سلام بچه ها
من رسيدم به او پسره. اما همش ازش شكست مي خورم. كسي ترينر يا كد تقلب بازي را داره؟ اصلاَ اومده؟
سلام بچه ها
من رسيدم به او پسره. اما همش ازش شكست مي خورم. كسي ترينر يا كد تقلب بازي را داره؟ اصلاَ اومده؟
یکی به داد من برسه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
" موقع اجرای بازی Devil May Cry 3 پیغام خطای زیر رو میده :
A required security module can not be activated. This program can not be executed.
لطفا راهنمایی کنید بدجوری گیر کردم تو کف بازی موندم "
نوشته شده توسط Amin
موقع اجرای بازی Devil May Cry 3 پیغام خطای زیر رو میده :
A required security module can not be activated. This program can not be executed.
لطفا راهنمایی کنید بدجوری گیر کردم تو کف بازی موندم
اینم ترینر بازی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این سایت رو هتمن تو قسمت favorites قرار بدین چون جدیدترین کرک ها و ترینر ها اینجا میاد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وارد سایت شودین برین در قسمت Search GCW و اسم بازیتونرو بنویسید.
شما به کرک احتیاج دارین, از همین سایت بالایی میتونید پیداش کنیدنوشته شده توسط mohyad
سلام
بالاخره بعدازچندماه انتظارودربه دري بازيروگرفتم .باهزاربدبختي كركش كردم ولي چه فايده ubisoft واقعا ترزده به بازي (شرمنده چون كلمه اي بهترازاين پيدانكردم) ....
آقاحالابه هرحال شماام باكنترل(gamepad) بازي مشكل داريد بگيد ببينم اين فقط مشكل من يامشكل شماام هست (باآنالوگ چپ بالاپايين ميره باآنالوگ راست چپ راست گيم پدم عوض كردم بازهمين مشكل هست)
باكيبوردكه نميشه بازي كرد مگه بازي كانتره!ديگه كلافه شدم لطفا يكي راهنماييم كنه
خوب فعلا هميني كه هستنوشته شده توسط the crazy nfs
من به همين كنترل عادت كردم و دارم بازي مي كنم. مال من هم آنالوگ راست حركت ميده
يا بايد به همين عادت كنين يا اينكه چند ماه صبر كنين تا شايد يوبي سافت يه فكري واسه اين بكنه و يه Patch واسش درست كنه. راستي مال من فيلمهاي اول بازي رو هم نشون نميده با اين كه همشون هستن تو پوشه بازي
![]()
مهدي جان واقعاممنون كه اينقدرزودبه دادكاربراميرسينوشته شده توسط M E H D I
مديرفقط آقامهدي.....
حالايعني واقعااينااينقدرعقلشون كمه كه توتبديل يه بازي سوتي به اين تابلويي دادن...آفتابرم اينجوري تبديل نميكنن والا![]()
بازم ممنون...خيالم راحت شدكه مچل ازمن نبوده![]()
با سلامنوشته شده توسط m_r1986
متاسفانه اين لينكي كه گذاشتيد ويروسيه و سيستم من اونو اجرا نمي كنه. اگه لينكه ديگه اي هست كه بذاريد ممنون مي شم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)