میگم این یارو که توی تریلرش نشون میده سازندشه یا اینکه.......؟
میگم این یارو که توی تریلرش نشون میده سازندشه یا اینکه.......؟
کسایی که نسخه های قبلی Hot Pursuit رو بازی کردن چجوری هست ؟
من که از این نسخه اش اساسی خوشم امده ( شاید بخاطر اینکه یاد نسخه 3 می اندازه منو )
خیلی قاراشمیش بود داخل تریلر
امیدوارم از اسمون پنچر کن انداختنش زیاد جدی نباشه چون دیدنش قطعا خیلی سخت خواهد بود و از انجایی که مسیر رو باید بریم نمی شه راحت پیچوندش. این منحرف کردن ماشین ها هم خیلی خطرناک میشه اگر به همین راحتی باشه ...قطعا نوع رانندگی تو این نسخه اگر این جوری ماشین هارو منحرف کنن فرق می کنه.( البته ظاهرا تو هر مسیر دو تا راه جدا از هم هم داریم که بهم می پیوندن چون تو تریلر وسطش یکهو چند تا ماشین دیگر از یک مسیر کناری یکهو میان تو مسیری که بوگانی پلیسه داره حرکت می کنه )
ویرایش:
تو نمایشی که تو E3 بود تو همان مسیر چندین راه کنار هم داره که بهم وصل میشن. خیلی جالب میشه تعقیب ها
البته هر چی دقت کردم فقط ماشین تحت تعقیب داغون شد ماشین پلیسه ظاهراش صدمه نشون نداد........
امیدارم مود Split screen باسه دو نفره بازی کردن هم بزارن چون با این محدودیت سرعت و پینگ ها خیلی حال گیری است( دلم باسه بازی کردن رانندگی با یک نفر دیگر کنار هم تنگ شده....)
خفه شدم از بس بازی هارو تکی بازی کردم......( گرچه اروز بر جوانان عیب نیست ).
Last edited by zed2; 23-06-2010 at 23:39.
سلام؛
Creative Director، بعد سازنده حرف اولو میزنه.
نسخه ی قبلی مثل تریلر:
انواع ماشین پلیس، هلیکوپتر، SpikeStrip، مسابقه های داخل جاده و کلی ماشین
هلیکوپتر هاشم یه سری بسته ی انفجاری میندازن رو زمین که اگه بری روشون ماشین میره هوا! ولی دوبازه میاد زمین و اگه بتونی ماشینو کنترل کنی ادامه ی تعقیب و گریز
در مورد SplitScreen هم باید بگم که از NFSHP به بعد SplitScreen نداشتیم
ولی LanPlay هستش![]()
اون LanPlay باید دو تا سیستم داشته باشیم انلاین هم بدرد خودشون میخوره که مثل ما مسئولی ندارن بگه 128 باسه ملت کافیه ........
یعنی از همان نسخه ای که اولین بار من nfs بازی کردم.....چه حالی می داد وقتی دو نفره با یکی دیگر کنار هم بازی می کردیم...خیلی نامردن اگر این قابلیت رو دوباره نزارن ....هر چی خاطره خوش از ان نسخه دارم رو بر باد می دن...
چه قدر دلم باسه یک نسخه بازی که بشه بایکی دیگر کنار هم بازی کنیم تنگ شده... چه دورانی بود ان موقع.
پ ن:
تازه فهمیدم عنوانی که استفاده کردن همانی است که من اولین بارnfs بازی کردم....![]()
Last edited by zed2; 24-06-2010 at 00:21.
دوستان هر کسی از این فیلم ها که توی پست 1 گذاشتن داره بزاره با کیفیت تووپ دانلود کنیم.
اسمش هست تریلر
باید منتظر ea باشید
سلام؛
دوست عزیز مگه نیست لینک دانلود؟ به محتوای مخفی توجه کنید.
فکر کنم منظورش تریلر های بیشتر بودنوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا احتمالامنظورشون همون تریلر و فیلمای بازیه که ایشون دوست دارن تریلر های بیشتریو دانلود کنن اونم با کیفیت hdدوستان هر کسی از این فیلم ها که توی پست 1 گذاشتن داره بزاره با کیفیت تووپ دانلود کنیم.
این بازی فعلا 4 تا تریلر بیشتر بیرون نداده که همش توی پست اول داده شده
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)