واسه همین تصویرش زیر نور خونه ده برابر قشنگتره lh500 تصویرش زیر نور خونه washed out میشه واسه همین باید از برایتنسش کم بشه از برایتنسش که کم بشه مشکی ضعیفش باعث میشه از کنتراستش خیلی خیلی کم بشه.
    Last edited by Terry Bogard; 03-07-2010 at 19:49.

6. این کاربر از Terry Bogard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •