تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 66

نام تاپيک: نیرو و توان کم

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

فرويد پدر علم روان كاوي رابطه ------ صحيح رو متشكل از مرد و زن ميدونه و به نظر ايشون هر رابطه اي خارج از اين مدار باشه مضر و عوارض روحي و رواني داره
    تيمارستان ها پر از آدمهاي هست كه تو اين عمل افراط گرا بودن
    کاملا صحیحه ولی توی جامعه ما که تا سن 32 سالگی شرایط ازدواج فراهم نیست خوب معلومه که جوانها به رفتارهای غیرطبیعی روی میارند.

---------- Post added at 09:52 PM ---------- Previous post was at 09:52 PM ----------

ببخشید ، تاپیک ازموضوع اصلیش خارج شده بهتره که در مورد عنوان تاپیک بحث بشه

پروفشنال greena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زیر نور زیبای خدا

پيش فرض

سلام ودرود
    شما که انجام میدید
    حداقل روح و روان خود را اذیت نکنید. و لذت ببرید
    تعدادش هم کمتر میشه وقتی لذت ببرید.
    مگر انسان چند سال زنده هست که این قدر خودتان را در گیر میکنید.
    باسلام خدمت دوست عزیز
    این نظر شخصی بنده هستش. شما از کمک کردن در مورد یک موضوع رسیدید به تشویق یه موضوع دیگه که متئسفانه اکثر جونهای ما گرفتارشن
    دوم اینکه قرار نیست هر کاری رو شما انجام میدید وخیلی های دیگه (که بخاطر شرایط محیطی و سن هستش) مثل یه قانون همه انجام بدن یا مداومت در اون داشته باشن .
    سوم مهم نیست چند سال عمر میکنی مهم اینه که چه جوری زندگی میکنی
    دوست خوبمون هم به نظر من همون کنجد وعسل والبته ورزش منظم میتونه مشکل کم توانیشونو بر طرف کنه.

3. این کاربر از greena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pooria.rio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آکانت جدید :Pooria-ir

پيش فرض

فرويد پدر علم روان كاوي رابطه ------ صحيح رو متشكل از مرد و زن ميدونه و به نظر ايشون هر رابطه اي خارج از اين مدار باشه مضر و عوارض روحي و رواني داره
    1000% تایید میشه
    من تجربه ی خودم رو میگم
    من خودم وقتی این کارو میکردم،شدیدا بی حال و کسل میشدم،درس رو نمیفهمیدم،علاوه بر این متاسفانه خیلی از مسائل اخلاقی هم تو نظر آدم بی معنی میشه
    ضمنا از لحاظ روحی وحشتناک روی آدم تاثیر میزاره،اعتماد به نفس رو خیلی کم میکنه،
    از نظر جسمی هم که دیگه...
    کمر درد،تضعیف چشم،سر درد و....

5. 4 کاربر از pooria.rio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تقریبا آخرای جاده زندگی... یه تیغ تیز تو دستم تو وان حموم

پيش فرض

شما که انجام میدید
    حداقل روح و روان خود را اذیت نکنید. و لذت ببرید
    تعدادش هم کمتر میشه وقتی لذت ببرید.
    مگر انسان چند سال زنده هست که این قدر خودتان را در گیر میکنید.
    ميشه بيشتر توضيح بدين اگه اينجا نميشه پ خ بدين

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام ودرود

باسلام خدمت دوست عزیز
    این نظر شخصی بنده هستش. شما از کمک کردن در مورد یک موضوع رسیدید به تشویق یه موضوع دیگه که متئسفانه اکثر جونهای ما گرفتارشن
    دوم اینکه قرار نیست هر کاری رو شما انجام میدید وخیلی های دیگه (که بخاطر شرایط محیطی و سن هستش) مثل یه قانون همه انجام بدن یا مداومت در اون داشته باشن .
    سوم مهم نیست چند سال عمر میکنی مهم اینه که چه جوری زندگی میکنی
    دوست خوبمون هم به نظر من همون کنجد وعسل والبته ورزش منظم میتونه مشکل کم توانیشونو بر طرف کنه.
    عزیز من که نمیگم انجام بدید
    اینها میگن انجام میدیم
    منم میگم انجام می دید حداقل فکر و ذکرتون رو این قدر اذیت نکنید.
    اگر ازش لذت ببرید تعداد بار کمتری انجام می دهید.

---------- Post added at 11:47 AM ---------- Previous post was at 11:43 AM ----------

برای مشکل کم جونی از دکتر تغذیه پرسیدم
    گفت وسط ورزش اگر از لحاظ جونی کم میارید یک دلستر بزنید.
    صبح ها هم کنجد و عسل بزن. اگر چاق هستی عسلش رو زیاد نکن.
    عصر هم گردو با خرما
    دو تا گردو و دو تا سه تا خرما

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arpanet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اين پدر علم روانكاوي خيلي تئوري هاي ديگه هم داره كه بعدها رد شده مثلا هيچ وقت نميگن كه گفته : "ريشه تمام بيماريهاي رواني در ناكامي جن سي يه" در قرن 19 چنين تصوري از اين عمل بود چون مشاهده ميشد بيماران رواني در حضور ديگران اس... ميكنن در حالي كه همين بيماران غذا و اب هم ميخوردن و ميخوابيدن وخيلي كارهاي فيزيولوژيك ديگه . در قرن 20 اين تئوري رد شد و ديگر پشتوانه علمي نداره متاسفانه اينجا نه ميشه بيشتر نوشت نه ميشه متن منابع معتبر رو گذاشت. اگه كسي كنجكاو ه بدونه واقعيت هاي علمي چي ميگن ميتونه در پيام خصوصي بپرسه
    Last edited by Arpanet; 21-06-2010 at 18:34.

9. 2 کاربر از Arpanet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

خدایی من هر وقت دلم میگیره میام اینجا توصیه های پزشکی و مطالب علمی و معتبر دوست عزیزمون Old_Chater رو میخونم کلی سر حال میشم میرم سراغ زندگیم!
    اقا دمت گرم! کلی ما رو شاد میکنی و میخندونی!
    دوست عزیز! شمایی که میگی میای اینجا درباره ی مخدر و ارامبخش میپرسی برای افزایش اطلاعاتت! پس قربون دستت حداقل از چیزهایی که بقیه میگن و 4 تا کتاب از شما بیشتر خوندن یه چیزی یاد بگیر!
    یه نمونه از راهنمایی های شما:
    کاربر اول: من حالم خوب نیست چی کار کنم

Old_Chater : عزیزم شما 2 تا کلونازپام بخور

دانشجوی پزشکی یا پزشک: دوست عزیز شما باید فلان دارو رو زیر نظر پزشک مصرف کنی

Old_Chater : اقا این داروی شما اسمش چیه؟! روزی چندتا باید خورد؟ از فلوکستین بهتره؟ من میتونم همراه با فلوکستین بخورم؟! اسم داروخونه ایش چیه؟! ایشاله توش مخدر داره دیگه؟

//

من به جز این دیالوگها چیزی از شما توی این بخش ندیدم! هم با اطلاعات فوق العاده غلطی که داری (اطلاعات که به هیچ عنوان نداری! منظورم اون چیزیه که خودت فکر میکنی اطلاعاته! اینکه مثلا 2 سال فلوکستین یا 6 ماه ترامادول خوردی حالا بخوای با تجربیات خودت مردم رو راهنمایی کنی اسمش اطلاعات نیست) مردم رو گمراه میکنی هم احترام کسی رو نگه نمیداری هم یک جمله ی انگلیسی رو نمیتونی ترجمه کنی اونوقت منبع معتبر پزشکی میخوای! هم داری توی قرص و دارو خودت رو خفه میکنی!

من هیچ سودی توی پستهای شما نمیبینم که هیچ کلی هم مضر میدونمشون و نمیدونم چرا کسی به شما تذکر نمیده

11. 4 کاربر از 993 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خدایی من هر وقت دلم میگیره میام اینجا توصیه های پزشکی و مطالب علمی و معتبر دوست عزیزمون Old_Chater رو میخونم کلی سر حال میشم میرم سراغ زندگیم!
    اقا دمت گرم! کلی ما رو شاد میکنی و میخندونی!
    دوست عزیز! شمایی که میگی میای اینجا درباره ی مخدر و ارامبخش میپرسی برای افزایش اطلاعاتت! پس قربون دستت حداقل از چیزهایی که بقیه میگن و 4 تا کتاب از شما بیشتر خوندن یه چیزی یاد بگیر!
    یه نمونه از راهنمایی های شما:

دانشجوی پزشکی یا پزشک: دوست عزیز شما باید فلان دارو رو زیر نظر پزشک مصرف کنی

Old_Chater : اقا این داروی شما اسمش چیه؟! روزی چندتا باید خورد؟ از فلوکستین بهتره؟ من میتونم همراه با فلوکستین بخورم؟! اسم داروخونه ایش چیه؟! ایشاله توش مخدر داره دیگه؟

//

من به جز این دیالوگها چیزی از شما توی این بخش ندیدم! هم با اطلاعات فوق العاده غلطی که داری (اطلاعات که به هیچ عنوان نداری! منظورم اون چیزیه که خودت فکر میکنی اطلاعاته! اینکه مثلا 2 سال فلوکستین یا 6 ماه ترامادول خوردی حالا بخوای با تجربیات خودت مردم رو راهنمایی کنی اسمش اطلاعات نیست) مردم رو گمراه میکنی هم احترام کسی رو نگه نمیداری هم یک جمله ی انگلیسی رو نمیتونی ترجمه کنی اونوقت منبع معتبر پزشکی میخوای! هم داری توی قرص و دارو خودت رو خفه میکنی!

من هیچ سودی توی پستهای شما نمیبینم که هیچ کلی هم مضر میدونمشون و نمیدونم چرا کسی به شما تذکر نمیده
    همین میگه ملت انجام ندن
    هی سرکوب کنن
    ازدواج هم که سنشون نمیرسه یا نمیتونن
    هی سرکوب کنن و فکرش رو بکنن که 1 لیتر خون از دست میدن
    آخر هم مشکل روانی پیدا کنن

13. 2 کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تقریبا آخرای جاده زندگی... یه تیغ تیز تو دستم تو وان حموم

پيش فرض

عزيزم شما چرا دارين تو روز روشن دروغ ميگين؟يه لينك بدين كه من به كسي توصيه كردم كلونازپام بخوره خدا وكيلي اگه دادي من همين جا پسوردمو ميذارم من كلي دارم به همه تذكر ميدم كه زير نظر پزشك دارو مصرف كنين اونوقت شما ميگين من واسه كسي نسخه پيچيدم؟خوب اگه اينجوريه بگرد و چندتا لينك بذار كه ملوم بشه شما داري دروغ ميگي يا من؟
    در ضمن تمام عالم و آدم ميدونن اون عمل خيلي ضرر داره و باعث افت قواي جسماني ميشه نميدونم شما و امثال شما چه سودي ميبرين از اينكه به جونا بگين اين كار ضرري نداره؟

پروفشنال greena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زیر نور زیبای خدا

پيش فرض

همین میگه ملت انجام ندن
    هی سرکوب کنن
    ازدواج هم که سنشون نمیرسه یا نمیتونن
    هی سرکوب کنن و فکرش رو بکنن که 1 لیتر خون از دست میدن
    آخر هم مشکل روانی پیدا کنن
    زمانی که تریاک خیلی از مردم اروپا وآمریکا رو درگیر خودش کرد اومدن مثلا براش راه چاره بزارن و هروئین رو کشف کردن وبعد همه معتادهای خوشخیال اون مثلا درمان رو انجام دادن و از اون به بعد هم تریاک مصرف میکردن و هم هروئین که چندین برابر بیشتر از تریاک اثرات مخرب روی جسم ورو ح وبه خصوص روان و مغزشون داشت.....
    بله بهتره اصل مسئله حل بشه..
    پوزش که بحث از مدار داره خارج میشه..
    .
    Last edited by greena; 23-06-2010 at 15:27.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •